ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

και 2ο χριστουγεννιάτικο δώρο στους εργολάβους....




Με το άρθρο 27 του νομοσχέδιου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, το άρθρο 292 του Ποινικού Κώδικα τροποποιείται ως εξής:

«1. Όποιος με πρόθεση παρεμποδίζει τη λειτουργία κοινόχρηστης εγκατάστασης που εξυπηρετεί τη συγκοινωνία και ιδίως αυτοκινητοδρόμου, σιδηροδρόμου, αεροπλάνου, λεωφορείου, ταχυδρομείου ή τηλεγράφου που προορίζονται για κοινή χρήση τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος.

2. Αν η πράξη της παρ. 1 είχε σημαντική διάρκεια επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι τρία έτη.

3. Αν η πράξη της παρ. 1 ήταν ασήμαντη, ιδίως αν ήταν μικρής έκτασης ή διάρκειας επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι έξι μηνών».

Δεν είναι απλά  ένα δωράκι της πολιτικής εξουσίας προς τον εαυτό της για να αντιμετωπίζει τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις των Αγροτών και του κινήματος ενάντια στα διόδια, Είναι και ένα δώρο προς τους “εθνικούς εργολάβους”, οι οποίοι έχουν προνομιακή μεταχείριση αφού κάνει ότι μπορεί για να μην μειωθούν οι εισπράξεις τους. Πριν μερικές μέρες φρόντισε με μία άλλη ρύθμιση να τους απαλλάξει από τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών δωρίζοντας τους 1 δις. Περισσότερα, εδώ:

3 σχόλια :

  1. Σήμερα στον σκαι με μεγάλη αγαλλίαση ανακοίνωσαν τις νέες ρυθμίσεις του ποινικού κόδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών''ακούμε και κινητοποιήσεις αγροτών δεν βλέπουμε.Μάλλον θα περιμένουν να πάρουν πρώτα τις επιδοτήσεις απο την Ε.Ε..
    Αφήστε το ρε παιδιά.Οσο οι αγρότες χειραγωγούνται και καπελώνονται απο κομματικούς αγροτοπατέρες τύπου Μπούτα και ΣΙΑ,δεν βλέπουν άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ατοφιος μαρξισμός λενινισμος τι να λέμε έτσι κατάλαβαν τον πατερούλη Στάλιν οι σύντροφοι που μελεταγαμε όλοι μαζί τα άπαντα του τη δεκαετία του 80 στη γκιλφορδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ