ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Στερνή μου γνώση ν' είχα πρώτα...Μπροστά στο απόλυτο κυβερνητικό αδιέξοδο και στο βατερλώ που έχουν καταλήξει οι διαπραγματεύσεις, συνέρχεται εν μέσω σκληρής φαγωμάρας και άγριων καυγάδων η Πολιτική Γραμματεία των νεομνημονιακών συνενόχων του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα οι “σκληροί” του επιτελείου Τσίπρα κάνουν “τσαμπουκάδες” απειλώντας τους εσωκομματικούς ταραξίες ακόμα και με εκλογές.

Φυσικά, οι “συγκρούσεις” αυτές είναι ανούσιες και άγονες διότι δεν έχουν πολιτικό διακύβευμα και συνήθως καταλήγουν στην υποταγή και την συναίνεση στο όνομα της “καρέκλας” της εξουσίας.

Κι αυτό διότι μέσα στο ευρώ και με τις πιστώσεις των Γερμανών, ζητήματα που όλοι ομνύουν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση για την κυβέρνηση και τον τόπο από την συνεχή ταπείνωση, υποχώρηση και εξευτελισμό!

Φαγώνονται, λοιπόν, για ένα πουκάμισο αδειανό… ώσπου όλοι μαζί να φαγωθούν από τον λαό…

από το «iskra.gr»: 

Το ίδιο ακριβώς κείμενο αυτό θα μπορούσε να είχε γραφτεί και μετα την συμφωνία της 20 Φλεβάρη από τους ίδιους συντάκτες.

- Και τότε θεωρούσαν ότι σε «απόλυτο κυβερνητικό αδιέξοδοκαι στο βατερλώ που έχουν καταλήξει οι διαπραγματεύσεις”...».

Και τότε «οι “σκληροί” του επιτελείου Τσίπρα κάνουν “τσαμπουκάδες” απειλώντας τους εσωκομματικούς ταραξίες ακόμα και με εκλογές..»

Όμως, τότε δεν θεωρούσαν ότι « οι “συγκρούσεις” αυτές είναι ανούσιες και άγονες διότι δεν έχουν πολιτικό διακύβευμα και συνήθως καταλήγουν στην υποταγή και την συναίνεση στο όνομα της “καρέκλας” της εξουσίας»

Γιαυτό συνέχισαν να «Φαγώνονται, για ένα πουκάμισο αδειανό… ώσπου όλοι μαζί να φαγωθούν από τον λαό… »

Όμως:

- Όπως αποδείχτηκε δεν φάνηκε πως οι συγκρούσεις που έκανε το Αριστερό Ρεύμα ότι δεν ήταν ανούσιες και άγονες. Το αντίθετο μάλιστα. Στις επόμενες εκλογές «φαγώθηκαν πρώτα αυτοί απ' τον λαό... ”, αφού δεν κατάφεραν να εκλέξουν ούτε ένα βουλευτή αλλά ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός...

- Σήμερα κατηγορούν κάποιους άλλους για πράγματα που και οι ίδιοι έκαναν σε πιο κρίσιμες καταστάσεις. Αν τότε είχαν διαχωρίσει την θέση τους, ίσως η πορεία της χώρας σήμερα να ήταν διαφορετική...

1 σχόλιο :

  1. Τότε, μετά την συμφωνία του Φλεβάρη δεν υπήρχε "φαγωμάρα" από το ΑΡ. Ψιλογκρίνιαζαν και στα μουλωχτά έλεγαν καμία κουβέντα. Και μπροστά στον Τσίπρα χτύπαγαν προσοχές. Περίμεναν να τους ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Και τους δικαίωσε, όχι όμως με τον τρόπο που περίμεναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ