ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

κίνηση ΜΑΤ από το ΚΚΕ;Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας για την ακρίβεια της (δεν έχει ακόμα ούτε επιβεβαιωθεί ούτε  όμως διαψευσθεί), δημοσιεύουμε  την παρακάτω "είδηση" από το thefaq.gr,  η οποία  η οποία αν είναι αληθινή πυροδοτεί σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο:

Συμφωνία Ζωής-Κουτσούμπα για κοινή εκλογική κάθοδο με “προξενιό” Κανέλλη

Συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του thefaq, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του κινήματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για εκλογική σύμπλευση.

Μάλιστα, το πολιτικό αφήγημα αυτής της συμφωνίας θα στηρίζεται στην “Συσπείρωση της Αριστεράς” οριοθετώντας το λεγόμενο αντιμνημονιακό χώρο της αριστεράς, ενώ παραμένει ανοιχτό αν θα προσκληθεί σε αυτό το σχήμα να λάβει μέρος και η ΛΑΕ του Π.Λαφαζάνη.

Η συμφωνία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επικυρώθηκε μέσα στις γιορτές και ρόλο γέφυρας για αυτήν έπαιξε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής και την οικογένειά της.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία αυτή είναι δεδομένη και έτοιμη να ενεργοποιηθεί ακόμα και σε περίπτωση που υπάρξουν πρόωρες πολιτικές εξελίξεις.

1 σχόλιο :

  1. κακό συναπάντημα4 Ιανουαρίου 2017 - 3:30 π.μ.

    Ενδιαφέρον έχει πως λυσσάξανε διάφορα "επιτελεία" απ' όλους τους πολιτικούς χώρους μπροστά στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας (φανταστικής μέχρι στιγμής, αφού δεν υπάρχει επιβεβαίωση) συμφωνίας. Ενδεικτικό είναι υπέρμετρη προβολή ενός ασήμαντου γεγονός κάποιων αποχωρήσεων, που το έχουν κάνει "πρώτο θέμα" ακόμα και μερικοί που μέχρι χθες έβλεπαν ως σύμμαχό τους την Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ