ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Γιορτή Αλληλεγγύης της Ανοιχτής Πόλης



Πέμπτη 5/1/2012, πλατεία Εθνικής Αντίστασης, μπροστά στο δημαρχείο της Αθήνας, από 10.00 π.μ έως 6.00 μ.μ.

Στη νέα χρονιά οι επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής στην πόλη και τους ανθρώπους της θα πολλαπλασιαστούν. Η “νέα φτώχεια”, η περιθωριοποίηση, ο κοινωνικός αποκλεισμός, θα ενταθούν με βιαιότητα. Η Αθήνα χρειάζεται να οργανώσει την άμυνά της απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα.

Η Ανοιχτή πόλη πραγματοποιεί Γιορτή Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά). Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με τις συλλογικότητες αλληλεγγύης που αναπτύσσονται στη πόλη. Θα προβάλει την ανάγκη για μια πολιτική ενεργοποίησης των δημοτικών θεσμών, στήριξης των κοινωνικών υπηρεσιών, διάχυσης της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης στις γειτονιές και προώθησης μορφών αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει συλλογική κουζίνα, χαριστικό παζάρι, μουσικά συγκροτήματα, καραγκιόζης, χορός και τραγούδι αλλά και πληροφορίες για τα χαράτσια, τα δάνεια και τους νέους συνεταιρισμούς.

Περιμένουμε τους συμπολίτες μας στη Γιορτή Αλληλεγγύης και Αντίστασης της Ανοιχτής Πόλης. Καλούμε τους δημοσιογράφους να πιούμε μαζί ένα ποτήρι κρασί .

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ