ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας



2ο Τριήμερο Αυτάρκειας, Δημιουργίας & Βιωσιμότητας
Από την θεωρία στην πράξη!
Σε θέλουμε μαζί μας!

Φίλεςφίλοι,

Μετά από το επιτυχημένο προφεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο ΑυτοδιαχειριζόμενοCamping της Βούλας, το φετινό προφεστιβάλ θα επικεντρωθεί στην προώθηση των οικο-κοινοτήτων, στην ανταλλαγή εμπειριών, τεχνογνωσίας και ιδεών μέσα από πρακτικά εργαστήρια, αλλά και στις τέχνες με στόχο να έρθουμε πιο κοντά και να περάσουμε ένα όμορφο τριήμερο.

Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και συγχρόνως να δημιουργήσουμε εκείνο το αναγκαίο κλίμα προκειμένου να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στον προορισμό της αυτάρκειας, τόσο μέσα από την προώθηση και την εξέλιξη των εγχειρημάτων που ήδη υπάρχουν αλλά και μέσα από την έμπνευση για δημιουργία περισσοτέρων βιώσιμων χώρων.

Θέλουμε την υποστήριξη και την συμμετοχή σου, ώστε να μπορέσουμε να επιταχύνουμε “όλοι μαζί” τη διαδικασία προς την κατεύθυνση μιας “άλλου τύπου” κοινωνίας με βάση την αυτάρκεια και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας με όρους φιλικότητας προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το όραμα και άρα πιστεύουμε πως δε θα είμαστε μόνοι και σε αυτή την προσπάθεια.

Αν θέλεις να συμμετέχεις είτε στην ομάδα διοργάνωσης, είτε να προσφέρεις τον χρόνο σου για να βοηθήσεις σε κάποια συγκεκριμμένη εργασία σε προσκαλούμε την Παρασκευή 24/4 στις 19.00 στον χώρο Ακρότεχνω (Θεμιστοκλέους 31, Εξάρχεια).

Θα παρουσιάσουμε αναλυτικά όλα τα σχετικά με το προφεστιβάλ και μετά θα χαλαρώσουμε με μουσική.

Σε περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ