ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

O Τζόρτζιο Αγκάμπεν στο ...ΓκάζιΚοσμοσυρροή στην εκδήλωση των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ και του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς το βράδυ του Σαββάτου στο Γκάζι. Γεμάτο το αμφιθέατρο με αρκετούς όρθιους. Τα ακουστικά για την μετάφραση εξαντλήθηκαν νωρίς και αρκετός κόσμος έξω από το κτίριο και παρακολούθησε από την εκδήλωση εκεί από τις ηχητικές εγκαταστάσεις.

Όμως 16 Νοέμβρη δεν κάνεις εκδήλωση με τον Τζόρτζιο Αγκάμπεν στο Γκάζι!..

Την κάνεις στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και φροντίζεις να μεταδοθεί από την αυτοδιαχειριζόμενη  ΕΡΤ...Η Αθηνά Αθανασίου παρουσιάζει τον Τζόρτζιο Αγκάμπεν:


Περισσότερα υλικά από την εκδήλωση εδώ:

3 σχόλια :

 1. όντως...
  Καποιοι στη ν.ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται δεν βλέπουν τα πράγματα πιο σφαιρικά.
  Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ.
  Ενώ η ΚΝΕ έκανε την περασμένη δεκαετία το φεστιβάλ της στην Πανεπιστημιούπολη, επειδή είχε τάργκετ γκρουπ τους φοιτητές, και τα τελευταία χρόνια στα Λιόσια, γιατί έχει τάργκετ γκρουπ τα "λαϊκά νιάτα", η ν.ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το φεστιβάλ της στο Φλοίσβο,δίπλα από τα γιωτ, όπου η νεώτερη που συχνάζει εκεί είναι η Όλγα Τρέμη.
  Αποτέλεσμα, ο μ.ο. ηλικίας των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ της ν.ΣΥΡΙΖΑ να είναι 60 χρονών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και αν κάποιοι δεν θέλουν να γίνει η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο; Και αν ο Αγκάμπεν δεν θέλει να υπάρξει αναμετάδοση γιατί δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιό του; Για το φεστιβάλ των Νέων ΣΥΡΙΖΑ ας απαντήσουν άλλοι και άλλες. Εγώ, πάντως, συμβάλλοντας από τα πάνω για τον μέσο όρο, ομολογώ ότι το καταχάρηκα το μέρος. Να ζητήσω συγγνώμη;

   Διαγραφή
  2. Το αντίθετο της κλειστοφοβίας πώς λέγεται;

   Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ