ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Πέφτει οσονούπω, η κυβέρνηση Τσίπρα;


Ο Βαγγέλης Αποστόλου "συζητά" με τους αγρότες στην Κομοτινή:



Στην Νάξο οι αγρότες διαμαρτύρονται για το 23% στο ΦΠΑ, τον τριπλασιασμό στις εισφορές τους, ενώ σε μία προσπάθεια να δείξουν την απόγνωση τους έχυσαν γάλα μπροστά από το λιμάνι:


Στην εφημερίδα των συντακτών το κείμενο με το τον τίτλο "Τα τρακτέρ της προπαγάνδας" σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους τα ΜΜΕ αγκαλιάζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών καταλήγει:

Όταν όμως όλοι αυτοί σήμερα αγκαλιάζουν τον φτωχό αγρότη που διαδηλώνει με το τρακτέρ του στον δρόμο, τότε η ατμόσφαιρα δεν είναι απλά βαριά, είναι βρόμικη!

Όμως η ατμόσφαιρα στο χώρο των ΜΜΕ δεν έγινε τώρα πιο βρώμικη απ' ότι ήταν πριν.  Αυτό που άλλαξε είναι  κάτι άλλο: Η εγκατάλειψη από την κυβέρνηση κάθε φιλολαϊκής εξαγγελίας  από τις προγραμματικές της δηλώσεις και η πλήρης υποταγή στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές διαχείρισης της κρίσης, αίρουν την στήριξη που είχε από μερίδα λαϊκών στρωμάτων και τα οδηγούν στον δρόμο. Η "έξοδος" αυτή των λαϊκών στρωμάτων, ούτε βρώμικη είναι, ούτε μπορεί να χειραγωγηθεί από την φιλική ή εχθρική στάση κρατούν απέναντί τους τα όποια ΜΜΕ

Επίσης η μεταστροφή της κοινής γνώμης όπως καταγράφεται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις δεν είναι ούτε αυτή προϊόν της "βρόμικης" ατμόσφαιρας που εκπέμπεται από τα ΜΜΕ.

Το τέλος της πολιτικής φούσκας του ΣΥΡΙΖΑ  που κυβερνάει σήμερα την χώρα παρέα με τους ΑΝΕΛ, πλησιάζει και προβλέπεται να είναι ...ηχηρό. Κάποιες πλευρές αυτού του ζητήματος θίγει η Φλώρα Νικολιδάκη εδώ:

8 σχόλια :

  1. Αν δεν είναι χειραγώγηση η εντολή του δημοσιογραφίσκου του ΣΚΑΙ για να χυθεί το γάλα,τότε δεν ξέρω πως είναι η χειραγώγηση.
    Οι δημοσκοπήσεις έχουν την ίδια αξία με τα σκουπίδια.
    Το είδαμε στο δημοψήφισμα αλλά και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.
    Συνεπώς μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
    Εκτός πιά και πρόκειται για ευσεβείς πόθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευσεβή πόθο έχουμε να μην περάσουν οι συντάξεις πείνας και το πετσόκομα της ιατρικής περίθαλψης που μας ετοιμάζει ο Κατρούγκαλος. Κατά τα άλλα το δημοψήφισμα μάλλον θα έπρεπε να είσαι πιο επιφυλακτικός να το χρησιμοποιείς για φιλο-συριζέικη προπαγάνδα. λίγη ντροπή δε βλάπτει..

      Διαγραφή
    2. Αν οι δημοσκοπήσεις που βγάζουν το Μητσοτάκη μπροστά είναι ευσεβής πόθος τότε γιατί η κυβέρνηση άνοιξε τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο;

      Διαγραφή
    3. Το άρθρο της Φλώρας Νικολιδάκη, αν το διαβάσετε με τη στοιχειώδη προσοχή, λέει ότι η άποψη για σύντομη κατάρρευση της κυβέρνησης δε θα επαληθευτεί.

      Διαγραφή
  2. Οποιοι προσπάθησαν το δημοψήφισμα να το οικιοποιηθούν με ΛΑΕκίστικη σπέκουλα έσπασαν τα μούτρα τους.
    Είναι διπλή ντροπή να συνεχίζουν την ίδια τακτική.























    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ΛΑΕ όντως έσπασε τα μούτρα της-προσωπικά δεν με πήραν και τα κλάματα για αυτό. Για το ΣΥΡΙΖΑ όμως ήταν το απόγειο της πολιτικής κοροϊδίας ενός λαού και εξευτελισμού του. Τα δείγματα "λατρείας" των αγροτών παίζει να είναι μόνο η αρχή και δεν υπάρχει κανένας λόγος η υπόλοιπη αριστερά να σας λυπηθεί..

      Διαγραφή
  3. Χέστηκα για τον Συριζα(ουτε θα κλάψω για αυτόν) όπως χέστηκα και για την υπόλοιπη αριστερά,όποια εννοείς τέλος πάντων για αριστερά.
    Θα έλεγα όμως πρίν η υπόλοιπη αριστερά αρχίζει να λυπάται για τον συριζα,να ψάξει να βρεί γιατί αυτή δεν την λυπάται ο λαός καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ερωτήματα δυστυχώς ή ευτυχώς είναι παρόντα.
    καλή σου συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ