ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Κώστας Παπουλής εκλέχτηκε νέος Ταμίας στην ΠΑΣΑ!

Του Θανάση Λιθαράκου,
οικονομικού σύμβουλου, με εμπειρία  στο θέμα της  ΠΟΤΑ  ΠΥΛΟΥ


Σήμερα, στα πλαίσια της διαφάνειας των οικονομικών της ΠΑΣΑ (Πρωτοβουλία για την αντισυστημική Αριστερά) έγινε δημόσιος απολογισμός των εσόδων και των εξόδων. Επίσης εκλέχτηκε ο Κώστας Παπουλής στην θέση του νέου Ταμία. Επισημαίνουμε ότι στη ΠΑΣΑ η μόνη διακριτή θέση που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της είναι η θέση του Ταμία. Επίσης επισημαίνουμε ότι δεν λαμβάνει μερίδιο από την κρατική επιχορήγηση για τα κόμματα και στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά στις εισφορές των μελών της. Παρουσιάζουμε αποκλειστικές σκηνές από τον δημόσιο οικονομικό απολογισμό, την εκλογή του Ταμία και την τελετή παράδοσης του ταμείου:


Αναλυτική ενημέρωση για τις υπόλοιπες εργασίες της σημερινής (Σάββατο 2 Οκτωβρίου) συζήτησης με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Αριστερά και η ΠΑΣΑ», που έγινε στο αμφιθέατρο Δεριγνύ της ΑΣΟΕΕ, θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα «Πρωτοβουλία για την αντισυστημική Αριστερά»

3 σχόλια :


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ