ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ με την ΠΟΕ-ΟΤΑ


Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής
ΔΕΛΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ με την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής με την συμμετοχή των Αλέκου Αλαβάνου, Χρήστου Καπάταη και Γιάννη Καλιντεράκη και της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την συμμετοχή του προέδρου των εργαζομένων κ. Θ. Μπαλασόπουλου.

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν τις απόψεις τους σε συνδιασμό με τις τελευταίες εξελίξεις και δήλωσαν την πρόθεσή τους για συνέχιση του αγώνα τους.

Από την πλευρά του το ΜΑΑ δια του Αλέκου Αλαβάνου εξέφρασε την συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκε η άποψη ότι ο αγώνας των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και των άλλων κλάδων αποκτά χαρακτήρα ανατροπής της σημερινής πολιτικής κατάστασης.

Εκφράστηκε η άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων, δηλαδή να ανακληθούν τα Νομοσχέδια περί εφεδρείας – απόλυσης των εργαζομένων χωρίς ανατροπή των νεοφιλελεύθερων επιλογών της Τρόικα και της κυβέρνησης.

Από την μεριά του το ΜΑΑ εκφράζει την άποψη περί συντονισμού δράσης με άλλους χώρους εργασίας στα πλαίσια της στάσης πληρωμών προς του τοκογλύφους δανειστές και παρέδωσε στον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλο κοινή δήλωση των πολιτικών δυνάμεων της Αριστεράς με το παραπάνω αντικείμενο.

Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής θα συμπαραταχτεί με τους εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Αθήνα 14/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ