ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τι ...ξέχασε να γράψει το left.gr για τον Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Δάφνης;



Το left.gr δημοσιεύει σήμερα ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ (4ο Γυμνάσιο Δάφνης: Ποινικές διώξεις και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος σε μαθητές που... επιχείρησαν κατάληψη ) για τα κατορθώματα του διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Δάφνης, Κωνσταντίνου Σάλτα, ο οποίος απειλεί με αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος και ποινικές διώξεις μαθητές που επιχείρησαν κατάληψη, όπως επίσης και τους κηδεμόνες τους.

Όμως ξέχασε να αναφέρει ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ – ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ" που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο με ομόφωνη απόφαση της τοπικής ΟΜ.

Εδώ το ψηφοδέλτιο:  Ψηφοδέλτιο… και εδώ η ανακοίνωση της απόφασης της ΟΜ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ"

3 σχόλια :



  1. Ανακοίνωση για το θέμα του 4ου γυμνασίου Δάφνης

    Με κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουμε την συμπεριφορά του διευθυντή του 4ου γυμνασίου Δάφνης και την ανακοίνωσή του προς τους γονείς του σχολείου.
    Είναι απαράδεκτο να καλεί την αστυνομία απέναντι σε μαθητές γυμνασίου 13, 14, 15 χρόνων και να επαίρεται μάλιστα στην ανακοίνωσή του ότι “Στην Αστυνομία εδόθησαν περίπου 10 ονόματα μαθητών”.
    Είναι πλήρως αντιπαιδαγωγικό να χαρακτηρίζει τους μαθητές που προσπάθησαν να κάνουν κατάληψη “τουρίστες” και να δηλώνει "ότι οι μαθητές αυτοί είναι παρελθόν για το σχολείο, δεν αξίζουν να λέγονται μαθητές του 4ου Γυμνασίου Δάφνης. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις και ενέργειες για την απομάκρυνσή τους". Να απειλεί ότι κάθε ενέργεια για κατάληψη “θα χτυπηθεί αμείλικτα” με ύφος αξιωματικού χωροφυλακής παρά διευθυντή σχολείου απέναντι σε ανήλικους μαθητές.
    Σε ορισμένα μέσα (ιστοσελίδες), έγινε αναφορά στη συμμετοχή του συγκεκριμένου διευθυντή στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, στις δημοτικές εκλογές. Είναι αλήθεια ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη μας, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο δήμο Δάφνης - Υμηττού. Προφανώς δεν υπήρχε τέτοιου είδους συμπεριφορά ή κάποιες καταγγελίες σε βάρος του τότε. Δεν είχε αναφερθεί από οποιονδήποτε το παραμικρό σε βάρος του.
    Κυρίως όμως η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας, δεν μας εμποδίζει να τοποθετηθούμε καθαρά και με σαφήνεια σήμερα.
    Αποδοκιμάζουμε απερίφραστα την ανακοίνωση και τη συμπεριφορά του διευθυντή του 4ου γυμνασίου Δάφνης ως αντιδημοκρατική και αντιπαιδαγωγική.
    Ως εκ τούτου κάθε περαιτέρω προσπάθεια σύνδεσης της ανακοίνωσης του συγκεκριμένου διευθυντή με την δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ -ΥΜΗΤΤΟΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ που την υποστήριξε γίνεται για τη δημιουργία εντυπώσεων.

    Δάφνη
    7/11/2014
    Η Συντονιστική γραμματεία της δημοτικής παράταξης
    ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/298273
    υπάρχουν και χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ