ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί ο Α. Τσίπρας συνάντησε τον Sir Βασίλη Μαρκεζίνη;

Νέος ...Μίκης ο Αλέξης;
Αρκετές συναντήσεις τα τελευταία δύο χρόνια φέρεται να έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Sir Βασίλη Μαρκεζίνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Η τελευταία ήταν την προηγούμενη Παρασκευή στις 29 Νοεμβρίου στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή…

 
Για αυτό το θέμα περισσότερα εδώ:

και για την προϊστορία αυτής της υπόθεσης, μια ματιά και εδώ:






1 σχόλιο :

  1. Αφού σας ευχαριστήσω για το λινκ, να πω ότι νομίζω πως θα πρέπει να προσθέσετε στο ερώτημά σας άλλο ένα πρόσωπο.
    Το στρατηγό κ.Φράγκο Φραγκούλη:

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=546684
    08/12/2013
    Ο Μαρκεζίνης, ο Τσίπρας και ο στρατηγός Φράγκος

    Τι κοινό έχουν ένας σερ και ακαδημαϊκός, ένας πρόεδρος αριστερού κόμματος και ένας στρατηγός; «Και οι τρεις συναντώνται στο αντιμνημονιακό μέτωπο» λένε οι πιο μυημένοι που έχουν γνώση του παρασκηνίου, όταν αναφέρονται στον ακαδημαϊκό κ. Β. Μαρκεζίνη, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα και στον πρώην αρχηγό ΓΕΣ κ. Φρ. Φράγκο.

    Η προ ημερών εκδήλωση του κ. Μαρκεζίνη στην Αίγλη Ζαππείου για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Η Ελλάδα στον Κατήφορο – Η ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική – Οι εγκαταλελειμμένες Ενοπλες Δυνάμεις» έδωσε λαβή για ποικίλα σχόλια και σενάρια για το αν αυτό αποτελεί προμήνυμα για τη δημιουργία ενός νέου δεξιού κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

    …………………….

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει συνειδητά να διευρύνει τον κύκλο των συνομιλητών του και στον συντηρητικό χώρο. Οπως λένε υψηλόβαθμοι παράγοντες του κόμματος που συνομιλούν «ανοιχτά» και με ορισμένα επώνυμα «καραμανλικά» στελέχη, «διευρύνεται το αντιμνημονιακό μέτωπο», αν και ορισμένοι κακεντρεχείς διερωτώνται: «Θα στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαρκεζίνη ή Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;».

    Επίσης άκρως ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι το τελευταίο διάστημα επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει και ο κ. Φράγκος, για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα άμυνας και γεωστρατηγικής.
    _________________

    Σχετικά:
    1.

    http://www.defencenet.gr/defence/o/30081

    Παρουσιάστηκε με μεγάλη καθυστέρηση ο μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη των 39 της ΟΥΚ-ΜΥΑΛΣ δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Δ. Αγγελίδης. Ο δημοσιογράφος και βασικός μάρτυρας κατηγορίας δεν είχε παρουσιαστεί στο ναυτοδικείο όπως έπρεπε σήμερα το πρωί και για το λόγο αυτό το δικαστήριο είχε ζητήσει την προσαγωγή του με αστυνομικό όχημα.

    Μετά την εμφάνιση του δημοσιογράφου η δίκη συνεχίστηκε κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μάρτυρες κατηγορίας δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο διότι όπως είπαν, απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα κατά την προηγούμενη δίκη

    Ως μάρτυρες υπερασπίσεως στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν οι Υποναύαρχος (ε.α) Δ. Θεοφανίδης, ο Αρχιπλοίαρχος (ε.α) Β. Πολίτης και ο πρώην Α/ΓΕΣ Γράγκος Φραγκούλης, ενώ δεν επιτράπηκε στον βουλευτή Π. Καμμένο να καταθέσει πληροφορίες που διέθετε.

    2.

    http://www.ekeo.gr/2013/12/%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/

    Ο Στργος Φραγκούλης Φράγκος μιλά στην παρουσίαση του βιβλίου του Ακαδημαϊκού Βασίλη Μαρκεζίνη

    3.

    stoxos.gr/2012/05/blog-post_2815.html
    ΣΤΟΧΟΣ
    17/5/12

    ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

    ____
    Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ