ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οι εθνικοί μας εργολάβοι σπάνε τα δεσμά της Ε.Ε.!

Ο Α. Τσίπρας πήγε πρόσφατα στην Μόσχα και ο Γ. Δραγασάκης  - που τον συνόδευε στο ταξίδι μαζί με τον Κώστα Ησυχο, τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά, τον ανταποκριτή Δημήτρη Λιάτσο  και  την Νάντια  Βαλαβάνη - δήλωνε : "Στόχος μια νέα αρχή στις ελληνορωσικές σχέσεις"

Πράγματι, πριν περάσει μια βδομάδα είδαμε αυτή την "νέα αρχή"!  Στο αποκορύφωμα των περιφερειακών και ευρωβουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, στη ρωσική πρωτεύουσα του Βορρά, την Πετρούπολη, έμπαινε η τελική υπογραφή για τη χρηματοδότηση του έργου κατασκευής και λειτουργίας εργοστασίου αποκομιδής και επεξεργασίας των απορριμμάτων της πόλης:

 Στη μέση του τραπεζιού είναι ο Γ.Δ.του "ΑΚΤΟΡ Α.Ε." Σίμος Παναγιωτίδης, αριστερά του είναι ο κυβερνήτης της Πετρούπολης, Γκεόργκι Πολτάφτσενκο, δεξιά του, ο Πρόεδρος της VTB, Αντρέι Κόστιν.
(περισσότερα γι' αυτό το θέμα εδώ: Επεσαν οι υπογραφές για το μεγάλο ντηλ της ΑΚΤΩΡ)

Υπενθυμίζουμε πως και η ΕΕ, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων στο χώρο της διαχείρισης απορριμάτων, φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει το όργιο που ετοίμαζαν κυβέρνηση και περιφέρειες με την κατασκευή άχρηστων, φαραωνικών εργοστασίων στη χώρα μας. (Μια ματιά στο ενημερωτικό ντοκιμαντέρ «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» σε παραγωγή της INFOWAR productions).  

Οι εθνικοί μας εργολάβοι λοιπόν απ' ότι φαίνεται είναι οι πρώτοι που "σπάνε τα δεσμά" της ΕΕ!... Δεν γνωρίζουμε όμως αν κινούνται στην γραμμή των δηλώσεων του Γ. Δραγασάκη ή στην γραμμή της "χρυσής αυγής".  Πρόσφατα  μια ρώσικη οικονομική εφημερίδα δημοσίευσε συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη  Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη σε μεγάλη ρωσική εφημερίδα, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει το "εθνικό πουκάμισο" αυτών των οικονομικών δραστηριοτήτων των εθνικών μας εργολάβων. Και μετά απ' όλα αυτά, φανταστείτε την κ. Τρέμη να ισχυριστεί και πάλι ότι "άλλο  είναι η χρυσή αυγή και άλλο ο Κασιδιάρης"!...


4 σχόλια :

  1. Είναι η εφαρμογή του ΣΧΕΔΙΟΥ Β' του Μπόμπολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμώτο...

      Διαγραφή
    2. Αν πήγαινε και κανένας ιεράρχης της εκκλησίας ταξιδάκι στη Ρωσία, τότε θα είχε ολοκληρωθεί η εθνική σύμπνοια που θα τόνωνε την πληγωμένη - από ιδρύσεως ελληνικού κράτους – εθνική μας υπερηφάνεια.

      Διαγραφή
  2. 4 φορές σε 10 μήνες...ο Τσίπρας στη Μόσχα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ