ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση ΠΑΜΕ, Πρωτοβάθμια Σωματεία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

3 σχόλια :

  1. Απλά τραγικό. Η σχιζοφρένεια σε όλη της τη γύμνια.
    Αυτά θα βλέπει ο ταξικός εχθρός και οχι μόνο θα κρατά την κοιλιά του από τα γέλια, αλλά και από τα πάχη, που όλο και θα μεγαλώνουν με τέτοιες πρακτικές.
    Σε οποιοδήποτε λογικό άνθρωπο, επιρροή, άνθρωπο που θέλει να αγωνιστεί, σε οποιονδήποτε, τέτοιο βίντεο θα τον αποθάρρυνε, θα τον παρέλυε, θα τον διέλυε. Θα μας έστελνε δικαίως όλους στο διάολο.
    Αξιοθρήνητοι.Όλοι μας. Ντροπή. Αηδία.
    Ας σταλεί το βίντεο σε όλες τις οργανώσεις όλου του κόσμου που περιμένουν κάτι καλό από το ελλαδικό κίνημα.
    Το βίντεο συνοψίζει τον 3χρονο "αγώνα" του "εργατικού" κινήματος στην Ελλάδα.
    Μαζί με τους "300", ελπίζω, οι "λαϊκιστές μικροαστοί" να στείλουν στο Γουδή και τους διασπαστές του εργαζόμενου λαού.
    Και πάλι ντροπή.

    ΥΓ.ΕΟΣ, ήταν το καλύτερο ποστ που έχεις βάλει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάντια.Δεν βρίσκω άλλη λέξη να περιγράψω αυτά που βλεπει κάποιος στο βιντεο.Με τέτοιο συνδικαλιστικό κίνημα δεν πάς πουθενα.Ντροπή αίσχος για τους πρωτοργάτες της διάσπασης.Και λίγα μας κάνει η αστική τάξη.Και βέβαια οι διασπαστές έχουν όνομα.Είναι αυτοί που για 40 χρόνια μονοπώλησαν τήν εκπροσώπηση των λαικών αγώνων και ευθύνονται στο ακέραιο για την κατάντια.Αυτοί που τεχνηέντως ξεγέλασαν την εργατική τάξη,πως τάχα είναι οι γνήσιοι εκπροσωποί της.Δεν χρειάζεται γιαυτούς Γουδή.Η καλύτερη τιμωρία τους είναι η απαξίωση και η περιφρόνηση που τους έδειξε ο λαός στις τελευταίες εκλογές.Είναι το φτύσιμο που δέχονται στους χώρους δουλειάς απο τους εργαζόμενους.Όταν το συνδικαλιστικό κίνημα αναδιοργανωθεί εκ βάθρων οι κομματικοί αυτοί εργατοπατέρες και το κ
    ωμα τους θα περάσουν στα αζήτητα της ιστορίας,σαν παραδειγμα προς αποφυγήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν υπογράφεις μειώσεις μισθών μην ζητάς και τα ρέστα μετά. Έχετε γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ για κάθε εργατοπατέρα πασκίτη που υπέγραφε όλα αυτά τα χρόνια τον όλεθρο για την εργατική τάξη. Άντε τώρα να κάνετε ανθρώπινους τους καπιταλιστές και αφήστε μας εμάς να ενώσουμε όσους έχουμε συμφέρον εναντίον του να τον ανατρέψουμε μπας κ δούμε καμιά άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ