ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι το ...Ριάντ!




Η εκτόξευση του δορυφόρου μεταδόθηκε απ΄ ευθείας από την ΕΡΤ με σχολιαστή τον απεσταλμένο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Γαλλική Γουιάνα, Σ. Κυριακίδη. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον "ελληνικό δορυφόρο" και τι σημαίνει για την χώρα μας, κάνετε κλικ στην εικόνα να δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Όμως, όσο ελληνικός είναι ο δορυφόρος, άλλο τόσο η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι το Ριάντ, όπου έχει την έδρα της η εταιρεία στην οποία ανήκει ο δορυφόρος. Στην επίσημη ιστοσελίδα της μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Arabsat, που ιδρύθηκε το 1976 από τα 21 κράτη-μέλη του Αραβικού Συνδέσμου, εξυπηρετεί τις αυξανόμενες ανάγκες του αραβικού κόσμου για πάνω από 40 χρόνια και λειτουργεί με έδρα το Ριαντ. Η Arabsat διατηρεί επίσης στρατηγικές συνεργασίες με τις περισσότερες από τις κορυφαίες εταιρείες δορυφορικών εταιρειών και VAS και με την εξαγορά της Hellas Sat , μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι συνεργασίες αυτές και οι εξαγορές συνεχίζουν να επεκτείνουν την εμβέλεια του Arabsat με νέα τροχιακά διαθέσιμα slots και δικαιώματα συχνότητας , επιτρέποντας στους πελάτες να φτάσουν μακρύτερα από ποτέ και να προσφέρουν περιεχόμενο και υπερσύγχρονες λύσεις σε οποιοδήποτε ακροατήριο τελικού χρήστη ή επιχειρηματικό συνεργάτη σε όλο τον κόσμο.»

περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ