ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μια χαρμόσυνη είδηση...

Αναδημοσίευση από το "πιστιρίκος"

Επίθεση ελεύθερων πολιτών στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός

Ομάδα ελεύθερων πολιτών έκανε επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις δυνάμεις κατοχής, οι ελεύθεροι πολίτες προκάλεσαν ζημιές σε μηχανήματα, κοντέινερ και οχήματα της εταιρείας.

Οι κατοχικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να συλλάβουν κανέναν από τους επιτιθέμενους και οι ελεύθεροι πολίτες παραμένουν ελεύθεροι, δίνοντας κουράγιο και ελπίδα στους σκλαβωμένους Έλληνες.

Τα καθεστωτικά μέσα μεταδίδουν την είδηση της επίθεσης, αν και έχουν αποκρύψει εντελώς τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής -ενάντια στην επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων- και την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων από τις δυνάμεις κατοχής.


Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός έχει ξεσκιστεί να βάζει διαφημίσεις σε διάφορα ΜΜΕ, ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή τους.

Άρα, η επίθεση των ελεύθερων πολιτών κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αφού αναγκάζει τα καθεστωτικά μέσα να μεταδώσουν την είδηση της επίθεσης, αν και την μεταδίδουν με άπειρα ψέματα.

Τώρα αναμένουμε την προκήρυξη της ομάδας των ελεύθερων πολιτών για να μάθουμε την αλήθεια και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί στην υγειά τους.

(Έτσι πρέπει να γράφονται αυτές οι χαρμόσυνες ειδήσεις. Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους ελεύθερους πολίτες. Καλή λευτεριά και στους υπόλοιπους.)

5 σχόλια :

  1. Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ θυμίζει η ανακοίνωση της Ν. Ε του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκιδικής:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στις Σκουριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την ανακοίνωση του ΚΚΕ

    «Τόσο η σκοπιμότητα όσο και η μορφή της επίθεσης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ερωτηματικά, ήταν ενέργεια προβοκατόρικη. Αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Τέτοιες ενέργειες ποτέ δεν ήταν προϊόν του κινήματος ακόμη και των πιο αυθόρμητων εκδηλώσεών του. Οι εργαζόμενοι της Χαλκιδικής πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να, πως το μαζικό κίνημα ενώνει την Αριστερά!18 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:26 π.μ.

      Το Αριστερό Ρεύμα φαίνεται πως έχει καλυφθεί πλήρως από την ανακοίνωση του ΚΚΕ...

      Διαγραφή
  3. Διαβάστε τα σχόλια, ενδεικτικά για το πως ο κόσμος στην χαλκιδική δεν χάφτει τα παραμύθια του κράτους (Κυβέρνησης, ΜΜΕ, ΚΚΕ κλπ, κλπ...):

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΕΣ (!!!) ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ