ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε την παράσταση στην πορεία του Πολυτεχνείου!


Ενώ το όχημα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του ΚΚΕ πορεύτηκαν χωρίς καμία παρενόχληση από τις αστυνομικές δυνάμεις, το όχημα καθώς και η κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν συνέχεια υπό στενή παρακολούθηση καθ' όλη την διάρκεια της πορείας:
φωτογραφίες:
(κλικ στην φωτογραφία για περισσότερες.)

Όταν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην πρεσβεία, ο κόσμος άρχισε τις τις επευφημίες:
video:


14 σχόλια :

  1. Μέσα στα πλαίσια της αριστεράς όποιες απόψεις και αν έχει κανείς για το ΣΥΡΙΖΑ αυτή η απροσχημάτιστη αλητεία πρέπει να αποδοκιμαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως. Δεν φτάνει ένα γιουχάισμα στην πορεία για να καταδείξει τόση αλητεία. Ούτε η αποχή τόσου κόσμου από τις εκλογές. Είναι μεγάλη η προδοσία κι ας είχε δώσει δείγματα ο Τσίπρας με το παρεάκι γύρω του, κι ας μας τραβούσαν κάποιοι απ' το μανίκι για να μας ξυπνήσουν.

      Όσο για τον φίλο πιο κάτω που λέει για ΛΑΕ κλπ, Εγώ φίλε μου δεν ψήφισα ΛΑΕ. Δεν θεωρώ ότι κι ο Λαφαζάνης είχε σωστή στάση ανεχόμενος τη διολίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλος ούτε μετά που με την προκήρυξη των εκλογών, αμέσως έφτιαξε κόμμα λες και αυτό ήταν η λύση στο πρόβλημα.

      Όμως αν χρησιμοποιείς ως επιχείρημα το εκλογικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είσαι πολύ μικρός από διάφορες απόψεις. Τόσα χρόνια δηλαδή που ο λαός επιβράβευε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κι εμείς παλεύαμε να εκλέξουμε βουλευτές, τι θα έπρεπε να κάνουμε τότε στον ΣΥΡΙΖΑ; Να διαλυθούμε για χάρη του ΓΑΠ πχ επειδή τον επέλεξε ο κυρίαρχος λαός; Μαζί δεν τον γιουχάραμε τον ΓΑΠ; Ή μήπως δεν έπρεπε και δεν ήταν πολιτικά πολιτισμένο;

      Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι όσοι είχαν τσίπα ή δεν παραείναι διανοητικά ή πνευματικά γερασμένοι για να συνεχίσουν να εθελοτυφλούν, έφυγαν. "Αποστρατεύτηκαν" σαν και μένα απογοητευμένοι ή όσοι είχαν κουράγια μετά από τέτοια κατραπακιά, αποφάσισαν να δώσουν τις δυνάμεις τους αλλού. Κι αυτοί που έμειναν καμαρώνουν τα όμορφα ρούχα του γυμνού βασιλιά τους ή κοιτάνε πού θα χωθούν και τι θα αποκομίσουν μια και είναι το μόνο που τους απέμεινε.

      Ο ΓΑΠ πέθανε, ζήτω ο ΓΑΠ!

      Διαγραφή
    2. αυτή η συμπεριφορά πρέπει να καταδικαστεί. Δεν γίνεται να περνούν μπροστά από τα μάτια σου τόσοι εξευτελισμένοι οπαδοί του κόμματος που βγάζει τη ζωή σου στο σφυρί και να μην πετάχτεί ούτε ένας φρέντο ή μπουκαλάκι νερό

      Διαγραφή
  2. Νέος πολιτικός πολιτισμός από εγκάθετους της ΛΑΕ.
    Αξία βέβαια έχει το ου... που είπε ο λαός στις πρόσφατες εκλογές, γιαυτό ίσως και η λύσσα που τους διακρίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια αριστερά; Παραμένει ο Σύριζα αριστερά; Αν παραμένει αριστερά αυτό το κόμμα τυχοδιωκτών και αμοραλιστών τότε θα πρέπει να συζητήσουμε από την αρχή όλες τις αρχές της αριστεράς και να τις αλλάξουμε ΟΛΕΣ. Δεν υπάρχει αρχή για αρχή της αριστεράς που ο Τσίπρας και οι "υπαλλήλοι" του (οι διορισμένοι στο Δημόσιο Συριζαίοι) που να μην έχουν καταπατήσει. Η αριστερά αν δεν θέλει να υποστεί τις χειρότερες συνέπειες από την πτώση του Σύριζα θα πρέπει να κόψει κάθε γέφυρα επαφής με αυτούς τους τύπους. Απομόνωση τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... και γκούλαγκ, και ψυχιατρείο και εκτέλεση για τους πιο τυχοδιώκτες και πιο αμοραλιστές αν το επιτρέψει ο συσχετισμός δυνάμεων... Θέλει ο σταλινισμός για να κρυφτεί αλλά η αριστερή συνέπεια δεν τον αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τα σάπια. Αυτά σε κανέναν αφελή που σας πίστεψε και σας στήριξε για να σκίσετε τα μνημόνια ή στο δημοψήφισμα ας έδωσε "ώθηση" για πιο σκληρή διαπραγμάτευση. Για το τρίτο μνημόνιο θα πεις τίποτα; Για το νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί αύριο για τους πλειστηριασμούς που λεγατε θα προστατέψετε το 70-80% των πρώτων κατοικιών και από την πολύ διαπραγματευση το "ανεβάσατε" στο 25%. Επί του πρακτέου έχεις να πεις τίποτα; Ή παγγαλίστικες καταδίκες μόνο;

      "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
      τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
      όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις"

      Διαγραφή
  5. Μένω κατάπληκτος από τη πολιτική στρεψοδικία του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της απάτης και της διάλυσης της χώρας, τολμά να εκφέρει άποψη ! Στη πορεία του Πολυτεχνείου σας άξιζε πολύ περισσότερη αποδοκιμασία, από αυτήν που υποστήκατε ! Κι εκείνος ο καραγκιόζης που κυκλοφορεί ακόμη με το παλαιστινιακό μαντήλι στο λαιμό, θα έπρεπε να φάει γιαούρτι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απογνωση της ΛΑΕ για την πολιτικη τους ανυπαρξια τους οδηγει σε τυχοδιωκτικες και προβοκατορικες ενεργειες οπως αυτη των στημενων αποδοκιμασιων στην πορεια της 17 Νοεμβρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα καταφερει. Ομως εσεις δεν εχετε καμμια τυχη και το ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O χρονιος και διαχρονικος πολιτικος υποσιτισμος, στα ορια της ασιτιας, της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας την εχει οδηγησει σε μορφες πολιτικης αλητειας ΄φωνες, διαπομπευσεις, facecontrolw, mind controls κα. Και ολα αυτα θεωρουνται προοδευτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γνωρίζοντας πρόσωπα (καταστάσεις όχι, απλό μέλος ήμουν), από το βίντεο συνάγω τα εξής:1) βλέπω αρκετούς που ζάλιζαν και εκδίωκαν νέα μέλη με τους φλογερούς "ταξικούς" λόγους τους να έχουν μείνει στο "μαντρί".Κάποιοι από αυτούς κυκλοφορούν με κρατικά οχήματα πλέον.Το μπλοκ επίσης μπορεί να θεωρηθεί μεγάλο. Αυτό είναι αναμενόμενο για την Αθήνα, όπου υπάρχει ο κεντρικός μηχανισμός. 2) είδα δυστυχώς και κάποιους άνεργους που παρέμειναν, πράγμα που το ερμηνεύω μόνο στη βάση του συναισθηματισμού και του γεγονότος ότι δεν δημιουργήθηκε ως τώρα κάτι άλλο, αξιόπιστο. 3) πολύ γερασμένο το μπλοκ συνολικά, μεταπολιτευτικοί κνίτες και ρηγάδες. 4) έχει αλλάξει πολύ η σύνθεση του κόμματος επί το πασοκότερο και το πλουσιότερο (με μια λέξη,αλαζονικότερο). Δεν πειράζει, το βλέμμα του προδότη υπάρχει στα πρόσωπα όσων έμειναν, ως τιμωρία.
    Νομίζω όμως πως αρκετά ασχοληθήκαμε με το συριζα. Το μπλογκ είναι αφιερωμένο στη συσπείρωση της ριζοσπαστικής αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε αριστερό ούτε ριζοσπαστικό κόμμα είναι, και μόνο κάποιοι που λειτουργούν ως κολλημένοι σε χαμένο έρωτα το αρνούνται, στη σημερινή υφήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι Συριζοπασόκοι Οι αποδοκιμασίες δεν είναι καθόλου του γούστου μου γιατί είμαι ένας σοβαρός οικογενειάρχης και νοικοκοιραίος. Αλλά στην προκειμένη, οι αποδοκιμασίες είναι και νόμιμες και ηθικές. Ανήθικο είναι το λαθρεμπόριο ελπίδας που έχετε ανοίξει. Παράνομη είναι η διακυβέρνησή σας. Η άναντρη προδοσία της ξεκάθαρης απόφασης του δημοψηφίσματος συνιστά πραξικόπημα και το ξέρετε. Οι μετέπειτα εκλογές είναι εκλογές φύλο συκής, σημαδεμένες, χωρίς περιθώρια δημοκρατικής εναλλακτικής. Ξέρετε επίσης ότι εκλογές κάνουν και οι χούντες, και μάλιστα παίρνουν όχι μόνο τριαντατόσο, αλλά τουλάχιστο πενήντα τόσο τοις εκατό, όπως ο σύντροφός σας ο Ερντογάν, που φορά κι αυτός τα κόκκινα.
    Είστε λοιπόν διεφθαρμένοι; Όχι, δεν είστε. Σας ακολουθούν ακόμα καλοί και αριστεροί άνθρωποι. Αλλά ή θα τους διαφθείρετε, ή θα τους κάνετε στην άκρη και με τρόπο. Αυτό είναι το δικό σας μέλλον.
    Όσο για το μέλλον των εξωκοινοβουλευτικών, μούρχεται στο μυαλό ένα σύνθημα αυτών των μόνιμων εξωκοινοβουλευτικών, των αναρχικών, αν κι αυτοί δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Το λέει κάπως έτσι: “Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το λέγανε λοιπόν το σύνθημα αυτό κάτι παιδιά με θολωμένο μάτι και απο τότε με στοιχειώνει. Τσαμπουκά στο τσαμπουκά, τελικά διαλύσανε το δικό μας το μπλοκ που διαμαρτυρόμασταν στην πορεία και ήμασταν σχεδόν όλοι νοικοκυραίοι, πλην αγανακτισμένοι. Δεν είχαν δίκιο, αυτό που κάνανε ήταν λάθος, τα παιδιά και δεν ξέρω αν θα καταλάβουν ποτέ πως να φέρονται σωστά.. Αλλά κύριοι Συριζοπασόκοι, διαχειρίζεστε πολύ άσχημα τον ασκό του αιόλου και θα την πληρώσουμε όλοι αυτή την ελαφρομαγκιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή το video είναι γυρισμένο στα 50p, μπορείτε να το απολαύσετε στην μισή ταχύτητα χωρίς να χάσετε τον ήχο: Πηγαίνετε στο κάτω δεξιά πλήκτρο του youtube που είναι για τις ρυθμίσεις και ρυθμίζετε την ταχύτητα στην επιλογή 0.5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ