ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μέτωπο Αυριανισμού – ΣΥΝασπισμού – ΝΔ...

Άδικα αγωνιά ο Γιώργος Κυρίτσης με το άρθρο του “Βίοι παράλληλοι”  στην σημερινή ΑΥΓΗ να οριοθετήσει την πολική γραμμή του ΣΥΝασμισμού ανάμεσα στο “Το νέο κόμμα του Αλ. Αλαβάνου όπως και αυτό του Φ. Κουβέλη ”, αφού οι πολιτικές επιλογές της Κουμουνδούρου έχουν μετατοπίσει αλλού τις πραγματικές διαχωριστικές γραμμές. Προσπαθώντας λοιπόν να εκφράσει τις επιθυμίες της Κουμουνδούρου, δηλώνει: 

 Ο ΣΥΝ όμως προσθέτει ότι το παιχνίδι θα κριθεί ανάλογα με το ποιο μπλοκ δυνάμεων κάνει τη διαπραγμάτευση και με ποιους στόχους. Και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα με την θέαση του σ. Α.Α. Δείχνοντας τον εχθρό μακριά, στις Βρυξέλλες, τη Φρανκφούρτη, την Ουάσιγκτον, βγάζει από το κάδρο την κυβέρνηση Παπανδρέου και της επιτρέπει να εμφανίζεται ως δευτερεύων παράγοντας του δράματος.

Για να δούμε λοιπόν ποιο είναι αυτό το αντικυβερνητικό “μπλοκ δυνάμεων” στο οποίο αναφέρεται ο Γ. Κυρίτσης και πως προχωρά η συγκρότησή του. Μέχρι στιγμής, η υποψηφιότητα Μητρόπουλου, γνωστού εργατολόγου και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη του Γιώργου Αυτιά (υπαλλήλου του Γιώργου Κουρή) και του Αλέξη Τσίπρα, κατάφερε να ενώνει τον αυριανισμό με τον ...συνασπισμό. Σε συνέντευξη που θα δοθεί στις 7,00μμ σε κεντρικό ξενοδοχείο αναμένεται να επισημοποιηθεί η κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

Επιπλέον, ο Γιάννης Μανώλης, τέως βουλευτής του κόμματος και μέχρι πρότινος υπεύθυνος του συνδικαλιστικού τομέα της ΝΔ προτείνει να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία για Περιφερειάρχη τον Αλέξη Μητρόπουλο, ή το Γιάννη Δημαρά, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητο. Ο δρόμος για ένα μέτωπο Αυριανισμού – ΣΥΝασπισμού – ΝΔ, έχει ήδη ανοίξει.....

1 σχόλιο :

  1. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΣΥΝ,ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
    ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΛΗΝ ΚΚΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΜΙΣΟ.

    ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ