ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Απαράδεκτος!

Αναδημοσίευση από το "OKTANA by Raskolnick"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α., Νίκος Φίλης​, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι βουλευτές του Συ.Ριζ.Α. διαφώνησαν, ενώ διατύπωσε την άποψη ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμπορεύεται κοινοβουλευτικά με τη Χρυσή Αυγή.

Ο Φίλης τόνισε ότι όσοι δεν ψήφισαν «Ναι» το Σάββατο θα πρέπει να παραιτηθούν και να παραδώσουν τις έδρες τους, ενώ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι τον έχει ενοχλήσει η «συμπόρευση» της σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής!!!

Εμείς έχουμε να παρατηρήσουμε ότι δεν βοηθά καθόλου τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, να περιφέρονται τα διάφορα κυβερνητικά στελέχη στα βοθροκάναλα που η κυβέρνησή τους είχε υποσχεθεί ότι θα τα σφραγίσει για να μη βγαίνει από εκεί μέσα μπόχα, και να αναδίδουν περισσότερη μπόχα. Θα έχουν ασφαλώς τους λόγους του, αλλά είναι λόγοι ακατανόητοι σ' εμάς τους πληβείους!


Ειδικά η γελοιότητα του ισχυρισμού του κ. Φίλη, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συμπορεύεται σε θέματα κοινοβουλευτικής διαδικασίας με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, τον αφήνει απολύτως έκθετο και ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος για τη δική του παραίτηση. Στο κάτω-κάτω της γραφής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει αποδείξει κάποια χρησιμότητα τους τελευταίους πέντε μήνες, ενώ αυτός και κάτι άλλοι, καμία!

Τώρα είναι ώρα περισυλλογής και αυτοκριτικής για την αποτυχία της διαπραγμάτευσης. Τώρα είναι ώρα, ενότητας και δουλειάς, προκειμένου το κυβερνητικό μέτωπο να μείνει αρραγές για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, την καταστροφική φοροκαταιγίδα που μαζεύεται πάνω από τα κεφάλια μας και πρωτίστως να χτυπηθούν στη ρίζα τους τα αίτια που μας κατάντησαν σαν κοινωνία, εδώ που μας έχουν καταντήσει...

Προέχει τώρα που έκλεισε το εξωτερικό μέτωπο, τώρα που η Ελλάδα ηττήθηκε και συνθηκολόγησε, να ξεκινήσουν, έστω και με έξι μήνες καθυστέρηση, τα υπεσχημένα, με πρώτο και κυριότερο το αλύπητο χτύπημα της ολιγαρχίας και των συμμάχων της που εντός, εκτός και επί τα αυτά της δημόσιας σφαίρας, ανέκαθεν λυμαίνονται και απομυζούν τη γονατισμένη πια κοινωνία μας και την καθημαγμένη οικονομία μας.

Στον αγώνα αυτό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πολύ χρησιμότερη από τον κ. Φίλη και από όσους ομονοούν μαζί του. Κοινωνικά χρησιμότερο θα ήταν να παραδώσει αυτός την έδρα του ή να αρχίσει εφεξής να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του, πριν μιλήσει.

1 σχόλιο :

  1. Θα κάνουν πρόταση μομφής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζώη Κωνσταντοπούλου?
    Σοσιαλφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ