ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Δυο μεγάλες διαδηλώσεις στην Αθήνα (4-11-2015)


(κλικ στην εικόνα για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες)
 Στις 10 π.μ. συγκεντρώθηκαν χιλιάδες συνταξιούχοι στην πλατεία Κλαυθμώνος μετά από κάλεσμα της συνομοσπονδίας τους με αίτημα να μπεί ένα τέλος στις νέες περικοπές των συντάξεων τους και της υγειονομικής τους περίθαλψης που φέρνει το “αριστερό” μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συνταξιούχοι έκαναν πορεία στην βουλή και έδωσαν ως νέο ραντεβού κλιμάκωσης του αγώνα τους την συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 12 Νοεμβρίου.


Παράλληλα άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) μαζί με συγγενικά πρόσωπα και φίλους τους κατέκλυσαν την πλατεία Ομονοίας και προχώρησαν με πορεία προς την βουλή με κεντρικό Σύνθημα «πάρτε μέτρα προστασίας, ΟΧΙ στα μνημόνια ευθανασίας». Παρόν έδωσαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικεφαλής της ΛΑ.Ε. και ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της Γραμματείας της ΛΑ.Ε. (αναλητικά εδώ: ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ)

6 σχόλια :

  1. Ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης αν και "συντάξιούχοι" προτίμησαν να πάνε στα ΑΜΕΑ, ως "ανάπηροι";......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόσμο της ΛΑΕ δεν είδα ούτε στην μία ούτε στην άλλη συγκέντρωση-πορεία. Αυτό είναι είναι το ζήτημα και όχι απού έκανε την βόλτα του ως πολιτευτής ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης.που περνάνε να κάνουν δηλώσεις και να τους πάρουν καμία φωτογραφία.

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος των συγκεντρώσεων σήμερα δεν έχει σχέση με κανένα κόμμα.Κατεβαίνει αυτόβουλα και δεν μπαίνει κάτω απο καμμιά παντιέρα.
    Η κατάσταση μοιάζει με τον κόσμο που συμμετείχε στο κίνημα των πλατειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2011 έχει περάσει ανεπιστρεπτί και καλά θα κάνουν όσοι είναι σε θέσεις να χτίσουν κόμματα και οργανώσεις δημοκρατικές.

      Διαγραφή
    2. το κίνημα των πλατειών, τί μου θύμισες ! Αυτές οι μέρες θα μείνουν στην Ιστορία ως η εκκίνηση των Ανελ και της Χρυσής Αυγής! Με συγκίνησες ρε παλιόπαιδο...

      Διαγραφή
  3. Εσύ να δείς τι μου θύμησες!!!
    Μου θύμησες τότε που το ΚΚΕ έχασε αυγά πασχάλια και την Παναγία του μόλις αντίκρυσε τις εκατοντάδες λαού στο δρόμο χωρίς...την αδειά του.
    Μου θύμησες το παραλήρημα της φασιστολίνας Γαρουφαλιάς στα μπουρδελοκάναλα να λέει τον λαό φασίστα και....απολιτίκ.
    Μου θύμησες το ξεγυρισμένο φτύσιμο που έριξε στις εκλογές αυτός ο λαός στο κώμα σου.
    Θεία δίκη και θεία λαική τιμωρία το 4.5%
    Τέλος πάντων,πήγε το ΚΚΕ να κάνει αντιπερισπασμό με την Χαλυβουργία,αλλά μπέρδεψε ο Σιφωνιός τον Κασιδιάρη με τον Βελουχιώτη και τα ναζιστομπισκότα με την αλληλεγγύη και τα έκανε σαν τα μούτρα του Σκατά!!.
    Με έκανες και εκλαψα ρε σκατόπαιδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ