ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Οι σκευωρίες των υπηρεσιών του κ. Πανούση...


Ακούστε τις απόψεις αλλά και τα  σχετικά στοιχεία  με τις συλλήψεις στις 13 Απρίλη (Δευτέρα) στο κέντρο της Αθήνας που παρουσιάζει ο κ. υπουργός Γ. Πανούσης σε πρωινάδικο του MEGA:



Ας δούμε όμως και τα στοιχεία της δικογραφίας

Μερικά έγγραφα από την δικογραφία των συλλήψεων που έγιναν, όπου φαίνεται το μέγεθος της πολιτικής και αστυνομικής σκευωρίας που στήθηκε. Η σκευωρία των συλλήψεων της Δευτέρας όπως και των επόμενων ημερών, αποτελούσε κρίκο σε μια ενιαία αλυσίδα στρατηγικής της κυβέρνησης για την απαξίωση της κατάληψης της Πρυτανείας ώστε να γίνει η εισβολή με το μικρότερο πολιτικό κόστος χάρι στην παραπληροφόρηση.

Οι συλλήψεις στο σωρό πολιτών Ελλήνων και ξένων και η εσκεμμένη συσχέτιση ενός καταζητούμενου ποινικού που συνελήφθη στην οδό Αλεξάνδρας με την κατάληψη της Πρυτανείας φαίνεται καθαρά μέσα από τα έγγραφα.

Τα έγγραφα (κλικ για μεγέθυνση) από την δικογραφία:

-  Στο αρχείο με το όνομα [1] φαίνεται ότι σε όλους αποδίδεται η κατηγορία της συμμετοχής στην κατάληψη, κατά συναυτουργία, από τις 30 Μαρτίου μέχρι και τη μέρα και ώρα της σύλληψης 13 Απριλίου! Ακόμη και για τους ταλαίπωρους τους Αλγερινούς της Philips Morris που έφτασαν στην Ελλάδα στις 13 Απριλίου! Ενδεχόμενα προετοίμαζαν την κατάληψη από την Αλγερία σύμφωνα με τον Κλουζώ Πανούση.

-  Στα αρχεία με το όνομα [5] και [4] υπάρχουν οι απαντήσεις του έκπληκτου ανθρώπου για τη σύλληψή του. Εξηγεί πότε ήρθε (την ίδια ημέρα που συνελήφθη) που μένει (ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία) και παρ όλα αυτά τα σαϊνια της ανάκρισης τους κατηγορούν ότι από τις 30 Μαρτίου κάνουν κατάληψη ...από την Αλγερία!

-  Στο αρχείο [3] ο αστυνομικός που τον συνέλαβε δηλώνει σαν τοποθεσία της σύλληψης την οδό Ασκληπιού στο ύψος της Αλεξάνδρας! Καμία σχέση με την Πρυτανεία δηλαδή. Είναι προφανές ότι υπάρχει αστυνομική και πολιτική σκηνοθεσία για να συσχετιστεί η κατάληψη με το ποινικό έγκλημα και τα ναρκωτικά όπως κάνανε οι γκεμπελίσκοι των ΜΜΕ.

-  Στα αρχεία με το όνομα [2] και [6] υπάρχουν οι απαντήσεις του ανθρώπου που κατηγορείται με διεθνές ένταλμα για ποινικούς λόγους και εξηγεί ότι δεν έχει καμιά σχέση με την Πρυτανεία.

(στα έγγραφα έχουν σβηστεί τα ονόματα των κατηγορούμενων για προφανείς λόγους).


Σχετικό ψήφισμα για τις συγκεκριμένες συλλήψεις από την ΑΔΕΔΥ, εδώ: 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ