ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Tυχάρπαστες πολιτικές συνεργασίες

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Οι τυχάρπαστες πολιτικές συνεργασίες ποτέ δεν έχουν καλό αποτέλεσμα, και αυτό το ΚΚΕ έπρεπε να το γνωρίζει πολύ καλά αφού έχει «καεί» στο παρελθόν. (περιπτώσεις Ζουράρι, Γιακαλή, Μπουτάρη, κ.α).

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με τον Απόστολο Γκλέτσο. Αφού το ΚΚΕ τον «αγκάλιασε», του ανέθεσε μέσα απ’ την τηλεόραση του 902 να ενημερώνει τους τηλεθεατές για τα «πολιτιστικά δρώμενα», πρόβαλε κάθε δήλωση του (ρίχτε μια ματιά στην μηχανή αναζήτησης του «Ριζοσπάστη»), τώρα ήρθε ση σειρά να τον αποκήρυξη.

Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά το ΚΚΕ, αφού βλέπει τον πρώην συνεργαζόμενο του να φωτογραφίζεται με τον Αντώνη Σαμαρά και να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας κόντρα στον εκλεκτό υποψήφιο του Περισσού Χρήστο Οικονόμου.

Καταλαβαίνουμε ναι μεν την σημερινή τοποθέτηση του «Ριζοσπάστη» που διαμαρτύρεται γιατί κάποια αστική φυλλάδα προβάλλει τον Α. Γκλέτσο σαν στέλεχος του ΚΚΕ, αλλά ποιος έχει δώσει τέτοια δικαιώματα ρε παιδιά του ΚΚΕ: 

3 σχόλια :

  1. Λέτε να έχει και ο ΣΥΝ το "Γκλέτσο" του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala synergasia se epipedou ypopsifiou dimotikou symvoulou itan alla dikio exeis se genikes grammes gia kapoies synergasies, yparxoun vevaia kai antistoixa paradeigmata pantou stin aristera.

    Merikes fores einai kai apo tin sarka tis malista, Damanaki, Skotiniotis....

    Diladi an o Mitropoulos se enamisi xrono tin kanei???Pou einai kai ypopsifios se perifereia 4 .000.000 atomon...


    Den axizei na megalooieitai omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε και αυτό

    http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/10/blog-post_5718.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ