ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το ξύλο βγήκε από τα Εξάρχειατου Γιάννη Θ. Σχίζα

Ο βουλευτής της ΝΔ  Βασίλης Οικονόμου, δεινός κωλοτουμπιστής, ξυλοκοπήθηκε  από ομάδα 10 ατόμων σε εστιατόριο των Εξαρχείων…


Ο κύριος Οικονόμου τιμωρήθηκε αυστηρότερα από ό,τι ο Υπουργός   Σκουρλέτης, που απλώς σιχτιρίστηκε προ καιρού  στην ίδια περιοχή.


Αμφότεροι παραβίασαν το άβατο των Εξαρχείων, εν γνώσει των κυρώσεων που κατά καιρούς υπέστησαν διάφοροι  εισοδιστές στο Γαλατικό χωριό….  Υπενθυμίζω εδώ την περίπτωση του χενεράλ Τσουκάτου, η οποία και ενέπνευσε την σύνταξη μιας πολύ αξιόλογης και εύχαρης προκήρυξης….

Ο κύριος Οικονόμου ήταν ο μόνος πολιτικός από τον οποίο απαίτησα να διακόψει την αποστολή ιμαίηλ στη διεύθυνσή μου. Αυτό δεν το είχα ζητήσει από  κανένα άλλο , όση κι αν ήταν η καταστατική αντίρρησή μου στα κηρύγματά του. Κι αυτό το έκανα γιατί είχα  αναρτήσει στον ιστότοπο ΟΙΚΟΝΙΚΗ σωρεία παρεμβάσεων και επερωτήσεων  του Οικονόμου για ζητήματα ποιότητας ζωής : Τον είχα διαφημίσει συστηματικά, χωρίς ανταλλάγματα και χωρίς καν να τον γνωρίζω, όμως  αυτός πήγε εκεί που πήγε «χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ» - που θάλεγε ο ποιητής....

Επειδή γενικά είμαι εναντίον των  Ζορό,   δεν πρόκειται να χειροκροτήσω τον ξυλοδαρμό. Όμως δεν πρόκειται και να λυπηθώ γι αυτόν.

Όσο δε γι αυτούς που θα επικαλεστούν  τον πολιτικό πολιτισμό και άλλα ηχηρά παρόμοια, θα τους παραπέμψω στο σύνθημα : «Νόμος είναι το δίκιο του καστανά».


Για να εμπεδώσουν ό,τι έχουν ακούσει ως τώρα : Δηλαδή  ότι δεν μπορείς να ξεσχίζεις σύνταγμα και νόμους και δικαιώματα,  και  να απαιτείς από τους άλλους να κάθονται  Παναγίες….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ