ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η “φωνή” της Αστυνομίας και οι “ειδήσεις” του Έθνους...


Η φωνή της Αστυνομίας με την υπογραφή του Β. Λαμπρόπουλου: «ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του, αν δεν συλληφθούν, θα δημιουργήσουν μία νέα ένοπλη ομάδα που θα προχωρεί σε συχνές επιθέσεις, με αφορμή την οικονομική κρίση. Εκτιμούμε ότι ήδη έχουν προετοιμασθεί και θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της σημερινής πολιτικής και οικονομικής κατάστασης. Ισως αυτόν τον καιρό δημιουργείται ο 4ος κύκλος του ελληνικού αντάρτικου πόλης».

Περισσότερα εδώ:

Τι αποτελεί είδηση για την εφημερίδα Έθνος; Είδηση είναι η αντισυγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια η οποία περιγράφεται με πλούσιο άρθρο και λεπτομέρειες, ενώ στο τέλος παρατίθεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ανακοίνωση κάλεσμα της  ναζιστικής οργάνωσης κατά των μεταναστών και των αναρχομπολσεβίκων. Φυσικά όσο και αν ψάξει κανείς στο άρθρο δεν βρίσκει ούτε ΜΙΑ αράδα από τις ομιλίες ή τις ανακοινώσεις των αντιφασιστών. ΤΙΠΟΤΑ.

Η συνέχεια εδώ: 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ