ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

τι έμαθα σήμερα

Του Γιώργου Πρασσά

1.grab the tin cans ωρέ :

2. Ritterkreuz - κολεξιόν μόδας "βουλή 2012" :

3.Η ανευθυνότητα στη χώρα συνεχίζεται :

4.Το σύστημα επιτίθεται με όλα τα μέσα :

5. Άντε πάλι τα ίδια...

ΥΓ
- για όποιον δεν γούσταρε, υπάρχει κι ο Γιώργος Νταλάρας

4 σχόλια :

  1. Ως προς τη φωτογραφία ζευγαριού Μιχαλολιάκου:

    Ήδη το ευαγές ίδρυμα STAR channel το χει κάνει lifestyle το δαχτυλίδι. Μήπως λοιπόν είναι η ώρα να αρχίσουμε να ασχολιόμαστε πιο πολιτικά με τη Χ.Α.; Είναι φανερό ότι το σύστημα πάει να τους 'νομιμοποιήσει' στο αποδεκτό κομματικό σκηνικό (όπως έκανε παλιότερα με τον ΛΆΟΣ). Ας μην τους αφήσουμε!

    Υ.Γ. Δεν υπονοώ ότι εσείς από εδώ δεν έχετε ασχοληθεί πολιτικά με τη Χ.Α. Απλά επισημαίνω ότι πρέπει να ενταθεί η αντιπαράθεση σε αυτό το πεδίο και όχι απλά στο "μα είναι νεοναζί, δεν τους βλέπετε;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Εξ άλλου σύμφωνα με τα γκάλοπ το 8% (50.000)που τους ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές θα ψηφίσουν στις ερχόμενες Σύριζα. Γιατί όχι και περισσότεροι; Αντιμνημονιακοί είναι κι αυτοί, μη γινόμαστε ρατσιστές. Δυστυχώς τους προλαβαίνει η μετατροπή σε κόμμα, αλλιώς θα μπορούσαν να κάνουν συνιστώσα

      Διαγραφή
    2. Προς ανώνυμο 19 Μαΐου 2012 1:40 μ.μ.

      Λάσπη εγώ δεν επιστρέφω. Αν έχεις κάποιο αντεπιχείρημα για την πρότασή μου, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

      Διαγραφή
    3. Δεν ήταν λάσπη ήταν χιούμορ. Δεν έχω αντεπιχείρημα διότι συμφωνώ μαζύ σου. Το σχόλιο μου αναφερόταν στην έννοια του "λαού" που μας πασάρουν τελευταία.

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ