ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν υπήρχε το μνημόμιο, θα έπρεπε να το έχουμε εφεύρει!...


(αφιερωμένο σε κάποιους συριζέους που αυτοαποκαλούνται ακόμα αριστεροί...)

Η δήλωση του κ. Σιμορέλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μάλιστα την έκπληξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος είπε, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του «τον Σιμορέλη σας είπα να μου φέρετε, όχι τον Γεωργιάδη». Αν αυτό είχε γίνει πριν 3 μήνες, τότε σίγουρα θα προκαλούσε την διαγραφή του. Όμως σήμερα διαγράφονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσοι που δεν συμφωνούν με παρόμοιες δηλώσεις....

Παρακολουθείστε το:
.

3 σχόλια :

  1. Λέει ο Σιμορέλης, και ο κάθε συριζέος σήμερα: "έσκασε η βόμβα στα χέρια μας".

    καμία βόμβα δεν έσκασε στα χέρια σας. Αυτά που κάνετε σήμερα τα γνωρίζατε από χθες, ( τουλάχιστον πριν από τις εκλογές). Τι βόμβα την πετάτε στις πλάτες του λαού, για να εξασφαλίσετε την παραμονή σας στους κυβερνητικούς θώκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Είναι πιο επικίνδυνοι από τους πασόκους και τους δεξιούς γιατί είναι ανίκανοι και άσχετοι να διαχειριστούν οτιδήποτε πιάνουν στα χέρια τους.

    Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρχηγός Αλέξης Τσίπρας και οι Τζιχαντοβουλευτές του πιστεύουν με φανατισμό στο Μνημόνιο και είναι ικανοί να θυσιάσουν το σύνολο των πολιτών για την υπεράσπιση του:

    Τον θάνατο σκόρπισε η τρομοκρατική οργάνωση «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» με επίθεσή της τα μεσάνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ