ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Οι μαφίες της ΕΕ αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της χώρας




Η κυβέρνηση υπέκυψε τελικά στους εκβιασμούς στις μαφίας των επιτελείων της ΕΕ. Δεν ήταν η έλλειψη “σχεδίου” που οδήγησε σε αυτή την ήττα, αλλά η έλλειψη θάρρους και αποφασιστικότητας στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Δειλοί και φοβισμένοι, δεν εμπιστεύτηκαν την δύναμη του λαού που τους έδωσε σαφή εξουσιοδότηση να μην υποκύψουν στις πιέσεις των “δανειστών” με το τελευταίο δημοψήφισμα. Σε συνεργασία με το φθαρμένο πολιτικό σύστημα, ετοιμάζονται να αναλάβουν τοποπαρατηρητές και εκτελεστές της χειρότερης πράξης υποδούλωσης της χώρας.

Το βράδυ του δημοψηφίσματος γράφαμε (Μέσα πάμε καλά... ):

Σήμερα όλα είναι διαφορετικά. Στην πιο πολωμένη κοινωνικά και ταξικά πολιτική εκλογική διαδικασία από την μεταπολίτευση, οι “από κάτω” τις τελευταίες μέρες  ...“απασφάλισαν” και την Κυριακή 5 Ιούλη έριξαν το πρώτο “βόλι” στην κάλπη. Μια κοινοβουλευτική διαδικασία απέκτησε χαρακτηριστικά μιας βουβής λαϊκής εξέγερσης. Ο λαϊκός παράγοντας κατέδειξε ότι κάποιες στιγμές μπορεί να πάρει την τύχη του στα χέρια του και να ακυρώσει κάθε πρόβλεψη της “τεχνοεπιστήμης” της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικότητας, μεταφέροντας τον φόβο στο εσωτερικό εκείνων των μηχανισμών, που όλη την προηγούμενη περίοδο τον προκατασκεύαζαν και τον διαχειρίζονταν ως εργαλείο άσκησης της εξουσίας τους.

Τώρα  κήρυξαν ανοικτά τον πόλεμο προς τους “από κάτω, με την συμφωνία που υπέγραψαν. Έφτασε η στιγμή να οργανώσουν την αντίστασή τους, στρέφοντας τα πυρά τους στην ακύρωση αυτής της συμφωνίας και την ανατροπή όλων όσων την υποστηρίζουν.

Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψουμε!


2 σχόλια :

  1. Αν όχι τώρα, πότε;13 Ιουλίου 2015 στις 11:30 π.μ.

    Θα πρέπει να συγκληθεί άμεσα συνέδριο

    Η ανατροπή της ηγετικής ομάδας που χειρίστηκε την “συμφωνία” είναι σήμερα το πρώτο καθήκον των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι ξέρουν ιστορία (Πασοκ του 80) και τα τυπικά το πως είναι κατατεθειμένο το όνομα του κόμματος, θα δουν ότι είναι μάταιη η ανάλωση για την ανάκτηση του ονόματος Συριζα. Ας γίνει λοιπόν κι αυτή η προσπάθεια, αυθημερόν και ως το βράδυ. Αλλά από αύριο:
    Άλλο κόμμα τώρα όσο είναι καιρός. Και αυτή τη φορά όχι παλαιοκομματικές επετηρίδες. Η αριστερή πλατφόρμα δεν είναι άμοιρη ευθυνών- από χρόνια τα έβλεπε, τα έλεγε, αλλά τίποτε δεν έκανε - ανέχτηκε την αντιδημοκρατική λειτουργία - ανέχτηκε την ανικανότητα των ευρωλιγούρηδων - ποτέ δεν ανέλαβε ευθύνες υποκειμένου να οδηγήσει σε εναλλακτική, μόνο ζητούσε εναλλακτική από ποιόν άραγε; - άτολμη και μοιραία, έβλεπε το καράβι να βουλιάζει - και τα ιστορικά στελέχη της τίμια, αλλά φθαρμένα και πολυκαιρισμένα.
    Μόνη της δεν μπορεί ούτε τώρα. εδώ καλά καλά δεν μπορεί ακόμη να αποφασίσει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι αντιδημοκρατική εκτροπή. Ωστόσο έχει βουλευτές. Να τους προσφέρει στην Αριστερά.
    Με όλη την Αριστερά, απέναντι στην κυβέρνηση της εκτροπής.
    ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ