ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη σε δημοσίευμα της "ελευθεροτυπίας"

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 13.11.2011

Με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» της 12.11.2011 για δήθεν συνάντηση του Μίκη Θεοδωράκη με τον Αλέκο Αλαβάνο και Δημήτρη Καζάκη, ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με έκπληξη διάβασα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» τα περί δήθεν συνάντησής μου με τον Αλέκο Αλαβάνο και Δημήτρη Καζάκη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, με στόχο τη δημιουργία συμπαράταξης.
Διαψεύδοντας κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα, θα ήθελα να επισημάνω ότι μια έγκριτη εφημερίδα όπως είναι η Ελευθεροτυπία, θα έπρεπε να διασταυρώνει τις πληροφορίες της πριν τις δημοσιεύσει.Το εγχείρημα για τη συγκρότηση συμπαράταξης για τη νέα ΕΛΛΑΔΑ έχει ήδη ξεκινήσει με τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του λαού μας στα Προπύλαια, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Σύνταγμα και στις πλατείες των άλλων πόλεων της πατρίδας μας και θα συνεχιστεί με νέες δυναμικές πρωτοβουλίες, που σύντομα θα γίνουν δημόσια γνωστές».

Το δημοσίευμα της "Ε"στο οποίο αναφέρεται το δελτίο τύπου υπογράφεται από τον Γ.Δ. και είναι το παρακάτω:
Προς συμπαράταξη
Με πρωτοβουλία του «Μετώπου» στο οποίο ανήκει ο Αλέκος Αλαβάνος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση, στην οποία μετείχαν ο Μίκης Θεοδωράκης, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ο οικονομολόγος Δημ. Καζάκης
Στόχος της προσπάθειας είναι η δημιουργία συμπαράταξης διεσπαρμένων δυνάμεων που να στηρίζονται στο τρίπτυχο «εθνική κυριαρχία, δημοκρατία, παύση πληρωμών».
Συμμετέχοντες μιλούν για διεργασίες που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

2 σχόλια :

 1. Σήμερα,
  Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ,στις 7 μμ στην Ελευσίνα στον Κοινωνικό και Πολιτιστικό Χώρο ''Στέκει'' Νικολαίδου 9 με ομιλητές : Aλ.Αλαβάνο & Δ. Καζάκη, εκδήλωση με θέμα: Kρίση και αποκρίσεις της αριστεράς.

  Μάλλον έχει κάποια βάση το δημοσίευμα της "Ε"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εντάξει και που κολάι, σιγά το διασυρμό! ΕΔΩ οι του ΕΟΣ του έχουν ρίξει τον αδόξαστο!!!
  Μη σας πάρουν ΔΑ και τα κλάματα!!!

  Πάντως ένα μεγάλο ΑΞΙΟΣ στον Περικλή Κοροβέση που έφερε το σκάνδαλο με τη Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο ως ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ και επί της ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ στη Βουλή, και με τη συνδρομή του Βαγγέλη Αποστόλου, και το έχει αναλάβει τώρα, ελλείψει συνδρομής πολιτών με παιδεία, η ανακρίτρια του 8ου πρωτοδικείου Αθηνών!

  Βέβαια η κατάσταση στο βόρειο τμήμα του νησιού είναι σε ακόμα πιο προχωρημένο στάδιο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ σήψης από το συνονθύλευμα των τοπικών επίορκων παραγόντων του ΟΓΑ και διαπλεκόμενων δικηγορίσκων που αποκρύβουν τα υπέρ του δήμου στοιχεία από τη δικαιοσύνη, όπου τινές, λες κι είναι επιλεγμένοι από κόσκινο πριν κάτσουν στην έδρα, και ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους νίπτοντας τάχατες τη συνείδησή των με το ίδρωτα του δεν ξέραμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ