ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Με μεγάλη συμμετοχή νεολαίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την "αποανάπτυξη"





Με μεγάλη συμμετοχή νεολαίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Μάη στο Πολυτεχνείο (αμφιθέατρο ΜΑΧ) η εκδήλωση με θέμα «το στοίχημα της αποανάπτυξης» με ομιλητή τον καθηγητή Σερζ Λατούς του Πανεπιστημίου Paris-Sud. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το αυτόνομο στέκι, το περιοδικό πανοπτικόν, οι εκδόσεις των συναδέλφων, το παρατηρητήριο ελεύθερων χώρων, ο σπόρος και ο σκόρος.



Ο  Γ. Λιερός στην αρχή της εκδήλωσης έκανε μια σύντομη και περιεκτική εισαγωγή εκ μέρους των οργανωτών, στην οποία ανέδειξε σημαντικές πλευρές της "αποανάπτυξης" σε σχέση με το μαζικό κίνημα, την Αριστερά και την σημερινή κρίση του καπιταλισμού. Δείτε τον:


Αργότερα θα αναρτήσουμε μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα και θα κάνουμε αναλυτική παρουσίαση της εκδήλωσης.


1 σχόλιο :

  1. Όσο θα ΄μαι μόνος άλλο τόσο κι η νεολαία θα βρει αξίες να διορατιστει το μέλλον της, κι όσο οι διαπιστώσεις επί διαπιστώσεων θα επαναλαμβάνονται χωρίς ουσιώδη ανάληψη ευθύνης για μια προοπτική κυριαρχικής διεξόδου, άλλο τόσο οι διαμαρτυρίες θα αντιμετωπίζονται με τα γκλόμπς στα πεζοδρόμια.

    Ψωμί παιδεία ελευθερία φώναζαν απ΄ τα μεγάφωνα της νομικής σχολής τότε!!! σήμερα εκείνοι είναι από τους πρωτεργάτες των παραδικαστικών κυκλωμάτων, κι αυτοί που αποφοιτούν τώρα αύριο θα ψάχνουν πως να κατασπαράξουν κάποιον τον όποιον, το ίδιο απέλπιδα όπως ψάχνει κανείς στα σκουπίδια να βρει κάποια τροφή, δυστυχώς έτσι σαν σκουπίδι βλέπουν τον αδικημένο από την πολιτεία!
    Που είπατε όχι έχει συσταθεί και εδρεύει το κίνημα των φοιτητών της νομικής σχολής κατά της διαφθοράς? Μπάααα! δεν το είχα υπ΄ όψι μου ότι είναι τόσα πολλά όσες και νεολαιίστικες τους οργανώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ