ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη

Δελτίο Τύπου ΚΟΕ - 21/05/2012
 
1. Η ΚΟΕ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οργανωμένης προβοκατόρικης επίθεσης, με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο μετέχει. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πολιτικά κέντρα του συστημισμού, με πρωτοστάτη τη ΝΔ και τα ενεργούμενά τους στο χώρο των ΜΜΕ, περιφέρουν σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες παλιές αφίσες της ΚΟΕ με περιεχόμενο ενάντια στην ΕΕ, ζητώντας δίκην εισαγγελέως τέτοιες θέσεις και τέτοιες δυνάμεις να καυτηριαστούν και να αποβληθούν από τον «εθνικό κορμό»...

2. Πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού ώστε να μετατεθεί η επικαιρότητα από το κατεδαφιστικό μήνυμα της 6ης Μαΐου, από το γεγονός ότι οι μνημονιακές δυνάμεις τσαλακώθηκαν, ματαιώθηκαν και έχασαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Προσπάθεια που πάει μαζί με την απόπειρα για εσωτερική συσπείρωση του χώρου τους, ευθυγράμμιση και στρατοπεδοποίηση δυνάμεων. Με φόντο έναν ευρωπαϊσμό εθελόδουλο, ταυτισμένο με το μνημόνιο και τις έξωθεν εντολές που μας έρχονται βροχηδόν. Επέλεξαν τη τακτική της πόλωσης μέσω της αθλιότητας και ελπίζουν πως θα συσκοτίσουν έτσι τα επίδικα της κοινωνικής προοπτικής και της στάσης τους γύρω από αυτά. Δύσκολα θα πείσουν όμως. Γιατί βρίσκονται κιόλας επικεφαλής στη λίστα σταυροδοσίας της Μέρκελ ενόψει των εκλογών του Ιουνίου. Καθώς επίσης και γιατί με τη στάση τους, ηθελημένα, εξανεμίζουν τα περιθώρια που κέρδισε η χώρα έναντι των μνημονιακών εντολέων μέσα από την ψήφο του ελληνικού λαού.

3. Όσον αφορά την επίμαχη αφίσα του 2010: Έκφραζε μια κλασική θέση της Αριστεράς, η οποία μέσα από το δρόμο της εξόδου από την ΕΕ στόχευε στην εθνική και κοινωνική χειραφέτηση. Στόχευση που διατηρεί και σήμερα στο ακέραιο την επικαιρότητά της. Ωστόσο, μετά την επιβολή στη χώρα μας του ειδικού καθεστώτος των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων και της Τρόικας, της «νέας κατοχής» και κοινωνικής εξόντωσης, τα πράγματα μετατοπίστηκαν. Στην πορεία των πραγμάτων είναι πια το διευθυντήριο των Βρυξελλών, και ειδικά ο γερμανικός παράγοντας, που οδηγεί την Ελλάδα στο προθάλαμο της εξόδου από το ευρώ, ώστε να την απειλεί (εφόσον μπορεί να επιβάλλει τους όρους και την πορεία εξόδου) και να την ελέγχει πολιτικά. Είναι προφανές ότι η ΚΟΕ δεν συντάσσεται και αντιτίθεται αποφασιστικά στο σχέδιο της «κατοχικής δραχμής».
Την ίδια στιγμή, η ΕΕ της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής και της γερμανικής μπότας βυθίζεται –ειδικά από το 2012– βαθιά μέσα στην κρίση, στη φτώχεια, στην ανεργία. Αλλά και στην πολιτική αντίδραση, στη διακυβέρνηση χωρίς καν δημοκρατική νομιμοποίηση, στη ραγδαία άνοδο του νεοφασισμού. Αυτή η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι σήμερα σε ολόκληρη την ήπειρο οι εργαζόμενοι βγαίνουν στους δρόμους και στις πλατείες. Το πρωτόγνωρο μαζικό λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια συναντιέται με τους αγώνες των λαών στην Ευρώπη.  Ανοίγονται έτσι, σήμερα, νέοι δρόμοι σύγκρουσης με την ευρωκρατία και δημιουργούνται προϋποθέσεις για ανάσχεση της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας και δημιουργία νέων μεταβατικών και ελπιδοφόρων για τους λαούς καταστάσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Εκτιμούμε μάλιστα, κρίνοντας και από τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη μπαίνουν σε τέτοια τροχιά.

Με βάση τα παραπάνω, το ότι εδώ και αρκετό καιρό το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ είναι γνωστό. Αγωνιζόμαστε μαζί με όλο το λαό ενάντια στο ειδικό καθεστώς στην Ελλάδα και στο σάπιο πολιτικό σύστημα που το υπηρετεί. Ταυτόχρονα ενισχύουμε τον αγώνα ενάντια στην κυρίαρχη νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή, πολιτικά αντιδραστική και γερμανοποιημένη Ευρώπη. Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη.

4. Η ΚΟΕ έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθειά του. Από τη θέση αυτή θέλει να συμβάλλει στις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές ανατροπές που δρομολογεί ο λαός. Αυτές οι ανατροπές είναι που κάνουν τις συνιστώσες της διαπλοκής να πανικοβάλλονται και να ψάχνουν σανίδα σωτηρίας σε φτηνά τεχνάσματα.

28 σχόλια :

  1. Τώρα εμένα, αυτό γιατί μου μοιάζει με δήλωση "Νομιμοφροσύνης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε; Γιατί; Όλο το κείμενο είναι επίθεση στη ΝΔ, το πολιτικό σύστημα, τους "γερμανόδουλους" κλπ. Έτσι είναι οι δηλώσεις νομιμοφροσύνης; Το ότι η ΚΟΕ έχει αλλάξει θέση για την ευρωζώνη είναι γνωστό εδώ και ενάμιση χρόνο. Τώρα δέχεται μια επίθεση σε όλα τα ΜΜΕ με σκοπό να παρουσιαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει κρυφές θέσεις. Καλά κάνει και διευκρινίζει τη θέση της υπερασπίζοντας το συμμαχικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει.

      Διαγραφή
    2. Συγνωμη αλλα κατα την διαρκεια του προσυνεδριακου διαλογου(πριν 3 μηνες), σε ολες τις σχετικες ερωτησεις για την ευρωζωνη, η απαντηση της καθοδηγησης ηταν οτι "η εξοδος απο το ευρω ειναι αιτημα ζυμωσης" αρα οτι το πιστευε.

      Σε απαιτηση μαλιστα σωματος του συνεδριου να ΓΡΑΦΤΕΙ στο κειμενο οτι εναντιωνομαστε στην Ευρωζωνη, η απαντηση ηταν του στυλ "δεν θα επαναλαμβανουμε παντα τις θεσεις, αυτες ειναι γνωστες".

      Οποτε με συγχωρεις,αλλα μαλλον η θεση της ΚΟΕ αλλαξε προχθες,και οχι εδω και 1,5 χρονο

      Διαγραφή
    3. Όχι, δεν έχεις καταλάβει δυστυχώς. Η θέση ισχύει. Η ΚΟΕ αυτή την περίοδο τέτοιο σύνθημα δεν έχει. Όπως και για αταξική κοινωνία και για κατάργηση οικογένειας κλπ. Προσπάθησε να σκεφτείς πολιτικά. Τα συνθήματα αλλάζουν. Είναι λάθος σύνθημα αυτή τη στιγμή. Σήμερα. Αύριο. Είναι απλό. Ξεκολλήστε. Έχει γίνει σαν ευρώ το μυαλό σας. Και σωστό να ήταν το σύνθημα, θα μπορούσε να το αποσύρεις αν έκρινες ότι ωφελεί αυτή η απόσυρση το συμμαχικό σχήμα. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΑΜΩΤΟ!!!

      Διαγραφή
  2. Στην πολιτική αν δεν αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές και τις τομές που γίνονται, τότε θα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις και θα είμαστε στο περιθώριο με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ερμηνεύουν τον κόσμο με τις καραμέλες που έχουν στο μυαλό τους και αδυνατούν να δουν πως έχουν διευρυνθεί σήμερα τα ρήγματα από την κρίση του πολιτικού συστήματος και πως έχει μετατοπιστεί η λαϊκή βούληση. Σήμερα ένα κόμμα της Αριστεράς γίνεται το κόμμα ενός μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Πολλοί απ΄αυτούς που το ψήφισαν δεν είχαν καμία σχέση με την αριστερά μέχρι τώρα.

    Ο που αποδεσμεύτηκε από τους παραδοσιακούς αστικούς πολιτικούς σχηματισμούς είτε πήγε ακροδεξιά (χρυσή αυγή και Καμμένος) είτε αριστέρά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πήγε σχεδόν κανένας ούτε στο ΚΚΕ ούτε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

    Όποιος δεν λαμβάνει αυτή την κίνηση των λαϊκών μαζών υπόψη του και δεν βρίσκει τρόπους να την ενσωματώσει στην πολιτική του, είναι εκτός πολιτικής. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

    Το ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εκτός πολιτικής. Λειτουργούν ως ιδεολογικοί μηχανισμοί όπως οι εκκλησιαστικές και οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και ενδιαφέρονται μόνον για τους "πιστούς" τους και την αναπαραγωγή του ιερατείου τους.

    Και επειδή ακριβώς δεν κάνουν πολιτική η συμπεριφορά τους και η στάση τους είναι απόλυτα προβλέψιμη. Αδυνατούν να κάνουν υπερβάσεις και ανατροπές και παραμένουν πιστοί στα ιερά ευαγγέλια του μαρξισμού - λενινισμού ελπίζοντας στην β' παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε ο καθένας μπορεί να έχει άποψη για το ευρώ. Όταν όμως γράφει:
    "Όσον αφορά την επίμαχη αφίσα του 2010: Έκφραζε μια κλασική θέση της Αριστεράς, η οποία μέσα από το δρόμο της εξόδου από την ΕΕ στόχευε στην εθνική και κοινωνική χειραφέτηση. Στόχευση που διατηρεί και σήμερα στο ακέραιο την επικαιρότητά της...το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ" είναι καρατζαφέρης του ΣΥΡΙΖΑ διότι είναι αδύνατο να είναι επίκαιρο το έξω από το ευρώ και ταυτοχρόνως να μην είναι άμεση πρωτεραιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ΕΕ και άλλο ευρωζώνη, που είναι νομισματική ένωση και αναπαραριστά τις οικονομικές σχέσεις. Το κείμενο αν το διαβάσεις προσεκτικά βάλλει κατά της ΕΕ, λέει οτι πρέπει να αλλάξει και να δημιουργηθούν νέες σχέσεις μεταξύ των λαών, μέσα απο αγώνες (κάτι που φαίνεται σήμερα δες Ισπανία κλπ) και σε ρήξη με το ιμπεριαλιστικό διευθυντήριο. Τώρα για την Ευρωζώνη,το αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν είναι το κύριο (άμεσες προτεραιότητες), αλλά δευτερύων. Προέχει η αλλαγή των συσχετισμών, που θα σπάσει αυτά τα δεσμά. Οικοδομέις τους όρους, με την ερνεργοποίηση του λαικού κινήματος και ζύμωση για το ρόλο της ΕΕ, Ευρωζώνης, που θα σπάνε τις σχέσεις υποταγής. Δεν νομίζω ότι είναι αλλαγή θέση, είναι αλλαγή στην ιεράρχηση.

      Διαγραφή
    2. Γιώργο, λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει. Το κείμενο δεν λέει ότι είναι επίκαιρο το "έξοδος από το ευρώ". Λέει ότι διατηρεί επικαιρότητα "η στόχευση τηςεθνικής και κοινωνικής χειραφέτησης". Το "έξοδος από το ευρώ" σήμερα καθόλου επίκαιρο δεν είναι γιατί αποτελεί ένα από τα πλάνα των Ευρωπαίων (πέταγμα από το ευρώ μετά από το ξεζούμισμα και διατήρηση του ιμπεριαλιστικού ελέγχου με κατοχική δραχμή). Που είναι το περίεργο στη θέση της ΚΟΕ;

      Διαγραφή
  4. Γιάννης από πάτρα22 Μαΐου 2012 στις 4:51 π.μ.

    Εξευτελιστικές.ανακοινώσεις.απο.την.ΚΟΕ.που συναγωνίζεται σε κωλοτουμπες την.πολιτική.άνοιξη,.περιμένω παρόμοιες ανακοινώσεις απο.ρόζα και.απο.ΑΚΟΑ... Μόνο ΚΚΕ η μόνη.αριστερή.αξιόπιστη λύση.χωρίς.κωλοτουμπες και.δηλώσεις.μετανοίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι! Καθαρές λύσεις, αιώνιες αλήθειες.

      Διαγραφή
  5. Ο ΛΕΝΙΝ να δεις και ο ΜΑΟ τι κωλοτούμπες κάνανε. Θα ανατριχιάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η περεστρόικα του Αλέξη Τσίπρα

    http://aristeroextreme.blogspot.com/2012/05/blog-post_5703.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος έχει καεί από χυλό (του υπαρκτού σοσιαλισμού) φυσάει και το γιαούρτι...

      Διαγραφή
  7. Πέρα από οξείς χαρακτηρισμούς ένθεν κα'κείθεν.
    Έχεις θέση "Έξω από το Ευρώ κ' την Ε.Ε παλαιόθεν.( Δεν είδα πουθενά να αναθεωρείται).
    Τώρα την αναιρείς για να μην "ξιπαστεί" το εκλογικό σώμα και σου γυρίσει την πλάτη.
    Αυτό δεν θυμίζει λίγο το " Η Αριστερά πρέπει να γίνει Δεξιά" για να ξηφιστεί; Μήπως κάτι τέτοιο δεν έγινε σε Ιταλίες Γαλλίες κλπ με τα γνωστά αποτελέσματα; Είναι αυτό δήλωση Νομιμοφροσύνης (Προς τους συντηρητικόύς ψηφοφόρους έστω,) ναι η΄ου;
    Και κάτι τελευταίο. Προσωπικά καμιά σχέση με Κ.Κ.Ε κ' ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ κ' πάει λέγοντας.
    Κι' εγώ ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω ο Έρημος αυτή τη φορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου. Δεν είναι δήλωση νομιμοφροσύνης προς κανέναν. Είναι η άποψη της ΚΟΕ. Δεν θα δεις πουθενά το σύνθημα της εξόδου από το 2011. Εδώ πιο αναλυτικά η τεκμηρίωση σε παλιότερο άρθρο:
      http://tinyurl.com/6wn9d3q
      Και δεύτερον είναι δήλωση υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε μια επίθεση που δέχεται από τη συνασπισμένη δεξιά. Αυτό σημαίνει συμμετέχω σε ένα συνεργατικό σχήμα. Για να το ψηφίζεις κι εσύ κάποιους λόγους θα έχεις. Για να υπάρχει και να απαντάει θέλει μια στοιχειώδη ενότητα πως βγαίνει προς τα έξω. Αυτά κάποιοι σούπερ επαναστάτες δεν τα καταλαβαίνουν. Ας πάνε από το 1,2 τώρα στο 0,5 να χαίρονται την καθαρότητά τους.

      Διαγραφή
  8. ο Λενιν και ο Μαο εκαναν "κωλοτουμπες" στην τακτικη οχι στους στρατηγικους στοχους.
    ελεος με την βαναυση και ανιστοριτη αναγνωση μεγαλων επαναστατων.
    Φωτια στα κομματικα επιτελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στρατηγικός στόχος είναι το νόμισμα και η θέση σου κάθε στιγμή για αυτό;;; Τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά; Έχουμε ταυτίσει τον κομμουνισμό με τη δραχμή. Έλεος πια με αυτή την παλαβομάρα που σας έχει πιάσει.
      Στρατηγικός στόχος - άμα το πάμε έτσι - είναι μια κοινωνία χωρίς χρήμα. Και όλη η Αριστερά έχει κάνει κωλοτούμπα. Μα είναι δυνατόν;

      Διαγραφή
    2. Πες τα ρε ανώνυμε 22 Μαΐου 2012 5:01 μ.μ.!
      Πες τα, αλλά ποιος να σε ακούσει!
      Η επιβίωση των 'κομματικών μαγαζιών'(ΚΚΕ,ΝΑΡ) που πάνε για κλείσιμο βάζει κερί στα αυτιά και μαρμελάδα στον εγκέφαλο...

      Διαγραφή
    3. πες τα ν' αγιάσει το στομα σου
      ελεος με τις απολύτες αληθειες της ανταρσυα
      αντε γιατι κατανταει αστειο
      λιγο πολυ ολοι καταλαβαινουμε
      ας μην μας υποτιμα η ανταρσυα το ναρ το κκε ο συριζα ολοι. ελεος! θα ξεχασουμε κι αυτα τα λιγα που ξέρουμε...
      ειναι μαγαζακια ολοι... και απλα στη φάση αυτη το μαγαζι της ανταρσυα καιγεται το μαγαζι του κκε βαζει νερα απ' τη στέγη ενω το μαγαζι του συριζα ριχνει πανωσήκωμα... και ζηλεια ο καλος ο γειτονας αντι να σηκωθει απο την αληθεια του και να βαλει χωρις να το διατυμπανίσει ενα χεράκι... ή έστω να μην καταγγέλει το γειτονα...
      σημερα για να ειναι καποιος αριστερος πρεπει να πάρει βεβαιωση απο την ανταρσυα, το κκε, το συριζα, το "χ" καημένο που την ειδε παράγοντας, το "ψ" πρωην κατι που την ειδε γενιτσαρος. ελεος!

      Διαγραφή
    4. ανακαλυψε και η ανταρσυα (μετά τη νδ που εκλεψε το μαγικο φιλτρο απο το συριζα) την κρυφη γοητεια και κυρίως τα ψηφαλακια που μπορει να φερουν οι τασεις...;;;
      χαχα... θελω να δω πως θα λεμε "ειμαι ανταρσυα, ταση αραν, υποταση κειμενο 30, προσωπική άποψη Χ1" χαχα

      Διαγραφή
  9. Έλεος ρε παιδιά!!!! Έχετε ιερή αγελάδα την δραχμή και το ευρώ.
    Τι να την κάνω την δραχμή αν συνεχίσω να έχω Παπαδήμο ή Σαμαρά Ή Βενιζέλο για πρωθυπουργό. Χειρότερα θα ναι!!!!
    Το νόμισμα το μόνο που κάνει είναι να εκφράζει οικονομικές σχέσεις. Αν δεν αλλάξει η πολιτική δεν αλλάζει τίποτα.
    Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος...
    Άκου εκεί στρατηγικός στόχος η έξοδος απο το Ευρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε αποκρυφα ημερολογια των μαγια-μλ (ω ναι τα βρηκε κι αυτα η επιστημη) βρεθηκε μεταλλικο νομισμα: στη μια οψη εγραφε δραχμη, στην αλλη έφερε το σημα (σφυροδρέπανο) και απο κάτω κατι μισοσβημένα γραμματα ΑΝΤ_Σ_Α ΟΛΕ!
      αμα δεν λες πρωι μεσημερι βραδυ δραχμη δεν εισαι αριστερος και δεν εισαι in. λετε να προτεινουμε ως φράξια το φοινικα και με αποψη;

      Διαγραφή
  10. Σήερα πρέπει να αποκρούσουμε το μνημόνιο.
    Σοσιαλισμός δεν γίνεται σε καμία χώρα μόνη
    Εκεί στην Ευρώπη θα γίνει η μητέρα όλων των μαχών


    Ξυπνήστε

    markos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η διαλυση της ΕΕ και της ΟΝΕ ειναι στρατηγικος στοχος.
    απο ποτε η Αριστερα ειναι με την ενιαια αγορα
    και την Ευρωπαικη Ενοτητα;;;
    ελεος με τις παλαβομαρες!!!

    Η Ευρωπαικη Ενοτητα ειναι μια παγιδα, οι προλεταριοι δεν εχουνε πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου η διάλυση της ΕΕ και της ΟΝΕ είναι ενδιάμεσος στόχος, όχι στρατηγικός.
      Η ιμπεριαλιστική εξάρτηση μπορεί ν υπάρχει κι χωρίς ΕΕ, αμα το θέτεις έτσι. Ο Γερμανικός ή Αμερικάνικος ή Γαλλικός ιμπεριαλισμός μπορεί να σε ελέγχει ακόμη κι αν εισαι εκτός ΕΕ και ευρώ. το θέμα είναι να σπάσεις πραγματικά αυτούς τους δεσμούς υποταγής. Δεν μπορείς να περιορίσεις τον ιμπεριαλισμό μόνο στο οικονομικό επίπεδο. Με το λαικό κίνημα και τους εργαζομένους στο προσκήνιο και στις μάχες. Στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

      Διαγραφή
  12. Όχι, φίλε ανώνυμε (βάλτε ρε παιδιά ένα ψευδώνυμο να συνεννοούμαστε) 22 Μαΐου 2012 8:34 μ.μ.,
    η αποδέσμευση από ΕΕ και ΟΝΕ δεν είναι στρατηγικός στόχος, είναι ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ στόχος. Στρατηγικός στόχος είναι η αταξική κοινωνία. Όπου όπως πολύ εύστοχα λέει ένας παραπάνω ανώνυμος δεν θα υπάρχει ανάγκη να υπάρχει χρήμα. Για να δούμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ να βγαίνουν να τα λένε αυτά; Τότε θα λένε "ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"! Όχι, ρεφορμιστικά του στυλ "έξω από ΕΕ" και "λαϊκή εξουσία"... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατηγορεις την ανταρσυα για ρεφορμισμο;
      εχεις ακεραιη την πολιτικη ευθυνη αν συμβει λοιμος σεισμος και καταποντισμος...
      εγω εμαθα (απο εγκυρη πηγη) οτι μολις ερθει ο σοσιαλισμος (στις 18 ντε...) τα στελεχη της ανταρσυα θα αναλάβουν πολιτικοι επίτροποι στο συριζα κι αλοιμονο στους συριζαιους... διοτι καλη η μεγαλη θεωρια εδω και οι συζητησεις αλλα ξέρουμε και κάτι φυντάνια που μπροστά τους ο χατζησωκράτης (εκεικος της ΓΣΕΕ για οσους θυμουνται) μοιάζει ΛΕΝΙΝ.

      Διαγραφή
  13. Πρωτη φορα οργανωση καταγγελει για προβοκατσια επειδη καποιος προεβαλλε τις θεσεις τις...ειναι για ολα ικανη η ΚΟΕ εδω και καιρο

    Μετα τον καθαγιασμο του Πασοκισμου, του ευρωλαγνισμου και του διεφθαρμενου κρατους αναρωτιεμαι τι ακολουθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ