ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ποίος μπορεί να εμπιστευτεί την ομάδα του Π. Λαφαζάνη, όταν άλλα διακηρύσσει και άλλα πράττει;



Η καλά ενημερωμένη για τα ζητήματα του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ιστοσελίδα iskra.gr, που πρόσκειται στην ομάδα του Π.Λαβαζάνη, έχει ξεχωριστό banner στην πρώτη σελίδα της, που παραπέμπει σε μια συλλογή κείμενων για την στάση του ΣΥΝασπισμού μπροστά στις περιφερειακές εκλογές. Διαβάζουμε λοιπόν στη “iskra.gr”:

Η συμπόρευση, με κοινά ψηφοδέλτια και κοινές υποψηφιότητες, των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται τώρα, μετά τις επιλογές υποψηφίων με τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε, από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, χίλιες φορές πιο επιτακτική!Αυτή την ώρα, λοιπόν, πρέπει να προταχθεί σε κάθε περίπτωση και από όλες τις πλευρές του ΣΥΡΙΖΑ, η σύγκλιση σε κοινά ψηφοδέλτια και κοινούς υποψηφίους. (Από το κείμενο "ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ", του Χ. Κόνιαρη)

Πρέπει να διαφυλάξουμε την ιδέα της ενότητας της Αριστεράς ζωντανή και το ΣΥΡΙΖΑ ενεργό και ενωμένο. Να αποφύγουμε διαχωριστικές επιλογές σ' όλη τη χώρα για να διατηρηθούν τα κοινά αυτοδιοικητικά σχήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Να προσέξουμε πολύ όλοι να μην δημιουργήσουμε με άγονες αντιπαραθέσεις μεγάλα πολιτικά τραύματα μεταξύ μας, που δεν μπορούν μετά εύκολα να επουλωθούν. Κι' αυτό γιατί πρέπει να συνεχίσουμε μαζί να παλεύουμε για την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και το γκρέμισμα αυτής της κυβέρνησης. (Από το κείμενο "Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ»" του Βασίλη Πριμικήρη, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Κ.Π.Ε του ΣΥΝ)

Φαίνεται, όμως ότι η ιστοσελίδα της ομάδας Λαφαζάνη, δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, όπου ο Κουμουνδούρου κάνει ακριβώς τα αντίθετα από  αυτά που υποστηρίζει στα λόγια η ομάδα του Π. Λαφαζάνη. Άγνοια ή σκοπιμότητα;

Τα πράγματα δείχνουν ότι δεν υπάρχει άγνοια, αλλά σκοπιμότητα. Η ομάδα Λαφαζάνη καλύπτει πλήρως τις ενέργειες της Κουμουνδούρου όχι μόνον με την σιωπή της, αλλά την ενεργητική συμμετοχή της. Ο Ευρωβουλευτής ου ΣΥΝασπισμού Ν Χουντής που πρόσκειται στο Αριστερό Ρεύμα κάνει προεκλογικές περιοδείες με τον εκλεκτό υποψήφιο της Κουμουνδούρου. Η ΑΥΓΗ μάλιστα έχει πλήρες ρεπορτάζ από αυτή την περιοδεία:  Ν. Χουντής: "Διαρκές έγκλημα η ρύπανση του Ασωπού"

Όμως,  το ζήτημα δεν σταματάει εδώ. Αυτή η περιοδεία του Ν. Χουντή προβάλλεται και από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ως προεκλογική εκστρατεία του εκλεκτού της Κουμουνδούρου Ν. Στούπη, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι η υποψηφιότητα του Ν. Στούπη δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Βέβαια μετά τις αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν για αυτό το προεκλογικό ..σομπρέρο, η δημοσίευση αποσύρθηκε. Όμως έχουμε κρατήσει ένα αντίγραφο, για αναμνηστικούς λόγους:

37 σχόλια :

  1. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ {απο το ΔΡΟΜΟ}
    Η Αυγή της περασμένης Κυριακής (3/10/10) δημοσίευσε ένα ψυχολογικό πορτρέτο του Αλέκου Αλαβάνου που έφερνε τα βαριά υπογραφή του φίλου και συντρόφου μου Αριστείδη Μπαλτά. Μπορούμε να υποθέσουμε πως αυτή η ανάλυση δεν εκφράζει μόνο τον Αριστείδη, αλλά απηχεί μια ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ηγεσία του ΣΥΝ.




    Ψυχαναλυτής δεν είμαι για να κρίνω αν αυτή η ανάλυση στηρίζεται σε επιστημονικά κριτήρια. Αυτό που ξέρω είναι πως ψυχανάλυση από μακριά δεν γίνεται. Άρα, η δικιά μου ανάγνωση θα είναι πολιτική και θα στηρίζεται στις εντελώς προσωπικές μου παρατηρήσεις για την «πολιτική Αλαβάνου», όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, καταθέτοντας και την εμπειρία μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αυτό που με εντυπωσίασε στον Αλαβάνο ήταν ο καθαρός πολιτικός του λόγος, σταθερά αντικαπιταλιστικός, μακριά από τα κομματικά κλισέ, ευλυγισία στα επιχειρήματα και πάντα μέσα σε πλαίσιο αυστηρών αρχών. Και από την αρχή μου είχε μπει το ερώτημα: πώς μπορεί να χωράει αυτός ο άνθρωπος στον ΣΥΝ; Δυστυχώς, δικαιώθηκα. Δεν χωρούσε. Ήταν ξένο σώμα. Και αυτό ίσως να το είχε καταλάβει, ήδη, πριν από μένα ο ίδιος, άσχετα αν ο Αλαβάνος δεν έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο. Και εκεί που πείσθηκα πως ο Αλέκος είναι persona non grata, ήταν με τη συνέντευξή μου στο Κανάλι 10 του Πειραιά. Εκεί είχα εκφράσει την άποψη για το πρόσωπό του, λέγοντας πως ο Αλαβάνος είναι «ένας ηγέτης που μας έρχεται από το μέλλον». Όλη αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου από την Κουμουνδούρου, στο βάθος είχε κήπο. Τον Αλαβάνο. Κάποιοι δημοσιογράφοι το εντόπισαν αυτό. Και έτσι εξηγείται η ένταση αυτής της επίθεσης. Με άλλα λόγια «Σε σένα τα λέω πεθερά, για να τα ακούει η νύφη».
    συνέχεια στο http://kokkinoskoursaros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλακάις το ανάγνωσμα12 Οκτωβρίου 2010 στις 5:58 π.μ.

    Εντάξει, ο Κοροβέσης καλά τα γράφει.
    Όμως η σωστή, αν και καθυστερημένη, καταγγελία της ΕΟΣ αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.
    Προφανώς και ό,τι έχει απομείνει από το βαθύ ρεύμα επιδίδεται σε έναν ατέρμονα διαδρομισμό προκειμένου να πετύχει έναν ευνοικότερο διακανονισμό με το μπλοκ φραξιών Βουτση-Τσίπρα-Κοκκινοπράσινου-ΚΝΕ Θεσαλονίκης μετά τις εκλογές. Έχουμε και λέμε
    - υποψηφιότητα Πετράκου. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε παραπάνω, έχουν γραφτεί και από την ΕΟΣ και τόσους άλλους.
    - υποψηφιότητα Πουλάκη στη Θεσσαλία κόντρα σε όλο τον υπόλοιπο Σύριζα.
    - οι ιστορίες της Πρέβεζας που έχουν παρουσιαστεί και από την ΕΟΣ (συμπαιγνία ρευματικών και τσιπρικών εναντίον άλλων ρευματικών. Είναι δευτερεύον το γεγονός ότι οι σουταρισμένοι ρευματίες ήταν διαπλεκόμενοι του ΠΑΣΟΚ)
    -ατέλειωτοι διαδρομισμοί στη Θεσσαλονίκη γιά τις υποψηφιότητες στο δήμο, όπου το ρεύμα κάλυπτε τα κόλπα του κυρίαρχου μπλοκ στο Συν.
    Ολα αυτά είναι απλώς οι περιπτώσεις που έχουν βγει δημόσια στις πατσαβούρες και τα μπλογκς της ριζοσπαστικής αριστεράς. Προφανώς γίνεται παντού χαμός και τα λαφαζάνια βάζουν πλάτη γιά μη γίνει το μαγαζί του Συν εντελώς πουτάνα. Ναι καλά.
    Γιατί να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Χουντής εμφανίστηκε μετά από δεν ξέρω πόσους μήνες γιά να πάει στη Στερεά και να υποστηρίξει το Μαριά και την τοπική διαπλοκή μέρους του ΠΑΣΟΚ που ψάχνει ψήφους γιά να διαπραγματευτεί την επανένταξή του;
    Ο άθλιος Λαφαζάνης νομίζει ότι έτσι θα συγκρατήσει ό,τι του έχει απομείνει από το μαγαζί αφού του φύγαν Δραγασάκης, θεσσαλονικιοί, Αποστόλου και τόσοι άλλοι. Ταυτόχρονα σπεκουλάρει γιά τις μετεκλογικές εξελίξεις εν όψει της φθοράς της καμαρίλας που κινεί τα νήματα μετά το συνέδριο του Συν. Οι ανεκδιήγητοι μαλακοκνίτες του Λαφαζάνη χρησιμοποιούν και θα χρησιμοποιήσουν και τον Αλαβάνο και το Μέτωπο σε όλη αυτή την απολίτικη δοσοληψία καθώς θα προσπαθούν να ισορροπούν μεταξύ Τσίπρα και Αλαβάνου γιά να ανακτήσουν λίγο από το έδαφος που έχασαν σαν πρωτάρηδες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ποιός δηλαδή θα πάρει καθαρή θέση απ' όλους αυτούς τους φτυστέους τύπους ; Ο Καλύβης ή ο Στρατούλης; Χαχα! Ή μήπως ο αντισημίτης καραγκιόζης Κουράκης με τη Χάρλευ; Αυτός είναι μονίμως με το γκουβέρνο.
    Το θέμα όμως ΕΟΣ δεν είναι αυτά τα ρεβιζιονιστικά σκουλήκια και ο αρχηγός τους Λαφαζάνης που συχνάζει στο Χαρδαβέλα γιά να λέει μαλακίες που ντρέπεσαι να τις ακούς.
    Ας μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι κάποιοι τελείως κοπάνια νομίσαν ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα επειδή έβγαλε δήθεν σκληρές θέσεις γιά την ΕΕ και @@ καλάμπρια.
    Το θέμα είναι γιατί π.χ. η ΚΟΕ σαφέστατα φαίνεται να συμμετέχει σε αυτό το αλήτικο παιχνίδι.
    Βλέπε Πελοπόνησο όπου τορπίλισε το ανεξάρτητο κατέβασμα. Το ίδιο φαινεται να έκανε και στη Θεσσαλία. Πήρε από την άλλη την υποψηφιότητα στη Δυτική Ελλάδα, αλλά σφύριζε αδιάφορα στην Πάτρα γιά το δήμο. Ως και οι πατεντάτοι ρεφόρμες φιλοσυνασπισμένοι της ΑΚΟΑ έφτυσαν τα παιχνιδάκια της ΚΟΕ.
    Επίσης δε βλέπω στη φυλλάδα Δρόμος να κάνουν καμιά κριτική στην ιστορία του Μητρόπουλου και το παρακράτος που τον στηρίζει. Άλλο η σωστή τακτική να αποφύγει κανείς τον ενδοαριστερό ανταγωνισμό και άλλο να κάνει την πάπια γιατί επενδύει ή νομίζει ότι επενδύει στην επόμενη μέρα. ΕΟΣ ο πολιτικαντισμός της ΚΟΕ θα λήξει την ιστορία του Μετώπου πριν αρχίσει όχι δυναμική να αποκτάει αλλά πριν ουσιαστικά ιδρυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις ευθύνη και εσύ και όσοι θεωρούν ότι όλα αυτά τα κόλπα είναι σάπια και άσχετα με οποιαδήποτε έννοια αριστεράς να βγείτε και να τα καταγγείλετε. Αν τα γράψω άρθρο και το στείλω στο Δρόμο θα το βάλουν; Όχι βέβαια.
    Τότε τι κάθεστε και παπαρολογείται στις πάσες και από δω κι από κει και δεν τα λέτε αυτά; Κάτι σαχλαμπούχληδες στην πάσα λέγανε στα βίντεο που βάλατε ότι θα κάνουν πρόταση στο Μέτωπο να εισάγει μέλη και δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτή η αφέλεια είναι ασυγχώρητη αν δεν είναι εκ του πονηρού.
    Ωραία, θα τον ψηφίσουμε τον Αλαβάνο αλλά δεν είμαστε και μαλάκες. Πρέπει να τον ψηφίσουμε γιά να στραπατσαριστεί καλά η μόστρα του Τσίπρα και της αληταρίας που τον στηρίζει. Να ξέρουμε όμως τι λέμε. Θα σας πάνε οι κοετζήδες και οι νταβανέλοι καρότσι μέχρι να στήσουνε μαγαζί χωρίς καθόλου να αποκλείεται να ξαναρχίσει το βιολί με το Σύριζα αν ο Βούτσης θυσιάσει τον Τσίπρα ή έστω κάποιες θέσεις στους μηχανισμούς του Συν και του Σύριζα.
    Όποιος τα αντιλαμβάνεται αυτά και κάνει μόκο κάνει πλάτες στους τυχοδιώκτες τροτσκομουλούδες που μάθανε τώρα την πολιτική εθνικού ακροατηρίου και σιγά μην αφήσουν το μέλι.
    Χεστήκανε αν δεν τους μείνει μισό μέλος.
    Αρκεί να μπαίνουν στη βουλή. Ένα τριάρι το έχουν σίγουρο στη σημερινή κατάσταση και χωρίς αντίπαλο δέος.
    Καλά κάνεις και ξεμπροστιάζεις την αλητεία του κάθε οπορτούνα επαγγελματία λαφαζάνια. θέλω να δω τι θα κάνεις και εσύ και όλοι οι καλοπροαίρετοι όταν οι μασωνίες του επαγγελματικού αριστερισμού σας ξαναποντάρουν στην πράσινη τσόχα της Κουμουνδούρου.
    Αυτά δεν είναι αριστερή πολιτική αλλά στην κυριολεξία ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.
    Τα κνίτικα με λίγη εσσάνς τροτσκαριού Βήματα Διαλόγου και το χοντροκνιταριό του ΝΑΡ προφανώς δε διαφέρουν στη λογική τους από τα ρετάλια του Σύριζα.
    Ωραίους πολιτικούς εκπροσώπους έχει η υπόθεση απελευθέρωσης της εργασίας γαμώ το κεφάλι μας γαμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @μαλακαις το αναγνωσμα
    Η ΚΟΕ τορπίλισε στην Πελοπόνησσο το ανεξάρτητο κατέβασμα;
    Το ίδιο έκανε στη Θεσσαλία;
    Σφυρίζει αδιάφορα για την υποψηφιότητα Πατούχα στην Πάτρα;
    Η φυλλάδα Δρόμος δεν κάνει καμιά κριτική στην ιστορία Μητρόπουλου;
    Γεια σου ρε Τσιμιτάκη. Άσσος στο τρολάρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσος κόπος για να την πέσεις στην ΚΟΕ και στο Δρόμο; Από το τορπίλισμα του αναξέρτητου κατεβάσματος στην Πελοπόννησο έως την φυλλάδα που καλύπτει το παρακράτος...
    Είπαμε τουλάχιστον στο διαδίκτυο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ίδιος με το ΚΚΕ στο καπέλωμα και στο νταβατζιλίκι....

    Σήμερα την απογευματινή πορεία την διοργανώνει η συνέλευση απολυμενων των ελληνικών γραμμάτων, το κλαδικό βιβλίου-χάρτου και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ. Ξάφνου, στο ράδιο ΚΟΚΚΙΝΟ και αλλού, ακούγεται, πως τη σημερινή πορεία διοργανώνει, το..... δίκτυο συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ (κάποιοι του ΣΥΝ, ΚΟΕ-ΚΕΔΑ, ΔΕΑ κλπ), μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία!

    Νταβατζιλίκι "εναλλακτικό" από τον ΣΥΡΙΖΑ, κόντρα στο σταλινικό νταβατζιλίκι του ΚΚΕ...

    ΚΟΕ-ΚΕΔΑ-Αλαβάνο μου, τι λέτε για αυτό το νταβατζιλίκι;;

    Και μετα, θέλατε και κεντρική συμφωνία για τις εκλογές...Ε, όχι μαγκίτες μου... Νταβατζιλίκια αλλού, όπου σας παίρνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΟΣ Συριζα,πιστεύαμε ότι είχατε μια σοβαρότητα.Είναι πολιτικά σχόλια αυτά;ή ψευτομαγκιές της τρούμπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ αριστερό 1:44
    το ράδιο ΚΟΚΚΙΝΟ είναι όργανο της Κουμουνδούρου. Μην τα χρεώνετε όλα σε όλους! Όσο για το "Δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μαγαζάκι της ΑΝΑΣΑ με την Κουμουνδούρου, που το έφτιαξαν για να καλύψουν την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κοινές παρατάξεις των συνιστωσών του στους συνδικαλιστικούς χώρους. Και το πρόβλημα κυρίως υπήρχε με την πολιτική του ΣΥΝ για τα αναλογικά προεδρεία και την συμμετοχή του στα προεδρεία της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαλακίας το ανάγνωσμα12 Οκτωβρίου 2010 στις 3:35 μ.μ.

    Ανώνυμε πονηρούλη των 9:59. Δε σε συμφέρουν αυτά και το ρίχνεις στο τσάμικο. Τσιμιτάκης είσαι και φαίνεσαι γιά αυτό ήσασταν και τόοσ καιρό τακίμια, άσε που μπορεί να ξαναγίνετε.
    Τι λέει λοιπόν ο Δρόμος γιά το Μητρόπουλο;
    Ή θα μας πεις τι είπε γιά να το κρίνουμε ή σιχτίρ βειζιόνια της ΚΟΕ. Τι είπε λοιπόν ο Δρόμος γιά το Μητρόπουλο, αναμένουμε. Φλούφλικες μπούρδες είπε και το παίζει υψηλή πολιτική.
    Γιά τη Θεσσαλία τι έκανε η ΚΟΕ; Ψηφίζει Πουλάκη; Κατήγγειλε το συνασπισμό; Ε; Γιατι δεν τα λες αυτά να ξέρουμε;
    Στην Πάτρα φωνάζουν και βρίζουν ακοάδες και ανεξάρτητοι ότι πήρε η ΚΟΕ το Χατζηλάμπρου και μετά σφυρίζει γιαπωνέζικα. Έχει βγάλει ανακοίνωση η ΚΟΕ;
    Πετράκο ψηφίζει ή καλεί σε καταψήφισή του;
    Λοιπόν άθλιε πολιτικάντη κοετζή ή βάζεις εδώ ανακοινώσεις που να φαίνεται ξεκάθαρα η στάση της κοε ή αυτά τα φτυστέα περί τσιμιτάκη και του κάθε παπάρα τσιπρίνου να τα πεις στον εαυτό σου μαγαζατορίσκο. Η κοε ήταν τακίμι με όλους αυτούς τους άθλιους. Άντε μπράβο.

    Το δεύτερο το σχολιάκι το φάγαμε ΕΟΣ έτσι; Εντάξει, γιατί εκεί ήταν το ζουμί. Αλλά δεν εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες. Αντ αυτού φάε την υψηλή πολιτική της ΚΟΕ που σας κοροιδεύει στα μούτρα σας. Μη νομίζεις όμως ότι όλοι θα κάθονται να τους δουλεύουν οι κοεδοδεάδες επ άπειρον. Γράφτο ΕΟΣ και μακάρι να πέφτω έξω. Εκτός από τους άθλιους κνίτες του Λαφαζάνη, ο Νταβανέλος με την κοε θα τον γλωτώσουν στο τέλος το συνασπισμό από τη διάλυση. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε. Και μακάρι να πέφτω έξω. Μακάρι να τον τσακίσετε το Βούτση και τους κνίτες ρε κοετζή και θάρθω να γραφτώ σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ανώνυμο 3:20μμ

    Πράγματι, υπάρχει ένα διαφορετικό ύφος γραφής δε μερικά σχόλια. Όμως όποιος κολλάει και παραμένει σε αυτό, τότε, μάλλον δεν θέλει να δει την ουσία των προβλημάτων που θίγονται. Πολιτική συζήτηση δεν γίνεται με από καθέδρας περισπούδαστα άρθρα καθηγητάδων και των επαγγελματιών της πολιτικής. Πήξαμε απ' αυτά και κοντεύουμε να πνιγούμε! Εξάλλου, μερικές πολιτικές πρακτικές της Αριστεράς, περιγράφονται και γίνονται κατανοητές πολύ καλύτερα με λόγια του δρόμου και όχι με περισπούδαστες αναλύσεις. Αν κάποιοι αριστεροί συμπεριφέρονται σαν κατίνες, ή είναι αλήτες, ψεύτες και απατεώνες, είναι ματαιοπονία να προσπαθεί κάποιος να περιγράψει τις πολιτικές πρακτικές με βαθυστόχαστες αναλύσεις για την πολιτική συγκυρία και την ταξική πάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το καπέλο του δίκτυου συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και το νταβατζιλίκι του, ας απαντήσει τότε και η ΑΚΟΑ η οποία κατά τα άλλα, εκδίδει μια εφημερίδα την ΕΠΟΧΗ η οποία -και καλά- αγωνίζεται για την...ανανέωση και την....ανοχή στην διαφορετικότητα.....

    Από λόγια Γιάννη Μπανιά, άλλο τίποτα ετσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @μαλακίας το ανάγνωσμα 3:35μ.μ.

    Δεν έχουμε λογοκρίνει κανένα σχόλιο. Δεν αντιλαμβανόμαστε σε τι αναφέρεσαι. Υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση για την δημοσίευση των σχολίων, γιατί δημοσιεύονται μετά από προέγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μαλακίας το ανάγνωσμα12 Οκτωβρίου 2010 στις 5:48 μ.μ.

    Τίποτε μεγάλε, διαγράφεται και το κρίμα πάνω μου. Απλά είχαν μεσολαβήσει άλλα σχόλια πριν τη δημοσίευση ενός δικού μου των 5:59 και ως εκ τουτου μπερδεύτηκα.

    Επί της ουσίας τώρα θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε τις επίσημες -τουλάχιστον- ανακοινώσεις από τις γκρούπες γιά τα διάφορα κατεβάσματα.
    Όσον αφορά το θέμα Μητρόπουλου τα καθυστερημένα ρεβιζιόνια της ΚΟΕ και λοιπά τροσκομουλού κατεβάζοντας τους τόνους δεν αντιλαμβάνονται ότι χάνουν μία βασικότατη διάσταση της αναδιάρθρωσης που σηματοδοτεί η κρίση γιά το πολιτικό σύστημα. Δηλαδή την ΑΜΕΣΗ πρόσδεση των κομμάτων με ομάδες συμφερόντων που κινούνται στο εσωτερικό του κράτους και μεσολαβούνται από αντίστοιχους μηχανισμούς στα ΜΜΕ. Η διαφορά με την πριν κατάσταση είναι σοβαρή καθώς αυτές οι ιστορίες κάνουν εμφανή τη μεταλλαγή της αυτονομίας της πολιτικής -αν δεν την καταργούν εν μέρει- και του τρόπου εκπροσώπησης των διαφόρων συμφερόντων στο γενικό οργανωτή τους δηλαδή το κράτος. Με δεδομένο ότι η πίτα που μπορεί να μοιραστεί είναι πιά πολύ μικρότερη, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η άμεση διαπλοκή των οικονομικών συμφερόντων με τους κομματικούς μηχανισμούς και η υποταγή των δεύτερων στα πρώτα. Αντίστροφα καθίσταται όρος επιβίωσης γιά τα μικρά κόμματα, με αστικούς όρους βέβαια, οι μηχανισμοί τους να έχουν άμεσες προσβάσεις σε διάφορους τέτοιους κύκλους συμφερόντων. Σχετικά με το Μητρόπουλο αναφέρω τις πλάτες του Κουρή, οικονομικών κύκλων προσκείμενων στον
    Τζοχατζόπουλο (Οικονόμου, Χωραφάς, κλπ) καθώς και κατά τόπους διαπλεκομένων του ΠΑΣΟΚ (Στερεά, Πύλος και άλλού).
    Ελπίζω ότι η ΕΟΣ αντιλαμβάνεται πολύ καθαρά όλο αυτό το θέμα και κάποτε πρέπει να συζητηθεί σοβαρά χωρίς τα κόμπλεξ και πέρα από τις ανεπάρκειες της κάθε οργάνωσης.
    Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεται η κοε και η κάθε κοε τη σχέση του κράτους με το πολιτικό σύστημα και ακόμα σπουδαιότερο τη σχέση της αριστεράς με αυτό το σύστημα και την πολιτική από τη σκοπιά της εργασίας γενικά.
    Φοβούμαι όμως ότι αυτό το θεωρεί δευτερεύον σε σχέση με τους μικροκομματικούς σχεδιασμούς με άλλα λόγια τις ίντριγκες και τις δοσοληψίες των κομματικών φραξιών.
    Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα και κάποιοι νομίζουν οτι τους προσβάλαν τη φοβερή τιμή της φοβερής πρωτοπόρας και μοναδικά συνεπούς οργάνωσής τους. Εντάξει κοετζούλη;

    Σχετικά με το ύφος τώρα ειναι προς τιμήν της ΕΟΣ που το κάλυψε παρ' όλο που παίρναν και αυτήν κάπως τα βόλια. Αν δε η κοε και λοιποί καταστηματαρχαίοι δυσανασχετούν, πρέπει να σκεφτούν ότι ίσως έκαναν πολύ παρέα με τους κουβέληδες και τους έμεινε κουσούρι το ύφος και εξ ίσου πολύ παρέα με τους τσιμιτάκηδες και τους έμεινε κουσούρι το ήθος. Τα άκουσες τώρα και σε άλλο ύφος κοετζούλη και αναμένουμε όλο αγωνία τις απαντήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο τη σημερινη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    "Στη συζήτηση που έγινε χθες το πρωί στο Alter, είχαν προσκληθεί να πουν τις απόψεις τους οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής.
    Από το τραπέζι της συζήτησης απουσίαζαν όμως δύο. Ο Αλέκος Αλαβάνος της «Ελεύθερης Αττικής» και ο Γρηγόρης Ψαριανός της «Αττικής Γης».

    Οταν εκπρόσωποι του Αλαβάνου διαμαρτυρήθηκαν για τη μεταχείριση, η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι τόσο τον ίδιο όσο και τον Ψαριανό εκπροσωπούσε ο... Αλέξης Μητρόπουλος!

    Και βέβαια είχαν κάθε λόγο να αναρωτιούνται εάν επρόκειτο για πρόκληση ή γελοιότητα...

    Θ.ΤΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι σου κανει η ανυπαρξια στο μαζικο κινημα...κομπλεξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος των 3.20
    ΕΟΣ,ο πολιτισμός στην έφραση δεν αφορά τις περισπούδαστες αναλύσεις που υπονοείς.Αφορά το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει τους αριστερούς, έστω και άν κάποιοι με την πρακτική τους το ξεχνούν.
    Επαναλαμβάνω ότι, θεωρούσαμε το site σοβαρό και το παρακολουθούσαμε καθημερινά.Όμως με την κάλυψη που δίνεις σε σχόλια τέτοιου χειρίστου είδους, μας υποχρεώνεις να σε αποχαιρετήσουμε.
    Υ.Γ.Ο πληθυντικός του α΄προσώπου που χρησιμοποιώ, δεν είναι ευγενείας αλλά κυριολεξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Ανώνυμος των 3.20

    Το ύφος αφορά κυρίως τον λόγο,το ήθος όμως αφορά κυρίως τις πράξεις.

    Αν ο Γραμματέας του ΣΥΝασπισμού αποδεικνύεται ότι είναι ένας απλός ψεύτης, αν το Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΝασπισμού άλλα λέει και άλλα κάνει, αν... αν..., και κάποιοι αναδεικνύουν ως πρώτο θέμα την εκφορά του λόγου, τότε, "ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται".

    Δεν πιστεύουμε σε κάποιο ιδιαίτερο ήθος των αριστερών το οποίο τους κάνει ξεχωριστούς από τους άλλους κοινούς θνητούς, και ποτέ δεν πρόκειται να το επικαλεστούμε.

    Το να λες την αλήθεια, όμως είναι πολύ πιο σημαντικό για μας, όσο ενοχλητική και αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "μαλακίας το ανάγνωσμα" ή αλλιώς όνομα και πράγμα!
    Καλά, διαβάζεις το Δρόμο ή σου τα λένε να τα λες;
    Με τηλεοπτικό σποτ, ραδιοφωνικό σποτ και στο τελευταίο εξώφυλλο αναφερόταν για δυο μέρες μέσω της συνέντευξης Αλαβάνου η φράση "Το κόλπο του ΠΑΣΟΚ με τους πολλούς υποψήφιους στην Αττική" (λες να εννοεί το Σγουρό. Για να μην αναφερθούμε σε κείμενα σε όλα τα τεύχη που αφορούσαν τον Μητρόπουλο.
    Για τα υπόλοιπα, που αφορούν την ΚΟΕ, γράφεις δεκαπέντε φράσεις που σε καμία δε λες τίποτα συγκεκριμένο. Και όλα αυτά σε μια ανάρτηση που αφορά το Αριστερό Ρεύμα και τη στάση του στη Στερεά Ελλάδα... Προσπάθησε να ελέγξεις τις εμμονές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ....κι εκει που τα λέγανε ολα αυτα,με στόχο[δίχως άλλο την αλλαγή της κοινωνίας]
    η κοινωνία κάθεται στη γωνία και προφανώς δεν εχει καμμια διάθεση να παρακολουθήσει τους απείρου κάλου διαλόγους αριστερών διαφόρων προελευσεών και στοχεύσεων.....
    Τι κρίμα,τι κατάντια,τι φτώχεια ψυχής,οποία τυφλότης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς "μ..κίας το ανάγνωσμα".
    Πραγματικά δείχνεις πως, αν και καλοπροαίρετη όλη η κριτική σου, τα βλέπεις "απ'έξω" τα πράγματα, βρε αδερφέ.
    Διαφορετικές στοχεύσεις δεν βλέπεις σε ΚΟΕ- ΔΕΑ- Αλαβάνο;
    Είναι το ίδιο η ΚΟΕ και ο Αλαβάνος που μιλούν για πανελλαδικό μέτωπο αλλαγής και ίδιο πράγμα η ΔΕΑ που δημόσια θεωρεί το Μ.Α.Α. ως όχημα για να κάνει πιο αριστερό το ΣΥΡΙΖΑ; Και μόνο από αυτούς τους διακηρυγμένα διαφορετικούς (όχι αντίθετους) στόχους, δεν βρίσκεις ότι η τακτική δεν είναι πάντα ίδια;

    Αυτά. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ (που θα'πρεπε να είναι θέμα του ΕΟΣ σε στυλ καθημερινής ανταπόκρισης):

    Όσο για εμάς, τη "βάση", που έχουμε ξεσκιστεί στις εξορμήσεις, έχω να πω ότι στην κυριολεξία σκίζουμε.Πάμε πολύ καλά. Δεν θα πω τις απογειωμένες βλακίες περί β'γύρου, που λένε όσοι ΔΕΝ κάνουν εξορμήσεις, αλλά έχω να πω πως ΜΟΝΟ το δικό μας ψηφοδέλτιο στέκει και δεν τρώει ντομάτες. Άντε, ίσως και του ΚΚΕ, που από κάποιους που δεν θα μας ψηφίσουν, μας λένε πως θα ψηφίσουν ΚΚΕ έτσι για σπάσιμο στο δικομματισμό. Είναι η πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο, που δεν "καταφέρνουμε" να ολοκληρώσουμε όλο το πλάνο της καθημερινής-απογευματινής εξόρμησης, επειδή κάνουμε μακροσκελείς συζητήσεις στα περισσότερα καταστήματα και περνά η ώρα.(δεν θα πω για ποιο και μοναδικό πράγμα κατηγορούν όλοι τον Αλαβάνο, όλοι σε αυτή τη σελίδα καταλαβαίνουν και μειδιούν...)
    Μόνο αν ξεποδαριαστούμε ΟΛΟΙ, και πείσουμε ειδικά τη νεολαία (που είναι μαζί μας, αλλά βαριέται να πάει να ψηφίσει ή ενδίδει ευκολότερα στον αντιεκλογισμό) θα δούμε β'γύρο.
    Θα το κάνουμε όλοι, όμως; Ή θα φέρουμε τα συριζικά κατάλοιπα και στο Μέτωπο και δη σε προεκλογική περίοδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Μαλακίας το ανάγνωσμα
    Ένα ένα σύντροφε Τσιμιτάκη:
    Το κρίσιμο είναι τι θα γίνει στον ΣΥΝ. Το παιχνίδι επιβίωσης που παίζουν οι Βούτσης – Βίτσας – Τσίπρας κλπ είναι να απονομιμοποιήσουν την ομάδα Λαφαζάνη. Επομένως σεντράρουν κάθε επιλογή των μπουνταλάδων (γιατί πρόκειται καταρχήν περί μπουνταλάδων και μετά όλα τα άλλα: δεξιών, παραγόντων κλπ).
    Στα πλαίσια αυτά η γραμμή εδώ και 10 μέρες που έδωσε το επιτελείο ήταν να διχαστούν Αλαβανικοί – Λαφαζανικοί καταρχήν και μετά να διχαστεί και το εσωτερικό του Μετώπου. Σε Αλαβανικούς που το πάνε αντρίκια μέχρι τέλους να διαλύσουν τον ΣΥΝ και σε ΚΟΕ – ΔΕΑ που τα έχουν ήδη κάνει πλακάκια με τον ΣΥΝ. Και εμφανίστηκαν σωρηδόν κάμποσοι που δηλώνουν μεγάλοι θαυμαστές του Αλαβάνου και καίγονται για το Μέτωπο και βρίζουν τον Λαφαζάνη για να περιορίσουν τη διαρροή προς Αλαβάνο. Το θέμα είναι ποιος τους πήρε χαμπάρι.
    Σιγά το σχέδιο ρε Τσιμιτάκο.

    1. Τι γράφει ο Δρόμος για τον Μητρόπουλο:
    http://e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2572:μικρές-αλλά-ενδιαφέρουσες-λεπτομέρειες-για-τον-αλ-μητρόπουλο&Itemid=61
    http://e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2567:%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1&Itemid=61
    http://e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2656:σοσιαλιστικός-χώρος-και-aριστερά&Itemid=61
    Εσύ ρε Ματθαίο επιμένεις ότι ο Δρόμος δεν λέει κουβέντα για τον Μητρόπουλο; Τι πρέπει να κάνει; Να τον παραμονέψει στον Αυτιά και να τον ξυλοκοπήσει; ΄Βγαλε μέχρι και τα άπλυτα περί καθηγητικής στη φόρα. (Για μένα κακώς).

    2. Τι έγινε στην ΠΟΤΑ:
    Ρωτήστε τον Κωνσταντόπουλο και τον Αλαβάνο. Βρήκαμε παπά θα θάψουμε 5-6; Ο Πετράκος είναι ένας μικρομεσαίος παράγοντας που παραγοντίζει κι έχει γινάτι να βγει βουλευτής. Για τα πονηρότερα ρωτήστε αλλού. Ξέρει κι ο Στέργιος, ξέρει κι ο Καραγκουλές. Άμα όλη η διαπλοκή με την αριστερά στην Ελλάδα βρήκε εκφραστή τον Πετράκο, υποτιμάμε τους εφοπλιστές.

    3. Για την Πάτρα: Ρε Ματθαίο, ντροπή. Δε σου χει πει ο Σπαρτινός ότι ο Πατούχας είναι ΚΟΕ, αλλά δεν εμφανίζεται δημοσίως ως ΚΟΕ; Το ψηφοδέλτιο του Πατούχα το είδες; Είδες πόσοι από την ΚΟΕ είναι μέσα; Έχεις καταλάβει ότι η Ανταρσύα δεν στηρίζει τον Πατούχα; Το ΝΑΡ είναι έξω και η ΑΡΑΝ είναι ελαφρώς μέσα γιατί ρίχνουν όλο το βάρος στην Περιφέρεια; Δεν έχεις δει ότι ο Χατζηλάμπρου και ο Πατούχας είναι μαζί σε ένα κάρο παρεμβάσεις; Θες κι άλλα ονόματα; Ευχαρίστως. Πες μου όμως ένα όνομα ανεξάρτητου που να λέει ότι η ΚΟΕ πήρε τον Χατζηλάμπρου και πούλησε τον Πατούχα: Εδώ γελάει μέχρι κι ο Σήφης…

    4. Για τη Θεσσαλία: Πάλι λες μπούρδες. Πουλάκη δεν ψηφίζει κανένας πλην ΣΥΝ (κι όχι όλου). Επειδή έχεις καλές σχέσεις με την ΑΚΟΑ, ρώτα να μάθεις ποιοι επέμειναν σε κατέβασμα και ποιοι ακύρωσαν δημοτικό κατέβασμα για να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο. Κάτσε να δεις και ποιοι κατέβασαν δημοτικό ψηφοδέλτιο αλλού, κάνοντας δύσκολη την κατεβασιά περιφερειακού ψηφοδελτίου στη Θεσσαλία.

    5. Για την Κρήτη γιατί δεν λες τίποτα; Ποιος πήγε να κάνει περιφερειακό και ποιοι δεν το ενθάρρυναν; Κατά τα άλλα ποιοι πουλήσαν τον Αλαβάνο;

    Τέλος τσιπρίνο Τσιμιτάκη μην πας να σοβαρέψεις τα λεγόμενά σου με τα περί διαπλοκής κράτους και αριστεράς. Είσαι άσχετος. Ρώτα τον Στάθη να σου πει, εκτός κι αν στα κρατάει μυστικά. Ανακάλυψες την Πύλο και τη Στερεά; Έμαθες τον Χωραφά; Θυμήθηκες τον Κουρή και τον Μητρόπουλο; Σιγά τα αίματα. Αυτά έχεις να καταλογίσεις; Και το λες και με ύφος χιλίων καρδιναλίων; Ώπα.

    Τελικά Νίκο, ήταν παραγωγική η συνάντηση που κάλεσες την προηγούμενη Τρίτη.

    ΥΓ. Τσιπράκο, θες να μιλήσουμε δημοσίως και με ονόματα; Εγώ είμαι ακόμα στον ΣΥΝ και δεν πρόκειται να πάω στην ΚΟΕ κι ας διαλύσουν τον ΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. διάβασα το κείμενό σας, το διάλογό σας και έφριξα...το μόνο που θα πρεπε να σας απασχολεί είναι η πολιτική κατάσταση και όχι τα εσώψυχα της αριστεράς...Δεν είστε σε θέση να πείτε κάτι...καταντάτε γελοιοι όλοι εσείς που αναμασάτε μηχανισμούς και λάβρα ονόματα...συγνώμη κύριοι δεν είστε αριστεροί...Το μόνο μέλημά σας είναι οι διαχωριστικές γραμμές και όχι η ενότητα....απλά σας λυπάμαι...εμείς έχουμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα

    ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε αντίθεση με την εκτίμηση της pentanostimi, θεωρώ ότι η συζήτηση είναι αρκετά αποκαλυπτική για το πραγματικό δίπλο/πρόσωπο της αριστεράς. Όταν ο Π. Κοροβέσης είχε μιλήσει για το βρώμικο 89 και τον χρηματισμό της Αριστεράς, όλοι έπεσαν εναντίον του να τον κατηγορήσουν ως συκοφάντη. Εδώ, στην συζήτηση που γίνεται για τον Πετράκο, αυτό θεωρείται “κοινό κεκτημένο” μεταξύ των αριστερών και οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται είναι ανάλογες με αυτές που έλεγε ο Α. Παπανδρέου για το ύψος της ταρίφας που θα πρέπει να έχουν “δωράκια” που έπαιρναν κάποιοι υπουργοί του!

    Όμως καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε και μερικά ζητήματα. Το θέμα με τον Πετράκο δεν είναι αν τα πήρε ή δεν τα πήρε αλλά κυρίως γιατί κοντραρίστηκε με τοπικά (και όχι μόνο) κινήματα είναι αντίθετα στην “ανάπτυξη” της περιοχής με έργα όπως αυτά που γίνονται στην ΠΟΤΑ της Πύλου. Ο Πετράκος δεν είχε αντίρρηση για αυτή την ανάπτυξη, που κάποιοι άλλοι την θεωρούν καταστροφική για το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον της περιοχής. Είναι τυχαίο άραγε, ότι το ΚΚΕ και Πετράκος έχουν την ίδια αναπτυξιολάγνα αντίληψη για αυτά έργα; Δεν νομίζω!

    Η συζήτηση επαληθεύει την βαθιά διαλεκτική παροιμία: “Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”. Αν η Αριστερά λειτουργούσε με διαφάνεια και είχε βάλει στην άκρη τα παραγοντιλίκια, τότε κανένας “Ματθαίος” δεν θα μπορούσε να κάνει σπέκουλα. Εξάλλου, δεν μπορούν να μπαίνουν τα πράγματα με μια λογική συμψηφισμού, όπως τα βάζει ο Ανώνυμος των 11:38 μ.μ. που πάει να βγάλει λάδι την ομάδα του Π. Λαφαζάνη! Μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να είναι κανένας γάτα για να τα καταλάβει, μιλάνε από μόνα τους. Είναι φανερό ότι η ομάδα του Π. Λαφαζάνη θυμίζει τους αδελφούς Ντάλτον στις εσωκομματικές διαμάχες που κάνει. Επίσης στην πολιτική της γραμμή έχει δύο σημαντικά αρνητικά σημεία, τα οποία δεν αναιρούνται, ότι προβοκάτσιες και να οργανώσει το τσιπρέικο. Το ένα είναι ότι είχε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στάση που είχε και η Ανανεωτική Πτέρυγα. Και το άλλο είναι ότι είναι βουτηγμένη μέχρι το κόκκαλο στα θέματα συνδιοίκησης με τις δυνάμεις του δικομματισμού σε συνδικάτα και στη τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Φ. Κουβέλης όλο λόγια είναι, αυτοί έχουν ήδη κάνει πράξη εδώ και καιρό την συγκυβέρνηση στα προεδρία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και σε πολλές ομοσπονδίες...

    Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι οΒ. Χωραφάς, από τον “δρόμο” πέρασε για να πάει στην Κουμουνδούρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίρνουμε “ρίσκα” στις πολιτικές μας επιλογές. Όμως δεν θα πρέπει να ποντάρουμε σε καμένα χαρτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μαλακίας το ανάγνωσμα13 Οκτωβρίου 2010 στις 3:17 π.μ.

    Είναι πολύ προχώ οι διάφοροι παλαιοκνίτες που ανακάλυψαν πλέον το ίντερνετ και νομίζουν ότι αν τρολάρουν θα κρύψουν τις πομπές τους!
    Ρε συ ανώνυμε των 11:38, αν κατάλαβες ότι προ δέκα ημερών ο Βούτσης έριξε το σύνθημα γιά να μπουν σφήνες μεταξύ Αλαβάνου-Λαφαζάνη και στο εσωτερικό του Μετώπου πολύ ενημερωμένος είσαι γιά να μη σου πω πόσο ξύπνιος είσαι.

    Επειδή δε τσούζει το γεγονός ότι πλέον η απόλυτη σαπίλα έχει εξαπλωθεί σε όλους τους μηχανισμούς της αριστεράς, ρίχνε τα εσύ στους τσιμιτάκιδες και στους τσιπρούληδες όσο θες. Τα λεγόμενά μου επιβεβαιώνεις.
    Τσούζει δε απίστευτα επιπροσθέτως το γεγονός ότι αυτοί οι μεγάλοι κομμουνιστές ηγέτες του βαθέως ρεύματος τη φάγανε από τις μηχανοραφίες του Βούτση και τα κωλόπαιδα του Τσίπρα. Ξεφτίλα μεγάλη τα λαφαζάνια. Τι να σου κανει η Ίσκρα και που ο Παναγιωτάκης θυμήθηκε τον Κάουτσκυ, τον Ένγκελς και το Μπουχάριν. Επιστροφή στις ρίζες, πολύ συγκινητικό! Ότι είναι μπουνταλάδες το γράψαμε εδώ και πέντε αναρτήσεις και συ τα θυμάσαι τώρα!

    Σε ευχαριστώ πάντως που απλώνεις όλη τη λέρα του Συνασπισμού στη φόρα να διαβάζει ο κόσμος και να θιαμάζει. Στα επιμέρους θέματα, αφού θες να τους κράξουμε όλους αυτούς και είμαι απολύτως σύμφωνος μαζί σου.

    1. και Τέλος. Τίποτα επαναλαμβάνω δεν είπε ο Δρόμος γιά το Μητρόπουλο. Αν εσύ αυτά τα θεωρείς απόψεις τότε πράγματι οι δυό κουβέντες που είπα εγώ είναι ανώτερη θεωρία. Πρώτα στα περί καθηγητηλικιού του Μητρόπουλου αυτά που γράφουν είναι πράγματι κομπλεξισμοί. Αλλού είναι τα χονρά σκάνδαλα με την αναγνώριση του ντοχτορά, τις σπουδές στο Βελιγράδι κλπ. Αλλά η ουσία δεν είναι εδώ. Ο Ρούντι καλά τα λέει αλλά λίγα. Γιατί επαναλαμβάνω το ζήτημα είναι η διαπλοκή των διαφόρων που δηλώνουν τώρα μητροπουλικοί με στρατηγικούς τομείς στο κράτος. Και αυτό ρε κακομοίρη είναι άλλης ποιότητας ιστορία από τα φράγκα που χώναν από πάντα οι εφοπλιστές στο Συν. Αν δεν το καταλαβαίνεις τράβα ρώτα τον Τόλιο που κάνει τέτοιες προχώ αναλύσεις γιά τον καπιταλισμό που οι παπαπέτρηδες του Περισσού παλαβώνουν από ζήλεια.
    Αυτά με το Στάθη βγες πέστα εσύ που είσαι του κόμματος από που τα παίρνει. Να τα πεις όλα όμως και ΜΚΟ και Αυγή και τους διακανονισμούς με τα τραπεζικά δάνεια (κεράκι να ανάψετε του δικεόρου πρόεδρα που είχατε όπως και του Φώτη) και και και. Πέστα λοιπόν, γιατί ντρέπεσαι ή φοβάσαι μη θυμώσουν οι τσιμιτάκηδες;

    Ότι ο Πετράκος είναι η κορυφή του παγόβουνου από την άποψη της τοπικής διαπλοκής είναι ηλίου φαεινότερο και γνωστόν το πάλαι. Τα γράφει εδώ ο ΕΟΣ από την αρχή. Με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα συνδικάτα και και. Αν μάλιστα ο Πετράκος είναι απλώς ένας τοπικός διαπλεκόμενος καραγκιόζης, τι να πούμε γιά τον Αμπατζόγλου; Τις καταγγελίες μέσα από τον ίδιο το Συν στην αυγή τις ξεχάσαμε; Όπως και να έχει τίποτα δεν ξεπλένει τον Πετράκο όπως πας να μας το μπερδέψεις γιά να μας πεις ότι δεν τρέχει και τίποτα.
    Διαβάσαμε ότι αντιπεριφερειάρχης του Πετράκου στην Αρκαδία κατεβαίνει κοετζής. Κι αυτό εντάξει είναι σύμφωνα με την αποψάρα σου. Ξέρει ο Στέργιος και ο Καραγκουλές. Ότι αυτοί ξέρουν πάμπολλα είναι βέβαιο. και μπίζνες με ουρά κάνουν και ότι θες. Πέστα όμως εσύ αφού δεν τους έχουμε εδώ πρόχειρους. Γιατί δεν τα λες και πας να θολώσεις τα νερά;

    Συνεχίζεται και γιά τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιά το 3. Ωραία αριστερά είναι στην Πάτρα. Ουτε συνομωτικές οργανώσεις στη τσαρική Ρωσσσία ρε φίλε! Είναι κοε και δεν το λέει ο ένας, είναι αραν αλλά το μισολέει ο άλλος! Φοβάται μηπως φάει ξύλο από την αρας; Διαδρόμος και των γονέων. Πέστα όμως όλα γιατί πάλι μας τα μπερδεύεις. Και προπάντων δημόσιες ανακοινώσεις. Όσο δεν υπάρχουν ξεκάθαρες τέτοιες, τόσο θα σπεκουλάρεις εσύ και οι όμοιοι σου και με τους τσιπραίους και με όλο το κακό συναπάντημα.

    4. Εγώ σχέσεις με την ακοα δεν έχω ούτε στενές ούτε άλλες. Αντί ομως να μας πεις τι γίνεται, αφού είναι τόσο καθαρό, γιατί μας λες, άντε ρώτα και άντε να σου πουν κι έτσι και γιουβέτσι; Γιατί είσαι χωμένος στη λαφαζάνεια μπουνταλοσύνη και ίντριγκα που μιά χαρά περνάει με τους τσιπραίους και τους τσιμιτάκιδες. Τώρα την πάτησε βέβαια, αλλά ας πρόσεχε.
    Βγες πέστα λοιπόν.

    5.Γιά τη Κρήτη δεν έχω ιδέα γιατί τίποτα δε βγήκε στη δημοσιότητα. Γιατί δεν μας τα λες, αλλά πάλι όλο ρώτα και μάθε είσαι; Ντρέπεσαι να τα πεις;

    Μην το ξεχάσω. Το Χωραφά και το περιοδικό του χαρήκαμε ότι ο σταθμός το Κόκκινο, η ΚΟΕ και ο Δρόμος τα ξέραν από πάντα. Όμως εκεί αυτοί να κωλοτρίβονται. Εσύ που είσαι τόσο άνετος και τα θεωρείς αυτά ωραία και καλά δεν μας εξήγησες όμως γιατί είσαι τόσο άνετος; Γιατί προφανώς περνάς ωραία με όλα αυτά τα σούργελα που θέλουν να περνιούνται γιά αριστερά. Τα ώπα και τα έλα είναι φαίνεται τα σύνηθη πλέον επιχειρήματα εκεί που κάνετε νταλαβέρια.

    Επειδή λοιπόν είσαι γνώστης από παλιά, άνετος και προκλητικός,
    ορίστε λοιπόν βγες πέστα όλα.
    Τι σε εμποδίζει;
    Οι λυκοφιλίες με τους κάθε λογής τσιμιτάκιδες;
    Όσο γιά το να εγώ είμαι του Τσίπρα ή παίζω το παιχνίδι του, όπως απολύτως συνειδητά πας να θολώσεις τα νερά, ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει ποιός λέει τι και γιατί. Αλλά βέβαια καταφεύγουμε σε κάθε δυνατή αλητεία που όσο πιό τερατώδης είναι τόσο ελπίζουμε ότι θα κρύψει την ξεφτίλα! Μεγάλο σκολειό το κνε, όχι ότι τα διάφορα άλλα πήγαιναν πίσω!

    Γιά αυτό μην απειλείς, αλλά βγες και πέστα ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. Ναι, δημόσια και με ΟΝΟΜΑΤΑ. Πέστα ντε, τι ντρέπεσαι; Να δούμε πόσο βαρύς μάγκας είσαι και ποιός φέρει ποιές ευθύνες γιά όλο αυτό το τσίρκο. ΠΕΣΤΑ ΤΑ!
    Κατά τα άλλα κάτσε στο Συν να κρατάς φανάρι στον κάθε τσίπρα και τσιμιτάκη και Βούτση που σας έχουν βάλει στη γαλότσα. Σαφές δεν είναι; Η παθιασμένη τρολλιά ότι όποιος ξεμπροστιάζει τις αλητείες και τα κομπρεμί του λαφαζάνια είναι του τσίπρα δεν μας εξήγησες τι είναι. Δεν χρειάζεται, γιατί όλοι κατάλαβαν.

    Το ύφος δε του καρδιναλίου είναι ακριβώς αυτό του τάχα εγώ ξέρω και αυτουνού που πάει αλλού την κουβέντα και κυρίως αυτουνού που δε λέει τίποτε επί της ουσίας αλλά αμολάει συνέχεια υπονοούμενα ότι τάχα είναι αλλοιώς τα πράγματα. Καρδινάλιοι, κονκλάβια, παρασυναγωγές, μυστικές σέχτες, συνομωσίες, ίντριγκα, διάδρομοι, ανίερες συμμαχίες και μετά προς τα έξω λέμε,
    τι θέτε ρε παιδιά, αφού έτσι είναι, τι ψάχνετε τώρα.
    Αλλά είναι κακοί οι αιρετικοί που μας κράζουν. Τελειώνουν τα ζημιά σας ολουνών φιλάρα.
    Και του συν και του πλην και του κάθε αριβίστα.

    Εγώ πάντως και θα τον ψηφίσω τον Αλέκο και τρέχω γιά το Μέτωπο. Χωρίς να είμαι βλάκας να πιστεύω ότι δεν την έχει πουλήσει τη δουλειά το λαφαζαναριό. Γιά τους άλλους θα δούμε.
    Κάτσε εσύ με το τσιπρουλιό να σας βρίσκει ο Στάθης φράγκα να έχετε ωραίο κόμμα. Σιχτίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είδες που πράγματι έχει αποτελέσματα η κουτοπόνηρη ταχτική;

    Γιά τη Σαλονίκη δεν είπαμε. Εγώ δεν ξέρω παρά μόνο ότι έχει βγει από ανακοινώσεις. Καθαρές δουλειές δεν φαίνεται να ήταν. Δεν ξέρει κάποιος να μας πει γιά όλο το σούργελο με τα συντονιστικά διαλόγου κλπ; Γιά να ξέρουμε δηλαδή.
    Ή το κάνουμε γαργάρα γιατί εκεί οι αρχιοπορτούνες πρώην κνίτες έσπευδαν να γράφουν ύμνους στους τσιπροτσιμιτάκιδες και να ανταμείβονται με θέσεις στα όργανα και στα πολιτικά γρφαεία και όπου αλλού;
    Φάτε τωρα τον αγωνιστή Κουράκη και καλά ...κρασιά μπουτάρη.

    Το κυριότερο που βοά και αυτό που έβαλε ο ΕΟΣ και άρχισε πάλι όλη αυτή η κουβέντα.
    Ο μεγάλος Χουντής τι έγινε;
    Πως και μας θυμήθηκε από τα τόσα καθήοντά του στην ευρωβολή; Και έσπευσε να δώσει υποστήριξη στον παλιοτοΜαριά. Ο Αποστόλου αρνήθηκε αλλά ο Χουντής έτρεξε. Αν πούμε ουστ θα αποτελεί ύφος που δεν αρμοζει στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά; Δε λέμε λοιπόν ουστ αλλά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο μεγάλο ηγέτη Χουντή που υποστηρίζει το κόμμα του, τις επιλογές του Βούτση, του Βίτσα και λοιπών τσιμιτάκιδων.

    Εντάξει, ευχαριστημένοι όλοι τώρα;
    Εσύ όμως ανώνυμε γιατί τον έκανες γαργάρα το Χουντή; Δεν καταπίνεται με τίποτα και πρέπει να το πιούμε γουλιά γουλιά κι αυτό το πικρό ποτήρι έτσι; Να το πιείτε, να το πιείτε.
    Ενότητα σου λέει μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ούτε στο Βυζάντιο να είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συντροφοι της ΕΟΣ,
    Σας παρακαλώ να τερματήσετε επιτέλους την εισβολή του Μπάχαλου-Τρολλάκια που αλωνίζει τις τελευταίες ώρες στο μαγαζί σας και με πολλαπλή ταυτότητα μάλιστα.
    Ως τακτικός πελάτης συμβουλεύω:
    1.Αδειάστε το μαγαζί
    2. Τραβήξτε μια καλή φασίνα
    3. Βάλτε έλεγχο στην πόρτα που να ξέρει να κόβει φάτσες
    4. Καντε ανακαίνηση και ξανα-εγκαίνια (grand opening)
    ...αλλοιώς μας βλέπω να μεταναστεύουμε σε άλλο μαγαζί ...
    (Θα έχετε αντιληφθεί ότι ολοι οι καλοί πελάτες έχουμε πάρει τα ποτήρια στο χέρι και έχουμε βγει και περιμένουμε στο δρόμο. Ο καιρός όμως χαλάει -έρχονται και εκλογές/εξελίξεις και δεν μπορουμε να περιμένουμε εκεί. Μοιράια θα οδηγηθούμε αλλού και είναι κρίμα γιατί το κατάστημα το είχαμε συνηθίσει και μας ήταν και συμπαθές μέχρι σήμερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμπαθάτε με, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεστε "για το κινημα", τέτοιου είδους αναρτήσεις θα έπρεπε να τις κάνετε ΕΠΩΝΥΜΑ. Αναφέρομαι σε όσους "αποκαλύπτουν" διάφορα.
    Μόνο έτσι αποκτούν το -όποιο- βάρος (θα έπρεπε να)έχουν.

    Δ.Π. (από Χαλάνδρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @μαλακίας το λιβάνισμα
    Δεν συνεχίζω το ξεκατίνιασμα, αλλά κάνω ορισμένες διαπιστώσεις:
    1. Για την Πελοπόννησσο άμα ξέρεις τι έγινε, από πού κι ως πού ψηφίζεις Αλαβάνο και τρέχεις για το Μέτωπο; Με γαργαλάει να τα πω αλλά δεν θα τα πω γιατί κι εγώ Αλαβάνο ψηφίζω.
    2. Για την Πάτρα δεν έχεις έναν Χριστό ιδέα τι έγινε. Ούτε για το λάβ στόρυ Δημαρά, ούτε για την υποψηφιότητα Πατούχα. Πέτα λοιπόν λάσπη στον ανεμιστήρα. Όπως λέει κι ο Σήφης "δεν πάμε με μεγαλοκατασκευαστές εργολάβους"...
    3. Για τη Θεσσαλία σου είπαν επίσης δύο μαλακίες οι παλιοί σου σύντροφοι κι ένας Λαρισαίος, αλλά πάλι δεν έχεις ιδέα.
    4. Για την Κρήτη δεν άκουσες τίποτα για το φονικό.
    5. Δεν έχω σκοπό να σου πω άλλα ντεσού, έτσι για να μείνεις με την απορία. Κοντολογής είσαι και άσχετος και καρδινάλιος.
    6. Τα περί διαπλοκής με το παρακράτος πες τα πιο δυνατά, θα τα προωθήσω κι εγώ στη λίστα φίλων μου. Για τον Βαγγέλη και τον Μαριά, ρώτα τον Ριζά. Κι αυτός στο Δρόμο γράφει. Της ανωμαλίας γίνεται σ' αυτό τον Δρόμο.
    ΥΓ. Σου είπα ότι είμαι στον ΣΥΝ, δεν είμαι στο Ρεύμα. Για την ακρίβεια βγήκα από το Ρεύμα όταν ήρθε ο Βούτσης και το ίδρυσε. Συμπαθώ τον Λαφαζάνη για τις απόψεις του, δεν τον συμπαθώ για την κομματική συμπεριφορά του, τον αντιπαθώ για τους χλεχλέδες που έχει μαζέψει γύρω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συμφωνώ με τον Δ.Π. από το Χαλάνδρι.

    RaindogNafplio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μα, ποιος είναι ο ΚΟΕτζής υποψήφιος αντιπεριφερειαρχης πελοποννήσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μαλακίας το ανάγνωσμα13 Οκτωβρίου 2010 στις 2:51 μ.μ.

    Τρισμέγιστε Ανώνυμε διαφόρων ωρών σε τρισευχαριστώ!!!
    Είμαστε επί της ουσίας σύμφωνοι. Σε ευχαριστώ επιπρόσθετα γιατί όχι μόνο επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου αλλά κάνεις ρελάνς. Αυτά ακριβώς προσπαθώ να πω και δεν μπορούσα λόγω ελλιπών γνώσεων που ευτυχώς δεν έχω.
    Ένα ατέλειωτο κωλομάγαζο ο Συν και ο Σύριζα, είμαστε απολύτως σύμφωνοι.
    Εγώ απλώς αντιλήφθηκα από δημοσιεύματα και έλλειψη ρίμας όλα αυτά που εσύ αποκαλύπτεις ότι είναι βόρβορος. Άυτό ήθελα ακριβώς να πω αλλά παρά την αθυροστομία μου ντρεπόμουν.
    Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται. Καταλάβαμε και παρακαταλάβαμε. Σε ευχαριστώ πάντως που έβαλες τον ανεμιστήρα μπροστά γιά να τους πάρει όλους η μπόρα. Τέλεια!

    Ούτε καμία απορία έχω να ρωτάω από δω κι από κει γιά τις αλλαξοκωλιές των διάφορων "επαναστατικών" οργανώσεων και των "επαναστατών" ηγετών. Το αφήνω σε σένα και τους φίλους σου που θα είστε ηθικά στοιχεία και βάζετε πλάτη παρ' όλ αυτά να υπάρχει ο συν και ο πλην γιά το καλό της εργατικής τάξης. Μπουουουουουου ρε μπαμπουλέητορ! Γιά πες, τα γράφει μέσα ο Κάουτσκυ που μας συστήνει ο μαρξιστής Παναγιωτάκης με τις συμπαθείς απόψεις;

    Λυπούμαι μόνο που σας έχουν οι τσιμιτάκιδες στη γαλότσα. Ρε μπας και γουστάρετε και λίγο; Δε μπορεί, αυτά δε γίνονται μόνα τους.
    Αλήθεια, τι έγινε, τα ξέχασες αυτά, ότι εγώ είμαι ο τσιμιτάκης και τσιπραίος κλπ;

    Μη γαργαλιέσαι γιά την Πελοπόνησο γιατί προκύπτει εύκολα και αβίαστα από τα δημοσιευμένα. Απλά ο Αλαβάνος και οι μετωπικοί καλύψαν προσώρας τον Πετράκη. Αδιάφορες οι λεπτομέρειες, αν θες όμως ευχαρίστως να τις ακούσουμε. Και πάλι Αλαβάνο θα ψηφίσω.

    Ποιοί είναι παλιοί μου σύντροφοι ρε δυστυχή ούτε που πάει το μυαλό σου. Που να φανταστείς ότι δεν ασχολούνται με τις λουμπινιές του συν και του σύριζα, τ αφήνουμε σε κάτι σαν ελόγου σου.

    Εσύ που ξέρεις σαν μπασμένος διαδρομιστής τις βυζαντινές μηχανοραφίες των διάφορων κονγκλάβιων, τις δολοπλοκίες, τα κομπρεμί κλπ κρίμα είναι πάντως να μην τα πεις. Άντε εγώ δεν θα διαβάζω, γιατί απολύτως καμία απορία δεν μου έμεινε. Είμαι όμως σίγουρος ότι τόσος κόσμος εδώ θα τα δει με πλείστο ενδιαφέρον.
    Πες λοιπόν γιά Κρήτη και Σαλόνικα να γελάσουμε ρε μάγκα.

    Όύτε γιά το παρακράτος χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν. Τα γράφαν αβέρτα κουβέρτα τόσα χρόνια οι εφημερίδες γιά το πώς κινείται ο κύριος Άκης Τζοχατζόπουλος και η παρέα του. Μήπως πάντως αν είναι να ρωτήσουμε πρέπει να ρωτήσουμε κατ ευθείαν αυτόν; Να μας τα πει πρώτο χέρι ρε παιδί μου.
    Οι διάφοροι που διαμαρτύρονται τάχα γιά το ύφος ας τα δουν και εδώ σε πολύ λόγια γλώσσα.

    http://roides.wordpress.com/2010/10/13/13oct10/

    Να το κρατήσουμε πάντως αυτό, εφ όσον οι λιακουνάκοι του κόσμου τούτου βαραίνουν στην πλάστιγγα όπως και δήποτε περισσότερο από τους κακόμοιρους που παίζουν τις κουμπάρες στα διάφορα "κατεβάσματα". Κοινοβουλευτικός κρετινισμός το λέγαν τα κιτάπια της Κομιντέρν. Δε μπορεί κάπου στο βαθύ παρελθόν σου θα το έχεις συναντήσει. Που να θυμάσαι τώρα όμως... Γιά σκέψου τώρα περιφερειακός και ακόμα χειρότερα δημοτικός κρετινισμός ρε μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιά να τελειώνουμε και καμιά φορά, ευχαριστώ και πάλι που επιβεβαίωσες τα λεγόμενά μου και κρίμα είναι που δεν λες κι άλλα. Σημείωσε πάντως ότι σε αυτόν το διάλογο που όμοιο του δεν ε΄χει δει ποτέ το σάιτ της ΕΟΣ είμαστε οι μόνοι που συμφωνούν. Σχεδόν τέλος πάντων γιατί έχει κι άλλα ένα δυό παιδιά που την έχουν ανθισμένη τη δουλειά.

    Γιά τους άλλους που σαν τις μαγδαληνές θρηνούν και κατεβάζουν τα μάγουλα τους δε λυπούμαι διόλου. Εμείς τουλάχιστον βγήκαμε και είπαμε ο καθένας ότι νομίζει στα ίσα. Συνυπολόγισε ότι και από τα άδεια προκύψαν γεμάτα επειδή τσίμπησες, τα πήγαμε εξαίσια.
    Εσείς ρε παληκάρια που σας έπιασε η απίστευτη υποκρισία επειδή λέγονται αυτά γράφονται πλέον παντού και συζητιούνται παντού γιατί ο θρήνος και ο κοπετός;
    Τι είναι ψέμμα από όλα αυτά; Δε σας άρεσε το ύφος; Είπαμε η πολλή παρέα με τους κουβέληδες άφησε κουσούρια. Κουσούρια αφήνει και η πολλή παρέα με τους τσιμιτάκιδες και το συμπλήρωμά τους τους λαφαζάνηδες. Όποιος έχει αντίρρηση σε ένα που έγραψα εγώ ή έγραψε ο σύντροφος ο ανώνυμος γνώστης των παρασυναγωγών γιατί δεν το λέει αλλά παίζει τη μωρά παρθένα;
    Ο άλλος ο ανεκδιήγητος νομίζει ή κάνει ότι νομίζει ότι εγώ γράφω με πολλά ψευδώνυμα. Ρε απίστευτε χαζούλιακα φαίνεται αυτό στο διαχειριστή δηλαδή τον ΕΟΣ από τις ip. Κάνε μας λοιπόν τη χάρη και μάζεψε λίγο τη εξυπνάδα σου μη σπάσουν τα κοντέρ. Διάφοροι δε που τάχα ενοχλημένοι δηλώνουν ότι εκπροσωπούν πολλούς και απειλούν, τι να κάνουμε ρε παιδιά, τσούζει η αλήθεια! Αν δε βολεύει το εκάστοτε μαγαζί σας, τα παράπονά να τα κάνετε στο μαγαζάτορά σας.
    Επειδή η ξεφτίλα έχει πιά χτυπήσει κόκκινο, φταίνε αυτοί που τα βγάζουν στη φόρα ή αυτοί που τα κάνουν;

    Σε κάθε περίπτωση οφείλω να τονίσω σε διάφορους συντρόφους που ζητάν επώνυμες καταγγελίες. Εγώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα επώνυμα γιατί απλούστατα απλά σχολίασα διάφορα δημοσιεύματα και δημόσια γνωστά γεγονότα. και διατύπωσα ερωτήματα γιά τις πιθανές συνδέσεις τους.
    Ο ανώνυμος συνασπιστήρας που θέλι να κάνει τον καμπόσο τσίμπησε και άρχισε τα όχι, είναι έστι, ρώτα αυτό, εκείνος το άλο και αυτός ετούτο. Αν θ΄λετε ονόματα ρωτήστε λοιπόν αυτόν. Εμένα αδιάφορα μου είναι τα ονόματα. Ας ενοχλεί διαφόρους το ύφος η κριτική είναι πολιτική. Ναι ρε παιδιά, κι ας μην σας αρέσει, πολιτικά ζητήματα είναι όλα αυτά. Τα κομπρεμί, οι ψευτιές, οι λαμογιές, τα φράγκα, οι αλητείες.
    Ποιός τα κάνει είναι δευτερεύον, πρωτεύον είναι που και γιατί γίνονται και κυρίως στο όνομα τίνος γίνονται.
    Ξεφτίλα δεν η υποκρισία να κλαίγονται διάφοροι αν κάποιος ή κάποιοι βγαίνουν και λένε αυτά που ΟΛΟΙ συζητάνε και μάλιστα με όρους και λεξιλόγιο κατά πολύ οξύτερα από αυτό που χρηιμοποίησα εγώ. Ψέμματα; Γιατί ρε δεν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη; Γιατί σύντροφε ανώνυμος των διαφόρων ωρών που δεν κρατιέσαι;
    Καλά κάνεις που δεν κρατιέσαι, σε κατανοώ και σε δικαιολογώ απόλυτα και στο λέω με πάσα ειλικρίνεια.
    Αν θέλεις λοιπόν ας πεις κι άλλα σύντροφε που "ξέρεις" τα πολλά και είσαι τοοοοσο μεσα στα κόλπα.

    Γιά σκεφτείτε μήπως η καταξεφτιλισμένη μας αριστερά είναι τόσο πιά ξεφτιλισμένη που η μόνη δημοσιότητα που δέχεται είναι η ψεύτικη ή αυτή που απλά κλείνει αχνά αχνά το μάτι; Όλα τα σπουδαία κάτω από το χαλί έτσι σύντροφοι; Ωραία ρε παιδιά!

    Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου όμως καταληκτικά ένα πράμα.
    Είναι τυχαίο που ως τα τώρα οι διάφορες οργανωσάρες του σύριζα και εν μέρει και ο συν δεν έχουν βγάλει καταλόγους με όλα τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν ανά την Ελλαδάρα; Φοβούνται μήπως τους πάρουν χαμπάρι οι αρχές κατοχής; Ναι καλά καταλάβαμε.

    Αυτά συντρόφια και καλή ψήφο. Τσάο φιλάρες.

    ΥΓ Μην ξεχνάμε επανασταταράδες μου. Όταν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τότε έχει αλλάξει ο σκοπός και έχει μεταστραφεί στο αντίθετό του. ΨΕΜΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το αριστερο ρευματελικα στηριζει το ψηφοδελτιο του Μητροπουλου.Στο ψηφοδελτιο μπεικαν και γνωστα στελεχη του αριστερου ρευματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ανταρα και καπνος στο "ενωτικο" μαγαζι του συριζα ...... στην θεσσαλια συντροφοι δεν υπαρχει συριζα εδω και 2 χρονια παρα μονο αριβιστες των οργανωσεων που πιστεψαν πως θα γινουν βουλευτες (αφου σου λεει εγινε ενα κοριτσακι ..που δεν εχει μιλησει παρα μονο στην μαμα του γιατι οχι και εγω ) μεσα σε μια νυχτα και με την εμφανιση τους στην τιβι. ο ανεκδιηγητος πουλακης σημερα μας αποκαλυψε πως ειναι και κατα των διοδιων (δεν προλαβε ομως να ερθει ουτε μια φορα στα διοδια , ασε που δεν ανοιγει τις μπαρες ..μην του κανουν μηνυση και βρει και το μπελα του) και υπερ των αγροτων απλα δυσκολευετε να τους μυριζει γιατι δεν κανουν μπανιο συχνα (δεν φταει αυτοσ αν ειναι απλητοι).
    καλα κρασια (οχι του μπουταρη , αυτος ηταν παλια δικος σας)
    λαρσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θα ενημερώσει κανείς γιά το τι γίνεται τελικά στη θεσσαλία; Ένας που έκανε ότι ξέρει έγραψε μόνο υπονοούμενα. Διαβάσαμε μία καταγγελία της ακοα βόλου στην εποχή πριν δύο βδομάδες που φωτογράφιζε κάποιους γιά το σαμποτάζ ενός ανεξάρτητου κατεβάσματος άσχετα με τον Πουλάκη χωρίς όμως να τους κατονομάζει. Ο Πουλάκης είναι από παλιά γνωστός ανανεωτικός, κολλητός τοτ Σκοτινιώτη και φοβερά δεξιός. Στο Βόλο είναι επίσης γενικά γνωστό ότι υπάρχουν σχετικά αξιόλογες δυνάμεις πέρα από το συνασπισμό. Δεν έχουμε μάθει ούτε ποιός ή ποιοί κατεβαίνουν στο Βόλο. Από Λάρσα που γράφει ο αποπάνω επίσης δεν μαθεύτηκε τίποτε. Τα άδυτα του Βατικανού είναι ρε γμτ ο κάμπος! Δεν μπορεί κανείς να γράψει πέντε καθαρά λόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ