ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Εικόνες από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα (11-2-2015)









6 σχόλια :

  1. Ούτε ένα εργατικό πανό. Ούτε ένας μετανάστης. Γιατί δεν καλέστηκε κανένας ως κίνημα, καλέστηκε ως "Έλληνας". Πανό εθνικιστικά, ομοφοβικά, ακόμα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απέφυγε το "ΕΞΩ" και "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" και μια μάζα που δεν εκφράζει τίποτα! Εμπρός, πίσω στις αταξικές πλατείες. Να 'ναι καλά τουλάχιστον το ταξικό αντιφασιστικό κίνημα που καθάρισε λίγο το τοπίο σε σχέση με το 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες το κυριότερο: Δεν ήταν εκεί και το κώμα της εργατικής τάξης. Όμως εργαζόμενοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν εκεί, όπως και άνεργοι και μετανάστες. Μάλιστα κάποιοι (μάλλον ρωσίδες) κρατούσαν και ένα πανό.

      Ήταν και αρκετός κόσμος από τις "πλατείες" του 11 και κόσμος που ενεργοποιείται στο αντιφασιστικό κίνημα. Δεν φορούσαν "διακριτικά" για να δείχνουν την ταυτότητά τους.

      Διαγραφή
    2. To KKE αν μπορούσε θα έκανε τις δικές του πλατείες, σιγά μην είναι κριτήριο για ένα κίνημα. Το αν οι περισσότεροι ήταν εργαζόμενοι δε θα το κρίνουμε έτσι, φαίνονταν φτωχοί ' ξερω γω. Εργαζόμενοι σημαίνει ότι κατεβαίνουν ως σωματεία με τα αιτήματά τους. Η αποσαφήνιση, αποσιώπηση αυτών δε μπορεί να συνιστά δυνάμωμα της τάξης. Υποτίθεται ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε παλαιότερα τον κόσμο να τον στηρίξει ενεργά όχι παθητικά. Ε, χθες ήταν εκεί παθητικά. Και μετανάστες δεν εννοώ τους απλήρωτους μάγειρες της ΚΑΡ, αλλά τους απεργούς, καταληψίες μετανάστες. Που δεν ήταν εκεί. Τέλος, το καπέλο δε στο φοράει το πανό του σωματείου σου, το φοράει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα ολόκληρο κίνημα που έριξε τους προηγούμενους, σόρρυ κιόλας.

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς να λές που δεν ήταν το ντιμημένο.Με την παρουσία του το κώμα θα βρώμιζε την λαική κινητοποίηση.
    Θα την μαγάριζε.
    Ο λαός απέβαλλε το κώμα σαν ξένο σώμα και βαρίδι που μόνο δεινά και προδοσίες του έχει επιφέρει.
    Ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ταξικό αντιφασιστικό κίνημα που καθάρισε λίγο το τοπίο σε σχέση με το 11" εννοείς το Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, ναι το Σαμαρά εννοώ... Μέχρι να αποκτήσουμε λαϊκά δικαστήρια και πολιτοφυλακές, τους θες ελεύθερους και νόμιμους; Δε νομίζω. Προλαβαίνεις να απαλλαχτείς από τον αριστερισμό σου μέχρι τη δίκη.

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ