ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο Πάνος Καμμένος με τις δηλώσεις του θέλει να γίνει το μεγαλύτερο τσιράκι του Τραμπ στην Ελλάδα (VIDEO)



Αναδημοσίευση από το "luben.tv"

Ο ΥΠΕΘΑ δηλώνει μεγάλος υποστηρικτής του Τραμπ

Όλος ο μη ακροδεξιός πλανήτης δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και ξενερωμένος με την εκλογή του Ντοναλτ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, στην Ελλάδα όμως δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης , τον Πάνο τον Καμμένο που δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 υποστηρικτής του Τραμπ:

Με τον Τραμπ που είναι κατά της παγκοσμιοποίησης θα σταματήσουν οι οικονομικές επιθέσεις ενάντια στις φτωχές χώρες

και συνέχισε λέγοντας

Τώρα ο εχθρός δεν είναι η Ρωσία, άλλα ο Isis, οι Αμερικάνοι θα μας δώσουν και χρήματα για τις βάσεις που διατηρούν στην χώρας μας τα οποία και θα χρησιμοποιήσουμε για εξοπλισμούς



Όλη αυτή η χαρά του Πάνου για τον πόλεμο κατά της παγκοσμιοποίησης που διατείνεται ότι ξεκίνησε ο Τραμπ μάλλον γίνεται μεγαλύτερη, καθώς χτες ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε ότι ο Τραμπ “πήρε το όπλο του” και ότι “ετοιμάζονται” πρώτοι μετανάστες που θα πάρουν τον δρόμο της εξόδου από τις ΗΠΑ μέσω τον απελάσεων που “έταξε” προεκλογικά ο νεοεκλεγείς πρόεδρος. Αυτοί θα είναι για αρχή οι μετανάστες χωρίς χαρτιά που έχουν ποινικό μητρώο, ή εκκρεμούν σε βάρος τους ποινικές διώξεις.



Αυτά δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Σον Σπάισερ που είναι ο νέος εκπρόσωπος της αμερικάνικης προεδρίας και συμπλήρωσε ότι δεν θα σταματήσουν οι απελάσεις μονό σε αυτές τις κατηγορίες μεταναστών, άλλα θα προχωρήσουν αργότερα και σε αυτούς που έχει λήξει η βίζα τους και άλλους.

Ο Τραμπ στις προεκλογικές του ομιλίες είχε πει ότι θα απελαθούν και οι 11 εκατομμύρια μετανάστες που υπολογίζεται ότι ζουν στις ΗΠΑ χωρίς χαρτιά, λέγοντας μαλιστα για τους Μεξικανούς μετανάστες ότι είναι εν δυνάμει βιαστές και εγκληματίες.

Στην πρώτη του ομιλία ενώπιον της Γερουσίας χτες ο Αμερικάνος πρόεδρος, δήλωσε ότι έχασε την πλειοψηφία των ψήφων στις εκλογές επειδή δεν τον ψήφισαν οι “λαθρομετανάστες”. Περίεργο αν σκεφτεί κάνεις ότι οι μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά προφανώς μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ