ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Πως πάμε στην χωματερή της Φυλής


(Κάνε κλικ στην φωτογραφία για να δεις τον χάρτη)

Σε σφορδή μετωπική σύγκρουση οδηγούνται πλέον η κυβέρνηση και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οι οποίοι έχουν ταμπουρωθεί στη χωματερή της Φυλής και καλούν σε ενισχύσεις. Το κλίμα στην περιοχή μυρίζει μπαρούτι και όλοι μιλούν για μία μακριά νύχτα με απόβλεπτες εξελίξεις.

Ήδη πούλμαν με συναδέλφους τους καταφθάνουν συνεχώς στη χωματερή, όπου έχει εγκατασταθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη με πέντε διμοιρίες ΜΑΤ έτοιμες να επέμβουν, ενώ παρών είναι και εισαγγελέας.

Οι εργαζόμενοι φέρονται αποφασισμένοι να ξενυχτίσουν στη χωματερή, ενώ η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να την ανοίξει πάση θυσία προκειμένου να μεταφερθούν εκεί σκουπίδια από το κέντρο της Αθήνας και ευαίσθητα σημεία, όπως νοσοκομεία και σχολεία.

Μάλιστα ήδη έχουν βγει στο δρόμο απορριμματοφόρα ιδιωτικών εταιρειών, τα οποία συνοδεία περιπολικού και με την ένδειξη Περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνουν σκουπίδια από διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Τα απορριμματοφόρα αυτά έχουν προχωρήσει στην αποκομιδή σκουπιδιών μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη να προχωρήσει στην ανάθεση σε ιδιωτικές εταιρείες.

Αργά το βράδυ αποσύρθηκαν τα ΜΑΤ από την χωματερή. Όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι δεν θα επιστρέψουν κατά το ξημέρωμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ