ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ένας έμπρακτος αντισυστημικός λόγος ενάντια στις τεχνικές της εξουσίας...



Αν έχετε βαρεθεί τα νούμερα, τους πίνακες και τις στατιστικές με οικονομικά στοιχεία που έχουν διαποτίσει την σκέψη μας και έχουν εγκλωβίσει το μέλλον μας, δώστε τόπο στην φαντασία και δείτε αυτό το video μέχρι το τέλος. Αξίζει πολύ περισσότερο από τον συντεταγμένο λόγο των κομματικών επιτελείων της Αριστεράς και των κολαούζων τους:

4 σχόλια :

  1. Σωστός! Όχι σαν τον Slavoj Zizek και μερικούς άλλους που είναι μόνον λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε καεί εντελώς στο συ.ρίζα ζούμε σε εποχή κατοχής οικονομικής και αντί να κάνατε σκληρή αντιπολίτευση στους φασίστες νεοφιλελεύθερους που μας ενθουσιάζουν κάνετε σαν πόρνες...για αυτό ο λαός σας έχει φτύσει...Πάντως αν και δεν πιστεύω στην κοινοβουλευτική δημοκρατία θεωρώ ότι ο Συ.ρίζα είναι.χειρότερος και από το ΚΚΕ γιατί στην ουσία πότε δεν είχε ριζοσπαστικό κοινωνικό λόγο αλλά πάντα ήταν το κρυφό χαρτί.των εξουσιαστών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μπακουνιν

    τρία πουλάκια κάθονται...

    Ναι, ναι, από ένα χιλιόμετρο μακριά διακρίνεται ότι πιστεύεις στην "εργατική" δημοκρατία του Γ. Μαυρίκου. Αλλά τι να περιμένει κανείς από το φανερό χαρτί της Λ. Κανέλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακό συναπαντημα δεν πιστεύω ΠΌΤΕ σε σταλινες και σε προδότες της ιδέας του ΕΑΜ που ιστορικα το ΚΚΕ πρόδωσε είμαι υπέρ της αυτοργανωσης και αλληλεγγύης που ο αναρχικός χώρος πάντα είχε αυτό δεν σημαίνει πως δεν εχω το δικαίωμα να ασκησω κριτική στην αριστερά και ειδικά στον και καλά ενωτικό ΣΥ.ΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ