ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τρία μέλη της ΚΟΕ εκλέγονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου

Τρία μέλη της ΚΟΕ εκλέγονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο λαός έδειξε και στις εκλογές τη δύναμη και το ριζοσπαστισμό του, σαρώνοντας τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, προκαλώντας σεισμό στο πολιτικό σύστημα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ανατροπής στην Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που εξέφρασε τη θέληση για την ανατροπή του τροϊκανού καθεστώτος και τη διέξοδο της χώρας.
Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας, οι σύντροφοι Βασίλης Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλης Κυριακάκης (Φθιώτιδα) και Δημήτρης Κοδέλας (Αργολίδα), εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τρεις βουλευτές τίθενται στην υπηρεσία του μαζικού λαϊκού κινήματος που συγκλονίζει τη χώρα. Θα συνεχίσουν να βρίσκονται στους δρόμους, τις πλατείες, τις διαδηλώσεις, πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό. Θα αγωνιστούν με το ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των μνημονίων της χρεοκοπίας και των δανειακών συμβάσεων της υποτέλειας.

Ο αγώνας συνεχίζεται.
Πάνω στα συντρίμμια του πολιτικού συστήματος της νέας κατοχής, να χτίσουμε την πραγματική Δημοκρατία.

7 Μαΐου 2012
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

13 σχόλια :

  1. Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κ.Ο.Ε λοιπόν "Κοινοβουλευτική Δύναμη". Άντε Ρούντι το Μαξίμου σε περιμένει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κο(ρ)δέλας νέος Γραμματέας της ΚΟΕ από αύριο! Η πρώτη κίνηση που θα κάνει θα είναι να ζητήσει ραντεβού από τον Γαλάνη για να του ζητήσει δήλωση υποταγής και να του επιτρέψει να γυρίσει. Τα έχει ήδη βρει με τον Κατσούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσοχή παιδια... Τα προβλήματα με την χολή δημιουργούν ίκτερο... Η λύση είναι το ξύδι... απο αγνά σταφύλλια!

      Διαγραφή
  5. <...Οι τρεις βουλευτές τίθενται στην υπηρεσία του μαζικού λαϊκού κινήματος που συγκλονίζει τη χώρα. Θα συνεχίσουν να βρίσκονται στους δρόμους, τις πλατείες, τις διαδηλώσεις, πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό. Θα αγωνιστούν με το ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των μνημονίων της χρεοκοπίας και των δανειακών συμβάσεων της υποτέλειας...>
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νόστιμο ξύδι για το φαγητό, είναι μονάχα το ξύδι ΤΟΠ.Για όσους πόρωναν τα μέλη τους περί του 3% και τώρα δε συγκρατούν την οργή και τη ζήλια τους (απότοκο του δικού τους κοινοβουλευτικού κρετινισμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγάλτε τη χολή σας μαλάκες. Eσείς, άμα σας κάθονταν οι έδρες,να τις χαρίσετε στον Κουτρουμάνη, στη μούμια και στον Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατα την γνώμη μου δεν θα προλάβουν κάν να ορκιστούν. άλλο είναι το πρόβλημα: που είναι το πολιτικό πρόγραμμα για την κυβέρνηση οεο? εχουμε καλομάθει όλα αυτά τα χρόνια να εμφανίσουμε τις προκυρήξεις σαν πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν έβγαζε βουλευτή και τώρα με 50τόσες έδρες ... Anyway, θετικό είναι - να μην παίρνουν έδρα μόνο οι συνεργαζόμενοι Πασόκοι .

    Πάντως η Αυγή πάντως τη γείωσε κανονικότατα την ΚΟΕ χθες και δεν είδα να το προσέχετε σφοι της ΕΟΣ ..
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (Η ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν είναι για να βγάλεις 'εδρες" να καταντήσεις Μαλάκας Δεξιός να μένει.
    Α, εγώ καμμιά σχέση με ΑΝΤΑΡΣΥΑ ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρίδημε, μόνο διαφήμιση έκανε στην ΚΟΕ η χτεσινή βλακεία της Αυγής.

    Γείωση, μπάι δε γουέι, πρέπει να αποκτήσετε εσείς, γιατί αφιονίζατε τα πιτσιρίκια σας για το επικείμενο 3% ("2 και κάτι, με τάσεις ανόδου" πληροφορούσατε τα μέλη σας στα εκλογικά κέντρα ότι παίρνετε στα έξιτ πολ) και καποιος, επιτελους και σε εσάς, πρέπει να λογοδοτήσει για αυτή την παραμύθα που σερβίρατε και τα ποτίσατε με τέτοια απογοήτευση.

    Τώρα, αν είναι να προκαλούμε κάθε μέρα ρήγμα στο μνημονιακό πολιτικό σύστημα, με τάσεις ανατροπής του, το οποίο θεωρούσαμε ως αδύναμο κρίκο του μνημονιακού μπλοκ, τότε ναι, δεχόμαστε να μας αποκαλεί ο κάθε γκαιοφίλ3 και "μαλάκες" και "δεξιούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εκλογή των συγκεκριμένων προσώπων της ΚΟΕ αποδεικνύει περίτρανα ότι οι άνθρωποι που κινούνται καθημερινά (και όχι μόνο προεκλογικά) στο συνδικαλιστικό και κάθε άλλο μαζικό κίνημα αναγνωρίζονται από τον λαό, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν ούτε σε εξαγορά ψήφων, ούτε σε άλλου είδους προβολή.

    συγχαρητήρια και καλή δουλειά,
    πρώην ΚΟΕΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ