ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Λίβελος ΚΑΙ κατά του ελεύθερου λογισμικού από την "Περιεκτική Δημοκρατία" του Τάκη Φωτόπουλου


Το Linux Inside είναι ένα ελληνικό περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με το Linux, το Ελεύθερο Λογισμικό και τον Ανοικτό Κώδικα (ΕΛΛΑΚ). Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν και χρησιμοποιούν το Linux, επαγγελματίες και μη. Από την ιστοσελίδα αυτού του περιοδικού,αναδημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο:


Ίσως οι περισσότεροι να μη γνωρίζετε έναν διανοούμενο που λέγεται Τάκης Φωτόπουλος και κινείται στο χώρο της Αριστεράς (τακτικός αρθρογράφος στην "Ελευθεροτυπία"), αλλά εδώ σας έχω πολλαπλά δείγματα συκοφαντίας εκ έρους του πολιτικού μορφώματος που ίδρυσε (το οποίο ονομάζεται "Περιεκτική Δημοκρατία") που αγγίζουν ΚΑΙ εμάς:



Στην τρίτη παράγραφο, ο αρθρογράφος της "Περιεκτικής Δημοκρατίας" Δημήτρης Τάσσης (υπόψιν ότι όλα μα όλα τα άρθρα σ'αυτό το site περνάνε από την προσωπική έγκριση του... ακαδημαϊκού Φωτόπουλου) γράφει τα εξής υποτιμητικά για το χώρο του ΕΛ/ΛΑΚ:

Είναι σημαντικό να αναφερθεί καταρχήν ότι το διεθνές δίκτυο των indymedia, είναι ένα μόνο μέρος από αυτό που ονομάζουμε «εναλλακτικά» μίντια, και δεν μας ήρθε μια μέρα «ουρανοκατέβατο» όπως πολλοί ψευτο-αγωνιστές αρέσκονται να διατυμπανίζουν. Μη εμπορευματικές, μη κυβερνητικές οργανώσεις και δίκτυα, υπάρχουν χιλιάδες σήμερα διάσπαρτα διεθνώς, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της κοινωνικής δραστηριότητας, από «φιλανθρωπικά» ιδρύματα κάθε είδους, ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε πολιτιστικούς τομείς, μέχρι «εναλλακτικά» ιδρύματα «ελεύθερου λογισμικού».


2. Παρακάτω, ο αρθρογράφος γράφει τα εξής για άλλους οργανισμούς όπως το Democracy Now!, το FAIR (Fairness and Accuracy In Reporting), αφού επανέρχεται με τα υποτιμητικά εισαγωγικά στο ΕΛ/ΛΑΚ:

Σήμερα στις ΗΠΑ, ο χώρος των «εναλλακτικών» είναι ένα τεράστιο συνονθύλευμα πολυποίκιλων μέσων, που περιλαμβάνουν ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοπτικούς σταθμούς, ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, δίκτυα «ελεύθερου λογισμικού», τα οποία συνδέονται μεταξύ τους ως μια ενιαία οντότητα. Τα περισσότερα από αυτά χρηματοδοτούνται άμεσα από το σύστημα μέσω των «Foundations». Τέτοια είναι π.χ. τα “The Nation”, “FAIR”, “WORKING ASSETS RADIO”, “PACIFICA”, “DEMOCRACY NOW”, “Mother Jones” και πολλά άλλα, ή όπως το “Free Speech Tv” που χρηματοδοτείται από τα παραπάνω «εναλλακτικά μέσα».

Όλη αυτή η πλειάδα μέσων, που κυριαρχεί πλέον στο τομέα της διακίνησης της πληροφορίας, λειτουργεί ως διαφημιστική πλατφόρμα για «εναλλακτικά» μέσα που άμεσα δε φαίνεται να χρηματοδοτούνται από το σύστημα, παρότι βέβαια συμπορεύονται με την ιδεολογία του συστήματος χρησιμοποιώντας «αριστερή» γλώσσα. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα από τη μια να μην φαίνεται ότι άμεσα στηρίζονται από το ίδιο το σύστημα, και από την άλλη ουσιαστικά να είναι από τις πιο προσοδοφόρες κερδοφόρες εμπορικές επιχειρήσεις, αφού οι εκδόσεις τους μέσω της διαφήμισης από τα άμεσα χρηματοδοτούμενα «εναλλακτικά» και μη μίντια, γίνονται best seller αποφέροντας στους δικαιούχους τεράστια χρηματικά ποσά.


Τη στιγμή βέβαια που όλοι αυτοί οι φορείς τους οποίους στοχοποιεί ως... όργανα του συστήματος πρωτοστατούν στην υποστήριξη κάθε αγώνα κατά της οικονομικής και πολιτικής αυθαιρεσίας εις βάρος όλων μας. Προφανώς, στην "Περιεκτική Δημοκρατία" θεωρούν ότι μόνον οι ίδιοι είναι "αντισυστημικοί".


Θα μου πείτε, "μα όλα αυτά είναι πολιτική και δε μας αφορά". Θα συμφωνούσα, αν δεν έπιανε και το δικό μας χώρο στο στόμα του. Ουσιαστικά η "Περιεκτική Δημοκρατία", την οποία έχουν σε μεγάλη εκτίμηση κάμποσοι στην "Αριστερά" λόγω παλαιότερων μελετών του Φωτόπουλου (σιγά τις πρωτότυπες μελέτες - clopy/paste σε Καστοριάδη και Μπουκτσιν), επιχειρεί να ΑΚΥΡΩΣΕΙ στα μάτια του κόσμου το ΕΛ/ΛΑΚ ως... συστημικό, ως όργανο των... υπερεθνικών ελίτ και δε συμμαζεύεται.


3. Επίσης, σ'αυτό εδώ το άρθρο του που αναδημοσιεύτηκε στο κατά τα άλλα αξιόλογο ιστολόγιο "You Pay Your Crisis", ο κύριος αυτός που συκοφαντεί άλλα ιστολόγια για "λογοκρισία κατά της ΠΔ" (ενώ στο site της δεν επιτρέπεται κανένας σχολιασμός) ζητά, ούτε λίγο ούτε πολύ, απαγόρευση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο και επιβολή κανόνων "δεοντολογίας" (κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με όλους τους επίδοξους λογοκριτές):



Διαβάστε και τα σχόλια, έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι υποστηρικτές της ΠΔ με τα ψευδώνυμα "Ψ-στεργιος" και "αντάρτης" έδωσαν ρεσιτάλ υβρεολογίου, χυδαιότητας και σταλινισμού: μάλιστα ο "αντάρτης" λέει ότι πρέπει ο κόσμος να πλένει το στόμα του πριν μιλήσει για τον Στάλιν! Τις αντισημιτικές κορώνες τους να τις σχολιάσω άραγε; Παρουσίασαν την Amy Goodman του Democracy Now! (παρόλο που συμπαραστέκεται στον αγώνα των Παλαιστινίων) ως "φιλοσιωνίστρια".


4. Όταν δε η διαχειρίστρια του You Pay Your Crisis μπούχτισε κι έκλεισε τα σχόλια, της απέστειλε ο Φωτόπουλος επιστολή (με την απαίτηση να δημοσιευτεί), την οποία σας παραθέτω ολόκληρη κάτω από το σχετικό link:


Με το να επιτρέπετε τη λασπολόγηση από ανώνυμους κουκουλοφόρους, όχι βέβαια της εξουσίας (που δεν τολμάνε ή δεν θέλουν να θίξουν οι λασπολόγοι), αλλά αντισυστημικών οργανώσεων και εμένα προσωπικά, που καταθέτω επώνυμα και τεκμηριωμένα, ενώ αυτοί γαβγίζουν πάντα εντελώς ατεκμηρίωτες συκοφαντίες εναντίον μου, απλά το μπλογκ σας ακολουθεί πιστά τον δρόμο των ιντιμίντια και των Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα δεν επιτρέπετε ούτε καν απαντήσεις από φίλους της ΠΔ που δείχνουν τις άθλιες συκοφαντίες ότι είμαστε αντισημίτες. Να σημειώσω ότι αυτή την άθλια συκοφαντία μόνο οι γκεμπελίσκοι της Ισραηλινής Πρεσβείας ξεστόμισαν δημόσια εναντίον μας, με την οποία φαίνεται συμπλέει και το μπλογκ σας.. Κατά τα άλλα, απέδειξαν οι κουκουλοφόροι απόλυτα τη βασιμότητα του άρθρου μου. Απλά δεν θέλουν να τηρείται κανένας δεοντολογικός κανόνας, όπως ακριβώς ζητεί, όχι το ΛΑΟΣ που κάποιοι άθλιοι γράφουν (Το ΛΑΟΣ είναι στην εξουσία και θα μπορούσε να τους έχει ήδη κλείσει -- γιατί άραγε δεν το κάνει;), αλλά η CIA που ήδη περνά νόμο στην Αμερική να μην επιτρέπεται ούτε η συκοφαντική δυσφήμηση για λασπολογία στο .COM.



Εγώ μίλησα για αυτοπειθαρχία, αυτοί όμως δεν θέλουν κανέναν αυτο-έλεγχο για να μπορούν να λασπολογούν ανενόχλητα τους αντιπάλους που υποτίθεται έχουν και αυτοί, με τη βοήθεια ή την ανοχή μπλογκς σαν το δικό σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν άλλοι, όχι εμείς βέβαια, που θα επιβάλλουν κανονική λογοκρισία στο Διαδίκτυο, και τότε δεν θα μπορεί να τους προστατεύσει καμία υπηρεσία...

Τ.Φ.


Υ.Γ. Δεν με πειράζει ακόμη και αν δημοσιευτεί στο μπλογκ σας η απάντηση μου αυτή.--



Αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε αυτά στα οποία σας παραπέμπω, είναι σαφές ότι ο Τάκης Φωτόπουλος, εκμεταλλευόμενος το γόητρο που (κακώς) απολαμβάνει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, πέραν του ότι μιλά για πράγματα που δε γνωρίζει καθόλου, ζητά περιορισμό της ελευθερίας του λόγου στο διαδίκτυο (μάλιστα, σε απειλητικά e-mail που έστειλε σε άλλο μπλόγκερ που τόλμησε να μη συμφωνεί 100% μαζί του έλεγε "θα σε λέω αλητοχαφιέ μέχρι να μου κάνεις μήνυση και να κληθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι αλητοχαφιές και να μάθω τα προσωπικά σου δεδομένα" - άρα ζητά και να καταργήσει τα προσωπικά μας δεδομένα με τον τραμπουκισμό που ασκεί ο ίδιος και η ομάδα του), αλλά και επιδιώκει να σπιλώσει την κοινότητα του ΕΛ/ΛΑΚ.


Φρονώ ότι τέτοιου είδους πρακτικές είναι επιεικώς απαράδεκτες και, για να είμαι ειλικρινής, μάλλον τα συμφέροντα συγκεκριμένων εταιρειών που απεχθάνονται το ΕΛ/ΛΑΚ εξυπηρετούν (έτσι, για να ανταποδώσω κι εγώ λίγο τη συνωμοσιολογία).

174 σχόλια :

  1. θλιβερο πραγματι ..Αλλά το πιο θλιβερο ειναι ο απολυτος ξεπεσμός της Μπλογκοσφαιρας- εννοώ το προοδευτικό , ''αριστερο '' της κομματι σε ενα ακατασχετο αλληλουβρεολογιο, στην απολυτη παρανοια , στον μικρομέγαλο''ξερεις ποιος ειμαι γώ ρε ! '' αλά Κουλουρη , και στο ξεκατινιασμα ως ομοιωμα ..''διαλογου . Ασαφαλώς ο Τ. Φ . (και οι οπαδοι του )εχει τις ευθυνες του και μαλιστα μεγαλες (και εχω κι εγω παλιοτερα υποστει την..ομαδα των πιστων του) ..Αλλά και οι..(προς στιγμήν )''αντιπαλοι του στην εν λόγω κλωτσοπατινάδα '' δεν εχουν;Καλύτεροι ειναι; ..
    Αντε και Μη χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε γνωρίζω για το λογισμικό, αλλά ο Φωτόπουλος έχει δίκιο στο ότι είναι συκοφάντες όσοι τον κατηγορούν για αντισημίτη. Υποστηρίζει τη θέση της γ διεθνούς για κοσμική ο0μοσπονδία Παλαιστινίων Εβραίων. Οι αντίπαλοί του υποστηριζουν τη δημιουργία ενός πλήρως εξαρτημένου από το Ισραήλ Παλαιστινιακού κρατιδίου και τη νομιμοποίηση των εθνικών εκκαθαρίσεων του 1948 και ορθά τους αποκαλεί φιλελεύθερη πτέρυγα του σιωνιστικού κινήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχει καθολου αδικο ο Φωτοπουλος
    Και δεν νομιζω οτι τοποθετειται τοσο στην αριστερα οσο στον ελευθεριακο χωρο ιδεολογικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μόνο το ότι οι Ανώνυμοι κουκουλοφόροι οπαδοί του Τάκη Φωτόπουλου (μάγκες, ο χαρακτηρισμός πάει ΚΑΙ σ'εσάς, αν δεν το προσέξατε) αποφάσισαν να επαναλάβουν τις βλακείες περί "σιωνιστικού κινήματος" αποδεικνύει πολλά και, δυστυχώς, επιτρέπει στους πραγματικούς υπαλλήλους του ισραηλινού εθνικισμού να συνεχίσουν να συκοφαντούν την Αριστερά ως "αντισημιτική".

    Απορώ όμως: αυτά που υποστηρίζει το Democracy Now! είναι ακριβώς αυτά που ζητούν οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα ο κύριος Τάκης Φωτόπουλος να αποκαλύψει ότι οι Παλαιστίνιοι είναι στην πραγματικότητα όργανα του σιωνιστικού κινήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστοιχείωτος ή απλά κακεντρεχής; Το Democracy Now φωνάζει μονίμως αλήτες φιλοϊσραηλινά ανδρείκελα όπως ο ΓΑΠ και άλλα..."αριστερές" προσωπικότητες τέτοιου προοδευτικού τύπου τους οποίους στηρίζει μάλιστα επειδή δηλώνουν "σοσιαλιστές" ή "ό,τι δηλώσεις είσαι". Επίσης το εμετικό Democracy Now έχει θεωρήσει σε διάφορες περιπτώσεις τη Χαμάς τρομοκρατική, κρατώντας ίσες αποστάσεις στην αντίσταση της απέναντι στο Ισραήλ και την ίδια στιγμή κόβει αντισιωνιστές. Φιλο-παλαιστίνιοι βέβαια δηλώνουν όλοι και γράφουν και κάνα φιλανθρωπικό άρθρο που θα ήταν καλό για τη συνεδρία του ΟΗΕ... Και όχι μόνο. Άλλη βέβαια η στάση "αριστερών" όπως το Democracy Now και άλλο ότι μέσα στην ανάγκη πολλοί Παλαιστίνιοι (που δεν είναι βέβαια όλοι αριστεροί) παίρνουν θέση θετική για 2 κράτη γιατί νομίζουν ότι θα τους στηρίξει η διεθνής κοινότητα κτλ., χωρίς να ξέρουν ότι αυτό σημαίνει πιθανόν την καταδίκη τους - κάτι που ξέρει πολύ καλά το Democracy Now και οι δορυφόροι του. Αν λοιπόν είναι αστοιχείωτα κάποια άτομα αντί να κατεβάζουν λαλακίες για εντυπωσιασμό τύπου omadeon και των γυρολόγων του καλύτερα να ξεστραβωθούν να δουν τα πράγματα στο εκάστοτε πλαίσιο που τίθενται και όχι όπως τους συμφέρει...

      Διαγραφή
  5. ενα ..εξαιρετικό και..ανηλεητο αρθρο ενος ευκαριακου αντιπάλου (προς στιγμήν μεχρι να βρεθει αλλος ) του κ Τ. Φ... Θαυμαστε :
    http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-73906
    ορεοι σαν ανθρωποι που λένε και κατι κοινοι γνωστοι ..
    ---------------------------
    Μπραβο παιδες (και οι μέν και οι..Δεν)Συνεχιστε ετσι .. Αριστρα και ..'επαναστατικά''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νοσφεράτε, επειδή διάβασα το σάητ του Φωτόπουλου, είδα εκεί και πολύ βαριές κατηγορίες εναντίον του You Pay Your Crisis και η στάση που τηρεις εδώ με κάνει να θέλω να σε ρωτήσω κάτι απλό: Συμφωνείς με τις κατηγορίες που απευθύνει στο You Pay Your Crisis; (πχ ότι ασκούν λογοκρισία, ότι συμπλέουν με τους "γκεμπελίσκους της ισραηλινής πρεσβείας" κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά λέει ο Γεράσιμος Νοσφεράτε. Δίνεις την εντύπωση ότι εδώ απλά προσπαθείς να επιτεθείς σε συγκεκριμένα άτομα που μοιάζουν να σου έχουν γίνει έμμονη ιδέα (να το κοιτάξεις αυτό, δεν είναι καλό) κι ότι ακολουθείς την τακτική "του εχθρού μου" (μέσα σε εισαγωγικά ή όχι) "ο εχθρός κολλητός". Μας έχεις μπερδέψει. Και στην τελική, με την επαμφοτερίζουσα στάση σου στο θέμα του Μνημονίου, τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό το μπλογκ και άλλα στα οποία εμφανίζεσαι, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα μπορείς εσύ ο ίδιος να διεκδικήσεις τον τίτλο του προοδευτικού και μάλιστα αυτού που αξίζει να έχουμε για προοδεευτικομέτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Γεράσιμε
    τζάμπα ρωτάς το Νοσφεράτο. Κατά τα άλλα, καλά θα κάνει να ΜΗΝ ασχολείται, αυτή η περίπτωση θα καταλήξει μεγάλο φιάσκο για την άλλη πλευρά (αν και η διαχειρίστρια του You Pay Your Crisis ακολουθεί τη λανθασμένη πολιτική που είθισται, το "δεν απαντώ / δεν μου αρέσουν οι διαμάχες"). Ε, σε κανέναν δεν αρέσουν, αλλά...

    ...έλαβα ΗΔΗ πλήρη στοιχεία, από e-mail του David Ames Curtis (συνεργάτη / μεταφραστή του Καστοριάδη) για την (χρόνια) κατα-συκοφάντηση του από τοn Φωτόπουλο, δηλαδή όσα αναφέρει το τελευταίο update της αρχικής (νηφάλιας και ειρηνευτικής) επιστολής μου στον Τ.Φ. Κύριε Τάκη Φωτόπουλε, Ο Ένοχος Στα Θρίλερ Είναι Συνήθως Ο… Μπάτλερ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις, πάτε καλά; Παίρνετε στα σοβαρά το Νοσφεράτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ανώνυμος Jan 15, 2012 03:46 PM
    Εγώ? ποτέ... δηλαδή ποτέ, πια! ΧΑΧΑΧΑ....

    (πάντως ΑΛΛΟΣ είπε τον Τ.Φ. "αντισημίτη". Εγώ θα έλεγα ότι η λογική που ακολουθεί έχει προφανείς κρυπτο-αντισημιτικές τάσεις, όταν π.χ. δαιμονοποιεί την Amy Goodman με βάση το ότι στηρίζει τη "λύση δύο κρατών" για Ισραήλ/Παλαιστίνη, ΟΠΩΣ και ο Φίνκελστάϊν, τον οποίο παραδόξως επικαλείται ο Τ.Φ.)

    Και πάλι, δεν είναι ακριβώς "αντισημιτισμός". Λύσσα δημιουργίας εχθρών και βολικών στόχων είναι, μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον πρέπει να κάνω... χιουμοριστικό ποστ ΔΗΘΕΝ "κατά του You Pay Your Crisis" (χαχαχα) επειδή... τυχαίνει να είχε εμποδίσει ΚΑΙ δύο σημαντικά σχόλιά μου (η Cynical, που ανέβασε μοδεραίησον λίγο πριν πάει για ύπνο προφανώς... κι έτριβε τα μάτια της την άλλη μέρα).

    Ρεεε... αφήστε την κοπέλλα ήσυχη. Αυτός εδώ, για παράδειγμα, ΔΕΝ την αφήνει

    http://www.inclusivedemocracy.org/pd/crit/kataggelia_sxoliasti.htm

    MHNYMA-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG YOUPAYYOURCRISIS
    (δηλαδή του ψ-στέργιου που δήλωσε πως "πρέπει να πλένει το στόμα του όποιος μιλάει για τον Στάλιν"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ ξέρετε τι κατάλαβα τελικά; Ότι κάτι τύποι σαν το Φωτόπουλο και το Νοσφεράτο λειτουργούν διασπαστικά. Πάνω που πάμε σαν Αριστερά να καταφέρουμε να προσελκύσουμε μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, να εκφράσουμε τις ανησυχίες του κόσμου που έχει καταστραφεί από τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές, να αποκτήσουμε ισχυρά κοινωνικά στηρίγματα, να φέρουμε κοντά μας ακόμα και ανθρώπους που ψηφίζανε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ επειδή θεωρούσαν ότι εμείς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ (γιατί αυτό ακούγεται συνέχεια) να κυβερνήσουμε γιατί θα κριθούμε, θα φθαρούμε κλπ, έρχονται τέτοια άτομα κι αρχίζουν να διώχνουν όποιον ήρθε κοντά μας με τον ακραίο λόγο τους. Είναι κρίμα για την Αριστερά να έχει αυτά τα βαρίδια να μην την αφήνουν να καταφέρει να αλλάξει έστω και λίγο την κατάσταση στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ φληναφήματα είναι αυτές οι συκοφαντίες περί δήθεν "λογοκρισίας" στο You Pay Your Crisis?
    Κατ΄αρχάς... ΟΡΙΣΤΕ τα δύο σχόλιά μου που ΔΕΝ βγήκαν δημόσια διότι ανέβηκε φραγμός ΟΛΩΝ των σχολίων, κάποια στιγμή, εξίσου και για όλους.

    http://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-72843

    http://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-72848

    Δείτε και το χάλι των συκοφαντιών εδώ πέρα
    http://www.inclusivedemocracy.org/pd/crit/logokrisia_dialogos_you_pay_your_crisis.htm
    (ένα κάρο μπούρδες και ψευτιές, που μάλιστα... δεν κατανοούν την ΟΥΣΙΑ του σχολίου που έκανε ο Μωρίς. Λογική ΑΝΤΙΦΑΣΗ επεσήμανε, και -φυσικά- ένδειξη κρυπτο-αντισημιτισμού. ΤΙ άλλο να συμπεράνει ο άνθρωπος? Εγώ είπα ΤΙ κατάλαβα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι μανία είναι αυτή που έχετε κι εσύ ρε Νοσφεράτε κι ο Φωτόπουλος να δαιμονοποιείτε κόσμο; Ο ένας με τον "εθνολαϊκισμό", ο άλλος με τη μανία του να βλέπει παντού πράκτορες σαν το δονκιχώτη που έβλεπε γίγαντες αντί για ανεμόμυλους, φτάνει πια! Δε θα έρθει ποτέ κόσμος κοντά στην Αριστερά έτσι και η μαύρη συγκυβέρνηση θα τρίβει τα χέρια της. Σας βαρεθήκαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1. Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο Νοσφεράτος αλλά ο Φωτόπουλος! Και το κείμενο του Linux Inside μια χαρά περιγράφει το θέμα Φωτόπουλος στις γενικές του πτυχές.

    2. Επίσης τα περί "λογοκρισία κατά της ΠΔ" είναι τουλάχιστον αφέλειες. Ας αφήσει ο κ. Φωτόπουλος να επιτρέπονται σχόλια στην ιστοσελίδα της ΠΔ και μετά ας μιλήσει γι αυτό το θέμα. Ο κ. Φωτόπουλος δεν δέχεται κανένα διάλογο...

    3. Σήμερα, τον Τ. Φωτόπουλο τον σπρώχνουν διάφοροι "αριστεροί" ως φωστήρα της επανάστασης, γιατί απλά συμπίπτουν κάποιες θέσεις που προπαγανδίζει για την ΕΕ και το Ευρώ. Αύριο θα κάνουν από που έκαναν και χθες: θα τον αγνοήσουν.,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Τάκης Φωτόπουλος που τόσο τον προωθούν μερικοί "αριστεροί" για σούπερ ινστρούχτορα κάνει ζημιά, γιατί δαιμονοποιεί όποιον δε συμφωνεί 100% μαζί του. Το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε κήρυγμα σε όσους είναι ήδη στην Αριστερά, αλλά να κερδίσουμε κόσμο από τα άλλα κόμμματα που φοβάται να έρθει μαζί μας λόγω της χρόνιας προπαγάνδας των ΜΜΕ του συστήματος αλλά και λόγω δικών μας ευθυνών.

    Αυτό δεν θέλει να το καταλάβει ο Τάκης Φωτόπουλος και δε θέλουν να το καταλάβουν ούτε κάτι άλλοι απίθανοι τύποι που παριστάνουν τους κατόχους της "υπέρτατης Αλήθειας" (βλεπε Νοσφερατο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. επαναλαμβανω απο το πρωτο σχόλιο :θλιβερο πραγματι ..Αλλά το πιο θλιβερο ειναι ο απολυτος ξεπεσμός της Μπλογκοσφαιρας- εννοώ το προοδευτικό , ''αριστερο '' της κομματι σε ενα ακατασχετο αλληλουβρεολογιο, στην απολυτη παρανοια , στον μικρομέγαλο''ξερεις ποιος ειμαι γώ ρε ! '' αλά Κουλουρη , και στο ξεκατινιασμα ως ομοιωμα ..''διαλογου .''
    -------------------------------------------
    κατα ταλλα ..καταλαβαμε παιδια και διαφοροι τυποι που μου ειστε και ..αριστεροι..
    Ριξτε μια ματια στο λινκ στο δευτερο σχολιο μου και τα ξαναλέμε ..εδώ ειμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ταδε εφη ο ..''αριστερος'' η .οτι αλλο ισχυριζεται οτι ..ειναι..
    Ποτέ δεν ισχυρίσθηκα ότι διακρίνομαι για την ευγένειά μου, κι εδώ είναι που οφείλω να υπενθυμίσω ότι οι πάσχοντες από αυτό το νόσημα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: (α) στους άτυχους και (β) στους ηλίθιους.

    Άτυχοι: Άνθρωποι που γεννήθηκαν από πάσχουσα μητέρα, άνθρωποι που προσβλήθηκαν λόγω μετάγγισης με μολυσμένο αίμα – και ανάλογες περιστάσεις.
    Ηλίθιοι: Άνθρωποι που κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη (ειδικά όταν το έτερόν τους ήμισυ είναι λιγότερο μονογαμικό κι από τα καλαμάρια), τοξικομανείς που μοιράζονται σύριγγες.

    Μαντέψτε ποια κατηγορία αξίζει τη συμπόνια μας και ποια όχι.
    -----------------------
    πηγη:http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-73906

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Νοσφεράτε ξεκόλλα. Μας έχεις πρήξει με τις εμμονές σου. Τι ζόρι τραβάς πια; Το μάθαμε το παραμύθι σου, ο Αιρετικός κι ο Omadeon είναι "αριστεροί" και κακοί και ρατσιστές κι εσύ είσαι βέρος αριστερός και καλός άνθρωπος που νοιάζεσαι για όλους. Σε βαρεθήκαμε.

    Και στην τελική, καλά τα λέει. Είναι σα να μου λες να συμπονέσω το βλάκα που πήγε με τη μηχανή, έφαγε τη χύμα και σκοτώθηκε επειδή δε φόραγε κράνος γιατί... του χάλαγε το χτένισμα ή τη μόστρα. Καμία συμπόνια για τους βλάκες. Κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό; Οδηγείς μηχανή χωρίς κράνος; Οδηγείς αμάξι χωρίς να φοράς ζώνη; Οδηγάς μεθυσμένος ή μαστουρωμένος; Έχεις όλη την ευθύνη για ότι συμβεί!

    Ξεκόλλα λοιπόν εξυπνάκια, γιατί πάλι παραληρείς και γίνεσαι για άλλη μια φορά γελοίος και βαρετός. Δεν το έχεις ακόμα καταλάβει ότι σ'έχουμε πάρει όλοι στο μεζέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. όλοι;..Γερασιμε , Γερασιμε ..αναγνωριζω το υφος σου..
    για να δουμε αυτο..που μολις ειπες:

    -------------------------------------------------
    ''Και στην τελική, καλά τα λέει. Είναι σα να μου λες να συμπονέσω το βλάκα που πήγε με τη μηχανή, έφαγε τη χύμα και σκοτώθηκε επειδή δε φόραγε κράνος γιατί... του χάλαγε το χτένισμα ή τη μόστρα. Καμία συμπόνια για τους βλάκες. Κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό; Οδηγείς μηχανή χωρίς κράνος; Οδηγείς αμάξι χωρίς να φοράς ζώνη; Οδηγάς μεθυσμένος ή μαστουρωμένος; Έχεις όλη την ευθύνη για ότι συμβεί!''
    ------------------------------------------------
    ε πεστε μου ..ολοι: εχει καμμια σχεση με αριτερες η αντιεξουσιαστικές αξιες αυτο; Θυμιζω οτι αυτα αφορουν ανθρωπους που πασχουν απο Ειτζ.. Εχει να κανει με αρσιτερη σταση αυτό;Εχει ακουσει κανεις αριστερος η αντιεξυσιαστης στην πραγματική ζωή κατι τετοιες ..αποψεις στους χωρους του και δεν του σηκωθηκε η Τριχα; Καλά ρε πόσο και πόσους νομιζετε οτι δουλευετε; Τον εαυτό σας δουλευετε ρε εεειιι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια Γερασιμος μια ανωνυμος μια .. ρε εειιιι!!!!!!!το ξεφτιλισατε το διαδικτυο ΡΕ.Δεν σας ξεφτιλισε αυτο ..Εσεις το Ξεφτιλισατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε μας χέζεις ρε Νοσφεράτε με το ρατσισμό του Γεράσιμου ή του οποιουδήποτε! Εδώ έχουμε εντελώς άλλο θέμα κι εσύ το γυρνάς αλλού, γιατί έχει κολλήσει η βελόνα εδώ και χρόνια και συνέχεια επιμένεις να μας μοστράρεις τις διαμάχες σου με όλους. Χώρια που δε μας ενδιαφέρουν, αυτός για τον οποίο μιλάς κατακρίνει αυτούς που προβάλλουν την όποια ασθένειά τους για άλλοθι και για να κερδίσουν τη συμπόνια των άλλων και για να ενοχοποιήσουν όποιον τολμά να διαφωνεί μαζί τους! Αλλά άλλα γράφει κανείς κι εσύ αλλιως τα παρουσιάζεις, γιατί έτσι θες να τα παρουσιάσεις. Τώρα θα σε μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά... Εδώ μιλάμε για τις επιθέσεις του Τάκη Φωτόπουλου στο ελεύθερο λογισμικό ή για τις κόντρες του Νοσφεράτου με άλλους μπλόγκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νοσφεράτε, θα σου πω εδώ κάποια πράματα που ξέρω από τη δουλειά μου κι από τη ζωή μου.

    Μια και ασχολήθηκες με το πώς αντιμετωπίζει κανείς όσους αρνούνται να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, θα σου πω ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε σε νέους και σε μεγάλους ότι το να φοράνε προφυλακτικό είναι ένδειξη υπευθυνότητας απέναντι στους εαυτούς τους και στους ερωτικούς τους συντρόφους.

    Πόσο "αριστερός" και "αντιεξουσιαστικός" είναι ο συναισθηματικός εκβιασμός "τί; γιατι να φορέσω προφυλακτικό; δε μ'εμπιστεύεσαι;" θα το αφήσω στην κρίση των αναγνωστών. Θα πω όμως ότι πολλά περιστατικά μετάδοσης του HIV οφείλονται ακριβώς σε αυτό τον άκρως σεξιστικό συναισθηματικό εκβιασμό που κάνουν οι άντρες στις κοπέλες τους, αλλά και σε ερωτικούς συντρόφους του ίδιου φύλου.

    Το να είσαι αριστερός ή αντιεξουσιαστής δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζεις για την υγεία σου και την υγεία του συντρόφου σου.

    Και μια και πιάστηκες κι από αυτά που είπε ο Γεράσιμος για τη ζώνη και το κράνος, εγώ έχασα την αδερφή μου έτσι. Τα είχε φτιάξει με κάποιον που όχι μόνο δε φόραγε ο ίδιος ζώνη αλλά της έβαζε τις φωνές κάθε φορά που πήγαινε κι εκείνη να βάλει ζώνη. "Βάζεις ζώνη; Δε μ'εμπιστεύεσαι σαν οδηγό; Αυτό θα πει πως δε μ'αγαπάς!". Ένα βράδυ έγινε το μοιραίο. Δεν έζησε κανένας τους.

    Φαντάζομαι ότι η στάση του αγοριού της μακαρίτισσας της αδερφής μου ήταν, έτσι όπως μας το παρουσιάζεις, αριστερή κι αντιεξουσιαστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αγαπητη μου εγω λέω για μια σταση εναντι θυματων του Αιτζ : Η σταση αυτή λεει πανω κατω: καλά να παθεις ..Αφου δεν χρησιμοοποιησες προφυλακτικό μεσο . Η σατση αυτή δεν διαυκρινιζεται αν αφορά ανδρες η γυναικες. Τη σταση αυτή την επεδειξε ενας α;πο τους τυπους που παριστανουν τους ..''αριστεροςυ , '' αντιεξουσιαστες η οτι αλλο . Μιας και μιλάς για την αδελφη σου αυτο θα αφορουσε και εκεινην .. Δηλαδή το εν λόγω ον θα ελεγε και σε κεινην ακριβώς τα ιδια . Για καθε ηθους πραγματικό αντιεξουσιαστη ή αριστερο η προοδευτικό αυτη η σταση εναντι θυματων του Εητζ , οχι απλώς ειναι ξενη αλλά ξεκαθαρα ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ . Το οτι ερχονται εδώ διαφορα ανωνυμα ή με παραλλαγμένο το Νικ μουτρα βριζοντας προβοκαρονταας , χυδαιολογοντας και ψαχνοντας να βρουν επιχειρηματα δεν δειχνει τιποτε αλλο παρα την προσπαθεια τους να καλύψουν το οτι :

    οποιος λεει για θυματα του Εητζ: καλά να πάθουν ..ααφου πηγαιναν με ..καλάμαρια και αλλα τετοια Βρωμερα
    - οσο και να παριστανει - οσο και να κτυπά το ποδι του κατω , οσο κιαν ερχεται εδω περα μεσα με διαφορα Νικ η εμφανιζομενος ως Γερασιμος Αγησιαλος , θΕΜΙΣΤΟΚΛΉς ΚΛΠ



    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ φασιστομουτρο ..

    Εσυ που ειχες οπως λές την αδελφη σου θυμα του Εητζ πρωτη θαπρπε να του το πεις αυτό .
    Παληκαρια . (ανωνυμοι τυποι , Νικε , Αγησλαε κλπ κλπ κλπ )Εχω ξεκαθαρισει οτι διαφωνω πλήρως - διαφωνουσα πάντα με τον Φωτοπουλο. Εκεινο που ειναι ομως χειροτερο σε αυτήν την ιστορια ειναι οι Πλαστες αντιθεσεις : Τουλαχιστον ο Φωτοπουλος υπερασπιζεται τις θεσεις τους Ντομπρα και ανοιχτα Δεν παριστανει οτι ειναι αλλο - απο αυτο που ειναι οπως εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νοσφεράτε, αποδεικνύεις ότι είσαι ένας καθαρόαιμος σεξιστής, να μην πω μισογύνης και ότι προσπαθείς να παρουσιάσεις την πλήρη αδιαφορία και ανευθυνότητα που εσείς οι άντρες δείχνετε για την υγεία και τη ζωή της συντρόφου σας ως "αριστερή" και "αντιεξουσιαστική", χωρίς καν να λογαριάσω ότι παραποίησες όσα είπα. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τη φαλλοκρατική σου αντίληψη που προσπαθεί να αθωώσει το σεξιστικό συναισθηματικό εκβιασμό που μας κάνετε εσείς οι άντρες με το χυδαίο ερώτημα "δε μ'εμπιστεύεσαι; δε μ'αγαπάς;" που μας απευθύνετε κάθε φορά που σας λέμε εμείς οι γυναίκες να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό στο σεξ (γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόσο ανώριμοι κι ανεύθυνοι είστε) ή πάμε να φορέσουμε ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο. Προσπαθείς μια σκληρή φαλλλοκρατική αντίληψη που σε χαρακτηρίζει να την παρουσιάσεις ως "αριστερή" και "αντιεξουσιαστική". Σου έχω νέα: η υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο που ΛΕΣ ότι αγαπάς δεν έχει να κάνει με αριστερά, δεξιά ή κεντρώα φρονήματα, έχει να κάνει με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σου και με την ΑΓΑΠΗ που υποτίθεται ότι νιώθεις για τον άνθρωπό σου. Αλλά εσύ δεν έχεις χώρο για τέτοια πράγματα μέσα σου.

    Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε παλιο-βρωμιάρη βρικόλακα, διαβάζεις (που διαβάζεις) έτσι κι αλλιώς το μπλογκ μας, ΤΙ το διαστρεβλώνεις? Πρωτάρηδες μας πέρασες?

    ΤΟ εν λόγω ΣΟΥΡΓΕΛΟ που όψιμα υπερασπίζεσαι με ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ κατηγορίες για κάποιον Γεράσιμο (αααχ θα θα μας γεράσεις γρήγορα)... δεν πάσχει ΑΠΛΩΣ από AIDS, αλλά το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ κιόλας για να πείσει αδαείς ότι ήταν αληθινή μια βρωμερή συκοφαντία του, ότι δήθεν πήγα να του κλέψω τα γραπτά του (κ.ά. μαλακίες). ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα, όχι στο ότι πάσχει από AIDS ή ότι υπάρχει κάνας "ρατσισμός" για το λόγο αυτό.

    Τέτοια άτομα, ως "drama queens" (όπως εσύ, που είσαι "μάστορας" στο είδος) επιδιώκουν να προκαλέσουν οίκτο για πονηρούς σκοπούς, για να δικαιωθούν σαν καθ' έξιν συκοφάντες και εθισμένοι στη χρόνια ψευτιά. Επιπλέον είναι και παρανοϊκοί διότι φαντασιώνονται ότι όλοι οι ΑΛΛΟΙ φταίνε για την οδύνη τους, ή ότι όλοι οι άλλοι ειναι "φασίστες" επειδή οι ΙΔΙΟΙ πάσχουν από κάτι από το οποίο δεν πάσχουν οι Αλλοι, δηλαδή ο "κακός" Μεγάλος Αλλος (κατά Ζίζεκ/Λακάν) που ΘΑΠΡΕΠΕ να ξέρεις αν έχεις την παραμικρή και στοιχειωδέστερη ιδέα για τα ΙΔΙΑ τα θέματα ψυχανάλυσης με τα οποία ασχολείσαι.

    Επιπλέον, υποτιμάς τους φίλους μας, τους φίλους του Αιρετικού (μερικοί εκ των οποίων έχουν και παρόμοιο στυλ) καθώς και άλλες παρέες που τώρα πια έχουν δικτυωθεί μαζί μας και με αρκετούς μιλάμε δωρεάν μέσω σκάηπ και άλλων διαδικτυακών μέσων. ΔΕΝ είμαστε δύο, ΔΕΝ είμαστε τρεις, είμαστε δεκάδες και να πας να πνιγείς (κι εσύ και το... βραστό σου Φωτόπουλο με Ουϊσκυ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υ.Γ. συνταγή για... κοτόπουλο με ουϊσκυ (και φωτόπουλο και γατόπουλο, άμα λάχει)
    http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=31794

    (σόρυ παίδες για το οφφ-τόπικ, αλλά... ΠΗΞΑΜΕ από ανεπίδεκτους εκμαθήσεως χιούμορ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και κάτι ακόμα, που αποδεικνύει ότι είσαι τόσο λυσσασμένος που ή δε διαβάζεις καν όσα έγραψα ή τα παραποιείς:

    Η αδερφή μου σκοτώθηκε σε τροχαίο που προκάλεσε ο "αριστερός" και "αντιεξουσιαστής" (κατά τη δική σου αντίληψη) φίλος της οδηγώντας μεθυσμένος. Και δε φορούσε κανένας ζώνη ασφαλείας, γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ το απαγόρευε, γιατί θεωρούσε τη χρήση ζώνης ασφαλείας από εκείνη σαν ένδειξη ότι δεν τον εμπιστεύεται άρα δεν τον αγαπάει.

    Την αδερφή μου τη σκότωσε η αντρική ανευθυνότητα, η αντρική ξεροκεφαλιά και η αντρική ηλιθιότητα. Χαρακτηριστικά που έχουν οδηγήσει και πολλές γυναίκες που έχω περιθάλψει στο να αποκτήσουν νοσήματα που τους μετέδωσαν ΑΝΤΡΕΣ με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους σε τέτοια θέματα και με το βρόμικο συναισθηματικό εκβιασμό που κάνουν. Μην προσπαθείς λοιπόν να ωραιοποιήσεις το μισογυνισμό σου και την αντρική ανευθυνότητα. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ αριστερό και αντιεξουσιαστικό σ'αυτές τις πρακτικές. Αντίθετα, είναι εξουσιαστικός ο τρόπος με τον οποίο ασκείτε αυτούς τους εκβιασμούς για να σας κάνουμε το χατίρι και να "νιώσετε περισσότερη ηδονή γιατί το προφυλακτικό δε σας επιτρέπει να απολαύσετε το σεξ" (που είναι ΜΥΘΟΣ ότι το προφυλακτικό περιορίζει την ηδονή).

    Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, άθλιε φαλλοκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαρίνα λές

    Προσπαθείς μια σκληρή φαλλλοκρατική αντίληψη που σε χαρακτηρίζει να την παρουσιάσεις ως "αριστερή" και "αντιεξουσιαστική".
    --------------------------
    Ισα ισα προσπαθω να δειξω αυτο που ειναι αυτονοητο : οτι οποιος λέει για Θυμτα του Εητζ καλά να πα΄θουν επειδή δεν χρησιμοποιουσαν ..προφυλακτικό διαπνεεται απο μια οχι απλώς σκληρή φαλλλοκρατική αντίληψη αλλά απο μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αντίληψη
    --------------------------
    Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τη φαλλοκρατική σου αντίληψη που προσπαθεί να αθωώσει το σεξιστικό συναισθηματικό εκβιασμό που μας κάνετε εσείς οι άντρες με το χυδαίο ερώτημα "δε μ'εμπιστεύεσαι; δε μ'αγαπάς;" που μας απευθύνετε κάθε φορά που σας λέμε εμείς οι γυναίκες να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό στο σεξ (γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόσο ανώριμοι κι ανεύθυνοι είστε)

    -----------------------
    δεν αρνουμαι οτι υπάρχει μια τετοια συμπεριφορά ,ισα ισα'
    Εκεινο που με ενοχλεί ειναι το οτι κανεις πως ταχα δεν καταλαβαινεις οτι το το περιεργο ον που λεει ουυσιαστικά καλά να παθεις '' για οποιον ππασχει απο εητζ δεν κανει καμμια διακριση αναμεσα σε αντρα και Γυναικα :τους απαξιωνει εξισου .. Τοοτι αυτο δεν σενοχλεικαι αντιθετα σε ενοχλει το οτι...το επησμαινω κατι δηλάωνει .. Τι δηλώνει; Ειτε οτι δεν καταλαβαινεις ειτε οτι κανεις πως δεν καταλαβαινεις ..


    'Σου έχω νέα: η υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο που ΛΕΣ ότι αγαπάς δεν έχει να κάνει με αριστερά, δεξιά ή κεντρώα φρονήματα, έχει να κάνει με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σου και με την ΑΓΑΠΗ που υποτίθεται ότι νιώθεις για τον άνθρωπό σου. Αλλά εσύ δεν έχεις χώρο για τέτοια πράγματα μέσα σου.''


    Σ αυτό συμφωνω απολύτως Μαρινα

    Οπως και η συμπονια ή η αγαπη στους πασχοντες, σε οσους πεθαινουναπο εητζ -δεν εχει να κανει με αριστερά, δεξιά ή κεντρώα φρονήματα,ουτε και με το αν εκαναν ενα λάθος η φορεσαν η οχι προφυλακτικό με ευθυνη δική τους η του συντροφου τους ..
    Οταν αγαπάς , οταν συμπονάς Φτωχους , πασχοντες , ανθρωπους πουυ παθανΕ ατυχημα η πεθαινουν απο εητζ δεν ασυμπονάς υπο προυποθεσεις .

    Μονο τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ λέν: καλά να παθεις αφου δεν ..κλπ Μονο οσοι δεν εχουν αγαπη και ειναι ποτισμένοι με μισος , μισαλλοδοξια , φασιστικιή αυταρεσκεια ,ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΧΘΗΡΙΑ , ΒΛΑΚΕΙΑ .
    λυπαμαι που Δεν το καταλαβαινεις αυτο
    ΤΟ νΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΑΠΟΔΙΔΩ ..

    Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και τα κηρύγματά σου και τις νουθεσίες σου για... φασισμό να τα κόψεις Νοσφεράτε, ειδικά σε ανθρώπους που ζουν καθημερινά τις συνέπειες της ανδρικής ανευθυνότητας. Υπάρχει βρε άθλιε μισογύνη χειρότερος φασισμός από το να βάζεις έναν άνθρωπο σε κίνδυνο να κολλήσει ανίατες ασθένειες επειδή νοιάζεσαι μόνο για την ανύπαρκτη επιπλέον ηδονή που νομίζεις ότι σου προσφέρει το να μη φορέσεις προφυλακτικό, ειδικά μάλιστα όταν τριγυρνάς από εδώ κι από εκεί; Υπάρχει χειρότερος φασισμός από το να βάζεις άνθρωπο σε κίνδυνο να σκοτωθεί ή να μείνει ανάπηρος επειδή την είδες "οδηγάρα" και "ραλλίστας" και εκβιάζεις να μη φορέσει ζώνη;

    Δεν υπάρχει τίποτα αριστερό ή αντιεξουσιαστικό σ'αυτά. Πώς τολμάς και λες ότι είσαι αριστερός όταν υπερασπίζεσαι το χειρότερο μισογυνικό και φαλλοκρατικό φασισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά τολμάς και μιλάς από πάνω άθλιε φαλλοκράτη; Εσείς οι άντρες τριγυρνάτε και ξενοκοιμάστε από εδώ κι από εκεί, χωρίς καμία προφύλαξη και μετά μας κολλάτε ό,τι αρρώστια βρείτε μπροστά σας γιατί δε θέλετε να φορέσετε προφυλακτικό.... Σας περιορίζει την ηδονή βλέπετε. Λοιπόν, εγώ στο λέω καθαρά: είστε απολύτως υπεύθυνοι για ό,τι αρρώστια κολλήσετε με την ανευθυνη συμπεριφορά σας κι είστε ΦΟΝΙΑΔΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ με το να μας επιβάλλετε με αυτόν το σιχαμερό σας συναισθηματικό εκβιασμό να εκτεθούμε στους κινδύνους που εσείς θέλετε να μας εκθέσετε.

    Και μη βάζεις τις γυναίκες στο ίδιο καλάθι με τους "άντρες". Έχεις δει ποτέ γυναίκα να λέει στον άντρα "δε χρειάζεται προφυλακτικό"; Εχεις δει ποτέ γυναίκα να λέει ότι το να φορέσει εκείνος ζώνη είναι δείγμα ότι δεν την εμπιστεύεται και δεν την αγαπάει; Ποτέ. Κομμένες λοιπόν οι δικαιολογίες σου. Για να κάνετε το κέφι σας εσείς οι "άντρες" πάτε και κολλάτε ό,τι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα βρίσκετε μπροστά σας και μετά μας το μεταδίδετε. Όχι, δεν θα βρεις σ'εμένα συμπαραστάτη. Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    Εσύ, άθλιε φαλλοκράτη, υπερασπίζεσαι τους ΘΥΤΕΣ. Αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Μαρίνα,
    συμφωνώ με ΟΛΑ όσα είπες, κι έθεσες το πρόβλημα στις σωστές βάσεις τους.

    Το θέμα είναι ότι όποιος υπενθυμίζει σε πάσχοντα από AIDS ότι (αν το απόκτησε λόγω μη-προφύλαξης) έχει ΚΑΙ ευθύνη για αυτό, ή (και όπως θάλεγα εγώ, πολύ πιο σχετικά με το θέμα μας) ΔΕΝ θάπρεπε να μισεί και όλους τους άλλους για τον ίδιο λόγο (τους μή-πάσχοντες)... εεε, αυτός δεν είναι περισσότερο ρατσιστής από κάποιον που λέει "πρόσεχε να βάλεις ζώνη και ΜΗ τα ρίχνεις στον άλλο οδηγό αν περάσεις με κόκκινο και το φανάρι".

    Απλά πράματα, αλλά ο εν λόγω βρωμιάρης χώθηκε εδώ από βρωμερή σκοπιμότητα να ρίξει όσο περισσότερη λάσπη μπορεί σε μένα ή στον συν-ιστολόγο μου κι ο Γεράσιμος του γυάλισε στο μάτι σαν βολικό κλωτσοσκούφι να το πετάξει πάνω μας.

    ΦΥΣΙΚΑ και θάπρεπε ο κάθε άνθρωπος να προσέχει να μη βλάπτει τον εαυτό του και ΙΔΙΩΣ τους άλλους. Αλλά... το εν λόγω σούργελο όπως είπα, όχι μόνο κάκιωσε εναντίον των αθώων άλλων, θέλει ΚΑΙ να τους κολλήσει ρετσινιές για ανύπαρκτες ενοχές ώστε να τους εκδικηθεί επειδή... δεν έχουν AIDS.
    Μιλάω για συγκεκριμμένο αλήτη που ο βρικόλακας ξέρει καλά (και πιο παλιά βριζόταν μαζί του κιόλας, αλλά τότε είχε άδικο κι ο άλλος είχε δίκιο - ΚΑΙ τον υποστηρίξαμε, αλλά αποδείχτηκε ΤΕΛΕΙΩΣ αχάριστος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mαρινα τωρα το ειδα
    Παλι - υποθετοντας οτι εισαι ειλικρινής - θα προσπαθησω να σου δωσω να καταλάβεις το τι εννοώ :
    λές

    Αντίθετα, είναι εξουσιαστικός ο τρόπος με τον οποίο ασκείτε αυτούς τους εκβιασμούς για να σας κάνουμε το χατίρι και να "νιώσετε περισσότερη ηδονή γιατί το προφυλακτικό δε σας επιτρέπει να απολαύσετε το σεξ" (που είναι ΜΥΘΟΣ ότι το προφυλακτικό περιορίζει την ηδονή).
    ---------------------------------

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΎΤΩς . πρεπει να χρησιμοποιειται προφλακτικό . Ενταξει;

    Το λέω κιεγω με παθος :πρεπει να χρησιμοποιειται προφλακτικό

    --- Οπως και λέω επισης .
    οποιος η οποια πασχει απο εητζ επειδη δεν φορουσε προφυλακτικό η λόγω μολυσμένης συριγγας ενω Φυσικά θα επερεπε να χρησιμοποιει προφυλακτικό κλπ)-οπως και οποιος/α π.χ παθαινει καρκινο λγω καπνισματος ενω θαπρεπε να το κοψει - η οποιος/α παθαινει ενα ατυχημα και πεθαινει γιατι δεν φορουσε ζωνη ενω θαπαρεπε κλπ

    Διακουται συμπονοια , αγαπη Ανεξαρτητως του οποιου λαθους του

    Μονο κτηνη και φασιστες λένε : καλά να παθει

    Καταλαβες τωρα ή θα ξαναπεις ..ντροπή κλπ Αν το ξαναπειος αυτο θα σημαινει οτι μας δουλευεις κι εσυ .. Γνωστα τα κολπα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ομαντεωνα για εξηγησε το αυτο γιατι δεν βγαζω νοημα :

    ''Μιλάω για συγκεκριμμένο αλήτη που ο βρικόλακας ξέρει καλά (και πιο παλιά βριζόταν μαζί του κιόλας, αλλά τότε είχε άδικο κι ο άλλος είχε δίκιο - ΚΑΙ τον υποστηρίξαμε, αλλά αποδείχτηκε ΤΕΛΕΙΩΣ αχάριστος).''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τις γαλιφιές σου να τις πουλήσεις αλλού. Σ'εμένα δεν περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τις γαλιφιές σου να τις πουλήσεις αλλού. Σ'εμένα δεν περνάνε.
    Τι γαλιφιες Μαρινα ; αλα ανταλλων μου λές παλι . δεμου λές εσυ θαλεγες ποτε σε μια Γυναικα που θα επασχε απο εηζ Αφουδεν χρησιμοποιησε προφυλακτικο καλά ναπαθεις;
    στο λεω γιατι ο τυπος τον οποιο υπερασπιζεσαι κανει εναν ξεκαθαρο διαχωρισμό και αυτοος δεν αφορά Γυναικες
    ξεχωριζει σε
    πάσχοντες από αυτό το νόσημα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: (α) στους άτυχους και (β) στους ηλίθιους.

    Άτυχοι: Άνθρωποι που γεννήθηκαν από πάσχουσα μητέρα, άνθρωποι που προσβλήθηκαν λόγω μετάγγισης με μολυσμένο αίμα – και ανάλογες περιστάσεις.
    Ηλίθιοι: Άνθρωποι που κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη (ειδικά όταν το έτερόν τους ήμισυ είναι λιγότερο μονογαμικό κι από τα καλαμάρια), τοξικομανείς που μοιράζονται σύριγγες.

    Μαντέψτε ποια κατηγορία αξίζει τη συμπόνια μας και ποια όχι.
    -----------------------
    πηγη:http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-73906

    Το ειδες τωρα; Λέει πουθενα ..εξαιρουνται οι γυναικες;
    Η κανεις οτι δεν το ειδες για να πετας καισυ την γνωστη λάσπη παριστανοντας μου την ..φεμινιστρια ...
    αν κανεις οτι δεν το ειδες ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και στο λέω κιεγω πολλάκις ..μιας και μου τοπεταξες κι εσυ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ζητάτε συμπόνια εσείς οι εντελώς αναίσθητοι "άντρες" που πηγαίνετε σε όλα τα χαμαιτυπεία και πληρώνετε παραπάνω για να κάνετε σεξ χωρίς προφύλαξη, ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Σοβαρολογείς;

    Ζητάτε συμπόνια όταν, αμέσως μετά, πάτε και μεταδίδετε όλες τις ασθένειες που ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΑΣ ΤΗ "ΜΑΓΚΙΑ" πάτε και κολλάτε, στις και στους συντρόφους σας;

    Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ! Τι συμπόνια να νιώσω για έναν αναίσθητο ψευτόμαγκα που πήγε και κόλλησε σύφιλη ή AIDS επειδή "το προφυλακτικό του χαλάει την ηδονή" και μετά το κόλλησε και στην κοπέλα του ασκώντας το χυδαίο σεξιστικό, φαλλοκρατικό και φασιστικό συναισθηματικό εκβιασμό που ανέφερα πιο πάνω; Κι αν γίνομαι θηρίο ανήμερο εγώ που τα βλέπω στη δουλειά μου, τι να πουν κι οι κακόμοιρες οι γυναίκες;

    Πας δηλαδή να δημιουργήσεις στα θύματα της ανδρικής ανευθυνότητας ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ; Δε ντρέπεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ομαντεον λές :

    ''Επιπλέον, υποτιμάς τους φίλους μας, τους φίλους του Αιρετικού (μερικοί εκ των οποίων έχουν και παρόμοιο στυλ''

    καλά απο το ιδιο καλουπι Βγηκανε; Βρε μπας και ειναι Κλωνοι; Θυμαμαι εκεινο το περιφημο μηχανημασου με το οποιο Θα κλωνοποιουσες ολα τα σχολια και τις Περονες καιτα Μπλογκια ..Βρε μπάς και το ενεργοποιησες;Παντα ελεγα πως εισαιΜεγας εφευρετς
    Βρε μπας και ειναι κλωνοι σουυ ολοι αυτοι οπως στε εκεινη την καταπληκτική ταινια με τον Δοκτωρα Κακο και τον Κλώνο του

    Α ρε Ομαντεωνα ...Μεγαλη πλακα εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νοσφεράτε, αν ήσουν λιγότερο γελοίος θα έβλεπες το ερώτημά μου από προηγούμενο σχόλιο και δε θα αράδιαζες όλες αυτές τις βλακείες που αράδιασες. Στο ξαναδίνω, μπας και το καταλάβεις, αν και δεν το νομίζω:

    Και μη βάζεις τις γυναίκες στο ίδιο καλάθι με τους "άντρες". Έχεις δει ποτέ γυναίκα να λέει στον άντρα "δε χρειάζεται προφυλακτικό"; Εχεις δει ποτέ γυναίκα να λέει ότι το να φορέσει εκείνος ζώνη είναι δείγμα ότι δεν την εμπιστεύεται και δεν την αγαπάει; Ποτέ. Κομμένες λοιπόν οι δικαιολογίες σου. Για να κάνετε το κέφι σας εσείς οι "άντρες" πάτε και κολλάτε ό,τι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα βρίσκετε μπροστά σας και μετά μας το μεταδίδετε. Όχι, δεν θα βρεις σ'εμένα συμπαραστάτη. Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜαρίναJan 16, 2012 09:42 AM

    Ζητάτε συμπόνια εσείς οι εντελώς αναίσθητοι "άντρες" που πηγαίνετε σε όλα τα χαμαιτυπεία και πληρώνετε παραπάνω για να κάνετε σεξ χωρίς προφύλαξη, ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Σοβαρολογείς;

    ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ : καταλαβαπαρα πολύ καλά οτι ΔΕΝπροκειται να δειξεις καμμια συμπονιασε κανεναν ανδρα που επαθε εητζ η που πεθαινει κλπ
    Ο. Κ
    Σε Γυναικες θα δειχνες; Πρεπει να δειξουμε Συμπονια σε Γυναικες που πασχουν απο εητζ (επειδή φταινε οι ανδρες; )
    Αν Ναι ..Πες μου.. Ειδες πουθενα τετοια συμπονοια σε γυναικες απο αυτονα εδω τον Τυπο που χωριζει σε χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: (α) στους άτυχους και (β) στους ηλίθιους.

    Άτυχοι: Άνθρωποι που γεννήθηκαν από πάσχουσα μητέρα, άνθρωποι που προσβλήθηκαν λόγω μετάγγισης με μολυσμένο αίμα – και ανάλογες περιστάσεις.
    Ηλίθιοι: Άνθρωποι που κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη (ειδικά όταν το έτερόν τους ήμισυ είναι λιγότερο μονογαμικό κι από τα καλαμάρια), τοξικομανείς που μοιράζονται σύριγγες.

    Μαντέψτε ποια κατηγορία αξίζει τη συμπόνια μας και ποια όχι.
    -----------------------
    πηγη:http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-73906
    Απαντησε μου καθαρά και ασε το ..στριβειν δια του ααββωνος
    Ειναι φασιστικήαυτή η αποψη που λεει εξισου σε ανδρες και Γυναικες πουπασχουν απο εητζ : Καλά να παθουν;
    ασε τις ντροπές και τα ΔΗΘΕΝ φεμινιστικά και μιλα καθαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κι επίσης, ούτε οι γυναίκες απαλλάσσονται από την ευθύνη για την υγεία τους, αν αυτό εννοείς και προσπαθείς να εκμαιεύσεις. Ο καθένας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την υγεία του, ειδικά για νοσήματα που μπορεί ΕΥΚΟΛΑ να αποφύγει (αλλά από "αποψάρα" πάει κι εκτίθεται σ'αυτά). Ξέρεις, δουλειά μου δεν είναι να χαϊδεύω τ'αφτιά των ανεύθυνων και των αναίσθητων, αλλά να περιθάλπτω και να καθοδηγώ. Κι αν χρειάζεται αυστηρότητα, θα φερθώ αυστηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κι επίσης, ούτε οι γυναίκες απαλλάσσονται από την ευθύνη για την υγεία τους, αν αυτό εννοείς και προσπαθείς να εκμαιεύσεις. Ο καθένας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την υγεία του, '

    α τωραετσι εγινε; Μολις πρινα απο λίγο ελεγες

    ''Ποτέ. Κομμένες λοιπόν οι δικαιολογίες σου. Για να κάνετε το κέφι σας εσείς οι "άντρες" πάτε και κολλάτε ό,τι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα βρίσκετε μπροστά σας και μετά μας το μεταδίδετε. Όχι, δεν θα βρεις σ'εμένα συμπαραστάτη. Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.''
    ειδες που φασκεις και ..αντιφασκεις;

    Τεσπα Μαρινα Κατλαβα οτι θαλεγες κιεσυ Καλά να παθεις και σε ΓΥΝΑΙΚΕς οτι ολα οσα μαραδιαζεις εδω πέρα ητανε Μουφα ΚΛΠ ΚΛΠ
    αντε να πεισεις κανενα αλλο . Και Ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Μαρίνα Συμφωνώ σε ΟΛΑ.
    Μπράβο σου, που δεν μασάς. Γνωστά στη μπλογκόσφαιρα είναι τα γλυψίματα του βρικόλακα σε αθώους συνομιλητές ώστε να κερδίσει συμπάθεια και να πετύχει τους (πάντα ίδιους) μοχθηρούς σκοπούς του, δηλαδή να πλήξει... εμάς τους 2-3 "εχθρούς του"(χεχε). Κι αν αναμείχθηκε στο θέμα Φωτόπουλου είναι ΜΟΝΟ για να βγάλει κέρδος από τη συμφορά της επίθεσής του (σ' εμάς αλλά και σε πολλούς αθώους τώρα, ακόμη και στο Σπύρο Μαρκέτο, το Λεωνίδα Βατικιώτη, το YouPayYourCrisis, κλπ. Κι ο Νοσφεράτος πάντα θεωρεί φίλο τον "εχθρό του εχθρού του".

    Τώρα...
    Κάτι ζήτησε ο Νόσφος να αποκαλύψω, και ΔΕΝ έχω πρόβλημα να το πω από τώρα, αν και το αναβάλλω μέχρι να γίνουν πλήρεις αναρτήσεις.
    Το άτομο που συκοφαντεί α κίνητρά μου (όταν προσπάθησα να τον σώσω από την... αυτο-καταστροφικότητά του) το ΞΕΡΕΙ ο ίδιος ο Νόσφος, αλλά προκαλεί να το αποκαλύψω. Ε, σύντομα θα δώσω στοιχεία όπου αποδεικνύεται η ψευτιά του εν λόγω ατόμου, αλλά ΟΧΙ τώρα! Θα τα δώσω αργότερα, σε ειδικό χώρο και _πλήρη_ μορφή, όχι "off topic"... πασαλείματα.

    ΔΕΝ έφερα εγώ άσχετα θέματα εδώ. Ο βρικόλακας τάφερε.

    ___________
    @Νοσφερούκλα, ξέρεις... ΟΤΑΝ θα υλοοποιήσω την παλιά μου υπόσχεση για ΕΙΔΙΚΕΣ ιστοσελίδες με τα καμώματά σου, θα τρέχεις και δεν θα προφταίνεις. Να σου θυμήσω σχετικά ποστ για σένα από τους leftg700? όπως το Ιστορίες για αγρίους (Νοσφεράτους)? Τα δικά μου θάναι πολλές φορές _πιο_ κοφτερά...

    Δεν καταλαβαίνω όμως ΤΙ φέρνεις και ξανα-φέρνεις εδώ ένα σχόλιο ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετο (ΚΑΙ με όσα οφφ-τόπικ, ΔΗΘΕΝ συζητάς εδώ).
    Εγώ ξεκαθάρισα απολύτως τη θέση μου, σε προηγούμενο σχόλιο της ίδιας συζήτησης, αυτό εδώ

    http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-73833


    Αντε μπράβο, με τέτοιους... "υποστηρικτές" σαν εσένα (ή το εν λόγω ανθρωπάριο) ΔΕΝ χρειάζεται... εχθρούς ο Φωτοπουλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σιγά τα ωά ρε Νοσφεράτε που κάθεσαι και κάνεις ολόκληρο θέμα! Όλοι μας κάνουμε μαλακίες στη ζωή μας και μάλιστα μαλακίες που μας έχουν προειδοποιήσει φίλοι, γνωστοί, μανάδες, μπαμπάδες. Και τότε ξέρεις τι μας λένε όλοι;

    "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ" ή "ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΕΓΑ".

    Είναι φασιστικό να μας το λένε αυτό; Είναι φασίστας ο πατέρας που λέει στο παιδί του "εγώ στάλεγα αλλά δεν άκουγες"; Είναι ακροδεξιά η μάνα που, οργισμένη και θλιμμένη από αυτά που παθαίνει από τη δική του βλακεία ο κανακάρης της, του λέει "καλά να πάθεις";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @Νοσφερούκλα, ξέρεις... ΟΤΑΝ θα υλοοποιήσω την παλιά μου υπόσχεση για ΕΙΔΙΚΕΣ ιστοσελίδες με τα καμώματά σου, θα τρέχεις και δεν θα προφταίνεις.

    AYTO αυτη η απειλή που εκανες Χιλιαδες φορες - οτι θα φταιξεις ψευτικο Μπλογκ που θα το αποδιδεις σε μένα κλπ Που διατυπώσει πολλές φορες Ομαντεον οπως και πολλές αλλες συγκεκριμμένες απειλές που διατυπωσες δημοσια Γυρνουν εις βαρος σου Δεν το καταλαβαινεις αυτο; Συνελθε ... Οτι λές το λές Δημοισα .. Μην αφηνεσαι να γινεσαι Μαριονετα αλλων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ βλέπω ότι ο Νοσφεράτος έχει πετάξει όλη τη συζήτηση εκτός θέματος. Σε οποιοδήποτε φόρουμ θα είχε φάει μόνιμο ban.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οσο για την αηδια που μουφερες εδω που με συκοφανετει εχω να πώς και πάλι το εξής : ΤοΓνωστο κόλπο των προβοκατορων .: Η Πρωτη Γραμμη δημοσιευει ενα Προβοκατοριο συκοφαντικόΜπλογκ εναντιον καποιου που εχει βαλει στο Ματι
    Περναει καιρος και Ξεχνιεται . δΟΘΕΙΣΗς ΕΥΚΑΙΡΙΑς Η δΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ πΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ το πρωτο συκοφαντικό ποστ ως ...αποδειξη των συκοφαντικώνπροβοικατορικωνισχυισμών της
    Εντω μεταξύ ειναι τοσο ΓΕΛΟΙΟΙ οι προβοκατορες ωστενομιζουν οτι ο κόσμος Χαφτει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Νοσφεράτε,

    Δεν είναι καθόλου δουλειά μου να "χαϊδεύω" κανέναν. Δουλειά μου είναι να περιθάλπτω και να καθοδηγώ. Αλλά όταν όλος μου ο κόπος πάει χαμένος τι περιμένεις να πω; Να πω στον κάθε ανεύθυνο (αλλά και στην κάθε ανόητη) μπράβο; Εσύ τι θα έκανες αν οι συμβουλές σου πήγαιναν χαμένες;

    Και πριν μου ξανακάνεις το δάσκαλο, πήγαινε έστω ΜΙΑ μέρα σε ένα νοσοκομείο να προσφέρεις υπηρεσίες όπως κάτι παιδιά εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που πασχίζουν ώρες ατέλειωτες. Ούτε μισή ώρα δε θ'άντεχες. Γιατί απ'έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑνώνυμοςJan 16, 2012 10:06 AM

    Εγώ βλέπω ότι ο Νοσφεράτος έχει πετάξει όλη τη συζήτηση εκτός θέματος. Σε οποιοδήποτε φόρουμ θα είχε φάει μόνιμο ban.
    παλι τα ιδια ρε Κλωνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @Ανώνυμε Jan 16, 2012 10:06 AM

    ΦΥΣΙΚΑ και έχει πετάξει ΟΛΗ τη συζήτηση εκτός θέματος, διότι έχει ΚΑΙ πολιτικές σκοπιμότητες, αντί να συζητάμε τα κραυγαλέα καμώματα του δικού του νέου "προστατευόμενου" Τάκή Φωτόπουλου, να συζητάμε το... ανύπαρκτο ατόπημα κάποιου Γεράσιμου.

    _________
    @Νοσφερούκλα, δεν ντρέπεσαι ρε ασπόνδυλε διαστρεβλωτή των πάντων να αποκαλείς "απειλή" την προειδοποίηση ότι θα υπάρξει ΚΑΙ γραπτή κριτική των "κατορθωμάτων σου"? ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να γίνει, και ΠΟΛΥ ορθώς άρχισε να γίνεται από άλλους ΣΩΦΡΩΝΕΣ μπλόγκερ που έχουν πάρει χαμπάρι τα καμώματά σου, μεγάλε αληταρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και πριν μου ξανακάνεις το δάσκαλο, πήγαινε έστω ΜΙΑ μέρα σε ένα νοσοκομείο να προσφέρεις υπηρεσίες όπως κάτι παιδιά εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που πασχίζουν ώρες ατέλειωτες. Ούτε μισή ώρα δε θ'άντεχες. Γιατί απ'έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λένε.
    MARINA ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ μπραβο σο . δεν ξερεις τι κανω εγω στην πραγατική ζωή .. Φανταζομαι οτι δενεπαναλαμαβενις αυτα τα λόγια του οντος που εγκατοικει στον Ομαδεωνα στους πασχοντες απο αΙΗΤΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρε Νοσφεράτε, δε γαμιέσαι κι εσύ και οι καβγάδες σου; Με σένα θα ασχολούμαστε συνέχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εθελόντρια δεν είμαι. Είμαι ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ κι από ΜΟΝΗ ΜΟΥ διάλεξα να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη δουλειά για να προσφέρω στον κόσμο και το τι έχουν δει τα μάτια μου εσύ δε θα το άντεχες ούτε για μια στιγμή, γι'αυτό και δασκαλεύεις χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.

    Όσο για το τι κάνεις εσύ στην πραγματική ζωή, ούτε που με νοιάζει. Αν ήξερες όμως έστω και το παραμικρό από το δικό μου κλάδο, θα το βούλωνες αντί να προσπαθείς να με διαβάλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μεγάλε αληταρά.


    ΕΙΠΕ Ο γΑΙΔΑΡΟς ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ..

    Λοιπόν ..παιδες σας αφηνω να ..παιξετε.. Σας καταλάβαμε .. Κι αυτο δεν εχει να κανει με τον Φωτοπουλο με τον οποιο οχι μονο δεν ειχα ποτ καμμια σχεση αλλά και διαφωνουσα πληρως ..
    Αλλά στο ονομα του ..αντιμνημονιακου μετωπου δεν θα πάμε και με τον Καμμενο ε;


    Ο Νοων νοητω


    αιντε γεια και Μαρινα ..οπως ειπαμε .. Μη φανατζιζεσαι και σκεψου λίγο με τι μπλεκεις ..(οχι μεποιους ..με Τι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά ξεκουμπίδια Νοσφεράτε και υποδείξεις από υποκείμενα σαν εσένα κανένας σοβαρός άνθρωπος δε δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΚ Νοσφεράτε, τον πούλο τώρα, στο καλό και να μη μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Mαρινα ανα καταλαβα καλά θεωρεις τον εαυτο σου ..σοβαρο ανθρωπο
    Αλλά μαλλον καποιο λάθος εκανα παλι . Δεν μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ακόμα να μας αδειάσεις τη γωνιά; Άντε, γιατί παρατράβηξε το αστείο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑνώνυμοςJan 16, 2012 10:22 AM

    ΟΚ Νοσφεράτε, τον πούλο τώρα, στο καλό και να μη μας γράφεις.
    σταματηστε κι εσεις οι ΚΛΩΝΟΙ να βριζετε και να προκαλειτε για να μη σας γραψω και να σας Γραψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο μόνος που προκαλεί είσαι εσύ. Κάθε φορά που μπαίνεις εδώ μέσα γίνονται κώλος οι συζητήσεις. Τράβα να τρολάρεις πουθενά αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. εσυ τρολαρεις και δεν εχεις ουτε το θαρρος να γραψεις με το κανονικο σου Νικ. Εμφανιζεσαι ως Δηθεν ανωνυμος κα η περνεις διαφορα αλλα προσκαιρα Νικ ενω ειναι φανερό ποιος εισαι ( απο το ..στυλ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. και δε μου λές Τι εννοεις εδω μέσα ''
    Κάθε φορά που μπαίνεις εδώ μέσα γίνονται κώλος οι συζητήσεις. ''
    Εννοεις το Μπλογκ ΕΟΣ; γιατι αυτο ειναι τοεδω μέσα .. Εχω μπει πολλές φορες ειναι φιλικο μπλογκ και δεν εγινε ποτε ΚΩΛΟΣ . Κωλος εγινε απο την στιγμή που μηκες συ και οι ΚΛΩΝΟΙ σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε σεις, τι'ν'τούτος; Παντού για κλώνους μιλάει και δεν κοιτάει που έμπαινε στο You Pay και στo LeftG700 και τρόλαρε με πεντακόσια νικ απανωτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑνώνυμοςJan 16, 2012 10:42 AM

    Ρε σεις, τι'ν'τούτος; Παντού για κλώνους μιλάει και δεν κοιτάει που έμπαινε στο You Pay και στo LeftG700 και τρόλαρε με πεντακόσια νικ απανωτά!
    ταΔΕ ΕΦΗ Ο μΙΣΤΕΡ Ανώνυμος..ε ρε γλέντια
    ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ..ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑς ΚΑΙ ..ΚΛΩΝΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Να πας σε ψυχίατρο ρε, δεν παίζει να είσαι ψυχικά υγιής και να λειτουργείς έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κοιτα..''αωνυμε''.. Η διαγνωση για σενα ειναι Οιωνει προσωπικοτητα . αναφερεται στο Λέξικο της Ψυχαναλυσης του Τεηλορ . Προκειται για εντελώς καταστραμμένα ατομα που εχουν υσποστει μονιμη βλάβη στηνπαιδική τους ηλικια και που ταυτιζονται με διαφορες ενετλώς αντιφατικές Πολιτικές και αλλες ομαδες .Π.χ Ποτε εμφανιζονται ως ..χορτοφαγοι , ποτε ως ..κυνηγοι, πότε ως .καθαροαιαμοι εθνικοφονες ποτε..ως επαναστατες , αναρχικοι κλπ
    ποτε ως ..δωδεκαθειστές ποτε ως αντισημιτες ποτε ως .αντι αντισημιτες και λπ ..
    Εμφανιζονται ειπα δεν ειπα οτι..ειναι
    Να το κοιταξεις . Θεραπευεται -λιγο οδυνηρα βεβαια αλλά Ναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ασε ρε γελοίε Νόσφε...
    Σε λίγο θα μας πεις ότι ΚΑΙ οι leftg700 είναι δικοί σου κλώνοι.
    Μωρέ σε πήρανε χαμπάρι, όπως και πολλοί άλλοι.

    Η ΔΙΚΗ σου χρήση πολλαπλών ψευδωνύμων είναι ντοκουμενταρισμένη σε πολλά μπλογκ, όταν χάνεις τo show των "επιχειρημάτων".

    ΟΡΙΣΤΕ παράδειγμα εξακριβωμένο από άλλους:
    ...Ότι μας μπαίνανε ψύλλοι στ’ αυτιά, μας μπαίνανε, να τα λέμε όλα. Όμως, κύριοι. Κάναμε τον Γερμανό, κι ας μας ψιλοέκραζαν κάτι κανονικοί σχολιαστές πως κοιμόμαστε όρθιοι και πληρώνουμε ξενοδοχείο. Μέχρι που ένα βράδυ, επειδή οι ψύλλοι κόντευαν να μάς πιούν όλο το αίμα, παρακαλέσαμε θερμά κάποιον ανώνυμο (που κάτι μας θύμιζε, κάτι μας θύμιζε…) να διευκρινίσει ρητά αν είναι ή δεν είναι ο περί ου ο λόγος. Για να πάρουμε την απάντηση που μας έλεγε «παιδιά δεν είμαι ο Νοσφεράτος», αλλά υπογράφοντας με το όνομα της σύνδεσης, από την οποία, προφανώς, είχε ξεχάσει να βγει, φαρδύ-πλατύ: Νοσφεράτος!

    [...]
    "...ο Νοσφεράτος κηρύσσεται παμψηφεί απολύτως ανεπιθύμητο πρόσωπο στο παρόν blog. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να αυτοπροστατευθούμε από αυτόν. Είναι κάτι που κάνουμε με μεγάλη μας λύπη αλλά και με απόλυτη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Salus leftg700blogspotcom suprema lex, esto!

    Έχει κάθε δικαίωμα να έρθει εδώ, σ’ αυτό το post —και με το όνομά του, όχι τσουνάμια και μαλακίες—, και να πει τις απόψεις του απολύτως ελεύθερα. Αν δεν του φτάνει τόσο «ξύλο» που έφαγε και θέλει κι άλλο, να έρθει, κανένα πρόβλημα από εμάς...




    Πηγή
    http://leftg700.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Νοσφεράτε, επειδή παριστάνεις το δάσκαλο σε όλους, θέλω να σε ρωτήσω και θα μου απαντήσεις με ειλικρίνεια (όση έχεις):

    Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθες στο Σύνταγμα ή σε οποιαδήποτε άλλη διαδήλωση; Στην αντιφασιστική χτες στη Θεσσαλονίκη ήσουν; Ή προτίμησες πάλι να κάνεις "αντίσταση" μέσω ίντερνετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ανωνυμε πρέπει ναεισαι τρελος συν ολα τ'αλλα για να νομιζεις οτι θα δινω τετοια αναφορα σε καθε ανωνυμο που δεν τολμαει να εμφανιστει ουτε καν με το κανονικο του Νικ .. Οσο για το προηγουμενο εχω πει για τις σειρες των προβοκατορων και πώς η μια επικαλειται την προβοκατσια της προηγουμενης ....
    Αντε τωρα να δωσεις τις εξετασεις σου μπας και παρεις εκεινο το ρημαδι το πτυχιο απο την Μεγαλη των.... Σχολη .. Αντε
    Βρε τι ναι τουτοι .. ρεεειιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. επειδή τωρα ειδα το :
    ΑνώνυμοςJan 16, 2012 10:04 AM

    Σιγά τα ωά ρε Νοσφεράτε που κάθεσαι και κάνεις ολόκληρο θέμα! Όλοι μας κάνουμε μαλακίες στη ζωή μας και μάλιστα μαλακίες που μας έχουν προειδοποιήσει φίλοι, γνωστοί, μανάδες, μπαμπάδες. Και τότε ξέρεις τι μας λένε όλοι;

    "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ" ή "ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΕΓΑ".

    Είναι φασιστικό να μας το λένε αυτό; Είναι φασίστας ο πατέρας που λέει στο παιδί του "εγώ στάλεγα αλλά δεν άκουγες"; Είναι ακροδεξιά η μάνα που, οργισμένη και θλιμμένη από αυτά που παθαίνει από τη δική του βλακεία ο κανακάρης της, του λέει "καλά να πάθεις";
    λεω το εξής .. Δεν ξερωτ του λένε του Ανωνυμου
    εγω αυτο που ειδα αφορουσε μια καθαρη μοχθρια ..Δεν αφορουσε κανενα Μπαμπα η ΜΑΜΆ
    ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ που ελεγε σε ενα πασχοντααπο εητζ το εξής : καλά να παθεις αφου κανεις ερωτα με ..καλάμαρια .. αΥΤΟ ΕΛΕΓΕ
    δΕΝ ΗΤΑΝ μΠΜΑΠΑ
    κΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΈΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΗΤΖ μονο ΦΑΣΙΣΤΕς
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.. επεα πτεροεντα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αντε ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ παλιο-βρικόλακα που εκβιάζεις όλα τα μπλογκ είτε να βάλουν προληπτική λογοκρισία είτε να σε ανέχονται ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ (διότι δεν επιτρέπει η blogspot επιλεκτικό αποκλεισμό όπως η Wordpress)...

    Πιες το αίμα του Γεράσιμού σου και χέσε μας.

    Αμα ο τύπος που πάσχει από aids κάθεται και λέει στον άλλον ΔΗΘΕΝ ατοπήματα που ο άλλος ΔΕΝ έκανε, μόνο και μόνο για να τον βρωμίσει και να προσελκύσει τον οίκτο του κόσμου ώστε να περάσει το ψέμα του, ε... τότε να ΨΟΦΗΣΕΙ να ησυχάσουμε.

    Κατά τα άλλα ωραία διαβάλλεις ΚΑΙ γυναίκες, πουστοφαλλοκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. OMADEONJan 16, 2012 11:59 AM ειπε


    ''τότε να ΨΟΦΗΣΕΙ να ησυχάσουμε.''


    οπερ εδει δειξαι...για οπιον εχει την παραμικρη αμφιβολια περι τουΠοιου των συγκεκριμμένων ΟΝΤΩΝ
    --
    ΕΠΙΣΗς ΕΙΠΕ
    Κατά τα άλλα ωραία διαβάλλεις ΚΑΙ γυναίκες, πουστοφαλλοκράτη.
    πουστοφαλλοκράτηε; εχεις ξεπερασει στις υβρεις και τον Εαυτο σου Ομαντωνα ..
    ---------------------
    α και δε μου λές Ποια ..γυναικα διεβαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. OMADEONJan 16, 2012 11:59 AM
    ΕΙΠΕ:
    Αμα ο τύπος που πάσχει από aids κάθεται και λέει στον άλλον ΔΗΘΕΝ ατοπήματα που ο άλλος ΔΕΝ έκανε, μόνο και μόνο για να τον βρωμίσει και να προσελκύσει τον οίκτο του κόσμου ώστε να περάσει το ψέμα του, ε... τότε να ΨΟΦΗΣΕΙ να ησυχάσουμε.

    -----------------------------
    ΛΟΙΠΌΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ ..
    καλά ελεγα εγω οτι ο Συγκεκριμμένος μου θυμιζει τηνΨυχώ του Χιτσκοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ερωτηση στον ΕΟΣ ..Εοσ σε ενοχλει που απανταω στις επανειλημενες προβοκατισες των προβοκατορων που ερχονται εδώ και εμφανιζοται ς δηθεν ..αριστεροι και επαναστατες κλπ ενω ειναι ολοφανερο τοτι ειναι .; Αν ναι πες μου το και θα φυγω αμως .. Το λέω γιατι τα εν λόγω προβοκατοροκια εμφανιζοξνται ως..αφεντικά του Μπογκ και ενω οι ιδιοι λένε τις πιο απιθεανες Βρισιες (π.χ Πουστοφαλλοκρατη) ΑΠΑΙΤΟΥΝ κια απο άνω εμμεσως πλήν σαφώς ναμε ..διωξεις .. Λοοιπόν ..περιμένω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΦΥΣΙΚΑ και το λέω αυτό, Νοσφερούκλα
    και ΦΥΣΙΚΑ εσύ στηρίζεις
    την ΑΠΟΛΥΤΗ σκατίλα ψυχής
    που ΔΕΝ Αξίζει να ζει,
    δηλαδή (όπως είπα κι αλλού)

    Ε, ναι.
    Ο άτυχος, που δεν είναι ηλίθιος… φυσικά δεν θα κατηγορήσει κάποιον εσκεμμένα (και ψευδώς) για κάτι που δεν έκανε…
    (επικαλούμενος την ατυχία του σαν απόδειξη… αξιοπιστίας, μάλιστα).

    Ο βρωμερός και ανίατος καρα-ηλίθιος όμως, θα συμπαραταχθεί και με όλες τις δυνάμεις του σκότους, άμα λάχει, προκειμένου να δικαιώσει την κακία του, δηλαδή το γεγονός ότι δεν θέλει να παραδεχτεί την ηλιθιότητά του.

    Θα συκοφαντήσει τον άλλον, ακόμη και… λίγο πριν πεθάνει, μουρμουρίζοντας (κρυφά) “του την έσκασαα… τον έκαψα…” -ή κάτι ανάλογο.

    Το Απόλυτο Κακό ΤΙ είναι?
    Ισως είναι η απύθμενη κακία ενός ετοιμοθάνατου συκοφάντη. Θέλει να καταστρέψει τον αθώο (τον οποίο ζηλεύει ή μισεί χωρίς λόγο) μέχρι… την τελευταία του πνοή. Θέλει να φύγει από τον κόσμο σαν… πετυχημένος συκοφάντης, ήσυχος ότι κατάφερε να “φυτέψει” (ανύπαρκτο) φταίξιμο στον μισούμενο αθώο, ΕΣΤΩ και την τελευταία στιγμή.

    Γι’ αυτό ακριβώς, δεν αξίζει καμμία συμπόνοια. ΟΧΙ γιατί… είμαστε και “ρατσιστές”, ή δήθεν “ευγονικοί” (και άλλες μαλακίες).

    ΠΟΣΟ καρα-καργιόλης μπορει να είναι κάποιος που κατασκευάζει κατηγορίες
    (κρύβοντας και τις αποδείξεις ότι είναι ψευδείς) ακόμη κι όταν νοσεί βαριά,
    ακόμη και τη στιγμή που (ενδεχομένως) είναι ο ίδιος κοντά στο θάνατο?
    Δηλαδή… ακόμη και σε στιγμή που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ήθελε να ξεπεράσει τις κακίες και τα πάθη του?

    πηγή: http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-73833

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κοιτα Ομαντεον ..Προσπερνώ τις υβρεις που εξαλλου τις θεωρώ μονιμο κουσουρι σου και οπως ξερεις δεν ειμαι ..Ρατσιστης εναντι οσων πασχουν. Τωρα ..Επείδη η συζητηση αρχιζει ναχει ενδιαφερον ..Αντε πες μου ειλικρινά για να καταλάβω και την δική σου αποψη : Τι εννοεις οταν λές''Θέλει να φύγει από τον κόσμο σαν… πετυχημένος συκοφάντης, ήσυχος ότι κατάφερε να “φυτέψει” (ανύπαρκτο) φταίξιμο στον μισούμενο αθώο, ΕΣΤΩ και την τελευταία στιγμή.

    Γι’ αυτό ακριβώς, δεν αξίζει καμμία συμπόνοια. ΟΧΙ γιατί… είμαστε και “ρατσιστές”, ή δήθεν “ευγονικοί” (και άλλες μαλακίες).

    ΠΟΣΟ καρα-καργιόλης μπορει να είναι κάποιος που κατασκευάζει κατηγορίες
    (κρύβοντας και τις αποδείξεις ότι είναι ψευδείς) ακόμη κι όταν νοσεί βαριά,
    ακόμη και τη στιγμή που (ενδεχομένως) είναι ο ίδιος κοντά στο θάνατο?
    Δηλαδή… ακόμη και σε στιγμή που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ήθελε να ξεπεράσει τις κακίες και τα πάθη του?''
    Δηλαδή ..κΑΤΑΛΑΒΑΙΝ ΟΤΙ ΕΣΥΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΓΙΛΟς ΚΑΙ ΝΑ ΛΈς ΚΟΥΒΕΝΤΕς ΤΥΠΟΥ ΝΑ ..ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΆΝΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΟ ..εΝΏ ..ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ..αΛΛΟ
    πες τι εγινε .. Αλλιως φαινεσαι πολύ πολύ κακος και ολοι ξερουμε οτι κατα βάθος εισαι αγνος σαν ..πεταλουδα ..Απλώς σε εχουν κανει ΜΕΡΙΟΝΕΤΑ ..
    ΕΠΙΣΗς ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΑΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΈΑ ..ψΑΞΕ ΠΙΟ ΠΆΝΩ .. αΝΤΕ ΡΕ ΜΙΛηΣΤΕ ΛΊΓΟ ΣΑΝ ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ..ΚΟΣΜΟ ΣΑς .. τΙ ΣΑς ΠΕΙΡΑΞΕ , ΤΙ ΣΑς ΠΛΗΓΩΣΕ , ΤΙ ΣΑς ΣΥΝΕΒΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κόψε τις ΣΥΝΗΘΕΙΣ πουστιές υποκριτάκο αρχι-ψεύτη Νοσφέρακα.

    Πες μας,
    πες ειλικρινά στον κόσμο,
    ή τουλάχιστον πες από μέσα σου, στον εαυτό σου....
    ΤΙ είναι αυτό που σε ενόχλησε
    και ΤΙ είναι αυτό που σε έφερε εδώ πέρα
    ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ για ΑΙΜΑ?

    Λύσσαξες διότι (εκτός του ότι θέλεις να βγάλεις ΚΕΡΔΟΣ από τη συμφορά, όπως συνήθως)...
    λύσσαξες ΙΔΑΙΤΕΡΑ διότι μέσα σε εκείνο το σχόλιο διείδες την πιο κοντινή περιγραφή του ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ του ΙΔΙΟΥ.

    ΤΕΤΟΙΟΣ είσαι κι εσύ και το ξέρεις
    όπως ξέρεις κι ότι ΔΕΝ αξίζει πια να ζεις.
    Γι αυτό μας βασανίζεις με τις μπούρδες που λες
    γιατί τον εαυτό σου θέλεις να ΑΡΝΗΘΕΙΣ.

    Ε, φάτον τώρα και χέσε μας.
    (πάντως το κειμενάκι-σχόλιο ΔΕΝ ήταν για σένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. οΜΑΝΤΕΟΝ ΛΈς :
    ΦΥΣΙΚΑ και το λέω αυτό, Νοσφερούκλα
    και ΦΥΣΙΚΑ εσύ στηρίζεις
    την ΑΠΟΛΥΤΗ σκατίλα ψυχής
    που ΔΕΝ Αξίζει να ζει,
    δηλαδή (όπως είπα κι αλλού)
    ---------------------
    κοιτα να δεις Ομαντεωνα ..υτο που εγραψες δημοσια ειναι σοβαρό .. Δεν μπορεις να γραφεις για κανενα οτι ... ΔΕΝ Αξίζει να ζει,
    Οχι μόνο γιατι κατι τετοια ελεγε και ο Χιτλερ ξερεις για ποιους αλλά κυριως Διοτι Δεν το εννοεις .. ΞΕΡΕΙΣ οτι ξερω πολυ καλά τι συμμβαινει με σενα : εισαι ενας ευαισθητος ανθρωπος που εμπλεξες με απολυτως Μουτρα .. Ετσι αν δεν θες να πεις τι σε πειραξε απο ολη αυτη την ιστορια τουλαχιστον μην εκτιθεσαι τοσο ..Ασε τον αλλονα _ που σε χρησιμοποιει και σου κανει και τον ..''φιλο'' να εκετεθει... Αυτονα ντε που ερχεται εδω ως .ανωνυμος για να προβοκαρει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. OMADEONJan 16, 2012 12:24 PM
    ''όπως ξέρεις κι ότι ΔΕΝ αξίζει πια να ζεις.''

    Mαλλον εχεις βγαλει τις ..ετυμηγοριες σου Ομαντεωνα Σου θυμιζω ποιος ταλεγε αυτά..
    Αντε πες κιαλλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ειλικρινά παλιο-βρικόλακα το διαδίκτυο σαν ΣΥΝΟΛΟ δεν μπορεί ποτέ να δει προκοπη στο διάλογο αν δεν βρει αντίδοτο για παθολογικούς και καθ'έξιν συκοφάντες όπως εσύ.

    Γι' αυτό πρέπει να σε μελετήσουν οι επόμενες γενιές και να μάθουν να φυλάγονται εγκαίρως, μόλις ξανα-εμφανιστεί ο ίδιος ψυχοπαθολογικός ιδεολογικός "ιός".

    Τα υπόλοιπα που μανιωδώς πας να μου φορτώσεις, βάλτα εκεί που ξέρεις (με ΜΠΟΛΙΚΗ βαζελίνη).

    ΑΝΤΕ ρε σούργελο που νομίζεις ότι "εκτίθεμαι" επειδή εσένα σου κάβλωσε να με συσχετίσεις με τον... Χίτλερ.

    ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν έχει το θέμα με χιτλερισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. και επετρεψε μου να διαφωνησω Ομαντεωναρε ΣΤΟ ΕΞΗς
    :Το Απόλυτο Κακό ΤΙ είναι?
    Ισως είναι η απύθμενη κακία ενός ετοιμοθάνατου συκοφάντη. Θέλει να καταστρέψει τον αθώο (τον οποίο ζηλεύει ή μισεί χωρίς λόγο)ΚΛΠ ΚΛΠ
    ----------------------
    οΧΙ οΜΑΝΤΕΩΝΑ .. τΟ ΑΠΟΛΥΤΟ κΑΚΌ ΕΚΔΗΛΏΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ τΥΠΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ..''ΠΕΡΙΤΕς υΠΆΡΞΕΙς ''
    που .. Αξιζουν να ζουν ή δεν αξιζουν να ζουν κλπ

    Δε λέωοτι εσυ εχεις φτασει σε αυτά τα επιπεδα ..Λέω οτι εκει σε σπρωχνουν αυτοι που σε εχουν διπλαρωσει ..Αν προσεξεις αυτοι (ος) δεν λεει ποτε καθαρά αυτο που λές εσυ .. Χρησιμοποιει εσενα .. Εχει βρει τα κουμπια σου ..
    -- ομως πιά αυτά που λές καταντουν πολύ σοβαρά .. Δεν μπορεις να λές για ΚΑΝΕΝΑ οτι Δεν αξιζει να ζει .. Δεν εισαι ο Κυριαρχος .. των ζωων .. εΙΝΙΑ ΤΡΕΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈς (τουλαχιστον ετσι φαινονται )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. OMADEONJan 16, 2012 12:13 PM

    ΦΥΣΙΚΑ και το λέω αυτό, Νοσφερούκλα
    και ΦΥΣΙΚΑ εσύ στηρίζεις
    την ΑΠΟΛΥΤΗ σκατίλα ψυχής
    που ΔΕΝ Αξίζει να ζει,
    δηλαδή (όπως είπα κι αλλού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΦΥΣΙΚΑ και στηρίζεις, ναι...
    την ΑΠΟΛΥΤΗ ψευτιά και ξεφτίλα ψυχής που ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, νοσφεράτε (αποδεδειγμένα και κάποια στιγμή ΠΛΗΡΩΣ ντοκουμενταρσμένα).

    Και αυτός που ΕΙΣΑΙ φυσικά νοιώθει(ς) πως ΔΕΝ αξίζει να ζει, αλλά ταυτόχρονα το αρνείσαι, προσπαθώντας να βρεις "νόημα" και "φιλοσοφία" και όλα τα συναφή... (παριστάνοντας τον μεγάλο διανοούμενο κλπ.)

    Ε, μάθε ότι αυτό είναι αδιέξοδος δρόμος. Είναι μια συνεχής ΑΡΝΗΣΗ αυτού που ΕΙΣΑΙ νοσφεράτε.

    Εεεελα τώρα...
    ΓΙΑΤΙ επέλεξες αυτό το ψευδώνυμο, άλλωστε?
    ΤΙ λέμε τώωωρα? χαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Παντως ρε Ομαντεωνα η περιπτωση σου -περα απο τον Νορμαν της Ψυχώ -μου θυμιζει και λίγο ..Ντοστογιεφκσι .. Θελω να πώ Ποση δυστυχια , ποση Μοναξια ποση αβασταχτη Θλίψη πρπει να νιωθει ενανς ανθρωπος - διοτι δεν αμφιβάλλω οτι εισια εσυ τουλαχιστον ανθρωπος και οχι Κλωνος - για να καταντησει να λεει για αλλεςανθρωπινες υπάρξει οτι ...OMADEONJan 16, 2012 12:13 PM

    ΦΥΣΙΚΑ και το λέω αυτό, Νοσφερούκλα
    και ΦΥΣΙΚΑ εσύ στηρίζεις
    την ΑΠΟΛΥΤΗ σκατίλα ψυχής
    που ΔΕΝ Αξίζει να ζει,
    ---
    επιδή ξερεις οτι ξερω τι κατα βαθος περνάς σου λέω οτισε κατανοω . Δεν σε δικαιολογώ αλά ΚΑΤΑΝΟΩ.. Ομως μαλλον εχεις φτασει στο απροχωρητο ..Μην τους αφνεις να σου ριχνουν λάδι στη φωτια Ομαντεωνα ..
    Η ζωη ειναι ωραια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ''ΓΙΑΤΙ επέλεξες αυτό το ψευδώνυμο, άλλωστε?''
    .. Κοιτα Ομαντεωνα . Μαλλον εχεις παθει Ιντερνετιτιδα .. Το Ψευδωνυμο ειναι ..Ψευδωνυμο.

    Αλιμονο αν περνουμε τα Νικ σοβαρα.. Κατι δεν παει καλά ..Προσεξε το
    Βρε ..ΜΠας και σε τρομαξε το Νικ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Είσαι ένας ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ, ξεφτιλισμένος ΨΕΥΤΗΣ Νοσφεράτε. Μόλις τώρα το ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ σε κάθε αντικειμενικό παρατηρητή (που δεν είναι φιλαράκος σου ή μεροληπτεί).

    ΠΟΥ το ξέρεις αυτό που λες για μένα ότι ισχύει? ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχεις στοιχεία. Εγώ όμως ΕΧΩ μαρτυρίες σοβαρών προσώπων για σένα ότι είσαι ΓΝΩΣΤΟΣ γλοιώδης και αηδιαστικός τύπος στον τόπο σου, τη μικρή Θεσσαλονίκη.

    Προ ολίγου μου είπε κάποιος για σένα στο σκάηπ "άστον, ειναι σαν να μιλάς σε ένα ντουβάρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Λοιπόν αντε πολλά ειπαμε .Ομαντεωνα αν δεν αναλαβεις εσύ τον εαυτο σου θα τον αναλαβουν..αλλοι - οπως ηδη κανουν - Σκεψου οσα σου ειπα και μην ξανα κτυπήσεις αν δεν κανεις μι απροσπαθεια να συνελθεις .. Και μη ξαναπεις ποτε για καμμια ανθρπινη Υπαρξη \
    ΦΥΣΙΚΑ και το λέω αυτό, Νοσφερούκλα
    και ΦΥΣΙΚΑ εσύ στηρίζεις
    την ΑΠΟΛΥΤΗ σκατίλα ψυχής
    που ΔΕΝ Αξίζει να ζει,
    ---
    αντε καληνυχτα και ..φρονιμα ..ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εγώ βλέπω πάντως ότι υπάρχουν κάποιοι σχολιαστές που έχουν ειρμό, σύνταξη και ορθογραφία στο λόγο τους και ένας που δε βγάζεις νόημα από τίποτα από όσα λέει και παραποιεί όσα έχουν πει οι άλλοι. Και θα πω βέβαια ότι δε μου κάθεται καθόλου καλά να βλέπω κάποιον να διαλέγει για ψευδώνυμο αυτό ενός νεκροζωντανού (δηλαδή ενός απέθαντου πράγματος που γυρνά από τον τάφο για να στοιχειώνει τους ζωντανούς). Χμμμμ... Μάλλον η επιλογή ψευδωνύμου δηλώνει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γιατί άραγε επέλεξε ο Νοσφεράτος για ψευδώνυμο αυτό ενός βρυκόλακα; Γιατί επιλέγει να ταυτίζεται με τον βαμπιρισμό; Τι είναι ο βαμπιρισμός; Τι είναι τα βαμπίρ;

    Την απάντηση στο τελευταίο ερώτημα τη δίνει η Wikipedia:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire

    "Vampires are mythological or folkloric beings who subsist by feeding on the life essence (generally in the form of blood) of living creatures, regardless of whether they are undead or a living person."

    Τα βαμπίρ είναι πλάσματα της μυθολογίας ή των λαϊκών θρύλων που συντηρούνται τρεφόμενα από τη ζωτική ουσία (γενικά με τη μορφή του αίματος) των ζωντανών πλασμάτων, ανεξάρτητα από το αν είναι νεκροζωντανοί ή ζωντανοί.

    Επίσης:

    In most cases, vampires are revenants of evil beings, suicide victims, or witches, but they can also be created by a malevolent spirit possessing a corpse or by being bitten by a vampire.

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βαμπίρ είναι φαντασματικές μορφές κακών πλασμάτων, αυτοχείρων ή μαγισσών, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργηθούν αν ένα πτώμα καταληφθεί από ένα κακόβουλο πνεύμα ή από δάγκωμα βαμπίρ.

    Με άλλα λόγια:

    Με δεδομένο ότι ο καθένας μας κατά κανόνα διαλέγει σαν ψευδώνυμο στο ίντερνετ κάτι που τον εκφράζει και θεωρεί ότι δηλώνει την πραγματική του φύση, αυτή που θα ήθελε να εκδηλώσει, ο Νοσφεράτος δηλώνει ότι θεωρεί τον εαυτό του βαμπίρ (δηλαδή στοιχείο που ζει εις βάρος των ζωντανών/έκφανση κακού πνεύματος/πτώμα που μέσα του κατοικεί ένα κακόβουλο πνεύμα κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΑνώνυμοςJan 16, 2012 01:15 PM

    Γιατί άραγε επέλεξε ο Νοσφεράτος για ψευδώνυμο αυτό ενός βρυκόλακα; Γιατί επιλέγει να ταυτίζεται με τον βαμπιρισμό; Τι είναι ο βαμπιρισμός; Τι είναι τα βαμπίρ; κλπ κλπ

    Δεν πατε καλά ρε ..ανωνυμοι..
    λολ λολ λολ
    ........................
    αντε ρε συνεχιστε ..πλακα εχετε εν τελει ..Μαυρο χιουμορ (οριτζιναλ ομως ..Ειστε μαυρο χιουμορ)
    -------------------------------------------
    αντε να δουμε τι αλλο θα εφευρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. τωρα εκανα μια ..ανακεφαλαιωση .. Τα περισσοτερα σχόλια εδώ μεσα απο τυους Ανωνυμους κλωνους ειναι για τα μπαζα..Καλά ο Ομαντεωνας ειπε και εκεινο το αμιμητο για την ζωή που δεν αξιζει κλπ Συγχωρειται αρκει να μη το επαναλάβει και συνελθει καπως.
    ..
    σταχυολογώ απο τις απαντησεις μου το εξής που ειπα στην ..Μαρινα :

    ----------------------------------------
    ''Οπως και η συμπονια ή η αγαπη στους πασχοντες, σε οσους πεθαινουν απο εητζ -δεν εχει να κανει με αριστερά, δεξιά ή κεντρώα φρονήματα,ουτε και με το αν εκαναν ενα λάθος η φορεσαν η οχι προφυλακτικό με ευθυνη δική τους η του συντροφου τους ..

    Οταν αγαπάς , οταν συμπονάς, Φτωχους , πασχοντες , ανθρωπους πουυ παθαν ατυχημα η πεθαινουν απο εητζ
    δεν συμπονάς υπο... προυποθεσεις .

    Μονο τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ λένε: καλά να παθεις αφου δεν ..κλπ
    Μονο οσοι δεν εχουν αγαπη και ειναι ποτισμένοι με μισος , μισαλλοδοξια , φασιστική αυταρεσκεια ,

    ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΧΘΗΡΙΑ , ΒΛΑΚΕΙΑ .
    καληνυχτα σε ολους και ολες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αντε πνίξου ρε Νοσφεράτε που βρώμισες την ανάρτηση με τους βαμπιρισμούς σου, έστρεψες ΟΛΗ την προσοχή αλλού και συγκάλυψες πλήρως την ΑΠΟΛΥΤΗ ψευτιά, ενώ νομίζεις (ή παριστάνεις) ότι... διδάσκεις και "υψηλές αξίες" ή "ανθρωπιά".

    Μόνος σου τα λες και μόνος σου τ' ακούς αυτά...

    Ενώ ιερό και όσιο ΔΕΝ έχεις, και κάθε ακραίου συκοφάντη είσαι και _ο_ πρώτος "συμπαραστάτης".

    Aπέθαντε βλάκα και ΥΠΕΡΤΑΤΕ υποκριτή που χαχανίζεις άσκοπα κοροϊδεύοντας μόνο τον εαυτό σου και τους ΑΠΟΛΥΤΑ αδαείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αφού τα θέλει ο κώλος σου λοιπόν Νοσφεράτε, την _αλήθεια_ για το ΠΟΙΟΝ συγκαλύπτεις (ενώ παλιά σε έφτυνε δικαίως) ορίστε η ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ψευτιάς του (που δίνω για άλλους, όχι για σένα που... πάντα αρνείσαι τα πάντα)

    http://omadeon.wordpress.com/about/off-topic/apeleytheros-wordpress-com/#comment-45528
    /
    κάπου εκεί (και σε διπλανά σχόλια εκεί) θα βρειτε _αποδείξεις_ ότι ψεύδεται (ο νέος Ταλιμπάν του Φωτόπουλου) σε αυτό που λέει ΕΔΩ
    http://waltendegewalt.wordpress.com/2011/12/31/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CF%84/#comment-996
    ...το οποίο κάμποσοι βλάκες χειροκρότησαν ήδη, παραπλανημένοι από τη (μέσω-πρόκλησης-οίκτου) συκοφαντία του...

    Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σχόλιά μου (τα περισσότερα) που λογόκρινε (για να κατασκευάσει ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ενοχή), είναι στη μέση εδώ
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/01/netspeak1/
    ________

    ΟΥΣΤ από δω χάμου ΒΡΩΜΕΡΟΙ παλιο-σταλίνες, ΤΕΡΑΤΑ πολιτικής (και προσωπικής) ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, που συνάψατε και νέα κλίκα του ΚΩΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ενώ ιερό και όσιο ΔΕΝ έχεις, και κάθε ακραίου συκοφάντη είσαι και _ο_ πρώτος "συμπαραστάτης".

    Aπέθαντε βλάκα και ΥΠΕΡΤΑΤΕ υποκριτή που χαχανίζεις άσκοπα κοροϊδεύοντας μόνο τον εαυτό σου και τους ΑΠΟΛΥΤΑ αδαείς..
    ---------------------------------------------
    σαν προσευχη μοιαζει
    Ρε Ομαντεωνα δεν το συνεχιζεις ..; Να το ολοκληρωσεις λέμε
    Θα γινει σαν το ..''Πιστευω''
    παντα τολεγα οτι εχεις Ταλέντο.. Ταλεντα . Χαραμιζεσαι με τουςκλωνους ..
    εσυ εισαι γενημενος ποιητης , εφευρετης , μουσικός , θρσκευτικος Ηγέτης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μερικά δηγματα Γραφήςτου ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΑΝΤΕΩΝΑ : ΑΠΟ κομμενα σχόλια
    Εδω είναι διαδίκτυο και σας ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΛΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΚΕΨΗ και στο ΛΑΟ την παραδίδουμε.

    ΔΕΝ θέλω ΚΑΜΜΙΑ αναγνώριση από κανέναν, ηλίθιε, αυτή τη στιγμή.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θέλω.

    Θέλω ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ τις ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ και να τις ΚΑΤΑΛΑΒΩ. Και μετά να τις διαδώσω αν αξίζουν (φτύνοντας τα κουκούτσια διχαστικών φανατικών παραλογισμών).

    Να ΜΗΝ αφήσω κανέναν όμως και να λερωθεί ή να αχρηστευτεί.
    ΝΑ μην πετάξω κανέναν αθώο στα σκουπίδια.''
    πηγη :http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/01/netspeak1/

    Ρε Ομαντεωνα εισαι μεγαλο ταλέντο ρε .. Εσια σαν τον Αποστολο Παυλο ενα πραμα
    αυτο ...αυτο αυτο το

    ''' Θέλω ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ τις ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ και να τις ΚΑΤΑΛΑΒΩ. Και μετά να τις διαδώσω αν αξίζουν (φτύνοντας τα κουκούτσια διχαστικών φανατικών παραλογισμών).''
    ηχει σαν καμπανα λευτεριας στις μερες μας ..Εισαι Μεγαλος . Ο Μεγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Kαι για να ΜΗ σβήσει (αργότερα) η άααλλη ανθρώπινη κατσαρίδα τα ίχνη όσων σκορπάει στο τέλος, συκοφαντώντας ΑΘΩΟΥΣ όπως η διαχειρίστρια του Υοu Pay Your Crisis (και όους τους άλλους συνολικά, πλην ΠΔ) επειδή... έτσι τούρθε ,στο άρρωστο μοχθηρό του μυαλό, να "στηρίξει το Φωτόπουλο", ορίστε το ΠΕΡΙΤΤΩΜΑ κατσαρίδας - "σχόλιό" που έκανε στο τέλος (μιλώντας σε άνθρωπο που νοιαζόταν πραγματικά γι' αυτόν και _ποτέ_ δεν τον έβλαψε σε ΤΙΠΟΤΑ):

    ______________________
    dkoss
    03/01/2012 at 4:06 πμ
    Εδώ τελειώνει δεν ανεβάζω άλλο σχόλιο δικό σου. Σε βάζω στο ban/spam. Δεν έχει νόημα. Τράβα αλλού.
    Update

    «Οσο αυτα που γραφετε οτι αποτελω μισθαρνο οργανο της ισραηλινης πρεσβειας, τα προσπερναω με χιουμορ! »

    http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html

    Αναρωτιέμαι τι ρόλο βαράνε οι ιδιοκτήτριες, όταν υποκρίνονται πως παρερμηνεύουν τα λεγόμενα τού Φ. Οι μαντάμες τού «αριστερού» aggregator, οι οποίες με πρόσχημα την αποφυγή «λογοκρισίας» επέτρεψαν σε ανώνυμους να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους χαρακτηρισμούς τού «χρυσαυγίτη/αντισημίτη»[1] σε βάρος τής ΠΔ/Φ, αντιστρέφουν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τον Φωτόπουλο ως καταχραστή τής «φιλοξενίας» τους. Βέβαια ο πολυαδικημένος «Ομαδεόν» — που ένα μήνα τώρα ωρύεται από δω κι από κει βρίζοντας ότι «λασπολογείται» και «λογοκρίνεται» — δεν θα μπορούσε να λείψει από το όργιο που οργανώθηκε με τις ευγενικές χορηγίες των «copy-paste» σουσούδων. Ο κύριος ακολούθησε κατά γράμμα τη συμβουλή μου και όντως «τράβηξε αλλού», στα χλοερέστερα πεδία τού «YouPay», όπου όπως βλέπετε ανθούν κάθε λογής σαπρόφυτα.[2]

    ΥΓ Reading List: «Ο Αντιλασπολογικός Αγών μου», Χερ Aντ. Ομαντεόν, Εκδ. Έχερ Φερλάγκ. (Αναδημοσιεύεται σε συνέχειες στο κοπροσυλλεκτικό «Ομαδεονισμοί Χωρίς Σύνορα»).

    [1] Να υπενθυμίσω ότι ο Ομαδεόν σε σχόλιό του με πληροφόρησε ότι η αντίληψή μου για το το όλο θέμα Φ, δεν είναι τίποτε άλλο από παρανοϊκές «προβολές τής αρρώστειας μου» (HIV+). Εξαιρετικό δείγμα τού «πλουραλισμού» και τής «αντικειμενικότητας» τής οπτικής του.

    Λαίσκαπροι (αφιερώμενο στον «ευγονιστή» «αντισιωνιστή» Ομαδεόν (οπαδό τού Ζίζεκ), που αγωνίζεται για ένα διαδικτυακό λόγο χωρίς το έιτζ τής «παρανοϊκής λασπολογίας»). Σιχτίρ τομάρια. Δεν αξίζετε να λέγεστε άνθρωποι.

    [2] Για την ποιότητα τού «αριστερού» λόγου που προωθείται από τα δημοφιλή «προοδευτικά» σάιτ τού χώρου, παραπέμπω στο εξής από το http://www.rednotebook.gr:

    «Στο ερώτημα εάν οι σοβαρά ασθενείς είναι απελάσιμοι δεν χωράνε εύκολες απαντήσεις ούτε ανέξοδος καταγγελτισμός. »
    http://www.rednotebook.gr/details.php?id=4332

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Νοσφεράτε είσαι ΕΚΤΟΣ θέματος αν προσπαθείς να λασπώσεις εμένα. Θα πρέπει να γλύψεις και να καθαρίσεις με τη γλώσσα σου ΟΛΑ τα σκατά που σκόρπισες στο πάτωμα ΑΛΛΩΝ τώρα...

    ΜΟΧΘΗΡΟ σκουλήκι του διαδικτύου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εδω είναι διαδίκτυο και σας ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΛΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΚΕΨΗ και στο ΛΑΟ την παραδίδουμε.

    ΔΕΝ θέλω ΚΑΜΜΙΑ αναγνώριση από κανέναν, ηλίθιε, αυτή τη στιγμή.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θέλω.

    Θέλω ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ τις ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ και να τις ΚΑΤΑΛΑΒΩ. Και μετά να τις διαδώσω αν αξίζουν (φτύνοντας τα κουκούτσια διχαστικών φανατικών παραλογισμών).

    Να ΜΗΝ αφήσω κανέναν όμως και να λερωθεί ή να αχρηστευτεί.
    ΝΑ μην πετάξω κανέναν αθώο στα σκουπίδια.''
    πηγη :http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/01/netspeak1/
    Λοιπόν ετσι και του βαλεις Μουσική επενδυση Τρανσ θα γινει ΜΕΓΑΑΑΑλο σουξέ ..Αλήθως λεγω Υμίν..Εχεις ταλέντο βρε.. Μη τα παρατάς ..Μην αναλώνεσαι με τους κλωνους .. Προχωρα ...
    Μεκανες και γελασα..Ορεα .Νασαι καλά ρε Μεγα Ομαντεωνα .. αντε κοιμησου τωρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ψυχραιμία!

    Ονόματα δεν λέμε, δεν βρίζουμε και δεν εκνευριζόμαστε, ούτε εκνευρίζουμε τους αναγνώστες!

    Προσωρινή διακοπή σχολίων για ένα κρύο ντουζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλύτερα να κλείσετε τα σχόλια.

    Και να προβληματιστείτε για όσα είπα (και σβήσατε).

    ΕΧΕΙ θέση τέτοια συμπεριφορά στην αριστερή ή μαχόμενη μπλογκόσφαιρα? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το.

    Καλό βράδυ και ευχαριστούμε την ΕΟΣ που μας ανέχτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Για να καταλάβω δηλαδή. Το ζήτημα είναι αν κάποιος πιστεύει τα αυτονόητα σε θέματα υγείας ή οι συκοφαντίες του Τάκη Φωτόπουλου κατά του ελεύθερου λογισμικού; Καλά, εσείς οι διαχειριστές πώς αφήνετε να εκτρέπονται οι συζητήσεις εκτός θέματος; Τόσο άσχετοι είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ρε Omadeon, εκτός από συκοφαντία άλλων κινημάτων, έχεις τίποτα να προσφέρεις????

    Η ΠΔ από όσο έχω παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό έχει κρατήσει μια κριτική αλλά τεκμηριωμένη άποψη σε αυτά που γίνονται σε ιντυμίντια και όλα τα ''αντισυστημικά'' μπλογκς και σαιτς που απλά ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ τίποτα στο λαικο κίνημα ανατροπής που χρειάζομαστε.

    Η ΠΔ τουλάχιστον προτείνει κατι και άλλο πόσο ο Φωτόπουλος που τα άρθρα του και το έργο του (για όσους έχουν διαβάσει για το πρόταγμα της ΠΔ) είναι μια χρήσιμη παρακαταθήκη για την πολιτικο-οικονομική ανάλυση στο παρόν και στο μέλλον.

    Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί αλλά βλέπω πως έχεις γεμίσει με λάσπη πολλά σαιτς που δυστυχώς φιλοξενούν τα γελοία άρθρα σου , που ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Τις Θέσεις της ΠΔ και του Φωτόπουλου για τους Παλαιστίνιους, την Κρίση, τα δήθεν ΄΄εναλλακτικά'' μεσα αντιπληροφόρησης τις γνωρίζουν πολλοί και μπορεί να διαφωνώ σε κάποια από αυτά αλλά είναι στο σωστό πνέυμα.

    Ατομα σαν εσένα, με τον άπειρο χρόνο , αν κρίνω από την παρουσία σου (έιναι το 4ο σαιτ που σε βλέπω να σχολιάζεις μεσα σε λίγο χρόνο)δεν έχει ανάγκη το λαικό κίνημα. Χωρίς να θέλω να μπω στην διαδικασία να αμφισβητήσω τα κίνητρα σου , η λασπολογία και η συκοφάντηση δεν βοηθά σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. δεν προκειται να συνεχισω.Νομιζω οτι οι φιλοι του ΕΟΣ καταλαβαν και ειδαν Jan 16, 2012 03:50 PM
    ποιος /οι
    και
    Ονόματα λένε,
    και
    βρίζουνε ..
    και παραγουν η αναπαραγου εντελώς αστηρικτες συκοφαντιες .
    -----------------------
    Επαναλαμβανω οτι δεν μπαινω στην ουσια της διαμαχης με τον κυριο Φωτοπουλο. Σε πολλά -κυριως με τις ιδεολογικές του θεσεις ,διαφωνώ πλήρως .Και διαφωνουσα παντα
    Ομως δεν μπορω να βλέπω ολο αυτο το σμηνος ανωνυμων να επιτιθεται με τοση μανια
    1)σε εναν ανθρωπο πουβγαινει με το επωνυμο του
    2)οταν αντιδρα -εστω κια ατσαλα
    και γενικευτικά (κατι που θεωρώ λαθος )
    να υπερασπιζονται το δικαιωμα στην αωνυμια στο διαδικτυο
    και 3) Οι ιδιοι οι ..υπερασπιστες του δικαωματος στην ανωνυμια/ ψευδωνυμια να
    βγαζουν στο διαδικτυο ονοματα αλλων -οπως ακριβως εγινε εδω περα .
    Επισης δεν μπορω παρα να αντιδρω οταν βλέπω καποιους να λένε για θυματα του Εητζ οτι ..ΔΕΝ ''Αξίζει να ζουν,'' η ''τότε να ΨΟΦΗΣΕΙ να ησυχάσουμε.''


    Υ. Γ κανω κλειστο το Μπλογκ μου ακριβώς γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με τις συχνοτατες αηδιαστικές επιθεσεις της συγκεεκριμμένης ομαδας που εχει τοση σχεση με την ...αριστερά η τα ... κινηματα
    οσο το Νικ μου με τους αληθινους βρυκολακες ( οπως προσπαθησε να συσχετισει ενας αλλος ..ανωνυμος λίγο πιο πάνω .
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. "Συκοφαντία άλλων κινημάτων" και... μαλακίες.

    Εσείς, της Περιεκτικής Δημοκρατίας είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ και ο μόνος λόγος που σας ανέχονται τα ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ θύματά σας είναι γιατί βαριούνται να μπλέξουν μαζί σας.

    ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν οι "απόψεις σας". Κάνας άλλος, μη-περιεκτικός έχει κάτι να πει?

    Εγώ τα είπα σχεδόν όλα, για όποιον ενδιαφέρεται. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον γκεμπελικό λίβελο της ΠΔ είναι
    εδώ
    Απάντηση(1) στο λίβελλο: ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ” ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/17/reply2libel/


    και η μετάφραση της απίστευτης βρωμιάς του πατερούλη σας στα αγγλικά είναι εδώ
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/18/the-dark-side-of-takis-fotopoulos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. omadeon Λέει:
    18/01/2012 at 14:15

    Ολα εντάξει, για μένα. ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ το πρώτο σχόλιό μου (οπότε το δεύτερο περιττεύει). Πάω για… βουτιές στη θάλασσα.
    -------------------------------
    συγνωμη ΕΟΣ ,αλλά δεν μπορεσα να αντισταθω ..
    --------------------------------------------
    Ομαντεωνα - και Αλλε - ξεχασα να σου πώ μια βασική διαφωνια που εχω με τον κ Φωτοπουλο .

    Ειναι η εξής : Ο κ Φωτοπουλος ειναι και το δηλώνει απολύτως Αντισυστημικος
    Δικαωμα του φυσικά
    ---
    Εγω δεν ειμαι. Η μαλλον, σε αλλα ειμαι σε αλλα δεν ειμαι ..
    Ας πουμε: θεωρώ οτι το συστημα της Δικαοσυνης εχει πολλές ατελειες λάθη ,παραλειψεις κλπ
    αλλά
    πιστευω ..στον ..θεσμό ...της Δικαιοσυνης .


    Ειδικά στους θεσμους προστασιας του πολιτη απο συστηματική /αδικη ψευδη κατασυκοφαντηση , και προστασια απο Υβρεις_* ,
    (ασχετως που καμμια φορά λέω ..δε βαριεσαι πλακα εχει .. Εν γενει ..πιστευω ) Τοπιασες το Υπονοουμενο;
    --
    Τι να πιασεις θα μου πεις .. Εδω δεν πιανεις...

    * παραδεχομαι βεβαια οτι οιΥβρεις του Ομαντεωνα του Τρομερου δεν ειναι σαν τις ..αλλες : Ιδιως εκεινο το
    ''Πουστοφαλοκρατη'' που μου πεταξε ειναι ..Κορυφαιο ως υβρις (και ως ενδειξη του τι συμβαινει στο Μυαλο του Ομαντεωνα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. δειτε και αυτο το Λινκ για να δειτε ποιος λεει παρομοιες απανθρωπιες (οχι σαν το ομαντεωνικο ''να ψοφησουν'' βεβαια αλλά να ..απελαθουν για τους πασχοντες απο Αιτζ..
    http://www.rednotebook.gr/details.php?id=4332


    κατα ταλλα ..επαναστατες οι εν λογω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. τωρα μιας και η κ Μαρινα ειναι μονιμο προσωπικο στο τομέα της Υγειας και για να ξεφυγουμε λίγο απο τα Ομαντεωνιστιξακατινιαρικα λέω να βαλω εδώ ενα αποσπασμα που δειχνει πια ειναι η ΗΘΙΚΗ σταση ενανι των πασχοντων απεναντισε οσους υφιστανται τον Κοινωνικό ρατσισμο : ειτε ειναι φορεις του εητζ ειτε μεταναστες ειτε ...
    Alain Badiou. H Ηθική : Δοκίμιο για τη συνείδηση του Κακού. Μετάφραση Β Σκολίδης . Κ . Μπομπας Scipta (1993).1998

    ...με τον αρνητικό και a priori προσδιορισμό του Κακού η ηθική απαγορεύει στον εαυτό της να σκεφτεί τη μοναδικότητα των καταστάσεων , πράγμα που αποτελεί υποχρεωτικά αφετηρία για κάθε καθαρά ανθρώπινη δράση.

    Έτσι ο γιατρός που έχει προσχωρήσει στην «ηθική ιδεολογια» θα εξετάσει σε συνελεύσεις και επιτροπές διαφόρους τρόπους αντιμετώπισης των «αρρωστων»,με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει ο οπαδός τω ανθρωπίνων δικαιωμάτων το αδιάκριτο πλήθος των θυμάτων : ως «ανθρωπινο» σύνολο πραγματικών υπανθρωπων .

    Αλλά ο ίδιος γιατρός δεν θα έχει καμία αντιρρηση προκειμένου ετούτο το συγκεκριμένο άτομο να μη νοσηλευετει στο νομοσκομειο επειδή δεν έχει άδεια παραμονής η κοινωνική ασφάλιση ...

    Αυτό που καταρρακώνεται εδώ είναι το γεγονός ότι μια μόνο ιατρική κατάσταση υπάρχει : η κλινική κατάσταση,και ότι δεν χρειάζεται καμία «ηθική»(παρά μόνο ένα σαφές όραμα αυτής της κατάστασης ),για να ξέρουμε ότι στη συγκεκριμένη περίσταση ο γιατρός δεν είναι γιατρός παρα μόνο αν χειρίζεται την κατάσταση με τον κανόνα του μέγιστου δυνατού: να περιθάλψει τούτον τον άνθρωπο που του το ζητάει όσο απαιτείται , με όσες γνώσεις διαθέτει, με όλα τα μέσα που ξέρει ότι υπάρχουν,και χωρις να τον απασχολεί τίποτε άλλο. Και αν θέλουν να του απαγορεψουν να περιθάλψει για λόγους κρατικού προϋπολογισμού, στατιστικών της θνησιμότητας η νόμων περί μεταναστευτικών ρευμάτων ,δεν έχουν παρά να του στείλουν την αστυνομία. Και μάλιστα , το αυστηρά ιπποκράτειο καθήκον του θα ήταν να αντισταθεί .(σ 25)

    Οι «επιτροπές ηθικής» και οι λοιποί μηρυκασμοι περι «δαπανών για την υγεία » και «διαχειριστικής ευθύνης»,όντας ριζικά αλλότριες προς την μοναδική , καθαρά ιατρική κατάσταση , δεν γίνεται στην πραγματικοτητα παρά να απαγορεύουν να της είναι κανείς πιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ρε Νοσφεράτε, μπας και... πάσχεις από AIDS?

    Αλλοιώς ΔΕΝ εξηγούνται τα ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ απανωτά σου σχόλια εδώ, παντελώς άσχετα με την ανάρτηση.

    Κοίτα αν δεν κάτσεις φρόνιμα θα αρχίσει πόλεμος σε άλλους χώρους. Εξανάγκασες ήδη αυτό το μπλογκ σε προληπτική λογοκρισία που δεν την ήθελε.

    Εγώ ΔΕΝ θα σου επιτεθώ εδώ φυσικά. Θα αφήσω τους συντρόφους να σε υποστούν.

    Τώρα... ΦΥΣΙΚΑ και είσαι πουστοφαλλοκράτης. Η έννοια της "πουστιάς" υπάρχει ανεξάρτητα από ερωτικές προτιμήσεις, κι αν θες υπογράφω και δήλωση ότι είσαι στρέητ (ΔΕΝ ειναι το θέμα εκεί). Αλλωστε κι ένας φίλος μας, δεδηλωμένα γκέη και μαχητικά πολιτικοποιημένος, ΞΕΡΕΙ τη διαφορά μεταξύ πουστιάς και ομοφυλοφιλίας (και αποκαλεί ενίοτε κάποιον "πούστη" χωρις να είναι απαραίτητα γκέη).

    Τη βρωμερή σου _υποκριτική_ πολιτική ορθότητα πάρτην και ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. παντως πρεπει να ομολογησουμε ολοι οτι ο Ομαντεωνας ειναι ..Τρομερος .
    Εχει μεγαλο ταλεντο και κυριβως χιουμορ . Και μαλιστα Γνησιο χιουμορ με αυτοσαρκασμό
    το τελευταιο Βιντεο που κατασκευασε περα απο τον κυριο Φωτοπουλο σε πρωτο πλανο(κιεναν αλλο μαλλον εξωγηινο προφανως απο την παρεα του Ομαντεωνα)


    δειχνει ολη την παρεα του Ομαντεωνα στο δευτερο
    Με πρωτο πρωτο εκεινο τον φιλο του που γραφει τα ρατσιστικά αρθρα εναντιον των πασχοντων απο Εητζ (τον γνωρισα απο το αβαταρ του)
    να επιδιδονται Μανιωδως και μαλιστα Χορευοντας
    στο αγαπημένο τους σπορ

    Πληρεις Αυτοικανοποιησεως ...


    Ετσι καταλαβαινουμε και την απαρεσκεια και αυταρεσκεια που επιδεικνυουν εναντι των οποιων Πασχονων του εητζ κλπ
    Αυτοι εχουν βρει τον τροπο : Ειναι Καθαρος , Φτηνος και γνωριζεις και ..ενδιαφεροντες ανθρωπους

    Συνεχιστε παιδια (τωρα καταλαβαινω γιατι ενα απο τα Μπλογκ του Μετα Ομαντεωνα λέγεται οπως λέγεται)
    παιδες συνεχιστε .. Μη το κοβετε.Εχετε βρει τον Τρομο.. Ετσι Πανω - κατω και στο τελος..; Ορεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ενα αλλο δειγμα ..χιουμορ ( του τυπου αλλα αντ αλλων και απο την πολη ερχομαι του Μεγαλου ΟΜΑΝΤΕΩΝΑ Η εΡΜΑΓΕΔΩΝΑ το τρομερου ειναι αυτο εδώ : στο τελος του πονηματος παπα -ρο-λογιων του :
    Απάντηση(1) στο λίβελλο: ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ” ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/17/reply2libel/

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πιστεύω ότι απάντησα σε ΟΛΑ, αλλά… φεύγω για λίγες ώρες. Αν διαπιστώσει κανείς παράληψη ας τη γράψει σε σχόλιο. Νέοι σχολιαστές τίθενται αυτομάτως σε αναμονή αλλά… αργότερα (αν δεν βρίζουν ή συκοφαντούν) ελευθερώνονται από τον προληπτικό αυτόματο έλεγχο.
    ---------------
    δεν μπορει . αυος μέν ΔΕΝ δεχεται σχολιαστες που'' βρίζουν ή συκοφαντούν'' Οιδιος ομως θεωρει δικαιωμα του Κια να Βριζει χυδαιοτατα και Να συκοφαντειχυδαιοτατα ΚΑΙ να δινει Ονοματα *...σε ξενα Μπλογκ

    Χιουμορ κανει .. Δεν μπορει ..Ειναι ..χιουμοριστας ..
    * και να επικαλειται για τον ιδιο το ...δικαιωμα στην ανωνυμια /
    Δινει ονοματα μεν - επικαλειται δε το δικαιωμα στην ανωνυμια για τον εαυτο του και τα κοληταρια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. γραφει ο Ομαντεωνας στο Μπλογκ του :

    Σχόλιό μου που περιμένει έγκριση:

    ''Ρε Νοσφεράτε, μπας και… πάσχεις από AIDS?

    Αλλοιώς ΔΕΝ εξηγούνται τα ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ απανωτά σου σχόλια εδώ, παντελώς άσχετα με την ανάρτηση.κλπ ''

    ΕΤΣΙ καταλαβαινει ο Ομαντεωνας καιτα φιλαρακια του

    Σου λεει δεν λεει ''να πανε να ψοφησουν τα θυματα του εητζ'' οπως λεει αυτος και οι κλωνοι του

    αρα ..Δεν μπορει ..θα ..πασχει
    ------
    Τοσο καταλαβαινει απο ..αξιες της αριστερας και κινηματα ..
    Κατα ταλλα μαζευτηκε Δεν δινει πιά ..Ονοματα ()προς το παρόν γιατι χουι ειναι αυτο δεν κοβεται ευκολα -Οπως εδινe και δινει αβερτα ονοαματα - εμου και αλλων -θα ..ξαναδωσει .)
    Ο ..αγωνιστης Ομαντεωνας ο Τρομερος .
    -----------------
    Φιλοι του Εοσ καντε οτι θελετε με τα σχόλια μου ..Δημοσιευτε τα η χοι .. Ειμαι βεβαιος οτι καταλάβατε Περι ..Τινος (και τινων)προκειται ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τελικά αυτός ο OMADEON έχει εμμονή με την λάσπη και την συκοφαντία. Με ψευδώνυμο επιτίθεται σε έναν επώνυμο πολίτη με μακρά παρουσία στον αντισυστημικό χώρο.

    Μεχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει ούτε ένα λογικό επιχείρημα που να αντικρούει αυτα που γράφει ο Φωτόπουλος και η ΠΔ για το ιντυμίντια και τα άλλα μπλογκς.

    Ως ανένταχτος και πλήρως συνειδητοποιημένος για το ρόλο που πάιζει το ιντυμίντια και τα μπλογκς των αριστερούληδων σαν τον OMADEON, εχω αηδιάσει με την πλήρη κάλυψη που δίνουν οργανώσεις της Αριστεράς σε κάθε OMADEON που θα βγει σαν πεμπτη φάλλαγγα να συκοφαντήσει (και το σημειώνω χωρίς επιχειρήματα και πηγές) τον καθενα (στην προκειμένη περίπτωση τον Φωτόπουλο) που θα κριτικάρει τον ρόλο όλων αυτών των ''εναλλακτικών'' μέσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. OMADEONJan 18, 2012 09:01 AM

    Ρε Νοσφεράτε, μπας και... πάσχεις από AIDS?

    Εγώ ΔΕΝ θα σου επιτεθώ εδώ φυσικά. ''

    Τι δεν θα επιτεθεις ρε Ομαντεωνα .. Εδω περα απο το βρισμο εδωσε και το ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕς;
    πΑς ΚΑΛΆ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εγώ ξέρω ότι γίνατε ρεζίλι εδώ πέρα εσείς οι "περιεκτικοί" μάγκες μαζί με το νέο "υποστηρικτή σας" τον πασίγνωστο βρικόλακα του διαδικτύου που νομίζει ότι δικαιούται να προστατεύει τη... διαρρηγμένη πολλάκις παρθενιά της ταυτότητάς του (που την ξέρουν και οι κότες και κάποιος ταλαίπωρος μπλόγκερ των Οικολόγων-Πράσινων που έκανε τη διακόρευση)...

    Δηλαδή, γίνατε ρεζίλι εδώ σε ένα σοβαρό μπλογκ της αριστεράς που κρυφογελάει με τις αστειότητές σας αλλά δεν πρόκειται να σας το πει ευθέως γιατί σέβεται τους σχολιαστές του, παλιο-κουφάλες.

    Πιάσατε και πρώτο τραπέζι πίστα αλλά... άλλοι τρώνε τα ποπ-κορν.

    Το ηθικό ζήτημα που γεννιέται όμως είναι άλλο.
    [1] ΤΙ δουλειά έχει εδώ ένας άσπονδος εχθρός μου σε ένα θέμα που κανονικά δεν τον αφορά καθόλου, πλην της τακτικής "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου". Εχει καμμία δουλειά?
    [2] ΤΙ αξιοπιστία έχει η απαίτησή του για σεβασμό των (ΗΔΗ γνωστών) προσωπικών "δεδομένων του" τη στιγμή που ΟΥΤΕ μια λέξη δεν βρήκε να πει υπέρ αρκετών άγρια συκοφαντημένων μπλογκ (πλην εμού) και επίσης... άγρια ξεμπροστιασμένων προσωπικών δεδομένων κάποιου αθώου (μικρό όνομα Θωμάς) από την περιεκτική σέκτα? Εχει βάση η απαίτηση?

    Η απάντησή μου στις δύο ερωτήσεις είναι ΟΧΙ, "κύριοι". ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να απαιτείτε λοιπόν αυτό που δεν αναγνωρίζετε στους άλλους. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν οφείλω κανένα σεβασμό στο "κρυφό όνομα" του εν λόγω βρικόλακα από τώρα και στο εξής, αν και... βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί του (κι αν δεν ερχόταν εδώ δεν θα το έκανα).

    Οσο για το σταλινοειδές ανώνυμο σούργελο [Jan 18, 2012 12:33 PM] που τολμάει να πει το ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ψέμα ότι "έχω εμμονή με τη λάσπη και τη συκοφαντία" μπορεί να κάψει την τρύπια κιλότα της ανώνυμης ταυτότητάς του. Επίκειται ποστ για τα διασταυρωμένα πλέον ΑΣΥΣΤΟΛΑ ψεύδη του "πατερούλη" του. Περιεκτική κλίκα ΤΕΛΟΣ. Και "προστασία" των εχθρών της αξιοπρέπειας επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Υ.Γ. Ως ΚΑΘΟΛΟΥ ανένταχτος και ΚΑΘΟΛΟΥ συνειδητοποιημένος, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ... "περιεκτικός" ψεύτης, που παραπληροφορεί τον κόσμο εσκεμμένα, όπως ΕΙΣΑΙ ανώνυμε των [Jan 18, 2012 12:33 PM] να πας να διαβάσεις γραμμή-προς-γραμμή την απάντηση στο λίβελλο του πατερούλη σου, μπας και συνέλθεις κάπως από το παραλήρημα της φανατίλας σου.

    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/17/reply2libel/

    Κι αν ΔΕΝ συνέλθεις το ίδιο κάνει, γιατί τα καλυτερότερα ΔΕΝ βγήκαν στη φόρα ΑΚΟΜΗ...
    (θα συνέλθουν ΑΛΛΟΙ όταν θα σε φτύνουν)

    Αλλά... για πες μου ρε ΖΩΟΝ, εκτός από το από το Φωτόπουλο το μεγάλο σου πατερούλη, ΠΟΙΟΝ άλλον εμπόδισα να αποδείξει ότι... "η CIA ευθύνεται για το ίδιο το δικαίωμα της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ "σου ? (έμφαση στο "σου")?
    Πάρε λοιπόν κι αυτό, ΚΑΙ αγγλικά ΚΑΙ ελληνικά
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/18/the-dark-side-of-takis-fotopoulos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΟΜΑΝΤΕΟΝ
    Κι αυτό σημαίνει ότι δεν οφείλω κανένα σεβασμό στο "κρυφό όνομα" του εν λόγω βρικόλακα από τώρα και στο εξής, αν και... βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί του (κι αν δεν ερχόταν εδώ δεν θα το έκανα).'
    -----------------------------------------
    - εσυ μπορει να θεωρεις οτι δεν οφειλεις και να δινεις κατα το δοκουν οσα ονοματα θελεις - κατα τις διαθεσεις σου - στο διαδικτυο και οποτε θελεις - οπως εχεις κανει πολλές φορες οχι μονο με εμενα ..θυμασαι;
    - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ χουι Η ΑΠΟ εΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΤΟ ΝΑ δινεις ΟΝΟΜΑΤΑ στο διαδικτυο

    - και κατα τα αλλα να παριστανεις πως υπερασπιζεσσαι την .....ανωνυμια στο διαδικτυο..



    αλλά εγώ πιο πανω σου ειπα κατι αλλο:
    Προσεξε για να καταλάβεις

    Απο την στιγμή που σε αυτο τοπόστ τουλαχιστον - οπως φυσικά και στο Μπλογκ σου

    εχεις δωσει ονομα

    και ταυτοχρονα εχεις συκοφαντησει και Βρισει

    αισχρα και χυδαια οπως μονο Φασιστες μπορουν να βριζουν
    Ενα προσωπο του οποιου εχεις δωσει ΚΑΙ το ονομα
    Εσυ (και ο Αλλος που σε μανιπουλάρει)
    την εχετε πατησει. κΑΤΑΛΑΒΑΕς;


    (ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ )
    Ρωτα τουλαχιστον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. [1] ΤΙ δουλειά έχει εδώ ένας άσπονδος εχθρός μου σε ένα θέμα που κανονικά δεν τον αφορά καθόλου, πλην της τακτικής "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου". Εχει καμμία δουλειά?

    το αν εχω καμμια ..δουλεια ο Μόνος που μπορει να το πει ειναι ο ΕΟΣ ..; εσυ τι δουλεια εχεις ; Μου λές ; ..εννοω εκτος απο τη δουλεια να δινεις ΟΝΟΜΑΤΑ ..(αληθεια ποσες φορες και για ποσους τοχεις κανει Ομαντεον; εγω ξερω πλήν εμου που εσυ και η παρεα σου τοχετε κανει για μένα Αμετρητες φορες - αλλες Δυο... Θα υπαρχουν κιαλλες ε; Εισαι δεκαπέντε χρονια στο Διαδικτυο .. Καλά ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙς ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ δΙΝΕΙς ΟΝΟΜΑΤΑ συνομιλητων σου περαν των αλλων ειναι οτι ολος ο κόσμος χαρακτηριζει οτι ειναι; )
    λες κι αυτο :Jan 18, 2012 05:27 PM
    ''Η απάντησή μου στις δύο ερωτήσεις είναι ΟΧΙ, "κύριοι". ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να απαιτείτε λοιπόν αυτό που δεν αναγνωρίζετε στους άλλους. ''



    εσυ ρε ΟΜΑΝΤΕΩΝΑ αναγνωριζεις σε οσους ΕΔΩΣΕς και Δινεις ΟΝΟΜΑΤΑ το δικαιωμα στην ..ανωνυμια /ψευδωνυμια ΠΟΥ αναγνωριζεις στον εαυτό σου και στην παρεα σου ;( και που δηθεν υπερασπιζεσαι καθε φορα που σε ππιανουν στα πρασα να ριχνεις Λάσπη η να καταδιδεις;

    Η τα λές ολα αυτά για να θολώσεις τα νερα ..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ρε βρικόλακα δεν μου λές κάτι...

    Από ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ψεύδεσαι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και καθ΄έξιν?

    Αφού ΟΛΑ όσα λες σε πληθυντικό αριθμό, ότι δήθεν "δίνω ονόματα" (γενικά) αφορούν ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ εσένα.

    Κάνεις πως δεν ακούς αλλά δεν έχει σημασία, ακούνε οι άλλοι ΤΙ λέω.

    ΔΕΝ προστατεύω πια το όνομά σου, όπως και τα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ονόματα πραγματικών συκοφαντών που δρουν με φθοροποιό τρόπο ΚΑΤΑ του κοινού αγώνα και ΚΑΤΑ του σεβασμού προσωπικών στοιχείων των _άλλων_.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολούμαι μόνο μαζί σου, ή με τους τυχόν... επόμενους μιμητές σου. ΟΤΑΝ θα γίνει η εκτενής κριτική εναντίον σου όμως, τότε θα δω, ΑΝ θα ασκήσω το δικαίωμα που αρνείσαι, σαν ΗΛΙΘΙΟΣ νεόφερτος στο διαδίκτυο, που ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ότι όσα ήδη αποκαλύφθηκαν δεν έχει και νόημα να κρυφτούν.

    Για το ποιόν σου, πολλοί άλλοι μπορούν να μιλήσουν και μερικοί ήδη μίλησαν. Π.χ. οι leftg700, εδώ
    http://leftg700.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Υ.Γ.
    "εσυ τι δουλεια εχεις ;"

    -Την εξής:

    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/17/reply2libel/


    Καθώς επίσης και το γεγονός ότι συκοφαντήθηκαν ΠΟΛΛΑ αθώα μπλογκ από τον Τ.Φ. και την Π.Δ.
    (για τη συκοφάντηση των οποίων Νοσφεράτε είσαι πλέον ΣΥΝΕΡΓΟΣ και ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, ακόμη και για τη λάσπη κατά του YouPayYourCrisis + της Cynical, που... ΠΟΛΥ σε ανέχτηκε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. και επειδή τα εν λόγω οντα και ο Ομαντεωνας καθε τοσο προσπαθωντας να σπειρουν φυτιλια και να με εμφανισουν ως ..''συκοφαντη '' του Υοu Pay .. εχω να πώ το εξης

    1. Η διαχειρισρια του You pay your crisis , ειναι μια διαδικτυακή περσονα και αληθινή κυρια που εκτιμώ απεριοριστα - για το ηθος της την ικανοτητα γραφής την ευγενεια και τις γνωσεις της
    2. Οταν ο ομαντεωνας εγραψε το εμετικό - η μαλλον το πιο εμετικο- σχόλιο εδω περα - οπου εκανε δυο πραγματα
    α) εδιδε το ονομα μου (για πολλαστη φορα ) δημοσια και β) με συκοφαντουσε γραφοντας οτι ...εγω συκοφαντω

    το You pay ( ειναι το πρωτο σχολιο του Ομαντεον που σβηστηκε πιο πάνω απο τον ΕΟΣ )

    εκαν κι εγω οτι του υποσχεθηκα : το εστειλα - αφου το κοπιαρα στους ενδιαφερομενους ..

    Φυσικά και αυτή η προσπαθεια του να με συκοφαντησει και να με διαβάλλει απετυχε ....
    καταλαβες Ομαντεωνα .. ;
    ----

    Σε οτι αφορα την πλευρά τς διαμαχης -δεν μπαινω στην Ουσια - μεταξύ κ Φωτοπουλου και διαχειριστριας του Μπλογκ εχω να πώ οτι στην συγκεκριμμένη περιπτωση ο κ Φωτοπουλος εχει αδικο. Η διαχειριστρια δεν μπορουσε να κανει τιποτε αλλο απο αυτο που εκανε απο την στιγμη που δεν μπορουσε να κανει αποκλεισμό σχολιων στα συγκεκριμμένα Μπλογκ του Μπλογκερ .
    Ειναι σαν να κατηγορω τον ΕΟΣ για τον βομβαρδισμό σχολιων και τις προβοκατορικες επιθεσεις των ανωνυμο αλητοτραμπουκων κωνων του φιλου του Ομαντεωνα που υπεστην εδώ- οι οποιο επιπλεον με κατηγορουσαν οτι ..εγω αλλαζω το νικ
    - ενω οι ιδιοι εμφανιζονταν ..ανωνυμα ..
    --------------
    ελπίζω να το καταλάβει αυτοο κ Φωτοπουλος και να μη βαζει στο ιδιο τσουβαλι δικαιους και ..αδικόυς ( οπως τα εν λόγω πιο πάνω οντα )

    - (οπως ακριβώς ο ΟΜΑΝΤΕΟΝΑς υπερασπιζεται το δικαιωμα της ανωνυμιας στην Μπλογκοσφαιρα ..δινοντας ....Ονοματα...

    ----------------------------------------

    = επισης θεωρω οτι ο κ Φωτοπουλος εχει αδικο αν=λεω αν - αληθευει πως αποκαλεσε τον Ομαντεωνα ...Αναρχοχαφιε

    (αδικει τον αντιεξουσιαστικο χωρο)
    Μπορω να τον διαβεβαιαωσω οτι ο ΟΜΑΝΤΕΩΝΑς (ο τρομερος) δεν εχει καμμια απολυτως σχεση ουτε με την αναρχια ουτε με τον αντιεξουσιαστικο χωρο ουτε με οποιοδηποτε γνωστο στον Γηινο χωρο πολιτικόρ ρευμα , ταση , η κινημα ..
    ειδος ανρωπων ,ηθη κι εθιμα
    και φυσικά ουτε με την κοινη η καθε αλλη λογική ( περαν αυτης των Πολλαπλών μορφων της οποιας ειναι Ειδικός)
    αν εχει σχεση με καποια..... ρευματα αυτά ανηκουν στην Τεταρτη διασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. τωρα ειδα το Βινεακι του Ομαντεωνα οτι ο κ Φωτοπουλος δεν τον αποκαλεσε ..αναρχο χαφιε αλλά Αλητο χαφιε ..
    Ε ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ...

    οχι και ..αναρχικος ο Ομαντεωνα

    αΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟς ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ φΩΤΟΠΟΥΛΟ που παρερμηνευσα ...


    -----------------------
    παρεμπιπτοντςω Ομαντεωνα ..ειδα τον διαλογο κατω απο το Βιντεο σου .. Ετσι ησουνα ρε Οαμντεωνα στα νιατα σου;
    ; Σαν τον τυπο με τις ..κεραιες και το τικ στα ματια και το στομα;
    Καλά ελεγα εγω πώς εισαι ..απο την Τεταρτη Διασταση
    Δε μου λές .. Βουτας; Βουτάς; Δεν κρυωνεις Βρε;Δεν τουρτουριζεις; τωρα με τα κρυα ;
    Καλά ελεγα ... Που να κρυωσετε εσεις αποτον Πλανητη Κρυπτονιτη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αφού ΟΛΑ όσα λες σε πληθυντικό αριθμό, ότι δήθεν "δίνω ονόματα" (γενικά) αφορούν ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ εσένα.

    εισαι σιγουροςΡΕ ομαντεωνα; Δεν εδωσες ονοματα αλλων; Ποτε , ποτε; Μονο εμενα εδινες συστηματικά;
    Μηπως δεν ...θυμασαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. οσο για το Λινκ που μου φερνεις και μου ξαναφερνεις εδώ Ομαντεωνα νομιζοντας οτι τεκμηριωνεις τους συκοφαντικους ισχυρισμους σου - περαν της Καταδοσης του ονοματος μου -

    εναντιον μου -

    οπου καποια αναλογα οντα του Διαδικτυου λένε το περιφημο Μιλα Ρε και εχεις αχ#@@δια ρε '' εναντιον μου

    χρησιμοποιωντας αντιστοιχο λόγο με αυτόν των πιο πάνω ανωνυμων Κλωνων του φιλου σου


    ειναι καιρος να πώ δυο λόγια
    Το εν λόγω λίνκ(και μπλογκ με ..προσκαλεσε να απαντησω στις παλαβές του Κατηγοριες με την χαρακτηριστική για ..''αριστερο εκφραση Μιλα Ρε ''
    ..Ε οποιος θα δει ...Μιλησα και απαντησα


    Οταν τα συγκεκριμενα(ο) ειδαν οτι απανταω ..συγκεκριμμένα και αρχισαν να γινονται ΡΕΖΙΟΛΙ

    εδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό με εκφρασεις τυπου ''εχεις ..α%$#δια 'ρε' και αναλογα αηδιαστικά κι Γηπεδοφασιστικά

    . Μετα αφου βγαλαν ολον τον Οχετο ισως και να θεωρουν ...''αριστεροσυνη''

    ανακατευοντας αστηρικτες κατηγοριες του τυπου '' Για ΡΕ ειπες πως δεν εισαι ο Νοσφερατος ενω υπογραφεις ωςΝοσφερατος ( ειναι φανερό οτι εκανα πλακα )
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα σχολια
    μετα καναν

    αλλες δυο αναρτησεις εναντιον μου - Με κλειστα τα σχόλια οπου βγαζαν ολο τον Οχετο
    Φυσικά δεν ξαναπατησα στο ιστολογιο τους το οποιο θεωρω οπως εχω πει οτι θεωρω


    Μτασυνεχισαν για μεγαλο χρόνικό διαστημα να βγαζουν αναρτησεις -οπου δεν επετρεπαν τα σχόλια στο πλαι . Παλι εναντιον μου

    Οποιος ομως εχει την υπομονη να ψαξει το Μπλογκ τους Θα δει οτι την ιδια τακτική ακολουθουν και σε αλλους - κατα προτιμηση επωνυμους - που εχουν βαλει στο ματι .. Αηδιαστικά σχόλια , Σεξισμός , κλπ


    Απο Ουσια ΚΑΜΜΙΑ . Απολυτως καμμια
    Λοιπόν εχω να πώ επ 'αυτου Δυο πραγματα

    1) Δεν μπορω να θεωρησω οτι οποιο μΠΛΟΓΚ Δηλώνει .αριστερος ειναι και ..αριστερο

    2. την αποψη μου για τα εν λόγω την εχω πει . Το οτι φερθηκαν απεναντι μου με τον πιο Αλητικο τροπο μπορει να το δει ο καθενας.. Το οτι ο καθενας ειαι ελευθερος να πιστευει η να μη πιστευει αυτά που ισχυριζομαι για να υπερασπιστω τον εαυτο μου ειναι αλλο θεμα .Δικο του θεμα

    3. Επιμενω οτι η τακτική των προβοκατορων στο διαδικτυο ειναι : Δυο σειρες Η πρωτη κατασκευαζει Συκοφαντικά Ποστ και η Δευτερεη .. τα επικαλειται .

    ---------------
    πες μου τωρα Ομαντεωναρε ; Θυμασαι που απειλουσες οχι μια οχι δυο αλλά πολλές φορες - στις προηγουμενες προβοκατσιες - οτι θα κατασκευαζες ενα Προνβοκατορικο Μπλογκ που ιθα το απεδιδες σε μένα ; Θυμασαι;
    Κ αι μαλιστα ισχυριζοσουν τουλαχιστον οτι μαζεψες ολες τις αναρτησεις μου σε εναν σκληρο δισκο; Ακριβως για να φτιαξεις ενα προβοκατορικο Μπλογκ που θα το απεδιδες σε μενα ;
    Μιλα ..Που λέν και τα φιλαρακια σου

    ρε Ομαντεωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Τι μας ειπε ο Ομαντεον :
    ΔΕΝ προστατεύω πια το όνομά σου, όπως και τα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ονόματα πραγματικών συκοφαντών που δρουν με φθοροποιό τρόπο ΚΑΤΑ του κοινού αγώνα και ΚΑΤΑ του σεβασμού προσωπικών στοιχείων των _άλλων_''
    Δηλαδή δηλώνει οτι θα ΔΙΝΕΙ ονοματα οσων Κρινει ο ..ιδιος οτι δρουν με φθοροποιό τρόπο ΚΑΤΑ του κοινού αγώνα και ΚΑΤΑ του σεβασμού προσωπικών στοιχείων των _άλλων_''.

    ==================================================
    Περα απο Μανιφεστο του ΜλογκοΚαταδοτη υπάρχει στην Δηλωση αυτή και εναΕ ΕΞΟΧΟ δειγμα απολυτης παρανοιας που δεν μπορουμε να ..παραΒλεψουμε..

    αλλά Ομαντεωναρε υπάρχει ενα προβλημα Λογικής
    Δηλώνεις οτι θα καταδιδεις
    οποιον ειναι

    '' ΚΑΤΑ του σεβασμού προσωπικών στοιχείων των _άλλων_''
    Μα τουλαχιστον εδωπερα μέσα αποδειχτηκε οτι Μονος που ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ προσωπικά στοιχεια - Κια διδει ΟΝΟΜΑΤΑ
    εισαι εσύ;
    Τι εχεις να πεις για αυτο το Λογικό προβλημα Πως λύνεται; Σε ρωταω μιας και εισαι ..ειδικός στην Λογική των πολλαπλών Μορφων ..

    Δηλαδή μηπως θα επρΕπε να καταδωσεις τον εαυτο σου ως ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΟΜΑΝΤΕΩΝΑΡΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Αν "δεν θυμάμαι" κάτι που είναι εις βάρος μου Νοσφεράτε μπορείς να το παρουσιάσεις σε ειδικές αναρτήσεις μαζί με στοιχεία, όχι σε συκοφαντικά αοριστολογήματα και πασαλείμματα, όπως κάνεις μέχρι τώρα. Φυσικά, τότε, θα πρέπει να δεχτείς και το δικαίωμά μου για μία ανάλογη ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Τέλος πάντων...
    Πάλι καλά που επιτέλους (έστω και με το τσιγκέλι) _αρνήθηκες_ την ενοχή του Pay Your Crisis και της Cynical. Είσαι σε καλό δρόμο. Ε, Αμα αρνηθείς και την "ενοχή" του Λεωνίδα Βατικιώτη και του Σπύρου Μαρκέτου, καθώς και των "Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα" σαν ΣΥΝΟΛΟ, τότε... μπορεί και να σε... συγχωρήσω για τη λάσπη που ρίχνεις πάνω μου. Μπορείς τότε να συνεχίσεις να αφρίζεις από κακία εναντίον μου, αφού... είναι δύσκολο να πεις και κάτι χειρότερο από όσα έχεις ΗΔΗ πει.

    Αυτή τη στιγμή πάντως (το λέω αυτό για άλλους) τελειώνω σημαντικό ποστ στα αγγλικά όπου τεκμηριώνω ότι ο David Ames Curtis συκοφαντήθηκε από τον Τάκη Φωτόπουλο (και δεν είναι βέβαια ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος), μετά από εκτενή αλληλογραδία μου μου με τον David Ames Curtis (μεταφραστή και συνεργάτη του Καστοριάδη).

    Το ποστ είναι προς το παρόν ιδιωτικό (για διορθώσεις και συζήτηση με φίλους). ΟΤΑΝ γίνει δημόσιο θα είναι στο
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/19/debunking-takis-fotopoulos-myths/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Eνα ερωτημα προς τον ΕΟΣ:
    Παιδια φανταζομαι πώς εχτε Βαρεθει . Εχω βαρεθει κι εγω ..Απο την αλλη δεν νομιζω να χω αλλη ευκαιρια να απαντησω συνολικά στους προβοκατορες και καταδοτες μου.

    Ειναι ενα σκηνικό -που σαν γαιτανακι ξετυλιγεται εδω και τεσσερα χρόνιΑ ( Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ)
    : Δωσιμο ονοματος , -μετα ισχυριζονται οτι ''αφου το δωσαμε '' γιατι ..να μη το ξαναδωσουμε..ΚΑΙ ..Ο ΑΛΛΟς ΤΟΔΩΣΕ πριν- αρα κιεγω το ξαναδινω και αλλα τετοια πονηροχαφιεδιστικα , εμεηλ ακρως συκοφαντικά σε φιλικά μου μπλογκ9( τ ο λεω γιατι μερικά μου ταχουν ξαναστειλει φιλοι μου)
    επικληση προηγουμενων συκοφαντικών τους ποστ εναντιον μου για να .... τεκμηριωσουν νεες συκοφαντιες , ξανα δωσιμο , μια σκυταλοδρομια Βρωμιας .. Και αυτο συνοδευομενο απο ανηκουστες και αισχρες βρισιες , ανηκουστη λασπη , ισχυρισμους οτι με πληρωνει ο α και ο β .. αανοιχτες απειλε΄ς, απιθανες κατηγοριες που δεν θα τις ελεγε μικρο παιδακιοπως αυτο για τους βρυκολακες
    (μονο και μονο για να θολωσουν τα νερα και α κουραστουν οι αναγνωστες μενοντας εν τελει με την εντυπωση οτι ο Νοασφερατος ειναι ...κακος
    (γνωστη προβοκατορικη τακτική)

    κλπ . Και αυτο ειτε κλεινω - οπως τωρα τοΜπλογκ μου ειτε οχι .
    Και παντα η συγκεριμένη λασποχαφιεδιστικη πρακτική να ξεκινα απο τους ιδιους κυκλους και την αρχική αιτια την καταλαβαινει κανεις οταν παει πάνω πάνω στα σχολια και δει εκεινο του πρωτου ανωνυμου κλώνου
    που με κατηγορει οτι -λεει - ειμαι ακραιος λογω ..εθνολαικισμου ..και διωχνω -λεει - κοσμο απο την ..αριστερά ..



    Φυσικά το τι εννοουν 'αριστερα' οι συγκεκριμμένοι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕς το αντιλαμβανεται οποιος εχει περασει εσΤω και απεξω απο κινηματα - απΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥς το υφος, την ευκολια με την οποια Δινουν ονοματα και μετα επικαλουνται το δικαιωμα στην ανωνυμια κ.α



    Ετσι λοιπόν Αν δεν σας ενοχλει ΤΟ ΟΤΙ ανοιξε ο βοθρος και εχω μια ευκαιρια - μια και καλή - να καθαρισω τους τονους Λασπης του Ομαντεωνα και των Κλωνων του-Θα συνεχισω .

    Αν σας ενοχλει- αν μου πειτε οτι σας ενοχλει



    Δεν θα συνεχισω .Αρκει βεβαια να μη δω τον Ομαντεωνα να ξαναδινει ο ονομα μου και να πετα τη Λασπη του εδώ .. Το να το συνεχισει στο Μπλογκ του η στο φεησμουκ ειναι αλλο θεμα και οπως κα τουπα Δεν ειμαι αντιστυμικός και ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ----------------------------





    ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩς
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΏ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ και ..Θα το πώ: Βλέποντας το Αβαταρ του Ομαντεωνα ελεγα πάντα .. Τι μου θυμιζει , τι μου θυμιζει ..
    Ε Τωρα ..καταλάβα: Ειναι το επιμαχο θεμα της συζητησης για το πως θα αποφυγουμε δυσαρεστα αποτελεσματα κατα την Σεξουαλικήν Συνευερεσιν : Αυτο που ελεγε πιο πάνω η κΥΡΙΑ Μαρινα :πΑΙΔΙΑ φΟΡΑΤΕ παντΑ το αβαταρ του Ομαντεωνα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ''Αν "δεν θυμάμαι" κάτι που είναι εις βάρος μου Νοσφεράτε μπορείς να το παρουσιάσεις σε ειδικές αναρτήσεις μαζί με στοιχεία, όχι σε συκοφαντικά αοριστολογήματα και πασαλείμματα, όπως κάνεις μέχρι τώρα.''


    Ελα ρε Ομαντεωνα ..Δηλαδή δεν εδωσες αλλα δυο Ονοματα τουλαχιστον; Το ενα εκει που σε πρωτοσυναντησα και το αλλο παλι εκει (καποιον που μαλιστα σου ειχε βρει δουλεια;) Δεν λεω για το Δικο μου ττο οποιο εχεις δωσει πολλές φορες οπως ομολογει κι οιδιος .. Σου μιλάω για 1, 2, 3 ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕς ..;
    ---
    Πάλι καλά που επιτέλους (έστω και με το τσιγκέλι) _αρνήθηκες_ την ενοχή του Pay Your Crisis και της Cynical. Είσαι σε καλό δρόμο.''
    ---------------------------------------------
    Καλά Ρε .. Αφου σου ειπα οταν εκανες εκεινο το σχόλιο με το οποιο με κατηγορουσες -συν που εδωσες το ονομα =οτι θα τους στο στειλω ..
    Αυτο που εκανες πιο πάνω και το εσβησε ο Εοσ γιατι ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ -οπως το συνηθιζεις ..


    Αφου ξερεις οτι ειναι φιλοι μου ..Καλά Πασχεις εντελώς;
    -----------------------------

    Ε, Αμα αρνηθείς και την "ενοχή" του Λεωνίδα Βατικιώτη και του Σπύρου Μαρκέτου, καθώς και των "Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα" σαν ΣΥΝΟΛΟ, τότε... μπορεί και να σε... συγχωρήσω για τη λάσπη που ρίχνεις πάνω μου.''

    κΑΙΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ρε Ομαντεωναρε να ΜΕ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙς ΜΕ ΕΝΟΧΈς ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Λεωνίδα Βατικιώτη και του Σπύρου Μαρκέτου, καθώς και των "Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα".. πΟΥ ΕΙΠΑ - αρχι Λασπολόγε - το παραμικρο ενατιον του Μαρκετου κλπ; -Ε;-ροηγουμενως εκανες το Σιχαμερο να αφησεις λάσπη οτι εγω δηθεν πεταξα λάσπη εναντιον της Ψυνιψαλ , Τωρα ενατιον του Μαρκετου . Ποιος σουδωσε το δικαιωμα Ρε Ομαντεωναρε να προσπαθεις να ριξεις Λαπση στη σχεση με Φιλους και Γνωστους μου; Τι Παριστανεις ρε Ομαντεωνα; Νομιζεις οτι Τα χαφτω αυτά;Τα χαφτει Η CυνιKαλ; Τα χαφτει ο Μαρκετος ;
    ----
    λΟΙΠΌΝ .. γΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
    δΕΝ θΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙς ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ . δΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙς ΤΟΝ φΙΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ -ΑΥΤΟΝΠΟΥ σε εκθετει να Λασπολογει με τον πιο φασιστικο τροπο ...
    ----------------------
    TO ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ''μπορεί και να σε... συγχωρήσω για τη λάσπη που ρίχνεις πάνω μου'' ΕΝΩ ΕΧΕΙς ΒΡΙΣΕΙ και Χαφιεδισει με τον ποιο Βρωμερο τροπο εσυ και τα φιλαρακια σου το θεωρω ενδεικτικό της κατασταση σου ..
    Αντε να τελιωνουμε τωρα. Μην Ξαναχαφιεδισεις και Μη ξαναβρισεις . Και μη ξανα παραστησεις τον ..αναρχικο , επαναστατη , αριστερο κλπ κλπ κλπ μονο και μονο για να ..ανακατωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Νοσφεράτε παραλογίζεσαι (κι αυτό φαίνεται επίσης στα κραυγαλέα λάθη της ορθογραφίας σου: είτε είσαι μεθυσμένος, είτε είσαι... χάλια).
    Ιδού γιατί:

    Λες π.χ.
    Αρκει βεβαια να μη δω τον Ομαντεωνα να ξαναδινει ο ονομα μου και να πετα τη Λασπη του εδώ .. Το να το συνεχισει στο Μπλογκ του η στο φεησμουκ ειναι αλλο θεμα και οπως κα τουπα Δεν ειμαι αντιστυμικός και ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    1) Κατ΄αρχάς, με τόσες πολλές απειλές μήνυσης που έχει ρίξει σε ΤΟΣΟ πολύ κόσμο (άδικα) ο Τάκης Φωτόπουλος, ΔΕΝ στέκει αυτό που αναμασάς, ότι δεν είσαι "αντιστυμικός"(sic) με την έννοια ότι "πιστεύεις στην ελληνική δικαιοσύνη", ενώ εκείνος όχι (ω ναι, καλά.... χαχαχα).

    2) Δεύτερον, αυτό που υπαινίχτηκες προ ολίγου (βρωμιάρη) ΕΙΝΑΙ έμμεση απειλή μήνυσης, οπότε... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟN ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ το διασυρμό ΜΕ το πραγματικό σου όνομα. Και ξέρεις γιατί? Διότι τον ΑΞΙΖΕΙΣ αλλά και διότι ΚΑΜΜΙΑ δικαιοσύνη δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει "αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων" για άτομο του οποίου η ταυτότητα έχει ΗΔΗ αποκαλυφθεί δημόσια από κάποιον πρώην φίλο του ο οποίος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να την αποκαλύπτει τώρα (και μέσω γκούγκλη βρίσκει κανείς εύκολα το σχετικό ποστ εύκολα, στην Καλύβα του Πάνου). Αρκούν λοιπόν... απλοί σύνδεσμοι στις αναρτήσεις της Καλύβας για να δείξουν αμέσως ΠΟΙΟΣ είσαι (και να πάψεις να σκούζεις, ή να συκοφαντείς και να μας τα πρήζεις ότι τάχαμου σε "δίνουμε").

    3) Το αβατάρ μου δεν είναι αυτό που ταιριάζει στο... κρύο αστείο σου. Υπάρχουν άλλωστε τρία διαφορετικά αβατάρ που χρησιμοποιώ. Μόνο στο μετα-μπλογκ υπάρχει το παλιό, που ειρωνεύεσαι (αλλά θα αλλάξει κι αυτό).

    ________
    Ενυγουαίη...
    Η νέα ανάρτηση για τις συκοφαντίες Του Τάκη Φωτόπουλου κατά του David Ames Curtis έγινε δημόσια:
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/19/debunking-takis-fotopoulos-myths/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. 2) Δεύτερον, αυτό που υπαινίχτηκες προ ολίγου (βρωμιάρη) ΕΙΝΑΙ έμμεση απειλή μήνυσης, οπότε... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟN ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ το διασυρμό ΜΕ το πραγματικό σου όνομα. Και ξέρεις γιατί? Διότι τον ΑΞΙΖΕΙΣ αλλά και διότι ΚΑΜΜΙΑ δικαιοσύνη δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει "αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων"
    ---------------------
    Παλι τα ιδια ...Κοιτα α) Δεν υφισταται Νομικά ..εμεση απειλή Μηνυσης ..(αλλά που να καταλάβεις)
    β) Το επιχειρημα σου αφου αυτος σε ..εδωσε αρα κι εγω σε δινω (οπως μεδωσες ) μπορει εσενα μεν να σου φαινεται Λογικό ..αλλά για καθε πραγματικά Λογικό ειναιμανιφεστο Δωσιματος και Χαφιεδισμου
    γ)
    ''και ξέρεις γιατί? Διότι τον ΑΞΙΖΕΙΣ αλλά και διότι ΚΑΜΜΙΑ δικαιοσύνη δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει "αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων"

    Δεν καταλαβες τιποτε : Οταν σε ολη αυτη την σειρά σχολιων υπαρχουν επανειλημένες Υβρεις και ταυτοχρονα εδωσε Εδω το ονομα .. (καταλαβες ; Που να καταλαβεις Βεβαια, Αφου ζεις την καρακοσμαρα σου )
    δ) Φυσικά βαρεθηκα .,,αλλά απο την αλλη ειναι και μια ευκαιρια να ...ξετυλιξω ολο το κουβαρι
    ε) Ετσι Ομαντεον. Προχωρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. πριν εγραφα:

    Ειναι ενα σκηνικό -που σαν γαιτανακι ξετυλιγεται εδω και τεσσερα χρόνιΑ ( Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ)
    : Δωσιμο ονοματος , -μετα ισχυριζονται οτι ''αφου το δωσαμε '' γιατι ..να μη το ξαναδωσουμε..ΚΑΙ ..Ο ΑΛΛΟς ΤΟΔΩΣΕ πριν- αρα κιεγω το ξαναδινω και αλλα τετοια πονηροχαφιεδιστικα , εμεηλ ακρως συκοφαντικά σε φιλικά μου μπλογκ9( τ ο λεω γιατι μερικά μου ταχουν ξαναστειλει φιλοι μου)
    --------------------------------------------
    'τωρα ο Ομαντεωνας γραφει:
    2) Δεύτερον, αυτό που υπαινίχτηκες προ ολίγου (βρωμιάρη) ΕΙΝΑΙ έμμεση απειλή μήνυσης, οπότε... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟN ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ το διασυρμό ΜΕ το πραγματικό σου όνομα.''


    Δηλαδη: Επειδή αυτο που εγραψα το θεωρει εμμεση απειλή μήνυσης( ποιο δηλαδή; το οτι ..πιστευω στην δικαιοσυη κλπ ;)

    θεωρει οτι εχει δικαιωμα να με ...Ξαναδωσει και να με διασυρει ''ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟN ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ το διασυρμό ΜΕ το πραγματικό σου όνομα.''



    1. Εδωσε το Ονομα

    2. Απειλει οτι θα το ξαναδωσει

    3. Απειλει οτι θα με ξαναδιασυρει (με το πραγματικό μου Ονομα )
    και ..παρακάτω - θεωρωντας οτι ως ειδημων του Διαδικυου

    - ξερει και απο Νομικά βγαζει και την ...αποφαση :ΚΑΜΜΙΑ δικαιοσύνη δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει "αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων" για άτομο του οποίου η ταυτότητα έχει ΗΔΗ αποκαλυφθεί ..
    ---
    Α ρε Ομαντεωνα ..

    ρε συ ..δεν μιλάμε για ..''αποκαλυψη
    προσωπικών στοιχείων"μονο ..ρειιιιι!!!
    Ξυπνα ...

    ----------------------
    Τεσπα ..αποδεικνυεις ολο και πιο πολύ τι εισαι ..
    τωρα

    ακου να σου πώ:Αυτο το επιχειρημα (αφου εδωσε ο αλλος γιατι να μη δωσω κι εγώ..(περαν των ...''δικαστηριων κλπ ) ειναι ακριβώς η Λογική που Μονο εσυ θα μπορουσες να επικαλεισαι Για να ..Δινεις .. Καταλαβες ;
    Βεβαια και για να πάμε στην Ουσία το Πρωτο Πρωτο Δωσιμο του δικου μου ονοματος εγινε απο σενα .
    -------------------------------------------------
    Κοιτα : Το ζητημα εχει πολλές πλευρές ..
    αν προσπαθουσες να εντρυφησεις στην ιστορια κοινωνικών κινηματων

    η να βιωσεις την παραμικρη σχεση με την αριστερά θα καταλαβαινες οτι αυτο που κατα συστημα κανεις - Δηλαδή Δωσιμο ονοματων - ΔΕΝ ονομαζοταν ποτε - τουλαχιστον στην αριστερα κλπ απλώς .."αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων"
    Ονομαζεται καπως αλλιως

    Να στο πώ απλά : Τι προσωπικά στοιχεια ρε ;

    Ονομα και επιθετο εδωσες πριν απο λίγο ..

    (αλλά που να καταλάβει απο αυτά ο Ομαντεωνας .

    Οση σχεση εχει με τς αξιες της Αριστερας ο
    αλλος που λεγε

    Καλά να πάθουν για τα Θυματα του Εητζ αλλο τοσο ο Ομαντεωναρος ( ο οποιος επισης ειπε ...''να ψοφησει'' και ''δεν αξιζει να ζει ''για θυμα του Εητζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Α, έτσι έ? Με κατηγορείς πάλι Νοσφεράτε με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, οκ. Αυτό εδώ που είπες είναι γελοία συκοφαντία:

    Το ενα εκει που σε πρωτοσυναντησα και το αλλο παλι εκει (καποιον που μαλιστα σου ειχε βρει δουλεια;)

    Αναφέρεσαι σε ΔΥΟ συγκεκριμμένα περιστατικά (του 2007 ή 2008?) που έχουν αναλυθεί πλήρως, αλλά δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με "χαφιεδισμό" ή "δόσιμο ονομάτων".
    ΚΑΝΕΝΑ όνομα δεν "έδωσα", σε κανένα από τα δύο.

    Αναφέρεσαι
    1) Σε μια ιστορία για αγρίους που διαδίδανε οι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ φίλοι, οι πανηλίθιοι Οικολόγοι Πράσινοι, κι εγώ (αφελώς τότε) επανέλαβα, κι αφορούσε (άδικα) τον Βλάση Αγτζίδη, στον οποίο έγραψα και ειδικό ποστ συγνώμης μετά (αν και ήταν υπερβολικά εύθικτος). Κι εσύ... αντί να τα βάλεις με τα κολλητάρια σου που διαδίδανε την κωμική (μάλλον) ιστοριούλα, τώρα με ενοχοποιείς κι από πάνω. ΤΕΤΟΙΟΣ είσαι, ΤΙ να κάνουμε...

    2) Το δεύτερο θέμα αφορά μια εταιρεία όπου δούλευα κι είχα παράπονα με τον τότε εργοδότη μου (που δεν μας πλήρωνε). Και γκρίνιαξα ο δυστυχής ΧΩΡΙΣ αναφορά ονομάτων ανθρώπου ή εταιρείας, μέσα στο ΣΑΛΟΝΑΤΟ μπλογκ της Καλύβας όπου είχα ατυχώς επιλέξει να τρώω τις ώρες μου, με αποτέλεσμα... επειδή το αφεντικό είχε και σπιούνους στην Καλύβα κάποια στιγμή του το μεταφέρανε και θίχτηκε...

    Είσαι λοιπόν μεγάλο σούργελο, αποδεδειγμένος ψευταράκος ΚΑΙ συκοφάντης, ΚΑΙ χαφιές (της εργοδοσίας) Νοσφεράκλα μου.

    Αλλά... ξέρεις κάτι?
    ΔΕΝ θύμωσα που τα είπες αυτά.
    Θα μπούνε ΚΑΙ αυτά στον ΕΙΔΙΚΟ _δημόσιο_ φάκελλό σου, μια μέρα!
    ΧΑΧΑΧΑ... :-)

    Ξέρεις, Εδώ είναι ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, και τέτοιες πουστιές ΔΕΝ τις σηκώνει.
    SCRIPTA MANEM !


    Και... σε ευχαριστώ θερμά, ω βρικόλακα,
    που μου θύμισες να ΞΑΝΑκάνω δημόσια τα σχετικά ποστ (το δεύτερο το είχα κρύψει για να μη θιχτεί ο Πανούλης ΣΟΥ).

    ΤΙ λες?
    "Είμαστε Πάτσι"?
    ή μήπως είσαι καουμπόης κι εγώ... Απάτσι? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΚΑΝΕΝΑ όνομα δεν "έδωσα", σε κανένα από τα δύο.
    ===================================
    α ετσι
    ------------------
    Μπα; ξαναδινεις βλέπω ε;
    και ενα ενα μας τα βγαζεις παι.. Καλά Ομαντεωνα ..

    υ.γΕίσαι λοιπόν μεγάλο σούργελο, αποδεδειγμένος ψευταράκος ΚΑΙ συκοφάντης, ΚΑΙ χαφιές (της εργοδοσίας) Νοσφεράκλα μου.
    ---------------------------
    αρα; με κατηγορεις και πάλι; ...και της ..εργοδοσιας κα απο απάνω;
    Παλι τα ιδια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ''που διαδίδανε οι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ φίλοι, οι πανηλίθιοι Οικολόγοι Πράσινοι, ''
    α...! μαλιστα..Αλλος σου φταιει
    2'''.Είσαι λοιπόν μεγάλο σούργελο, αποδεδειγμένος ψευταράκος ΚΑΙ συκοφάντης, ΚΑΙ χαφιές (της εργοδοσίας) Νοσφεράκλα μου.''
    τωρα το ποιος ειναι σουργελο ασε ..
    το αποδεδειγμένος ψευταράκος Πως το αποδεικνυεις ;


    ο μόνος αποδεδιεγμένα ψευταρακος αλλά και Πατενατρισμένος χαφιες ( Και δινοντας το δικο μουΟναομα πολλάκιςκαι πριν απο λίγο εδω πέρα μεσα ., και παραδοχομενος οτι εδωσες και δευτερο ονμα παλιοτερα που το επαναλαμβανεις , και παραδεχμενος οτι υπήρξε κι αλλη ιστορια οπου φυσικά κατι εδωσες δημοσια αν και μας παριστανεις εδω οτι οχι ,.δεν κλπ
    -----------------------------
    τωρα το..''.κΑΙ χαφιές (της εργοδοσίας)

    Νοσφεράκλα μου. Τι εννοεις; ο μονος που πιαστηκε και πιανεται στα πρασα να χαφιεδιζει εισαι εεσυ

    ; Ποιας εργοδοσιας ; Πας καλά ρε ;


    Βρε παλι πας πατε ) να θολωσετε τα νερα; .. Παλι


    Αντε πες κι αλλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Εδω υπαρχει κιαλλη εκδοχη Του ΠεριΟμαντεωνα στα περι εργοδοσιας

    OMADEON

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΗ περίπτωση ατόμου που ΔΗΘΕΝ “κατέδωσα” ..

    μήπως ;και τρίτη ; θυμάσαι ;…εναν που σ’ευεργέτησε;
    Απάντηση
    OMADEON| Σεπτεμβρίου 9, 2010 στις 10:50 πμ

    Νοσφεράτε, το βρωμερό υποκείμενο στο οποίο αναφέρεσαι με ΚΑΤΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ σε φίλο του (εργοδότη μου) και με συκοφάντησε ΠΟΛΥ άσχημα.

    Επομένως ΜΗ με αναγκάζεις να μιλήσω εφ’ όλης της ύλης γιατι θα σε πάρει ο διάολος και θα σε σηκώσει ΜΑΖΙ με αυτόν (το φιλαράκο σου) – και φυσικά σε ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΣΤ.

    -------------------------



    Υπαρχει βεβαια και τριτη -παλι του ομαντεωνα οτι τοεν λόγω μπλογκ ηταν δημοσιο ειχε μεγαλη αναγνωσιμοτητα και αρα.. δεν του χρειαζοταν καταδοτης .. για να καταδώσει
    ----------------
    ρε Ομαντεωνα .. Τα χεις μπλεξει ρε ..απο τα πολλά τα σχολια δεν βρισκεις ακρη εσυ ο ιδιος ..Αλλά λές εδω αλλα λές εκει ..

    ---
    Το μονο βεβαιο ειναι οτι ΕΣΥ ΟΜΑΝΤΕΩΝΑ ψευδεσαι , Λασπολογεις, Και Δινεις . σΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ σΕ ΒΑΘΟς ΧΡΌΝΟΥ

    --- ειναι αυτο που ελεγες πιο πανω για την .. γνωση και που φτυνεις τα ..κουκουτσια .. Μονο που αντι να μαζευεις γνωση ..μαζευεις .(στρεβλωμένες ).πληροφοριες ..Και αντι να φτυνεις κουκουττσια Δινεις ..ονοματα ..
    --------------------
    Φυσικά δεν το κανεις απο επαγγελμα αλλα ΑΠΟ ..χΟΥΙ . ειναι το χομπυ σου
    -----------
    Γι αυτους που σε μανιπουλαρουν δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Τωρα Ρε Ομαντεωνα πες μου : Πως τολμάς να με ανακατευεις εμενα - και να με συκοφαντεις και πάλι αισχρα και χυδαια - με αυτην την ιστορια με τον εργδοτη σου; Αφφου οπως φανηκε αλλον ..κατεδωσες(η κατηγγηλες τοτε οτι δηθεν σε εδωσε στον ..εργοδοτη σου;(ενω αλλου ελεγες οτι το Μολγκ οπου εγραφες τις παπαρολογιες σου ηταν Δημοσιο και με μεγαλη αναγνωσιμοτητα και το ειδε ο ιδιος ο εργοδοτης σου)

    Καινουρια ειναι αυτά; Και σε αυτο πας να με ανακατεψεις; Κι εδω ; Οπω ςπηγες να χαλασεις τη φιλια με το You Pay , και τους αλλους που ανεφερες;
    Και τι μανια , τι ψυχαναγκασμος ειν αυτος να Δινεις Συνεχως ονοματα που ψαρευεις στο διαδικτυο ;
    Μολις παραπάνω παλι εδωσες ( εκτος απο το δικο μου
    (και φυσικά καθε φορα εφευρισκεις καινουριες δικαιολογιες για το οτι ..εδωσες ..)
    Αυτος ειναι ο Αγωνας σου για την ...ανωνυμια στοδιαδικτυο; Τι κακια συνηθεια ειν αυτή ρε Ομαντεωνα; .. Για αυτο κινεισαι στα ..κινηματα;
    Δε μου λές; Συκοφαντικά και προβοκατορικα ιμεηλ απο δω κι απο κει συνεχιζεις να στελενεις; εσυ και οι φιλοι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ομαντεον
    ''Θα μπούνε ΚΑΙ αυτά στον ΕΙΔΙΚΟ _δημόσιο_ φάκελλό σου, μια μέρα!
    ΧΑΧΑΧΑ... :-)
    -----------------------
    Ποσους φακελους εχεις Φτιαξει και για ποσους βρε Ομαντεωνα;
    -------------------
    Φιλοι του ΕΟΣ σταματω για το Σαββατοκυριακο και ισως εντελώς ..

    Να επισημανω οτ οπως ειδατε ο Ομαντεωνας - ακομα και τωρα-που πιαστηκε επ'αυτοφωρω να λασπολογει και να Δινει για πολλαστη φορα αφησε Πλαι μια εντελώς παλάβη και παντελώς στηρικτη λάσπη για μένα .. Γιατι το εκανε;;
    -------
    Μα για να το χρησιμοποιησει η επομενη γραμμη των Προβοκατορων .Μετα απ ενα χρόνο εναμισυ,οταν αυτη η ιστορια ξεχαστει, θα βγει η επομενη σειρα και θα πει ενα κατι σαν

    ''πωςειπε ο Εγκριτος μπλογκολόγος Οαμντεωνας ' Ο νΟΣΦΕΡΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ και ιδους η αποδειξη (θα αποσπασουν απο εδω τα συκοφαντικά σχολια του Ομαντεωνα ).. Κα αντε να ψαχΝομαστε ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΗΝΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥς ΛΆΣΠΗς ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΩΝ ..
    --------------------------------------------
    Αυτο ακριβώς κανει και το Προβοκατορικο λινκ που εφερε πολλακιςεδω ο Ομαντεωνας ως ..αποδειξη εναντιον μου .. Και αυτο κανει εδώ και ο ιδιος Ο Ομαντεωνας . Αυτος ειναι ο Θαυμαστος κόσμος του Ιντερνετ (και της ανωνυμιας που ο κ. Ομαντεωνας και τα φιλαρακια του υπερασπιζεται ταχα λυσαλέα , δινοντας ονοματα κατα το δοκουν και φτιαχνοντας ..ειδικους φακελους...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Είσαι και ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ βλέπω Νοσφέρακα.
    Χειροτέρεψες. Ξέρεις... η άρνηση, όταν την αρνηθείς ότι την κάνεις, καταντάει ατέρμων βρόχος (endless loop)

    ΠΟΙΑ συκοφαντικά και προβοκατόρικα μέηλ?
    Είσαι σοβαρός ΕΣΤΩ και ελάχιστα?
    Μήπως εννοείς τα μέηλ διαμαρτυρίας στον Τρεμόπουλο? Φέρε εδώ τα μέηλ κι άσε τις ψευτιές.
    Σάμπως τα είδες ποτέ? ή διάβασες τις ψευτιές κάποιου άλλου φίλου σου, εξίσου ψεύτη με σένα, που τόπαιζε... Τρεμοπουλικότερος του Τρεμόπουλου?

    Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη ΒΡΩΜΕΡΗ σας πόλη. Εχετε γεμίσει παρανοΪκούς και φανατικούς, χρόνια σας πήδαγε κι ο... Ψωμιάδης χωρίς προφυλακτικό. Θα με κάνετε ρατσιστή στο τέλος, διότι έκτοτε... αποφεύγω ο,τιδήποτε βορείως της Λάρισας. Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ....
    Παλιο-θεσαλοναζί ! τσκ, τσκ, τσκ....

    Το ποστ μου για τον Βλάση Αγτζίδη είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ρε βλάκα, ΚΑΙ ο ίδιος το ξέρει. ΔΕΝ είναι "δόσιμο ονόματος" αυτό. ΤΙΜΗ για εκείνον είναι (ΚΑΙ για μένα που παραδέχομαι τα λάθη μου, αντίθετα με σένα που έχεις ΜΗΔΕΝΙΚΗ αυτοκριτική).

    ΑΝΤΕ χάσου από δω χάμου ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕ ΨΕΥΤΗ, που διαστρεβλώνεις ακόμη και όσα ειπώθηκαν ΕΔΩ, λίγο πιο πριν, μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ μας. Γι' αυτό πρέπει να σε φακελλώσουμε με ΟΛΑ τα στοιχεία, για να αναγκαστείς να την κοπανήσεις από τα μπλογκ που βρωμίζεις. (ΟΠΩΣ φακελλώνουν τα... τρολ ολκής στο ξένο διαδίκτυο).

    Οι απαντήσεις μου, αν δεν τις βάλω εδώ, από τώρα και στο εξής θα είναι ΕΚΕΙ:

    http://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-74476

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 1. εει ο Ομαντεωνας στο Μπλογκ του :
    Αλλά (όπως ξεκαθάρισα στο σχόλιο εδώ) ΚΑΙ σε προηγούμενα σχόλια της ανάρτησης της ΕΟΣ, όποιος είναι ΤΟΣΟ πωρωμένος και μοχθηρός ψεύτης ώστε να ρίχνει λάσπη σε αθώους… ακόμη και μέσα σε βαριά ασθένεια ή μέχρι την τελευταία του αναπνοή, από ηθική άποψη (για τον ίδιο) ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ. Και αν είχα ποτέ φτάσει εγώ ο ίδιος σε ΤΕΤΟΙΑ ηθική ξεφτίλα, τότε το καλύτερο θα ήταν να είχα… ψοφήσει ΚΑΙ εγώ, αναμφίβολα!''
    (πατε δειτε οτι τοχει πραγματικά γιατι σε λίγο θα το σβησει ..οπως σβηνει κιαλλα δικα του σχόλια και αλλων )
    ------------------------------------
    Και αν είχα ποτέ φτάσει εγώ ο ίδιος σε ΤΕΤΟΙΑ ηθική ξεφτίλα, τότε το καλύτερο θα ήταν να είχα… ψοφήσει ΚΑΙ εγώ, αναμφίβολα!''
    ------------------
    αρα αφηνει να εννοεθι οτι το ..να ψοφησει που ειπε αφορουσε ..τον ιδιο..
    ---------------------------

    ε δειτε το σχόλιο του εδω πιο πάνω στον ΕΟΣ για να δειτε ποιον αφορουσε:Τον ιδιο η καποιον που Τωραεχει βαλει στο μάτι

    ------------------------------------
    OMADEONJan 16, 2012 11:59 AM

    Αντε ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ παλιο-βρικόλακα που εκβιάζεις όλα τα μπλογκ είτε να βάλουν προληπτική λογοκρισία είτε να σε ανέχονται ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ (διότι δεν επιτρέπει η blogspot επιλεκτικό αποκλεισμό όπως η Wordpress)...

    Πιες το αίμα του Γεράσιμού σου και χέσε μας.

    Αμα ο τύπος που πάσχει από aids κάθεται και λέει στον άλλον ΔΗΘΕΝ ατοπήματα που ο άλλος ΔΕΝ έκανε, μόνο και μόνο για να τον βρωμίσει και να προσελκύσει τον οίκτο του κόσμου ώστε να περάσει το ψέμα του, ε... τότε να ΨΟΦΗΣΕΙ να ησυχάσουμε.

    Κατά τα άλλα ωραία διαβάλλεις ΚΑΙ γυναίκες, πουστοφαλλοκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. 2. Τωρα μια -ελπίζω τελική - απαντηση στον Ομαντεωναρο
    α) Περι μέηλ .Δεν εννοώ αυτά που λές -που παντως δεν τα εστειλες μονο εεκι που λές (παλι ονοματα δινεις Ομαντεωναρε) αλλά τα...αλλα
    Αυτά που εστελνες μαζι με το φιλαρακι σου εναντιον μου σε διαφορα φιλικά μου μπλογκ -οπου με συκοφαντουσατε παρουσιαζοντας με ως ...συκοφαντη(και φυσικά οπως πάντα Δινοντας) σε φιλικά μου Μπλογκ

    και φυσικα αυτά τα εχω δει διοτι ειστε τοσο (ΜΑ ..δαγραφω τη λέξη )που τα στελνατε σε φιλικά μου μπλογκ . Φυσικά Μου τα ..ξαναστειλανε . Απλό
    2) Για το δευτερο . Που παλι πας να μπουρδουκλωσεις.

    Για το Ποστ που εναι Δημοσιο (που λές κιενα ονομα ) Ναι αλλά αυτο ειναι Ποστ Επανορθωσης Ομαντεωναρε . Με αυτο ζητάς συγνωμη για κατι που εσυ εκανες ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕς ; σε ενα θρεντ σχολιων Εδωσες παλι - και ξανα και ξανα και ξανά οπως κανεις για μεναεδω και χρόνια- ενα Ονομα(αλλου προσωπου)
    .. Γιαυτο και δημοσιευσες το ποστ με το οποιο ζητας συγνωμη .. Συ ειπας και μαλιστα λίγο πιο πάνω για οποιον εχει την υπομονη και αντοχή να διασει τα εμετικά σου σχόλια .
    3. Τωρα για τοτε που πατησες το Ποδι σου ΣΤΗ σΑΛΝΙΉ ΚΑΙ ΛΈς κι ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕς ΤΙ ΛΕΕΙ Η θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Αλλά εσυ τι επαθες ..ισα ισα που μαζεψες γνωσεις -(πληροφοριες που τις καταλαβαινες οπως δεν τις καταλάβαινες δηλαδή στρεβλά -οπως και το καθε τι που αφορα στην πραγματική ζωή ) και εφτυνες τα ..κουκουτισα ( δηλαδή ονοματα κλπ.
    Τι διαστρεβλώσα μου λές; . Λιγο πιο πάνω στοπρωτο σχόλιο σου που διαγραφτηκε εδωσες ονομα το ξεχασες κιολας
    Τωρα κοιτα Τις δικες μου απαντησεις - για τον εθνολαικισμό το διαδικτυο και τις περσονες της και το ειδος του διαλογου που διεξαγεται κλπ Θα τιςδεις οσονουπω σε τυπωμένο χαρτι. Μην ανησυχεις δεν αναφερω ..ονοματα . Μονο Νικ και μαλιστα οχι τα ..δικα σας .

    Θα ειναι κατι σαν μυθιστορημα επιστημονικής φαντασιας ( κυβερνοτεκνο πανκ ) διανθισμένο με την Λογική των πολλαπλών μορφων, μηχανές που κλωνοπιουν ολα τα σχολια ,παραξενες εμφανισεις κρυμμένων μηνυματων κ.α

    Οπως ξερεις ειμαι Νιουμπης στο διαδικτυο και δεν το παω και πολύ.
    Αληθεια σου λέω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. επειεή απο οτι βλέπω τα θαυμαστα αυτά οντα συνεχιζουν αυτο που κανανε κιεδω και αλλου δινοντας περαν των ονομάτων και Ip.
    - και επειδή οπως θα ειδαν οσοι ειχαν τηνν υπομονη να διαβασουν ολα τα εμετικά σχολια των ενε λογω Προβοκατορων - στο προβοκατοριο Λινκ που επικαλουνται - επαναερχεται παλι η ..υποθεση με τα Ip εχω να πω το εξής :


    Τα Ip και τα μελη τα εβγαλε ενας συνεργατης φιλικου μου τοτε -και τωρα ξαναά -Μπλογκ στον οποιο συνεργατη -τοτε τα εν λόγω υποκειμενα καναε τον φιλο και τωρα λένε 'δεν αξιζει να ζει''

    - Πραγματι σε μια στιγμή παρεξηγησης και εντασης ο εν λόγω συνεργατης εβγαλε τα εν λόγω ιπ και μεηλ τα οποια αναδημοσιευσαν οι προβοκατερες απειρες φορές σε συζητησεις που γινονταν σto You pay Yor crisis εχω να πω τα εξής :

    a) Πραγματικά σε μια στιγμή εντασης και συγκρουσης (που αφορουσε ερμηνειες του εργου του Φρουντ) ο εν λόγω συνεργατης δημοσιευσε τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα .. διευκρινιζοντας οτι αφορουσαν διαστημα ΜΙΑΣ βδομαδας .

    β) Με το πρωτο μεηλ δεν εχω καμμια απολυτως σχεση ..Τα υπολοιπα μέιλ οπως μπορει ο καθενας ειναι παραλλαγές του Nosferatos .. Στο συστημα αποκλεισμου των σχολιων που ειχε τοτε το ιστολογιο που ανεφερα χωρουσε να βαλεις οποιοδηποτε μέηλ ακομα και ανυπαρκτο. Ενα μέηλ εχω ως Νοσφερατος .. Φυσικά αν ειχα και παραπάνω δεν θακανα κανα ..εγκλημα ..Ολοι εχουν


    - τα ιp: α) δεν ειναι ολα δικα΄μου β) αφορουσαν οπως ειπα μια Βδομάδα γ) φυσικά εχω δικαιωμα να γραφω και απο αλλα Κομπιουτερ σε διαστημα μιας βδομαδας
    γ) οπως ξερουν ολοι υπαρχουν δυνατοτητες να μπαινεις στο διαδικτυο και με αλλες συνδεσεις (ολα τα συγχρονα κομπιουτερ εχουν

    δ) Υπαρχουν και τα Ιντερνετ καφέ(οπως εχω πει στους αλλους που επικαλουνται οι τωρινή σειρα προβοκατορων

    -- Τωρα .. α) πειτε μου πώς θα χαρακτηριαζτε διαφορους ανωνυμους που επι δυο χρόνια επαναλάμβαναν αναδημοσιευοντας απειρες φορες την δημοσιευση- σε μια στιγμή εντασης - αυτων των προσωπικώνβ στοιχειων .; Οταν μαλιστα οι ιδιοι προβοκατορες- Ανωνυμοι οντες - με εγκαλουσαν εμενα ως ..ψευδωνυμο η οτι ..αλλάζω ψευδωνυμο

    Η απαντησηειναι μια και την ξερουν ολοι: Αυτους που ανα-δημοσιευουν Ονοματα και στοιχεια τους αποκαλουμε καπως..

    - Ο τοτε συνεργατης εκεινου του Μπλοκ - τοτε- μιλαμε για δυο χρονια πιο πριν
    με ειχε τσατισει φοβερά .

    Εβλεπα οτι τον χρησιμοποιουσαν εναντιον μου τα δυο αυτα Οντα που τωρα αναδημοσιευουν στο μπλογκ του Ομαντεωνα και ειχα λυπηθει πολύ.

    Διοτι τον συμπαθουσα -για το εργο και την επιμονή του-παρά αυτό που μουκανε .

    Αυτο που εκανε το αποδιδω σε λόγια καιδιαβαλματα τριτων- και μαλιστα ΔΥΟ τριτων .

    Απο την στιγμή που εμαθα οτι πασχει απο εητζ τον Συγχωρω με ολη μου την καρδια και δηλώνω οτι ειναι ενας πολύ αξιολογος μεταφραστης εργων του Μπαντιου και οχι μόνο , τον οποιο τα εν λόγω κακιασμένα Οντα που τωρα λένε ''δεν αξιζει να ζει και να Ψοφησει'' δεν φτανουν ουτε στο μικρο τοδαχτυλάκι.
    ----------------------
    - Στον Αλλο που βαζει φυτιλια στον Ομαντεωνα : Καλά το βιβλιο(που ταχα διαβασες) μπορει να μη σαρεσε διοτι πραγματι εχει δυσκολες εννοιες και εσύ ειναι φανερό οτι ΔΕΝ κατλαβαινεις ..(οπως φυσικά και ο Ομαντεωνας.)

    Αλλά το καινουριο το επιστημονικής φαντασιας για το Διαδικτυο και τ συναισθηματα Μπλογκοσφαιρα θα το καταλάβεις σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συγγραφέα της δεκάρας, που έχεις γίνει χειρότερος κι από τον Τιμολέοντα Φανφάρα, τι σου φταίνε τα δεντράκια που θα σπαταληθούν για να τυπωθούν οι κοτσάνες σου; Η κάθε ψωνάρα την έχει δει και συγγραφέας κι εκδίδεται (με όλες τις έννοιες) γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά του. Εδώ ρε άχρηστε είσαι ανίκανος να γράψεις ένα απλό σχόλιο με αρχή, μέση και τέλος, θα γράψεις και μυθιστόρημα;

      Ή μήπως θα βάλεις κάποιον άλλο να σου το γράψει;

      Διαγραφή
  146. Ξαναπέρασα από δω και βλέπω τα ίδια χάλια...
    ΔΕΝ θέλω να τα σχολιάσω, δεν έχει νόημα πια.

    Επιστημονική φαντασία όμως ΔΕΝ πρέπει να γράφουν ορισμένοι άνθρωποι, για το διαδίκτυο.

    ΕΜΕΙΣ θα γράψουμε τη λογοτεχνία και την επιστημονική φαντασία του διαδικτύου. Εμείς που τόχουμε ζήσει όσο κανείς δεν υποψιάζεται, αλλά και που (εν μέρει) το φτιάξαμε, για να ταιριάξει στα δικά μας ΟΝΕΙΡΑ κάποτε, πολύ πριν φτιαχτεί.
    (google: "Ted Nelson").

    Αλλά... δεν θα χρειαστεί να γράψουμε πολλά βιβλία, γιατί μέχρι τότε θα έχουμε φτιάξει κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω από βιβλίο. Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ το βιβλίο που θα φτιάξουμε, είμαστε όμως ΚΑΙ το... μετα-βιβλίο (μαζί με όλα τα πολυ-μέσα).

    "Και με την ομορφιά μου εγώ θα καταργήσω την έννοια του βιβλίου" - "Μαρία Νεφέλη" (σε μια προφητεία συγκλονιστική), Οδυσσέας Ελύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μάνος ΑποστόλουJan 23, 2012 03:13 PM

    Ρε συγγραφέα της δεκάρας, που έχεις γίνει χειρότερος κι από τον Τιμολέοντα Φανφάρα, τι σου φταίνε τα δεντράκια που θα σπαταληθούν για να τυπωθούν οι κοτσάνες σου;
    και λοιπές αηδιες , και προβοκατορικες μλκιες απο τον γνωστο Προβοκατορα που νομιζει οτι αν αλλάζει περσονα και εμφανιστει με ..Ονοματεπώνυμο δεν θα τον καταλαβουμε απο το δυσοσμο Προβοκατορρικο αλητικο ..''στυλάκι '' του..
    --------
    Τωρα αρχισανε οι Κλωνοι να γραφουν και με.... ονοματεπωνυμο... Ε ρε γλέντια ..
    Εντωμεταξύ συνεχιζουν στο παλιο Μοτιβο
    ΄΄΄Συκοφαντειτε Συνκοφαντειτε '' Που ελεγε και ο Μεγαλος τους δασκαλος ..

    Θελουν οι Κλωνοι να κρυφτουν , χαρα δεν τους αφηνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ενα παιοτερο σχολιο μου στο You pay your crisiς για την τοτε επισης ανωνυμη επιδθεση προβοκατορων
    :http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2010/07/blog-post_7718.html

    νοσφερατος είπε...

    Σε τι διαφερουν τα παλαια αριστερα μετωπα της νεωτερικοτητας
    απο τα Μεταμοντερνα μετωπα του..Ιντερνετ;
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    τα παλαια μετωπα απαιτουσαν προσωπική δεσμευση, σωματική συμμετοχή διακινδυνευση ,ολοπλευρη στρατευση,ιδεολογια,οργανωση,θεωρια

    =================
    Τα μετανεωτερικά ''μετωπα ; αρκουνται στηνν στιγμιαια δραση , στην χαμαιλεοντική ρευστή σφαιρα της μπλογκοσφαιρας .. Μετωπα των 15 ΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗς ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που κατευναζει την επιθυμια ο συγχρονος καπιταλισμός : Καταναλώνοντας ..
    ετσι ο κομφορμισμός παραμένει ακεραιος και ο καθενας αισθανεται για λίγο οτι Δρα
    οπως στην ταινια Matrix
    Η Κοινωνια Σμήνος που λεει και ο Μπαουμαν
    --------------------------------
    το σχολιο το αφησα και στο Radical desire οπου συναντησα και εκει το ..σμηνος
    13 Ιουλίου 2010 7:52 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Απαντήσεις
    1. ορισμένα πραγματι ενδιαφεροντα που αξιζει να μελετηθουν απο οσους στο μελον θα προσπαθησουν να μελετησουν την ιδεολογια-μυθολογια που διαμορφωνεται
      σιγα σιγά γυρω απο το Ιντερνετ

      -----------------------------
      http://omadeon.wordpress.com/2011/04/18/kazakis-v-spitha2/#comment-74763
      Περιληπτικά, το διαδίκτυο απαιτεί ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ
      και ΟΧΙ… σταλινοειδείς ρουφιανιές, κατινιές και προδοσίες.
      Μόνο μια ΑΠΟΛΥΤΗ Ειλικρίνεια μπορεί να υπερβεί τον (ψηφιακά ενισχυμένο)
      Καταναλωτισμό Ασταθών Ταυτοτήτων.
      Καθώς και η ΑΠΟΛΥΤΗ τήρηση της “Ακεραιότητας του Ψηφιακού Λόγου”,
      -που είναι δική μου αρχή (κανονικά αυτονόητη) και πηγάζει από ιδέες του Ted Nelson.
      Μια Αρχή που πρότεινα και στο κείμενο της 1ης Σεπτεμβρίου 2007 (ημέρας γενεθλίων μου)
      -αλλά το ίδιο κείμενο ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΔΙΕΣΤΡΕΨΕ βάναυσα ο Τάκης Φωτόπουλος (όπως εξηγώ λίγο πιο κάτω)
      -------------------------------------

      ε ρε ναχα απεριοριστο χρόνο ..Εδω υπαρχει θησαυρος ..

      Διαγραφή
  150. ιδου και μια παρακαταθηκη για τις μελλουσες γενιες των Ιντερνετοδεολογων :

    ==================================
    ΩΔΗ στα on-line-Κομματόσκυλα του 20ού Αιώνα
    ==================================
    ΥΠΟ ΤΟΥ ομαντεωνα του Τρομερου
    πηγη
    http://omadeon.wordpress.com/2011/04/18/kazakis-v-spitha2/#comment-74763



    (πρώτο σχέδιο για τραγούδι vocal trance)

    Να τα ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ τα σταλινικά σας βίτσια,
    Σύντροφοι της “Αριστεράς” του ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ αιώνα !
    ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ κομματο-σκυλάδες “κύριοι”,
    που γυρνάτε σαν αδέσποτα, ασπόνδυλα σμήνη
    απ΄ τη μία κομματική στην άλλη
    κομματο-σκυλαδική Αυλή.
    ***[δις, ρυθμός trance]***

    Είστε των σφηκών τα ασπόνδυλα σμήνη
    ΟΧΙ τα μελισσόπουλα που φτιάξαν το “μελίσσι”
    όπως εμείς :mrgreen: ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΙ αλλά σε αρχές ΣΤΑΘΕΡΟΙ,
    αέναοι μαθητές, αλλά στο μέλι μας ΙΔΙΟΙ
    και σε ταυτότητα εκτός ή εντός διαδικτύου… επίσης
    :mrgreen:
    “Μάντεψε, κοπίασε, νοιώσε, από την άλλη μεριά είμαι Ο ΙΔΙΟΣ” – ™ Elytis.
    “Μάντεψε, κοπίασε, νοιώσε, από την άλλη μεριά είμαι Ο ΙΔΙΟΣ“
    ***[γύρισμα trance]***

    Μέσα σ’ένα Διαδίκτυο που ΔΕΝ κατανοείτε,
    (και κατά βάθος μισείτε, μισείτε, μισείτε…)
    Είστε ΣΜΗΝΟΣ και μέσο… της ψευτιάς που είστε
    (κσι εν μέσω εχθρών που μισείτε, μισείτε…)

    Σταλινο-καννίβαλοι της προδοσίας, ούλοι,
    των πεταμένων στη δυσμένεια του κάθε πατερούλη !

    Είστε περιττοί, αηδιαστικοί και σάπιοι
    ΕΣΕΙΣ κι ΟΧΙ εμείς, σύντροφοι “κύριοι”…

    Είστε ΣΑΠΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ κι είμαστε τίμιο ΜΕΛΛΟΝ.
    ΕΣΑΣ ΟΙΚΤΙΡΕΙ η νεολαία (που μισεί και τα βαμπίρ)
    με την οποία συμπορευόμαστε όλοι,
    “νέοι που έχουμε στα στήθια 100 ΑΙΩΝΕΣ”
    (όπως έλεγε ο Ελύτης, ο ΜΕΓΑΣ διεθνιστής
    …με το ΕΝΑ αθώο βίτσιο, σε γλώσσα ελληνική

    [αλλαγή]

    …με ΕΝΑ αθώο βίτσιο, την Ελλάδα του όλη).
    (κι οι μαλάκες τον είδαν, μόνο εθνικιστή…)

    χαχαχα :-)

    ΣΙΓΑ μην κάτσω εδώ, ηλίθιε, να σου απαντάω συνέχεια
    ΣΙΓΑ μην κάτσω δω ρε βλάκα, να σου απαντώ με ανέχεια
    Αντε, πες και την επόμενη κοτσάνα φερέγγυα
    ΣΙΓΑ ρε κατσαρίδα, αρσενική, μα και έγκυα…
    χαχαχα :-)

    (μπλιαχ) [παύση]

    ΔΩΣΕ να φάει και το Robot που ακολουθεί.
    Δόστου να φάει, γδύσου και ΧΕΣΕ μας, εσύ.
    Τα σκατά σου είναι ΛΙΠΑΣΜΑ, του διαδικτύου τροφή.
    ΔΩΣΤΟΥ να φάει και του Χαφιέ που ακολουθεί.
    =======================================
    :twisted: χαχαχα :-)
    -------------------------------------
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής26 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 π.μ.

      Γαμώ το πρηξοπούτσι σου ρε φίλε, μας τα χεις κάνει τούμπανα τόσο καιρό. Δε βαριέσαι πια; Ή μάλλον, δε γαμιέσαι κι εσύ και η παράνοιά σου; Βαρεθήκαμε να σε διαβάζουμε κάθε φορά να κλαψομουνιάζεις για τα φαντάσματα που σε κυνηγάνε, που τα έχουν βάλει μαζί σου χωρίς εσύ να έχεις πειράξει ΚΑΝΕΝΑ στον κόσμο... Πραγματικά ρε μαλάκα, τράβα να σε δει κάνας γιατρός και κατάλαβε ότι έχουμε πολύ σοβαρότερες δουλειές να κάνουμε από το να μας πρήζεις συνέχεια την πούτσα. Κι αν δε σου πολυαπαντά ο κόσμος είανι γιατί το έχουμε πια ανθιστεί τι μαλάκας είσαι και λέμε "άσε τον τρελάρα να πει τη μαλακία του και να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας ΜΠΑΣ και ησυχάσουμε". Αλλά πού τέτοια τύχη γαμώ την τύχη μας την άδική που βρέθηκε να μάθεις ότι υπάρχει και ιντερνέτ και βρήκες εδώ κόσμο να του τα πρήζεις! Άλλοι μαλάκες (π.χ. οι emo, οι raver, τα πανκιά κ άλλοι πανύβλακες) που εμφανίστηκαν σα μόδα σε τούτο τον τόπο που λέγεται Ελλάδα είχαν τουλάχιστον την ευγένεια να πάρουν τον πούλο και να συνεχίσουμε τη βαρετή ζωούλα μας χωρίς να τους τρώμε συνέχεια στη μάπα. Εσύ όμως εκεί! Σκέτη βδέλα να πούμε! Άντε πάρε τον πούλο μαλάκα κι αραίωνε.

      Και σου έχω νέα μαλάκα: Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος που του έρχεται να σου στρίψει το λαρύγγι με την ατέλειωτη κλάψα σου και τη μανία καταδίωξης που σε βαράει. Απλά κάνει το μαλάκα μπας και καταλάβεις ότι κανείς δε σου δίνει σημασία και πάρεις τον πούλο κι εσύ και οι κατά καιρούς σύμμαχοί σου. Μαλάκα ε μαλάκα.

      Διαγραφή
  151. Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-ΡεφορμιστήςJan 25, 2012 02:33 PM ΕΙΠΕ
    ''Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος που του έρχεται να σου στρίψει το λαρύγγι με την ατέλειωτη κλάψα σου και τη μανία καταδίωξης που σε βαράει. ''
    ------------------------------------------------------
    ενννοεις τους Κλωνους σου;
    (παλι φαινεσαι Ρε . Βρωμας απο μακρια.. Ωστε ετσι ε; Περασαμε και στις Γκαγκστερικές απειλές .. Και νομιζεις οτι δε φαινεσαι...ετσι;
    ------------------
    Οσο για το'' Μαλακα '' που πεταξες εκατο φορες καλυπτομενος καωτω απο το ακινουριο σου νΙΚ
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΟΤΙ
    ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    (αντε ρε φασιστα .Συνεχισε να απειλεις και να βριζεις .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος που του έρχεται να σου στρίψει το λαρύγγι ''
    Γιατι ρε που μας παριστανεις και το ...αντρακι
    και μας επιδεικνυεις τα.
    και
    που μας απειλεις με τον πιο Ξεδιαντροπο και δολοφονικο τροπο

    δεν τολμας να εμφανιστεις εδω ουτε καν με το κανονικο σου Νικ;
    Και ολη αυτή η ορολογια με το γεννητικο σου οργανο ...τι αλλο δειχνει παρα οτι εισαι Ακροδεξιος τραμπουκος; ''
    Γιατι ρε ερχεσαι εδώ ως δηθεν ''Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής''
    ενω πριν ειχες παροσυιαστεις με ενα σωρο αλλα Νικ , ονοματα , η ως Ανωνυμος ;
    Τι ρόλο παιζεις;
    Ποιος εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ομαντεων τον ξερεις αυτον που εμφανιστηκε εδω ως δηθεν
    Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-ΡεφορμιστήςJan 25, 2012 02:33 PM
    και διατυπωσε ανοιχτα την ξεκαθαρη απειλή:
    Και σου έχω νέα μαλάκα: Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος που του έρχεται να σου στρίψει το λαρύγγι
    . Τον ξερεις; Η δεν τον ξερεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Εσύ να μας πεις ποιος είσαι και ποιος νομίζεις ότι είσαι που πρέπει να διαβάζουμε συνέχεια τους καβγάδες σου. Δε μας ενδιαφέρεις ούτε εσύ ούτε ο omadeon ούτε ο αιρετικός ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις πια; Στο είπε ένας σχολιαστής, στο είπαν δυο, στο είπαν τρεις, στο είπαν τόσοι κι εσύ συνέχεια σαν (;) παρανοϊκός να λές ότι όλοι είναι ΕΝΑ άτομο με διαφορετικά ψευδώνυμα. Εμένα προσωπικά με έχεις κάνει να αποφεύγω να διαβάσω σχόλια έτσι και δω ότι έχεις μπει εσύ μέσα. Γιατί ΠΑΝΤΑ μεταφέρεις τους καβγάδες σου με άλλα άτομα, τα οποία μετά ερχονται κι εκείνα και τελικά γίνεται μπάχαλο η κατάσταση. Δε με νοιαζει ποιος έχει δικιο και ποιος άδικο. Δε με νοιάζεις ΕΣΥ ο ίδιος. Δε με νοιάζει ποιος είσαι. Δε με νοιάζει αν υπάρχεις ή δεν υπάρχεις. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ; ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. αλλον μας παριστανεις τωρα;
    1.Στο είπε ένας σχολιαστής, στο είπαν δυο, στο είπαν τρεις, στο είπαν τόσοι κι εσύ συνέχεια σαν (;) παρανοϊκός να λές ότι όλοι είναι ΕΝΑ άτομο με διαφορετικά ψευδώνυμα.
    ------------------
    ας δει καποιος ολα τα σχόλια και ας κρινει αν ειναι ...''διαφορετικά προσωπα '' η-οπως λές κιεσυ ανωνυμε ΕΝΑ άτομο με διαφορετικά ψευδώνυμα.''
    λές ανωνυμε :Δε μας ενδιαφέρεις ούτε εσύ ούτε ο omadeon ούτε ο αιρετικός ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.''
    Ποιος μιλησε εδω μέσα γι αυτον τον ...

    Λες :Εμένα προσωπικά με έχεις κάνει να αποφεύγω να διαβάσω σχόλια έτσι και δω ότι έχεις μπει εσύ μέσα.
    Τοτε γιατι τα διαβασες ; Η δεν τα διαβασες ;
    ----------------
    Δε μου λές . Την εγκληματική απειλή του ΓκαγΚστερ που εμαφνιστηκε εδώ με το Παραξενο και ασχετο ψευδωνυμο ως δηθεν ''Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής'' και χρησιμοποιησε φρασεολογια Εγκληματιων - καιαπειές εγκληματιων - την διαβασες;
    ---------------------------
    Ποιους Νομιζετε οτι κοροιδευετε ΡΕ;
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νοσφεράτε, όχι μόνο έχουν δίκιο όσοι σε κράξανε για τις εμμονές σου, αλλά αυτή τη φορά θα σου επιτεθώ ΚΙ ΕΓΩ, που ο φίλος σου ο αντισημίτης ο Τάκης Φωτόπουλος με αποκάλεσε "γκεμπελίσκο της Ισραηλινής Πρεσβείας". Και μου κάνει εντύπωση που εσύ, ένας κυνηγός του εθνολαϊκισμού, συμμάχησες με τους σταλινικούς αντισημίτες.

      Και για την ιστορία, με λένε ΠΡΑΓΜΑΤΙ Μωρίς. Και ναι, ΕΙΜΑΙ Εβραίος. Και ΕΓΩ ήμουν ο "Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής". Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες ξέρεις τι σημαίνει στη γλώσσα σας, έτσι; Ξέρεις. Bedrozdnyi kosmopolit. Έτσι μας αποκαλούσε το σταλινικό καθεστώς.

      Σταμάτα λοιπόν να παριστάνεις τον αντιρατσιστή και τον αντιεθνικιστή. Καρφώθηκες μόνος σου. Και πριν αρχίσεις πάλι να καρφώνεις άλλους, σε ενημερώνω ότι παρακολουθώ τη μπλογκόσφαιρα στην Ελλάδα από το 2002 και ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ποιος και σε ενημερώνω επίσης ότι ΔΕΝ είμαι από εκείνους που λένε ότι είναι αντισημίτης όποιος επικρίνει την ισραηλινή πολιτική.

      Μην προσπαθήσεις λοιπόν, ταλαίπωρε schmuck, να εκμεταλλευτείς την καταγωγή μου για να σπιλώσεις άλλους σε μένα για "αντισημιτισμό", δηλαδή για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ αντισημιτισμό που ταίριαξε τέλεια με τον αντισημιτισμό των σταλινικών σου φίλων.

      Αυτά λοιπόν από έναν "Κοσμοπολίτη χωρίς ρίζες". Και μη μπεις στον κόπο να απαντήσεις. Σε έχω μάθει πια από τα γραπτά σου κι από τις κατά καιρούς συμμαχίες σου. Δεν πρόκειται να δεχτώ ΚΟΥΒΕΝΤΑ από αντισημίτες σαν εσένα, τον Τάκη Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους της σταλινικής κλίκας. Ίδιοι με τους Ναζί είστε, να μην πω και χειρότεροι, γιατί εσείς παριστάνετε και τους προοδευτικούς.

      Διαγραφή
  156. λεει ο τυπος που κανει την εγκληματική απειλή:
    ''Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-ΡεφορμιστήςJan 25, 2012 02:33 PM
    ''Και σου έχω νέα μαλάκα: Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος που του έρχεται να σου στρίψει το λαρύγγι με την ατέλειωτη κλάψα σου και τη μανία καταδίωξης που σε βαράει.''

    και λεει ο Τυπος που υπογραφει ως ... Μωρις και ...ως ..εβραιος ο οποποιος τωρα ισχυριζεαι οτι ειναι αυτος που υπεργραφε πριν ως ''''Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες'' λες και δεν ειναι πασγνωστο σε οσους Δεν ειναι πολιτικά αγραμματοι οτιετσι ακκριβως αποκαλουσαν οι Ναζί τους Εβραιους ..

    ΜωρίςJan 27, 2012 08:43 AM

    ''Και για την ιστορία, με λένε ΠΡΑΓΜΑΤΙ Μωρίς. Και ναι, ΕΙΜΑΙ Εβραίος. Και ΕΓΩ ήμουν ο "Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής". Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες ξέρεις τι σημαίνει στη γλώσσα σας, έτσι; Ξέρεις. Bedrozdnyi kosmopolit. Έτσι μας αποκαλούσε το σταλινικό καθεστώς.''
    -----------------------------------------
    (εφτιαξε και ενα γρηγορο προφιλ απο τον Ιανουαριο του 2012 και ..νατος)
    ..............................................
    Πεστε κι αλλα .Εμφανιστε κιαλλες περσονες ....
    Κατα τ'αλλα οι διαφορετικές περσονες των λογής λογης Φυλων και Φυλων που εμφνανιζονται εδω πέρα για να προβοκαρουν , για να απειλουν με απειλες αρμοδιοτητας Ποινικολογων, για να βριζουν αισχρα , για να συκοφαντουν , Να Δινουν ονοματα,να λένε ''Να ψοφησει ''για οροθετικους και ''δεν αξιζει να ζει '' οπως α;κριβώς λέγαν οι Ναζί για τις λεγομενες 'περιττες υπάρξεις '' δεν ειναι ενα και το αυτο Προσωπο αλλά πολλά

    ..Απο την αλη μπορει να ειναι και πολλά και αυτό το πολύ τονσυναγελασμο να ..μοιασανε να γιναν ενα οπως ειπε ο πιο πάνω Ομνατεωνας ..(στα πρωτα σχόλια .. Παντως ειτε ενα ειτε πολλά , το ατομο η η συμμορια που απειλουν και Χαφιεδιζουν εδω περα
    εχουν δειξει σε οσους εχουν στοιχειωδη νοημοσυνη το τι ειναι ..

    Πειτε κιαλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. λεει ο Μωρις που ομολογει οτι ειναι ο "Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής". (ο οποιος σε προηγουμενο σχόλιο εβριζε σαν μπραβος της Νυχτα και απειλουσε δολοφονικα''
    και κατα τα αλλα δεν ειναι ενα και το αυτο προωσπο ολη αυτή η παρελαση ανωνυμων , ψευδωνυμων και ..ονματεπωνυμων περσονων


    ''σε ενημερώνω ότι παρακολουθώ τη μπλογκόσφαιρα στην Ελλάδα από το 2002''
    ---------------
    ομως το προφιλ του δειχνει:

    Μωρίς

    Η Φωτό Μου

    Μέλος του Blogger από τις Ιανουάριος 2012

    Προβολές προφίλ - 28

    ----------------
    Καλά Ρε . Που σε λένε Μωρις και απο τη μια βριζεις και απειλεις Δολοφονικά
    10 χρόνια περιμενες για να φτιαξεις προφιλ; Τωρα , σεπιασε ο Πόνος να σχολιασεις;
    ------------------------------
    αιντε ρε ..Πειτε κι αλλα ..( αλλη δουλεια δεν εχετε ; Μονο την προβοκατσια ,την ψευτια ,την συκοφαντιακαι τις απειλες; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Τρύφων Βελησσαρόπουλος28 Ιανουαρίου 2012 στις 4:25 π.μ.

    Κύριε Νοσφεράτε,

    Μόνον επειδή δεν είχα τίποτε καλύτερο να κάνω, ησχολήθην με την ανάγνωσιν και αυτού του καταιγισμού σχολίων που υποβάλατε. Σας ενημερώνω δε ότι παρακολουθώ και άλλα ιστολόγια των οποίων είστε θαμών (π.χ. e-Cynical). Με ξενίζει όμως ο τρόπος με τον οποίον κατά καιρούς καταπιάνεστε με τα γραφόμενα και τας θέσεις δυο ιστολόγων, οι οποίοι προσωπικώς σας ξεκαθαρίζω ότι μου είναι μάλλον αδιάφοροι, μόνον και μόνον διότι κάποτε έτυχε να διαφωνήσετε ή να διαπληκτισθείτε.

    Το θεωρείτε κύριε Νοσφεράτε τόσο σημαντικό για τη ζωή σας και την αξία σας; Εάν είσθε τόσο αξιόλογος όσον αυτοπαρουσιάζεσθε, τότε αυτοί οι δυο ιστολόγοι είναι ασήμαντοι και δεν έχετε λόγο να ασχολείσθε μαζί τους. Έχουν τόσο μεγάλη ισχύ και απήχηση που να νιώθετε ότι κάθε τους λέξη περί της υμετέρας δράσεως και υπάρξεως να σας τρομάζει; Επίσης, διατί ακριβώς πιστεύετε ότι μας ενδιαφέρει ή θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει η προσωπική σας διαμάχη με δυο άλλους ιστολόγους; Πιστεύετε αληθώς ότι είσθε τόσο σημαντικός; Εάν το πιστεύετε, θα σας συμβούλευα να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεσθε την πραγματικότητα. Ουδενός οι προσωπικές διαμάχες είναι τόσο σημαντικές ώστε να εξαπλώνονται και να μεταδίδονται εις άλλους χώρους.

    Και δυστυχώς, τις διενέξεις αυτές τις μεταφέρετε εσείς - εκτός, βεβαίως, εάν σφάλλω τόσο πολύ, αν και δεν το νομίζω.

    Ηρεμήστε λοιπόν κύριε Νοσφεράτε. Ούτε εσείς είσθε τόσο σημαντικός, ούτε οι υποτιθέμενοι "διώκτες" σας. Και μην αυταπατάσθε. Πολλοί αναγνώσται δυσανασχετούν με τα εκτός θέματος σχόλιά σας και τας εμμονάς σας.

    Είμαι δε υποχρεωμένος να σας επισημάνω ότι δεν είναι υγιής η ιδέα που έχει ενσφηνωθεί εις την σκέψιν σας ότι είστε αρεστός εις πάντας και μόνον οι δύο (όχι ιδιαιτέρως σημαντικοί) ιστολόγοι στους οποίους αναφέρεσθε διαρκώς εις πλείστας συζητήσεις σας αντιπαθούν, και μάλιστα τόσον ώστε να σας... διώκουν παντού. Δεν είσθε αρεστός εις πάντας. Προσωπικά, μολονότι σας ομιλώ με την δέουσαν ευγένειαν, σας βρίσκω αντιπαθή, ακριβώς λόγω αυτής σας της πρακτικής και της νοοτροπίας που η πρακτική αυτή δηλοί.

    Σας συμβουλεύω να σκεφθείτε τας επισημάνσεις μου. Και προς Θεού, μην αρχίσετε πάλι να ισχυρίζεσθε ότι και εγώ είμαι κάποιος εκ των δυο "διωκτών" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Τρύφων Βελησσαρόπουλος....(Μιμησις επιστολογραφου της ...Εστιας )
    Μωρις ...( υποτιθεμενος''εβραιος'' που υπογραφει και ως "Κοσμοπολίτης χωρίς ρίζες-Ρεφορμιστής". κι απειλει και με στριψιμο του λαρυγγιου..
    διαφοροι ανωνυμοι και ..ονοματεπωνυμοι
    --------------------------------------
    Ασκησεις προβοκατορων κανετε ρε;
    ---------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως πάσχεις από σύνδρομο Asperger τελικά; Γιατί ότι κι αν σου λενε, το παίρνεις προσωπικά και κυριολεκτικά.

      Διαγραφή
  160. Iσως μερκοι αναγνωστες σκεφτουν : Μα γιατι καθεσαι και απαντας σε αυτές τις ολοφανερεςοσ και γελοιες προβοκατσιες ( ατομων που δεν δισταζουν , με διαφορα νικ , ως ψευδωνυμοι ή περνοντας Διαφορα .. δηθεν Ονοματεπώνυμα , να συκοφαντουν , βριζουν οπως οι παλιοι παρακρατικοι, δινουν ονοματα και απειλουν .(η παριστανουν τους συντηρητικους που ...ενοχλουνται)

    Η απαντηση ειναι απλή: Ο Λόγος για τον οποιο γραφονται αυτα τα σχόλια και οι ε λόγω παιρνουν διαφορες μοσρφες Δεν αφορουν μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον :

    Μετα κανα χρόνο η και λιγοτερο , ειτε τα εν λόγω οντα , ή καποιο αλλο(δηθεν ) Μπλογκ που θα εμφανιστει ως ...'''αριστερο'' '' Νεα γενια'' ΚΛΠ ΚΛΠ θα παραλάβει την σκυταλη απο αυτήην την γελοια Σκυταλοδρομια προβοκατσιας : Θα λένε ''Οπως αποδεικνυεται ..εδω ο Ν συκοφαντησε και μιλησε ασχημα στον ...''εβραιο Μωρις''( τον κοσμοπολιτη '' (που με απειλησε με το ππιο εγκληματικο και Μαφιοζικο τροπο)
    και στον καυμένο τον κ Ταδε και ουτω καθεξής ..
    στο Παρελθόν μου την πεσανε περοσνες με ..ονοματεπώνυμα Δαφνη Παπαρουνιδου - Στριγκακη , Δεσποινα Κουραδοκοφτη και οτι μπορει να φανατστει κανεις .. Προβανώς οι προβοκατορες νομιζουν οτι κανουν ..Χιουμορ ( με τις εγκληματικες απειλές , με τις υβρεις και τις γελοιες μεταμορφωσεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πω τι σκέφτονται ΟΛΟΙ οι αναγνώστες:

      Ότι ο Νοσφεράτος είναι ψυχασθενής και βλέπει φαντάσματα, ότι παντού τον κυνηγάνε, τον καταδιώκουν και τον απειλούν.

      Προτείνω να φτιάξουμε ένα νέο παιχνίδι στο διαδίκτυο:

      Απείλησε/εκβίασε/συκοφάντησε ΚΙ ΕΣΥ το Νοσφεράτο!

      Στα πρότυπα εκείνου του υπέροχου παιχνιδιού που είχαν φτιάξει για μια άλλη drama queen, το Βασίλη Χιώτη, που τον εκβίαζαν τα μπλογκ.

      Έχει πολύ πλάκα να μουρλαίνεις ακόμα περισσότερο τους βαρεμένους σαν το Νοσφεράτο. Ναι Νοσφεράτε μου, σε έχει πάρει πολύς κόσμος ότι εύκολα μπαίνεις στο τριπάκι ότι σε απειλούν και σε κυνηγάνε και γι'αυτό σε τσιγκλάνε τόσα άτομα. Αλλά είσαι και βλάκας και ψυχασθενής (δηλαδή τι ψυχασθενής, σε κανένα μουρλοκομείο δε θα σε δέχονταν για να μην αποτελειώσεις τους καημένους τους ασθενείς) κι έτσι δεν το καταλαβαίνεις πόσο γέλιο βγάζουν τα παραληρήματά σου. Τοσο το καλύτερο για μας δηλαδή που έχουμε βρει το κορόιδο και γελάμε με τα χάλια του. Θυμάσαι την ταινία "Ο Μεθύστακας" που οι γείτονες τρέφανε τον αλκοολισμό του μεθύστακα για να γελάνε μαζί του; Ε, το ίδιο κάνουμε κι εμείς με την παράνοιά σου.

      Αλλά κάνε μας μια χάρη: ΠΟΤΕ μην ξεκόψεις από το διαδίκτυο και ΠΟΤΕ μην πας σε γιατρό να σε κοιτάξει. Πού θα βρούμε τόσο εύκολο στόχο για να γελάμε με τα χάλια του;

      Διαγραφή
    2. Εσύ φταις που κάθεσαι και δίνεις σημασία στον κάθε μαλάκα. Βρήκαν το κουμπί σου και κάνουν χάζι.

      Διαγραφή
    3. Ο φίλος σου ο Τάκης Φωτόπουλος έγραψε αυτό το συκοφαντικό γράμμα προς το You Pay Your Crisis:

      http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html

      Εσύ συμφωνείς με αυτά που γράφει εκεί μέσα;

      Και κυρίως με αυτό:

      "Με το να επιτρέπετε τη λασπολόγηση από ανώνυμους κουκουλοφόρους, όχι βέβαια της εξουσίας (που δεν τολμάνε ή δεν θέλουν να θίξουν οι λασπολόγοι), αλλά αντισυστημικών οργανώσεων και εμένα προσωπικά, που καταθέτω επώνυμα και τεκμηριωμένα, ενώ αυτοί γαβγίζουν πάντα εντελώς ατεκμηρίωτες συκοφαντίες εναντίον μου, απλά το μπλογκ σας ακολουθεί πιστά τον δρόμο των ιντιμίντια και των Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα δεν επιτρέπετε ούτε καν απαντήσεις από φίλους της ΠΔ που δείχνουν τις άθλιες συκοφαντίες ότι είμαστε αντισημίτες. Να σημειώσω ότι αυτή την άθλια συκοφαντία μόνο οι γκεμπελίσκοι της Ισραηλινής Πρεσβείας ξεστόμισαν δημόσια εναντίον μας, με την οποία φαίνεται συμπλέει και το μπλογκ σας."

      Δηλαδή, για να καταλάβω, συμφωνείς με αυτά που λέει ο Τάκης Φωτόπουλος ότι Indymedia, Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα, You Pay Your Crisis είναι "γκεμπελίσκοι της Ισραηλινής Πρεσβείας";

      Διαγραφή
  161. Νοσφεράτε, το πότε φτιάχνει ο καθένας προφίλ είναι καθαρά δικός του λογαριασμός. Κάποιοι διαβάζουν χωρίς να σχολιάζουν για πολύ καιρό. Και στο τέλος παίρνουν ανάποδες και φτιάχνουν προφίλ. Εσύ τι ζόρι τραβάς τσανακογλείφτη;

    Και κάτι ακόμα: αριστερός (του κώλου σαν εσένα) που γλείφει έναν ΔΕΞΙΟ σαν τον Abravanel (που έχει τακιμιάσει με ακροδεξιούς σαν τον israelyesgr και τα άλλα τσουτσέκια της JIDF που έφτιαξε ο Νετανιάχου) δεν είναι αριστερός, αλλά τσανακογλείφτης.

    Κατάλαβες παρανοϊκέ μαλάκα που μας παριστάνεις τον φιλοεβραίο γλείφοντας εθνικιστές και κρυφοεθνικιστές; Ή μήπως να στο κάνω πιο λιανά;

    Κι όσο για το όνομά μου ΜΑΛΑΚΑ, είναι πραγματικά Μωρίς. Τι, δεν ήξερες ότι είναι κοινό όνομα μεταξύ των Εβραίων; Και το Μωρίς και το Ζακ (από το Ιακώβ) και το Ηλίας... Τράβα λοιπόν να πνιγείς μουρλαμένε αυλοκόλακα που θα μας το παίξεις και "ιστορία".

    Και ξέρεις κάτι; Δεν ξέρω αν σε "καταδιώκουν" άλλοι. Εγώ όμως θα σε κυνηγάω ρε αλήτη από εδώ και μπρος. Κι εσένα κι όλους τους βρωμοσταλίνες υποκριτές που μου καμώνεστε ότι κόβεστε για "ανθρώπινα δικαιώματα" ενώ είστε στην πραγματικότητα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ως το κόκαλο και το μεδούλι και δε διστάζετε να γλείφετε δεξιούς και να κάνετε τα στραβά μάτια στους ακροδεξιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Ευτυχώς που υπάρχουν αληθινά ηθικοί, έντιμοι και λογικοί άνθρωποι σαν τον κύριο Νοσφεράτο να ξεμπροστιάζουν τους ΑΛΗΤΕΣ που απεργάζονται την καταστροφή της πατρίδας μας!

    Στηρίζουμε τους κυρίους Νοσφεράτο και Φωτόπουλο, κρεμάλα στους ανώνυμους κουκουλοφόρους της ομαδούλας του Omadeon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΤΕΛΟΣ!
    Το θέμα εξαντλήθηκε...

    Τέρμα πλέον οι σχολιασμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ