ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

“Ο Καλός Αλέξης και ο Κακός Γιάνης”, σεναριογράφος: Νόρα Ράλη




Η κ. Νόρα Ράλη, αναζητεί πηγές πληροφόρησης για τους λόγους που αποχώρησε η κ. Μπακαδήμα από το ΜέΡΑ25. Και καλά κάνει ως δημοσιογράφος. Όμως, τα στοιχεία που συγκέντρωσε δεν συγκροτούν είδηση. Γιαυτό γράφει μυθιστόρημα συσχετίζοντας με “δημιουργική ασάφεια” κάποια άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, ώστε να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο της σειράς “Ο Καλός Αλέξης και ο Κακός Γιάνης” που συγγράφει στις στήλες της εφημερίδας των συντακτών.

Το σενάριο της σειράς, αν και γνωστό το επαναλαμβάνει ως σύντομη εισαγωγή σε κάθε επεισόδιο: «Οι ναρκισσιστικές, κακοποιητικές, και μη αποδεκτές συμπεριφορές από στελέχη του ΜέΡΑ25 αλλά και από τον ίδιο τον Βαρουφάκη» είναι η πηγή όλων των αποχωρήσεων και απομακρύνσεων από το ΜέΡΑ25.

Ας δούμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς:

Η κ. Μπακαδήμα δεν έχει καμία δήλωση μέχρι τώρα για τους λόγους αποχώρησής της από το ΜέΡΑ25. Όμως η κ. Νόρα Ράλη, την εντάσσει στο δικό της σενάριο. Ένας που διεκδικεί τον ρόλο του “προφήτη” ή του “μυθιστοριογράφου” μπορεί να το κάνει, όχι όμως ένας δημοσιογράφος. Ένας δημοσιογράφος θα μπορούσε να το θέσει ως εικασία, να έγραφε για παράδειγμα “Είναι πιθανόν να έφυγε από το ΜέΡΑ25 και η 3 βουλεύτρια για ανάλογους λόγους που έφυγε και η 1η και ακολούθησε η 2η”. Όμως η κ.Νόρα Ράλη είναι σίγουρη για τους λόγους που αποχώρησε η κ. Μπακοδήμα και αυτή την σιγουριά θέλει να την υποβάλει και στον αναγνώστη…

Επειδή το σενάριο είναι αδύναμο, πρέπει να προστεθεί και κάτι άλλο για να γίνει ενδιαφέρον. Ο κ. Βαρουφάκης αλλά και το ΜέΡΑ25 έχουν κάνει μια σύντομη ανακοίνωση για το θέμα. Την έχει γράψει και η ίδια η εφημερίδα της μαζί με την ανακοίνωση της αποχώρησης της κ. Μπακαδήμα. Αυτή η ανακοίνωση όμως δεν συνάδει με το σενάριο της κ. Νόρα Ράλη, γιαυτό επιστρατεύει κάποιο δημοσίευμα της Πάολα Ρεβενιώτη (το οποίο κανείς δεν το έχει δει και κανείς δεν το γνωρίζει) για να θέσει το ερώτημα: «ποιός ΣΥΡΙΖΑ τάζει τι;»

- Τι τάζουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ για να μαζέψουν ψηφαλάκια, το ξέρει η Πάολα Ρεβενιώτη από πρώτο χέρι. Και το έχει πει, εδώ και καιρό καθαρά:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Xdn8Q3PMJVDFqn7oPQ4Zq1bfz3tBZmYrdjzk594P5eB348y7otqs5pvivD2tQjR5l&id=100011493349388

Υ.Γ: Όσο για το αν η Αδάμου έκλεισε θέση στο ΚΙΝΑΛ και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έταξε τίποτα, μπορεί να σημαίνει οτι το ΚΙΝΑΛ έταξε περισσότερα... Επίσης, η μεταγραφή της κ. Αδάμου ακυρώνει το σενάριό της κ. Νόρας: Δεν νομίζω ότι κανείς πολίτης αυτής της χώρα πιστεύει ότι είναι μια ανιδιοτελής συνεισφορά στον αγώνα για την “δημοκρατία” ρε γαμώτο.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ