ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Αγαπημένοι μας Αρχηγοί


Αγαπημένοι μας  Αρχηγοί
Με ανείπωτη χαρά πληροφορηθήκαμε, ότι την Δευτέρα (21/12) και περί ώραν 8:40 (νομίζουμε ότι θα είναι στις 9 παρά 20, έτσι;), θα επισκεφτείτε τον χώρο εργασίας μας, για να μας πληροφορήσετε τα περί του αγώνα μας, εμάς τις επισφαλείς.
Είμαστε 3 συντρόφισσες  καθαρίστριες στο σταθμό της Λαρίσης. Αμέσως μόλις το μάθαμε ειδοποιήσαμε και τις άλλες συναδέλφισσες κι έπεσε πολύ σούσουρο και μεγάλη χαρά. Έχουμε και μια μπερμπάντισσα που αμέσως ρώτησε : Θα είναι και εκείνο το ομορφόπαιδο ο αρχηγός σας. Τι να πούμε, έτσι είναι αυτή.
Θέλουμε να ρωτήσουμε τα εξής:
  1. Θα είναι τα κανάλια; Θα υπάρχει δηλ. βίντεο, όπως έλεγε και η «Εγκύκλιος»;
  2. Θα είστε ακριβώς στην ώρα σας, ώστε να τρέξουμε να βγάλουμε  τις φόρμες εργασίας και να βάλουμε τα φουστανάκια μας, να βαφτούμε λίγο, μην βγούμε έτσι χάλια στο γυαλί.
  3. Θα μοιράσετε τίποτις τσουρεκάκια, γιορτινές μέρες που είναι; Θα είναι μεγάλα, να κουβαλάμε και καμιά σακούλα;
  4. Αναμνηστικές φωτογραφίες θα μπορούμε να βγάλουμε, ρώτησε αυτήνη η μπερμπάντισσα; Όλες θέλουνε να έχουν φωτογραφίες με τον αρχηγό μας κι αν δεν γίνεται, έστω και με τον Παπαδημούλη, τι να κάνουμε. Καλούτσικο είναι κι αυτούνο.
  5. Επίσης μερικές ρωτάνε αν μπορεί να είναι και το απόγεμα στις 6 η ώρα, μπροστά στα Μακντόλαντ κι αν θα έχει χοτντογκ και μπυρίτσα το προγραμμα;
    Θα γινόταν να μας ενημερώσετε με ένα δελτίου τύπου της επιτροπής, για αυτά τα καίρια ερωτήματα;

Σας ευχαριστούμε που μας θυμηθήκατε, εμάς τις αόρατες, μέρες που είναι και όλοι μας ξεχνάνε. Θέλουνε όμως να βρίσκουνε καθαρά τα μάρμαρα, μετά από τις φτυσιές τους και τα αποτσίγαρα τους. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτή η παλιοκοινωνία….

Σας περιμένουμε
Χ¨ Σωκρατίδου Ευλαμπία, καθαρίστρια Α΄
Στρατουλίδου  Δημητρούλα, βοηθός Α΄
Ταμάροβα  Σουλτάνα, βοηθός Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ