ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει προεκλογικά την ίδρυση του νέου “ΕΛΑΣ"!


Από την συνάντηση του  πρόεδρου του ΣΥΝ με τον "αρχηγό" του νέου "ΕΛΑΣ"...
Παρουσιάζουμε κατ' αποκλειστικότητα το 1ο προεκλογικό video του ΣΥΡΙΖΑ για τις ερχόμενες εκλογές, το οποίο καταγράφει σημαντικές αλλαγές στην στρατηγική της ηγεσίας της Κουμουνδούρου για τον σοσιαλισμό και την επανάσταση, αφού εγκαταλείπει το ειρηνικό δρόμο και τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες. Μετά την οργάνωση λαϊκών πολιτοφυλακών που πρωτοστάτησαν στους προπηλακισμούς και τα γιουρτώματα του πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης και των λακέδων της, τώρα προχωρά στο επόμενο βήμα, στην ίδρυση του Εθνικού Λαϊκού Στρατού που θα αναλάβει την απελευθέρωση της χώρας από τους κατακτητές του ΔΝΤ και της ΕΕ:

Ήδη,ο υπεύθυνος πολιτικός καθοδηγητής του νέου ΕΛΑΣ, έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω “Συμβόλαιο Τιμής με τον Ελληνικό Λαό”:

Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού.
Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς.
Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου.
Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για να οδηγηθούν στην αγχόνη, στην πλατεία Συντάγματος.
Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους.
Παραιτούμαι της βουλευτικής ασυλίας για αδικήματα αφορώντα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.
Αναγνωρίζω προκαταβολικώς τον θεσμό της ανακλητότητος των αιρετών αξιωματούχων, και αποδέχομαι ότι οι εντολείς μου έχουν την εξουσία να με ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τί ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά τιμής
Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς
υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποψηφιότητα του Ι. Αμυρά, εδώ:

16 σχόλια :

  1. ανατσουτσουριασα με τον πατριωτικο λογο του Συριζα

    Αναμενω να αλλαξει και υμνο 'μεσα στ'Απριλη τη γιορτη...''

    Περιπου εκει εφθασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σχιζοφρενής δολφόνος με το μικρόφωνο Νο2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπάρχει τέτοια υποψηφιότητα εος :

    http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1794:%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1&Itemid=131

    τσάμπα η πλάκα που αναπαράχθηκε κι από άλλους

    γ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που κάποιοι επέμεναν στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες.

      Πράγματιεδώι Ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει το όνομά Ι. Αμυρά.

      Δυστυχώς υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που τους πρότειναν...

      Διαγραφή
  4. Η ξεφτίλα της Κουμουνδούρου - η οποία καταφεύγει ακόμα και σε τύπους σαν τον Ι. Αμυρά για να μαζέψει ψηφαλάκια και ως την τελευταία στιγμή τους δίνει ελπίδες ότι θα μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην iskra μεχρι αυτη τη στιγμη στο ψηφοδελτιο του συριζα της Α Αθηνων υπαρχει το ονομα του Ι.Αμυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δόθηκαν στην δημοσιότητα στις εφημερίδες υπάρχει το όνομα του Ι. ΑΜΥΡΑ και δημοσιεύεται σήμερα σε κάποιες απ, αυτές όπως στο ΕΘΝΟΣ, εδώ:
    ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ν. Βούτσης το έβγαλε γιατί δεν ήθελε να είναι άλλος πρώτος στο ψηφοδέλτιο!

      Διαγραφή
  7. αφιερωμένο εξαιρετικά στους συνδαιτυμόνες Ι. Αμυρά, τον κ. Τσίπρα, τον κ. Λαφαβάνη και της υπόλοιπης παρέας της Κουμουνδούρου: Για το ζήτημα των επαγγελματιών πολιτικών – Αλλοίμονο στους ερασιτέχνες αμεσοδημοκράτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΟΣ,μπορεί να μην κατάφερε να μπει ο Α. Αλαβάνος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όμως βοήθησε αρκετά να μην μπουν διάφοροι Αμυράδες και Ραφτόπουλοι σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώντας καταρχήν με το άρθρο για ρίξτε καμμιά ματιά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπόλοιπο Αττικής, στην πρώτη θέση πιο συγκεκριμένα!Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενω ο εθνομηδενιστης Τατσοπουλος του καταπτυστου Σκαι 1821 σας καθεται καλα.Ο μεγαλος γελοιογραφος μας Σταθης κοπηκε σαν εθνικι το2009 απ την λιστα.
    Θα τριζουν τα κοκκαλα του πολεμαρχου Βελουχιωτη απο τις μουλτικουλτι νταιφετιστικες σας μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι δεν σας αρέσει ο Αμυράς; Επειδή είναι πατριώτης εθνοανεξαρτησιακός; επειδη δεν ειναι πασιφιστής και γουστάρει ένοπλο; Επειδή είναι λίγο βαρεμένος; Όλοι οι επαναστάτες την είχαν την δόση τους...
    Μπράβο στο Συριζα για τα ανοίγματα που κάΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΟΣ ο Αμυράς πάντως συνεχίζει απτόητος γράφει μεταξύ αλλων στην ιστοσελίδα του και χρησιμοποιεί Μαρξίζουσα φρασεολογία: Ο γερμανικός ιμπεριαλισμός πρέπει να συντριβεί αμείλικτα από τον Ελληνικό Λαό σε συμμαχία με όλα τα κινήματα στην Ευρώπη...Η επαναστατική πτέρυγα του πολιτικού φάσματος πρέπει να εξηγήσει στον Λαό ότι οι εκλογές είναι ευκαιρία ζυμώσεως για επαναστατική πάλη. Τα συνθήματα για πολιτική απεργία διαρκείας και για παλλαϊκή εξέγερση, πρέπει να χρωματίζουν τα εκλογικά συνθήματα...Στις εκλογικές συγκεντρώσεις να εξηγούμε την ανάγκη για ανατροπή, με επαναστατικούς όρους: σχηματισμός ενός Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, που θα οργανώσει το πέρασμα στην πρώτη φάση δυαδικής εξουσίας...Ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος η μάχη για την ανατροπή θα δοθεί στους δρόμους, και όχι στα έδρανα το κατοχικού κοινοβουλίου... Νοιώθω λίγο αμήχανα, συμφωνώ με τα περισσόερα από τα παραπάνω...Μερικοί ίσως νομίσουν ότι αποκλείστηκε από τα ψηφοδέλτια επαναστάτης όπως ο Τσε. Όμως στην πολιτική φιλοδοφία του βρίσκεται σαφέστατα κοντά στη Χρυσή Αυγή "Καταδικάζω τις φυλετικές επιμειξίες...Είμαι κατά των εκτρώσεων..κατάργηση όλων των φόρων...να μετατραπεί η Ελλάδα σε φορολογική όαση. Χωρίς πόθεν έσχες. Χωρίς υποχρεωτικές ασφαλιστικές εισφορές....Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες..νομιμοποίηση της οπλοφορίας... δημογραφική εισβολή από εκατομμύρια αλλοφύλων...Ο εποικισμός της Ελλάδος...". Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ήθελε να είναι υποψήφιος με ένα κόμμα που δεν έχει τίποτα κοινό και επίσης δεν καταλαβαίνω το ΔΗΚΚΙ πως συμφωνεί μαζί του...Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά είναι η άποψή του για το γάμο των ομοφυλοφίλων;

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ