ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Για ένα φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ


Συντρόφισσες /οι

Θεωρούμε ότι είναι ώριμη πια η ιδέα για την εδραίωση της παρουσίας των νέων του ΣΥΡΙΖΑ στους χώρους της νεολαίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ριζοσπαστική αριστερά αποτελούν έναν χώρο, για τον οποίο η νεολαία έδειξε ενδιαφέρον. Οφείλουμε να κάνουμε αυτό το ενδιαφέρον μόνιμη και σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης από τους καθημερινούς αγώνες, από κάθε νεανική εξέγερση, ευαισθησία, δημιουργία μέχρι την κάλπη.

Οι νέες και οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα δεν έχουν συγκροτηθεί και έχουν φτωχή και αποσπασματική δράση. Μέχρι σήμερα οι νέοι που βλέπουν με ενδιαφέρον τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εκφραστεί και παραμένουν ανένταχτοι.
Οι νέες και οι νέοι της ΑΚΟΑ, έχουμε επισημάνει πολλές φορές αυτή την ταυτόχρονη αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και την αναγκαιότητα.

Γι' αυτό προτείνουμε την άμεση συγκρότηση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ. Μία πρώτη κίνηση θα μπορούσε να είναι η κοινή παρουσία στο 14ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.
Ακόμα προτείνουμε ένα τριήμερο φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σεπτέμβρη, το οποίο θα αποτελέσει και το εναρκτήριο λάκτισμα της δραστηριοποίησης των νέων του ΣΥΡΙΖΑ. Το φεστιβάλ θα δίνει πρώτα το λόγο στους/στις ανένταχτους/ες νέους/ες που θα δηλώσουν το παρών και τη στήριξή τους στο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για τη συσπείρωση της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Η πρότασή μας, θα κατατεθεί αύριο (Πέμπτη) στη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και ελπίζουμε να αγκαλιαστεί από όλους και όλες ώστε να δείξουμε στην πράξη την πίστη μας στην ενότητα της ριζοσπαστικής αριστεράς και την εμπιστοσύνη μας στη νεολαία.

Νέες και νέοι της ΑΚΟΑ


1 σχόλιο :


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ