ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση-Συζήτηση: Η αριστερά στην κυβέρνηση και η απάντηση των κοινωνικών κινημάτων


(κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες)
Τρίτη 16/06/15  ώρα 20:00
στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο  Nosotros, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια.

Ομιλητές:
Γιάννης Μηλιός (μέλος της κ.ε. του Σύριζα)
Άγγελος Χάγιος (μέλος Ανταρσυα)
Γιώργος Λιερός (συγγραφέας)
Γρηγόρης Τσιλιμαντός (Αντιεξουσιαστική Κίνηση)

Στη συζήτηση παρεμβαίνουν συμμετέχοντες στην Ert-Open, Εκδόσεις των Συναδέλφων, Πρωτοβουλία Αντίστασης και Αλληλεγγύης, ΒΙΟΜΕ, Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής).

3 σχόλια :

  1. Πρέπει να απαντήσουν και σ'ένα άλλο ζήτημα, πολύ σημαντικό, που θα μας απασχολήσει σε περίπτωση εξόδου απο το ευρώ. Έτσι και πάψει η κάλυψη του νομίσματος, η Τουρκία θα γίνει πολύ πιο πιεστική και επιθετική απ'ότι είναι τώρα. Πώς θα αντιμετωπίσουμε μιά τέτοια κατάσταση όταν προκύψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε επιτέλους. "πρώτη φορά", σε φούλ σύνθεση και όλη τη γκάμα Έλληνες εθνικόφρονες, δεξιούς και "αριστερούς". Οπότε πρώτη φορά στην ιστορία, έχουμε τα κότσια να πούμε και στους Τούρκους το "μεγάλο όχι".

      Διαγραφή
  2. κακό συναπάντημα17 Ιουνίου 2015 στις 1:23 μ.μ.

    "Συνωστισμός" χθες στο Nosotros. Ο κόσμος δεν χώραγε στην ταράτσα, που έγινε η εκδήλωση. Η συζήτηση ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, όπως και οι παρεμβάσεις. Οι δευτερολογίες των ομιλητών, όπως συμβαίνει σε τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις, είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις εισηγήσεις. Βέβαια δεν λύθηκαν τα σχετικά ανοικτά ζητήματα του "μεταβατικού σταδίου", όμως αναπτύχθηκαν αρκετές πλευρές των υπαρκτών κινημάτων και των σχέσεων τους με μια κυβέρνηση της Αριστεράς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, βασισμένες στην εμπειρία που διαθέτει ο αντιεξουσιαστικός χώρος με αυτά, που σε πολλές πλευρές τους είναι πιο πλούσια και πιο ενδιαφέρουσα από πολικούς χώρους της Αριστεράς στρατευμένους με ιδεολογικούς κυρίως όρους στον "αντικαπτιαλισμό" και στην "ανατροπή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ