ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Οι “νοικοκυραίοι” του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τον Δενδιά γιατί δεν χαφιεδίζει το κίνημα!



Οι “νοικοκυραίοι” δεξιοί και αριστεροί είναι ίδιοι. Θέλουν πρώτα απ' όλα ισχυρό κράτος το οποίο επιβάλει την “τάξη” και την “ασφάλεια”. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αποκαλυπτική η στάση της iska, η οποία το μόνο που βρήκε να δημοσιεύσει σε σχέση με τα γεγονότα στην Χαλκιδική είναι το κείμενο CHERCHEZ LE SYRIZA  του Θ. Καρτερού από την “Αυγή” (στον “ριζοσπάστη” θα έπρεπε να είχε δημοσιευθεί) όπου ο συντάκτης του εγκαλεί το κράτος γιατί δεν παρακολουθεί τα τηλέφωνα και δεν βάζει χαφιέδες στο κίνημα(!!!...) :

Πενήντα άτομα, σύμφωνα με τους μάρτυρες, συμμετείχαν στην εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές. Ούτε, ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις –πενήντα! Ολόκληρη διμοιρία. Και μπορεί ευλόγως να υποθέσει κανείς ότι υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των υποψήφιων εισβολέων, ότι αυτοί οι πενήντα το συζήτησαν το πράγμα μεταξύ τους, ότι το συναποφάσισαν, ότι καταρτίστηκαν κάποια σχέδια επίθεσης και διαφυγής, ότι έγιναν προμήθειες σε μαζική κλίμακα του απαραίτητου εξοπλισμού, ότι άναψαν τα κινητά ή τα yahoo από τις συνεννοήσεις και τις ειδοποιήσεις.

Και η αστυνομία του Δένδια χαμπάρι! Ούτε έναν από τους δράστες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν ακόμα. Και δεν μπορούν στην περίπτωση αυτή να επικαλεστούν ούτε τα τρομοκρατικά στεγανά, ούτε την τρομοκρατική συνωμοτικότητα –πενήντα νοματαίοι και συνωμοτικότητα δεν κολλάνε με τίποτε.

Ο κατήφορος του Αριστερού Ρεύματος/Αριστερής Πλατφόρμας δεν έχει τελειωμό....

8 σχόλια :

  1. Το παρακάνανε

    Από ουρά του ΚΚΕ κινδυνεύουν να γίνουν ουρά της χρυσής αυγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ο Παπαδημούλης που είναι υπέρμαχος της "νομιμότητας" δεν λέει τέτοια πράγματα...

      Διαγραφή
  2. Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν οι δράστες της πράξης, οι απανταχού "αριστεροί πρωτοπόροι" δεν τους απασχολεί καθόλου αν η δράση αυτή βρίσκει σύμφωνους τους κατοίκους. Επειδή ξεφεύγει από τα πλαίσια διαμεσολάβησης που οι πρωτοπόροι μπορεί να κάνουν καριέρα θα το βαφτίσουμε προβοκάτσια και τρομοκρατία με το στανιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες, να καταλαβαίνουμε πότε κάποιος γράφει προβοκατόρικα, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ξεχνάμε τα βασικά;

    Το "Αριστερό Ρεύμα" εκφράζει το πιο οπορτουνιστικό σκέλος του ήδη οπορτουνιστικού ΚΚΕ. Αυτό τον οπορτουνισμό με τον οποίο γαλουχήθηκαν, τον πήραν μαζί τους στο ΣΥΝ, οταν το 1991 έχασαν. Ακολούθως, έζησαν 17 χρόνια ταπεινωμένοι υπό την Ανανεωτική Πτέρυγα. Αργότερα, το προσέγγισαν πιο λαϊκά στοιχεία, και πέραν του δημοσίου τομέα στον οποίο ανήκαν τα στελέχη και τα μέλη του.Τα τελευταία, απέκτησαν ακροατήριο και άρα ο μικρομεγαλισμός μεγάλωσε καθώς έβλεπαν τον εκ του ασφαλούς "επαναστατισμό" να "δικαιώνεται". Παράλληλα, η κρίση μεγάλωνε. Στην κρίση, ο μικροαστός-δημόσιος υπάλληλος ταλαντεύεται όσο ποτέ άλλοτε. Από το "νεομπολσεβικισμό" περνά άνετα στο "νοικοκυρισμό" και τούμπαλιν. Προτείνει "απλές"-"πρακτικές" λύσεις. Η τρέλα κορυφώνεται: Φαντασιώνεται διαλόγους με το ΚΚΕ, νιώθει πως η ιστοσελίδα του "αποδίδει" στον τρέχοντα προσυνεδριακό διάλογο. Φαντασιώνεται εργατικά κινήματα, πλασμένα βέβαια μόνο από τις "καλές αγωνιστικές περιόδους" των ΔΕΚΟ (2010-'11), από τις οποίες έχουν εικόνα..

    ΥΓ.Ακόμα πιο τραγική είναι η κατάσταση με τους δορυφόρους του (Αντ.Αρ.Συ.Α.-τροτσκιστές Σύ.Ριζ.Α.).Ζουν ένα νέο 1981, αυτή τη φορά εν μέσω κρίσης και δεν μπορούν να το χειριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παλιός διευθυντής του ριζοσπάστη ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από την «γραμμή» του κόμματος στο οποίο διαπαιδαγωγήθηκε, μικρή σημασία έχει αν είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Σταλινικός μέχρι το μεδούλι έχει καταβροχθίσει τόνους εγχειριδίων της ακαδημίας επιστημών της ΕΣΣΔ, θα μπορούσε να ήταν στην περιφρούρηση της βουλής τον Οχτώβρη του 2011 αν ήταν λιγάκι νεότερος.
    Αντι να αποσυρθεί τώρα που πλησιάζει την ηλικία της γεροντικής ανίας επιμένει να μας καθοδηγεί μέχρι τον θάνατό του στο δρόμο της καχυποψίας και του κομματικού χαφιεδισμού…
    Τέτοιοι άνθρωποι είναι παραδείγματα αηδίας και αποστροφής για όσους αγωνίζονται, ιδιαίτερα για τη νέα γενειά


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κακό δεν είναι ο Καρτερός, αν και σίγουρα ένας κόσμος που αύξησε την κυκλοφορία της Αυγής, ερχόμενος στο Σύριζα, αναπαράγει αντί να αφήνει πίσω, το συντηρητισμό του.
    Το κακό είναι ότι η Καρτερ-ίλα, Αριστερορευματίλα έχει μεταφερθεί στη νεολαία του ΣΥΝ και τις δορυφορικές ομαδοποιήσεις γύρω από το ΑΡ (Ανταρσύα, αρ πρότζεκτ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ