ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Άνοιξε η Χαλυβουργία με επέμβαση των ΜΑΤ και παρουσία εισαγγελέα


16:20: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 4 συλληφθέντες, ενώ οι άλλοι δύο περιμένουν τη διασταύρωση των στοιχείων τους και αναμένεται να αφεθούν και αυτοί ελεύθεροι. Ο εισαγγελέας ενημέρωσε τους συλληφθέντες για το ότι θα ενημερωθούν με κλήση για τη δικάσιμο όταν αυτή ορισθεί.

16:15: Οι συλληφθέντες έφτασαν στην Ευελπίδων και πέρασαν από τον εισαγγελέα. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να αφεθούν ελεύθεροι. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο προαύλιο της Ευελπίδων και συμπαραστέκεται στους συλληφθέντες.

15:10: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αποτελούμενη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη νομικό Κατερίνα Κνήτου και τον υπεύθυνο του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μαρματάκη βρίσκονται ακόμη στη ΓΑΔΑ με τους 6 συλληφθέντες στη Χαλυβουργία, οι οποίοι είναι ακόμα στη Σήμανση.

η συνέχεια της ενημέρωσης εδώ:  http://www.alterthess.gr/

1 σχόλιο :

  1. Τι λένε οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας του Βόλου για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ