ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30.09, 5.30 πμ στον ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ των ΡΟΜΑ στο ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ








2 σχόλια :

  1. O ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης πετάει την μπάλα στον Δήμο:

    Όπως γράφει η ΑΥΓΗ:

    Κάλεσε τον νέο Δήμαρχο Χαλανδρίου να φέρει "μία βιώσιμη και άμεσα υλοποιήσιμη λύση" σε περίπτωση που υπάρχουν αντιρρήσεις για την μετεγκατάσταση των Ρομά στην περιοχή των Μεγάρων και καταλήγοντας η ανακοίνωση της αποκεντρωμένης Διοίκησης κλείνει απαιτώντας ένα θέμα που δεν λύθηκε επί χρόνια να λυθεί άμεσα."Εφόσον αυτό δεν συμβεί εντός των επόμενων ημερών, υπάρχει ήδη ο έτοιμος καταυλισμός που πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζουν οι Διεθνείς Συμβάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

    Για να δούμε, τι απάντηση θα δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ωραίο είναι πως σε μια πιθανή μετεγκατάσταση στη εξορία του όρους Πατέρα αντιδρά και ο δήμαρχος Μάνδρας-Ελευσίνας απ' ότι άκουσα πριν λίγο στο δελτίο της ξενέριτ. Η ρατσιστική πανούκλα μολύνει τη μία μετά την άλλη τις γειτονιές και τις πόλεις σε βαθμό ανησυχητικό. Παθητική στάση από δω και στο εξής ισοδυναμεί με συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ