ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Έχει και η Αριστερά τους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ της: Νέο κόμμα με το όνομα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"!...




Αυτό το σήμα θα το δείτε
και σε ψηφοδέλτιο!...



Αυτές τις μέρες αρκετά νέα κόμματα έκαναν την εμφάνισή τους, επιδιώκοντας να μαζέψουν ψήφους δυσαρεστημένων πολιτών που αποδεσμεύονται κυρίως από τα κόμματα των μνημονίων. Τις ίδιες επιδιώξεις έχουν και κάποιοι “αριστεροί”, οι οποίοι προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους με την καπηλεία του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”. Το φαινόμενο που ξεκίνησε από τον Καρατζαφέρη ο οποίος διάλεξε για το κόμμα του το όνομα “ΛΑΟΣ” και τον Θεοδωράκη με όνομα “ΕΛΑΔΑ”, βρήκε τώρα νέους μιμητές.

Κάποιοι “δικοί” τους άνθρωποι που μέχρι χθες μαζί στήνανε αυτό το μαγαζί, σήμερα τους καταγγέλλουν:

Κάποιοι άλλοι πάλι δικοί τους, οι οποίοι την τελευταία στιγμή διάλεξαν να διαχωρίσουν την θέση τους και να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο, δηλώνουν: Οι ίδιοι άνθρωποι που υπήρξαμε η καρδιά του «Δεν Πληρώνω». Συνεχίζουμε ως ΑΛ.ΑΝΥ.Α. Και ως γνήσια αλάνια, εξακολουθούμε να «Μην Πληρώνουμε»!!! Σας περιμένουμε στις αλάνες και τους δρόμους του αγώνα, εκεί που πραγματικά γεννιούνται συνειδήσεις και δίνονται οι μάχες με το κατεστημένο. 

15 σχόλια :

  1. το μαγαζακι που παλεψε να στησει γνωστο αριστερο κομμα, δεν του εκατσε και ανταυτου προεκυψε κομμα απο επαγγελματιες του χωρου

    πικρα και απογοητευση και καταγγελιες σε εναν μικροκοσμο, κοινωνικα ανυπαρκτο, πολιτικα ασημαντο, με αστεια επιρροη

    Αντε βρε παιδια, καντε καμια καινουργια ομαδα-φραξια-ομπρελα μπας και τσιμπησει κανας φουκαρας που δεν σας ξερει

    χαχαχα δεν πληρωνω-εσωτερικου
    δεν πληρωνω μ-λ
    μ-λ δεν πληρωνω
    οργανωση για την ανασυγκροτηση του δεν πληρωνω

    ολοι κι ολοι πανελλαδικα αμφιβαλλω εαν ειστε 80 ατομα και εχετε γινει μπιλιες

    και μετα αναρωτιεστε γιατι κανενας μα κανενας δεν σας δινει σημασια

    ΥΓ. στον εγκεφαλο του αρχικου κομματικου δεν πληρωνω
    πανε κανε τωρα το κινημα δεν ισιωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ενα γνησιο απαυγασμα αυτο-οργανωσης που εξελιχθηκε σε ενα πρωτοπορο κομμα!

    Και αυτο το πετυχε γιατι δεν καπελωθηκε απο το ΤΕΡΑΣ που ονομαζετε ΚΚΕ!

    Οτιδηποτε εκτος απο το ΤΕΡΑΣ ΚΚΕ ειναι πραγματικα αριστερο! Και επισης θα ηθελα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να καταγγειλω το ΤΕΡΑΣ ΚΚΕ γιατι απορριπτει τις επιθεσεις φιλιας του κομματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ο μοναδικος λογος ειναι επειδη το κινημα μας δεν καπελωνεται απο κομματα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΚΕ.

    Το καταγγελω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν έχει το μονοπώλιο το ΚΚΕ! Υπάρχουν βλέπεις και άλλοι που το μιμούνται.

      Όμως επειδή δεν είναι άξιοι καπετάνιοι, όσο στον Περισσό, βρίσκονται πιο επιδέξιοι και τους κλέβουν το καράβι.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει, είναι μία προσπάθεια κάποιοι να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και να προβληθούν. Η πρώτη φορά θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ''δεν πληρωνω'' θα ειναι ψηφοδελτιο του ΕΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι το αποτέλεσμα της αντίστασης του κόσμου που απαξιώνειτο σάπιο σύστημα αξιών του καπιταλισμού μαζί με τη κομματίλα, απότοκο της ανάθεσης και της αντιπροσώπευσης, οργανώνεται και παλεύει απο τα κάτω. Δέχτηκε πόλεμο και ώς αντίληψη και ώς οργανωμένη έκφραση σε σχήματα ή επιτροπές που λειτουργούν και έχουν δράση πανελλαδικά σήμερα, χωρίςε καμία οργανωτική σύνδεση, πέραν των αμεσοδημοκρατικών οριζόντιων επαφών συντονισμού. Το πόσοι είναι πανελλαδικά δεν το ξέρω, όποιος θέλει στοιχεία μπορεί να απευθυνθεί στην ασφάλεια ή την ΕΥΠ.
    Προέκυψαν βεβαίως διαφωνίες και εκφράστηκαν δημόσια, ετσι συμβαίνει ξέρετε όταν οι συλλογικότητες λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά. Βεβαίως πρόεκυψαν και διασπάσεις, είναι αναπότρεπτο, αλλά βασικά είναι απόδειξη υγείας αυτό για κάθε ζωντανό κίνημα. Όσοι θέλουν συλλογικότητες εταιρίες μπορούν να απευθυνθούν στα γνωστά πολιτικά μορφώματα. Η κοινωνία όμως στη μεγάλη της πλειοψηφία αρνείται αυτή την προοπτική και αυτοοργανώνετα. Το κίνημα που διαμορφώνεται απο τα κάτω στη λογική της άρνησης των χαρατσιών και της εμπορευματοποίησης της ζωής μας, είναι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ανήκει σε όλους όσους αγωνίζονται. Ο τυχοδιωκτισμός ενός σχήματος που καπηλεύεται μια ιστορία που δεν του ανήκειδεν συμβάινει πρώτη φορά στην ιστορία των κινημάτων. Αποτελεί θλιβερή και αποκρουστική πρακτική, προβοκατόρικη εξαίρεση χωρίς αμφισβήτηση,που τελικά επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το κίνημα των πολιτών απο τα κάτω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι εδώ, και θα συνεχίζει να υφίσταται και να δρά γιατί αποτελεί κοινωνική ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι το αποτέλεσμα της αντίστασης του κόσμου .............(χαχαχαχα)
      Εσυ που εγραψες το κειμενο αυτο , μαλλον ζεις στον κοσμο σου !!Με λενε Γιωργο και ανηκω σε Λαικη Συνελευση !! Ειστε οτι πιο ψευτικο πραμα στην πολιτικη ζωη του τοπου μαγκα!
      Εγω εχω πληροφορηθει οτι ο πυρηνας σας που αποτελουνταν απο αξιους αγωνιστες,ειναι αυτη την στιγμη στο Κινημα που δημιουργησαν το ΑΛΑΝΥΑ .Εκμεταλευτηκατε τους αγωνες που κανατε μαζι,και φυσικα μονο αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες δεν κανατε φιλε!! Με τροπο δικτατορικο χωρις να συμφωνουν οι πιο πολλοι ομοιδεατες σας αποφασισατε να γινετε κομμα !! καλα εκαναν και σας εφτυσαν λοιπον !! Ευγε σε αυτους τους ομοιδεατες σας που αποχωρησαν , και σας καταλαβαν εγκαιρα τι κουμασι ειστε !
      ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΤΕ !!

      Διαγραφή
  6. το ΕΕΚ δεν εχει σχεση με τον δε πληρωνω ουτε αποτελει ψηφοδελτιο του φυσικα, δεν εχει καμια πολιτικη σχεση με τετοια καπελα και αλητειες , συμμετειχε στο παρελθον εκδιωχτηκε και εχει ξεκαθαρησει την θεση του εδω και καιρο. Ο ναρκισος που θελει να γινει ο καρατζαφερης της αριστερας(λεγε με παπαδοπουλος )απλα ειχε συμμετασχει καποια στιγμη και στο ΕΕΚ αλλα οχι για πολυ αφου πηραν χαμπαρι τι ξεφτιλας ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς: Ανώνυμος Mar 14, 2012 02:33 PM

    Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες τι διάβασες...Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι το αποτέλεσμα της αντίστασης του κόσμου που απαξιώνειτο σάπιο σύστημα αξιών του καπιταλισμού μαζί με τη κομματίλα, απότοκο της ανάθεσης και της αντιπροσώπευσης, οργανώνεται και παλεύει απο τα κάτω. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:Ο τυχοδιωκτισμός ενός σχήματος(oxidiodia.gr - που ανέπτυξε δράσεις στα πλαίσια του ευρύτερου κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) που καπηλεύεται μια ιστορία που δεν του ανήκειδεν συμβάινει πρώτη φορά στην ιστορία των κινημάτων. Αποτελεί θλιβερή και αποκρουστική πρακτική, προβοκατόρικη εξαίρεση χωρίς αμφισβήτηση,που τελικά επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το κίνημα των πολιτών απο τα κάτω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι εδώ, και θα συνεχίζει να υφίσταται και να δρά γιατί αποτελεί κοινωνική ανάγκη.

    Ξαναδιαβασέ το προσεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαινόταν ότι στήνουν μαγαζάκι από την αρχή, που έλεγαν "όχι στα κόμματα" και έκαναν χοντρή επίθεση στον σύριζα... τα ΑΛΑΝΥΑ άργησαν να τους καταλάβουν! Στην κορινθία είχαν διασπάσει το κίνημα από την αρχή, επειδή κάποιοι τους πήραμε γρήγορα χαμπάρι...
    Πάνος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λάβαμε το παρακάτω e-mail και το δημοσιεύουμε:

    Φίλοι που διαχειρίζεστε το ιστολόγιο http://enosy.blogspot.com εκτιμούμε ότι έχετε κάνει ένα σοβαρό λάθος: Αναφέρετε: Κάποιοι “δικοί” τους άνθρωποι που μέχρι χθες μαζί στήνανε αυτό το μαγαζί, σήμερα τους καταγγέλλουν: Καμμία συλλογικότητα δεν είναι "δικη τους" ή "δική μας". Δεν είμαστε ή δεν είμασταν "δικοι τους", "δικοι σας" κ.ο.κ Αυτοπροσδιοριζοζόμαστε μόνοι μας, δημόσια. Εκτιμούμε ότι δεν τιμούν το ήθος της αριστεράς αντίστοιχοι προσδιορισμοί. Έχετε κάθε δικαίωμα να αναδείξετε το θέμα και να κάνε οποιαδήποτε κριτική απο μέρους σας. Εάν θέλετε να αναφερθείτε στη συλλογικοτητα μας κάντε το με απλή αναφορά ή παραπομπή. Παρόμοιοι χαρακτηρισμοί ("δικοι τους" - "μαγαζί" κ.λ.π.) και προσδιορισμοί είναι απαράδεκτοι και ανεπίτρεπτοι. Εκτός κι άν θέλετε να παραθέσετε στοιχεία, οπότε κι εμείς θα απαντήσουμε δημόσια. Διαφορετικά διορθώστε άμεσα.
    --
    ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
    www.denplirono.info


    Η γνώμη μας είναι ότι "καλή μέρα από το πρωί" φαίνεται. Από πολύ νωρίς από η συγκεκριμένη ομάδα είχε δείξει με την πρακτική της από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε δημόσια ότι προσπαθεί να καπηλευθεί το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", επιδιώκοντας την αποκλειστική χρήση του λογότυπου "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και ακολουθώντας την γνωστή τακτική ένα είναι το κόμμα..

    Για την παθογένεια του χώρου αυτού, μια ματιά εδώ είναι αρκετά ενδεικτική αυτής της κατάστασης : Τα παράσιτα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Επίσης, με το θέμα έχουμε ξαναασχοληθεί παλαιότερα για τις σχέσεις του Β.Παπαδόπουλου με την ΣΠΙΘΑ

    Οι φίλοι του www.denplirono.infο που διαμαρτύρονται τώρα, ας πρόσεχαν:
    "όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλοι του ΕΟΣ να σας υπερνθυμίσουμε ότι το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ προέκυψε μετά την αποχώρηση απο το πάλαι ποτε ενιαίο http://http://diodiastop.blogspot.com - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, εκεί απο όπου ξεκίνησε ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη "διάσπαση", "τα παράσιτα" ήταν κάποιοι άλλοι: http://anisoropos1.blogspot.com/2010/09/blog-post_6840.html

    Επειδή λοιπόν όλοι όσοι "παροικούμε την Ιερουσαλήμ" είμαστε λίγο πολύ γνωστοί, κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που στην αριστερά και τα κινήματα έχουν εμφανιστει αντίστοιχα εκτρώματα και συμπεριφορές, ας είμαστε συγκρατημένοι στους σχολιασμούς του τύπου "όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες".

    Το μέλλον δεν θα εξαρτηθεί ούτε απο τα πίτουρα, ούτε απο τις κότες. Θα τα προσπεράσει και θα τα ξεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ποιοί ήταν διασπαστές και διασπάστηκαν ξανά και συνεχίζουν να διασπώνται (κατά τις παραδοσιακές τροτσκιστικές συνήθειες) είναι γνωστό!

    μαζικοί εκφραστές του κινήματος ήταν σαφώς το
    http://www.diodiastop.gr/
    http://www.diodiastop.blogspot.com/, όπως και τα πανελλαδικά συντονιστικά που έγιναν, όπως επίσης είναι γνωστά και οι μαϊμούδες πανελλαδικά που έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει ακόμα αυτό;;;;http://www.diodiastop.blogspot.com/
    Κρίμα. Ο καθένας το "μαγαζάκι του". Τίποτα δεν έχετε διδαχθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aκριβώς.Ο καθένας το "μαγαζάκι του". Τίποτα δεν έχετε διδαχθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ