ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δεν θέλουμε κανενός είδους συνεννόηση!


Όσοι θέλουν "συνεννόηση" να πάνε
να κάνουν παρέα στον κυρ Φώτη...
Αναδημοσίευση από το "alterthess

Συνεννόηση είναι η κατάσταση στην οποία μπορούν να διέλθουν κάποια πρόσωπα όταν, ύστερα από οποιουδήποτε είδους επικοινωνία, καταφέρουν να καταλήξουν σε οποιουδήποτε είδους κοινό συμπέρασμα ή συμφωνία. Αν αυτή είναι η μοναδική ερμηνεία του τι πάει να πει συνεννόηση, τότε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τη συνεννόηση του Τσίπρα με τον Σαμαρά; Ποιοι είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Τσίπρας μπορεί να καταλήξει σε οποιουδήποτε είδους κοινό συμπέρασμα ή συμφωνία με τον Σαμαρά; Με άλλα λόγια, πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν και πόσο μακριά από αυτά που συμβαίνουν εκεί έξω βρίσκονται; Έχει και η Αριστερά τα… κουστουμάκια της.

Η πολιτική οικονομία επικοινωνιακών κινήσεων, όπως η πρόταση της Κουμουνδούρου για μία συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρωθυπουργό ώστε ο πρώτος να ζητήσει ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, είναι απόλυτα κατανοητή και το αποτέλεσμα της φάνηκε και από την πανικόβλητη, αρνητική, απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου. Όμως τα πράγματα δεν μένουν μόνο εκεί και αυτό έχει να κάνει με την παιδική αρρώστια της ελληνικής Αριστεράς να θέλει να συνεννοείται με την άλλη πλευρά, ακόμα και τώρα που το νούμερο ένα της άλλης πλευράς είναι ο Σαμαράς. Δυστυχώς η αύξηση της εκλογικής επιρροής της Αριστεράς δεν άλλαξε τις αντιλήψεις του 3% και της δική σου ψήφου.

Είναι ώρα να μιλήσουν οι πολλοί καλοί άνθρωποι, φτάνει με τις εκκλήσεις της οικονομικής ελίτ για να υπάρξει συνεννόηση των υπεύθυνων πολιτικών δυνάμεων του τόπου, φτάνει και με τη μαλακία διαφόρων, καθόλου, αριστερών που νομίζουν πως τα κωλοτριψίματα με την άλλη πλευρά τους ανεβάζουν κατηγορία. Οι από τα κάτω δεν θέλουν καμία συνεννόηση γιατί ξέρουν πως αυτό που θέλουν οι από τα πάνω είναι να συνεχίσουν να τους ποδοπατούν και αν αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει η Αριστερά που θέλει να κυβερνήσει τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Σύντροφοι είμαστε όσο τρέμουμε με την ίδια οργή μπροστά στην αδικία και η μόνη συμμαχία που μας ενώνει είναι αυτή με τη συνείδηση των πολλών καλών ανθρώπων. Όλα τα άλλα είναι τρίχες. Πάμε γερά για τη γενική απεργία στις 27 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ