ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ


Τι είναι το "ΣΥΡΙΖΑ Οριζόντια" 
Αντιγράφουμε από το εισαγωγικό σημείωμα του "ΣΥΡΙΖΑ Οριζόντια":

Το "Σύριζα οριζόντια" είναι ένας ιστότοπος που σκοπό έχει να δικτυώσει οριζόντια τις τοπικές, κλαδικές και θεματικές επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ.

Φιλοδοξούμε να φιλοξενούνται σε αυτόν τον ιστότοπο ανταποκρίσεις απο τις δραστηριότητες των επιτροπών Σύριζα αλλά και κυρίως ανταποκρίσεις για τα προβλήματα των ανθρώπων στις περιοχές και τους χώρους δράσης τους, απο τον Έβρο έως την Κρήτη κι απο την Ρόδο ως την Φλώρινα. Με αυτό τον τρόπο φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο άμεσης οριζόντιας ενημέρωσης για όλα τα ζητήματα, τις ιδέες, τις δράσεις και τις προοπτικές μιας αριστερής εναλλακτικής πρότασης στην παρούσα κρίση, όπως αυτές αναδύονται απο την καθημερινότητα των απλών ανθρώπων, κι όχι απο κινήσεις και σχεδια φωτισμένων πρωτοποριών που εξυφαίνονται σε κάποια γραφεία μακρυά απο την κοινωνική ζύμωση και δράση.

Το "Σύριζα οριζόντια" ωστόσο, δεν στοχεύει στην υποκατάσταση οργανωτικών διαδικασιών, συνελεύσεων και συνδιασκέψεων ούτε στην κορυφή ούτε στην βάση του Σύριζα. Αντίθετα φιλοδοξεί να τροφοδοτήσει αυτές τις διαδικασίες με την μεταφορά πληροφοριών, γνώσεων κι εμπειριών απο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, επιμέρους θεματικές επιτροπές και κλάδους εργαζομένων. Το "Σύριζα Οριζόντια" δεν έχει ως βασικό σκοπό την προώθηση θέσεων συνιστωσών ή τάσεων εντός του Σύριζα οι οποίες έχουν έτσι κι αλλιώς τις δικές τους διόδους ενημέρωσης. Απευθύνεται και στηρίζεται στις οργανώσεις, τις ολομέλειες και τα μέλη Σύριζα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ