ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Α. Αλαβάνος : « Εμείς ηττηθήκαμε πριν καν ψηφίσει ο λαός»


Aναδημοσίευση από το "iskra.gr"

«Όσες και όσοι, πεισματικά αλλά και πειστικά, επί τέσσερα χρόνια, από τις μέρες μετά το δημοψήφισμα μέχρι χτες, με επανειλημμένες και επίμονες πρωτοβουλίες επιδιώξαμε της συνεργασία των σχημάτων της αριστεράς αλλά και ευρύτερα της εναλλακτικής πορείας, έχουμε ηττηθεί πριν τις εκλογές. Το εγχείρημα μας απέτυχε ολοκληρωτικά.

Το εκλογικό τοπίο της αριστεράς μένει κατακερματισμένο. Ας μη το επιδεινώσουμε κι άλλο με εξ οικείων δηλητηριώδη βέλη , όπως αυτά ενάντια στον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Μέρα25, που έχουν τη δική τους γόνιμη συμβολή στην επεξεργασία ενός εναλλακτικού προγράμματος για την αναγέννηση της χώρας.

Παρά την πολυδιάσπαση η μόνη ψήφος με ένα θετικό μήνυμα, έστω και, για το μέλλον, είναι προς δυνάμεις της αριστεράς. Προσωπικά στηρίζω την ΛΑΕ. Γιατί είχε ενωτικό πνεύμα, σε αντιδιαστολή με τη στάση της στις ευρωεκλογές. Και γιατί συμμετέχοντας στις εκλογές σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, δείχνει γενναιότητα, και η γενναιότητα χρειάζεται στην αριστερά»

Αθήνα 3.7.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ