ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Χάσανε τον μπούσουλα οι “μακεδονομάχοι”;


(Αν δεν τον γνωρίζετε, διαβάστε το παρακάτω κείμενο)
Μήπως πήρατε χαμπάρι τι έγινε πριν 5 μέρες στη πλατεία Συντάγματος; Φαίνεται ότι χάθηκε ένα πολιτικό στοίχημα, απ' αυτά που χάνονται σχεδόν κάθε μέρα από την “πατριωτική” αριστερά. Η κατάσταση σε αυτό το χώρο είναι μάλλον τραγική όχι μόνον πολιτικά αλλά και από ψυχολογική άποψη. Δεν πρόκειται για “αριστερή μελαγχολία” αλλά προχωρημένη “κατάθλιψη”, όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε στο iskra.gr:

Πράγματι, ένα συλλαλητήριο που προβλήθηκε ως συνέχεια των προηγούμενων συλλαλητήριων για το “Μακεδονικό” και δεν συγκέντρωσε ούτε 500 είναι μεγάλη αποτυχία. Αξίζει να παραθέσουμε ποιοί το στήριξαν για να κάνετε τις συγκρίσεις με τα προηγούμενα: Η Παμμακεδονική Ομοσπονδία ΗΠΑ, Η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα ΕΛΛΑΔΟΣ Αυστραλίας, Μακεδονική Κίνηση Κύπρου, Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΜΥΚΗΝΩΝ, Γαλλικό Κίνημα Νέα Αντίσταση (CNR) ,Campaign for an independent Britain (CIB), ΚΨΜ Βετεράνων Στρατιωτικών, Ασπίδα Μακεδονίας οι Μακεδονομάχοι, ΕΛΚΙΣ, Πανελλήνιο Πατριωτικό Απελευθερωτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων, Πολίτες Δημοκρατίας, Συσπείρωση Πολιτών, Πολιτικός Διάλογος Ελλήνων Εξωτερικού.

Εδώ και το σχετικό video της προαγγελίας του:
Συνέντευξη Τύπου με Καργάκο, Ρωμανό, Μπιτάκου, Bennett για το Πανεθνικό Συλλαλητήριο ''Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ''  (2 Μαΐου 2018)


Επίσης, σε ζωντανή μετάδοση στο σχετικό video των οργανωτών καταγράφεται το  χάσμα σε σχέση με τις προσδοκίες τους. Όσοι έχουν αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς μας, ας ρίξουν μια ματιά εδώ:

Ο Καζάκης όμως ήταν και παραμένει αισιόδοξος. Δεν ταλαντεύεται με ποιούς θα πάρει και ποιούς θ' αφήσει... Χαρακτηριστική η δήλωσή του:

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το «POLICE- voice news» και άλλα παρόμοια ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης:

Αν δεν έχει φτιάξει το κέφι σας, τότε ρίξτε μια ματιά εδώ, σίγουρα θα γελάσετε:


1 σχόλιο :

  1. Δεν χάσανε το μπούσουλα, την καθοδήγηση χάσανε και ψάχνουν να την βρούνε. Αρκετοί οι πρόθυμοι να την αναλάβουν, αλλά δεν πρόκειται να τα βρούνε μεταξύ τους. Οι πιο έξυπνοι, όπως ο Βελόπουλος κάθονται στην άκρη και περιμένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ