ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τα ΜΜΕ και οι "αντικαπιταλιστές" χρήστες τους...

Αν σας ενδιαφέρουν τα προεκλογικά παιχνίδια με τα ΜΜΕ, σας παρουσιάζουμε ένα μικρό συμβάν και σας προκαλούμε να βρείτε ποιος χρησιμοποιεί ποιόν και ποιος τελικά βγαίνει κερδισμένος.

Σκηνή 1η:
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει συνέντευξη στον "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ".  Η συνέντευξη αυτή μάλιστα αναδημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΤΑΡΣΥΑ.  Ποιός τελικά βγαίνει κερδισμένος;  Ο Μάκης που τον ξεπλένει ..."αντικαπιταλιστικά" και "επαναστατικά" η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διευρύνει τα ακροατήριά της στο κοινό της "ζούγκλας";

Σκηνή 2η:
Η ΕΡΤ, δηλαδή η κρατική τηλεόραση  χρησιμοποιεί ακριβώς αυτή την συνέντευξη για να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Ιδού λοιπόν τι παρουσιάζει από την προηγούμενη σκηνή:
Απαντήσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα περί επικείμενης Αριστερής κυβέρνησης, έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Ρούσης μιλώντας στο Zougla.gr. «Η δίχως αρχές, άκρατη εξουσιολαγνεία, σε συνδυασμό με την αμετροέπεια που οδήγησε στον παραλληλισμό του φαντάσματος του κομμουνισμού του Μανιφέστου του Μαρξ, με το κυβερνητικό μανιφέστο του Τσίπρα, μου έφερε στο νου την παλιά αγγλική παροιμία, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ της φαίνεται ο κώλος». Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις της κ. Παπαρήγα, περί εξόδου ή όχι από την Ευρωζώνη, ο Γ. Ρούσης δήλωσε, «Ποια απ όλες; την πρώτη με βάση την οποία η επιστροφή στην δραχμή θα είναι καταστροφή; Τη δεύτερη που ήταν υπέρ της εξόδου από το ευρώ; Ή την Τρίτη που έκανε λόγο για ψευτοδίλλημα; Λίγη συνέπεια δεν βλάπτει.»

10 σχόλια :

  1. Εντάξει με τον Δ. Καζάκη δεν προχώρησε ο γάμος.

    Όμως, με τον Μάκη όμως το ειδύλλιο εξελίσσεται καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βλέπεις η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παίζει πρωί-μεσημέρι-βράδυ στα κανάλια και τα portals, οπότε καλό θα ήταν να μη βγει ο Ρούσης Στον Δημοσιογράφο ..
    Και αναμφισβήτητα είναι η ίδια που επιλέγει αν στα 20" που θα παίξει ανά τριήμερο πχ το Μέγκα, θα βάλει το κομμάτι της δήλωσης που ασχολείται με τον Αλέξη, ή την Αλέκα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί όχι και την "ελεύθερη ώρα" και στο "κοντρα"...

      Διαγραφή
    2. Το γεγονός ότι δεν τους παίζουνε τα κανάλια δεν δικαιολογεί με κανένα τρόπο την παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο βρωμάγαζο του Μακη

      Διαγραφή
  3. κακό συναπάντημα6 Μαΐου 2012 στις 2:06 π.μ.

    Ναι, ναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πάει όπου κι όπου, όπως η Κουμουνδούρου που δίνει συνεντεύξεις στον Αμυρά που δεν τις βλέπει κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό αυτό με τη μαίμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ρευστό μεταβαλλόμενο περιβάλλον δεν είναι λάθος που έδωσε συνέντευξη ο Ρούσης.
    Το ζήτημα είναι τι λές!!!
    Αυτά που ειπώθηκαν ήταν έκθεση ιδεών επιπέδου Δημοτικού του 1960.
    Όποιος σήμερα θέλει να μιλάει αντικαπιταλιστικά στο κέντρο πρέπει να έχει το χρηματιστήριο και το χρηματιστικό κεφάλαιο.
    Τι λένε στο πρόγραμμά τους, θα κλείσουν το Χρηματιστήριο Αθηνών;
    Γι'αυτά οι έλληνες αντικαπιταλιστές δεν λένε τίποτα.
    ΓΙΑΤΊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αναφέρω την περίπτωση από πατέρα φίλου μου που η παρουσία του Ρ σε μάκηδες,σκάι και δεν ξέρω εγώ που αλλού τον είδε και τον άκουσε να μιλάει... τον έπεισαν τλκ να το ρίξει ανταρσύα...
    Δεν βγαίνει συμπέρασμα, είναι μια περίπτωση, απλώς την αναφέρω... (και ο πατέρας δεν ήταν μέχρι πριν να ψηφίσει χ.α., οκ, ένας παλιοπασόκος ήταν που προβληματιζόταν και όταν έφτασε στο συμπέρασμα ρώτησε και τον γιο για επιβεβαίωση...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαστε γελοίες κατίνες και δεν είμαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Η "αριστερά"για τα μπάζα.Βρίστε Καζάκη,Ανταρσυα,αλλά τα χάλια σας δεν μπορείτε να τα δείτε.Ντροπιάζεται την αριστερά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ